- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.741
Sağol cnm yardımcı olmaya çalıştığın için
Tekrardan gözünn aydın cnm. Şükür bitti senin de çilenAmin canim ama cesaretlikle alakali gercekten aci fln hissetmedigim icin yok fln diyemem ama spreyle gercekten hissetmedm bide esim cikti icimden tekrar soktuk kesin girdiginden emin olmak icin 2.kezde girdi :)
Tekrardan gözünn aydın cnm. Şükür bitti senin de çilen
Gözün aydın canım, çookk sevindim senin adına darısı bizlere olsn inşallahRabbim hepinizi kurtarsin gercekten cilemdi artk bu ay bebek isine gircezz
Gözün aydın canım, çookk sevindim senin adına darısı bizlere olsn inşallah
Yenen arkadasm cok sevindm ne güzel aramzdan biri daha yendi cesurlar yeniyo benim gibi korkaklar ve üşengecler yapamiyo sanirim cesaret lazm bize kizlar((
Yatak ucunda denemek istiyorum aslinda ama eşime güvenemiyorum sanki bianda üstüme abancak gibi hissediyorum ama gerci yenen arkadas da o sekilde yenmis bilmiyorum yaa şu spreyden mi alsam://
İnsallah canim ya dua et bize ben eşli denemede basarisizm hep hele bebek dogun dusunemyorm bile dogum ani bana kabus gibi geliyoBu muymus diyen arkdslar evet gercekten bu muymus bitti gitti kizlaaar yapin anne olun bende Anne olucaaaaam darisi basinizaa ins guzel guzel bebeklerimiz olur ben de korkaktm bende tembeldim ama yaptimmm inanin
Bi de onu deniycem canim ya prezervatifsiz deniyoduk ama onun da etkisi olmus dmi peki tekrar kaygnlastrci bsey sürdnzmü ona canim bi de spreyi tam icine mi sıktn canim?Kiz ben bacaklarimi hic acamiyordum esime tutturdum penisi kendim ilerlettim o abanamadi ben elimi cektim aban dedim o anda abandi girdi yoksa bacaklarimi tutmaktan bisey yapamadi yazk .d ama girince hissetti girdim dedi mutlu oldu ayy bu pozisyon kolayima geldi valla acikcasi
İnsallah canim ya dua et bize ben eşli denemede basarisizm hep hele bebek dogun dusunemyorm bile dogum ani bana kabus gibi geliyo
Bi de onu deniycem canim ya prezervatifsiz deniyoduk ama onun da etkisi olmus dmi peki tekrar kaygnlastrci bsey sürdnzmü ona canim bi de spreyi tam icine mi sıktn canim?
En korkak kisi benim sanirm herkes normal dogum istyorm dyo ama ben dha sunu yapamiyorum dogum bana cok uzak off(( bunu yensem de sizin gibi artk hamile kalmak istyorm diyemycem bile o da ayri bi pskolojo korku kabus olcak benim icn ((((((( hayatm hep boyle gtcek galiba (((
En korkak kisi benim sanirm herkes normal dogum istyorm dyo ama ben dha sunu yapamiyorum dogum bana cok uzak off(( bunu yensem de sizin gibi artk hamile kalmak istyorm diyemycem bile o da ayri bi pskolojo korku kabus olcak benim icn ((((((( hayatm hep boyle gtcek galiba (((
Ayrintilari anlatman iyi aslinda canim iz en ufak kelimeden bile care ariyoruz saol tek tek yazdigin icin ama sen zari halletmssin belki ondan o kadar kolay olmustur ilk yaptiginda da mi bu sekilde yenmistin canim
Ne güzel kurtuldun canim bitti artik bu kabus o spreyden alcam ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?