- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.801
Abowww bn gerilirim duyulur mu yanlislikla bi ses fln cikartrm bide misafir varken yendigimi dusunun sevincim icimde patlar sevincten gidip uyandryomusum kalk kalk halay cekelim diye
Niye yapamiycan ki canmValla ben kendi kendime attm gobek .d aynen bende yapamam biri varken korkarim ins yenersinde halay cekersin kocanlaa
Niye yapamiycan ki canm
Artik ewde yapar oyle gidersin ailelere canmBiri varken zor canm ben konusurum esimle ses fln cikartrm .d yapamam yani ztn bizede kimse gelp kalmaz o yuzden rahatm ama biz gidioz ailelerimize o zmn sknti olur :)
Artik ewde yapar oyle gidersin ailelere canm
Yaparsin canm biraz daha yapsaydin orasi genislerdi bugun
Erkege de cok is dusuyor ya canm demiYorulduk ya esim hem bacaklarimi tuttu hem gel git yapmaya calsti ancak yani ara vermeden yrnda yapicam bakalm
Erkege de cok is dusuyor ya canm demi
Insaallah rahatlikla alirsin canim kokune kadar guzelcede bosalir esin icineAynen en cok ona is dusuo kadin yatio ama iste yinede tuaf bi duygu kadin icinde ne bileym yarn gorucem bakalm .d
Insaallah rahatlikla alirsin canim kokune kadar guzelcede bosalir esin icine
Icine bosalinca bekle hemen penisi cikarma tamm miAminnn canimmmm ins hamile kalayim yaaaaa ay en cok istedigim sey temmuzda hamile olmak
Icine bosalinca bekle hemen penisi cikarma tamm mi
Aynn cnm yoksa spermler geri akiyoTamam ztn 5dk beklycem sonrada dikicem ayaklarimi havayaa .d
Aynn cnm yoksa spermler geri akiyo
Oruc tutmuyor musun canm nasil denedinYine denedik bukez alttaydim ama yine olmadi delircem artk((
Canim bende emla ve sprey kullanmayi istiyorum deneyince hemen yazarmisin ? Umarim olumlu sonuc olurda banada umut olursun :)
Hayrli olsun canmkızlar bende kurtuldum şükür darısı size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?