Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gözün aydın canım, çookk sevindim senin adına darısı bizlere olsn inşallah

Amin canimmm deli cesareti lazim gercekten. En buyuk etki bi ards vardi daha 8 aylik evli hamileymis onu duydum esim cok uzuldu bende sinir oldum kendime kiz benden kucuk o nasil yapti bende yaparm dedm yaptim benim yasm 23 kiz 22 yasnda valla snr oldum yaptim bi anda

Yenen arkadasm cok sevindm ne güzel aramzdan biri daha yendi cesurlar yeniyo benim gibi korkaklar ve üşengecler yapamiyo sanirim cesaret lazm bize kizlar((

Yatak ucunda denemek istiyorum aslinda ama eşime güvenemiyorum sanki bianda üstüme abancak gibi hissediyorum ama gerci yenen arkadas da o sekilde yenmis bilmiyorum yaa şu spreyden mi alsam://

Yenen arkadasm cok sevindm ne güzel aramzdan biri daha yendi cesurlar yeniyo benim gibi korkaklar ve üşengecler yapamiyo sanirim cesaret lazm bize kizlar((

Bu muymus diyen arkdslar evet gercekten bu muymus bitti gitti kizlaaar yapin anne olun bende Anne olucaaaaam darisi basinizaa ins guzel guzel bebeklerimiz olur ben de korkaktm bende tembeldim ama yaptimmm inanin

Yatak ucunda denemek istiyorum aslinda ama eşime güvenemiyorum sanki bianda üstüme abancak gibi hissediyorum ama gerci yenen arkadas da o sekilde yenmis bilmiyorum yaa şu spreyden mi alsam://

Kiz ben bacaklarimi hic acamiyordum esime tutturdum penisi kendim ilerlettim o abanamadi ben elimi cektim aban dedim o anda abandi girdi yoksa bacaklarimi tutmaktan bisey yapamadi yazk .d ama girince hissetti girdim dedi mutlu oldu ayy bu pozisyon kolayima geldi valla acikcasi

Bu muymus diyen arkdslar evet gercekten bu muymus bitti gitti kizlaaar yapin anne olun bende Anne olucaaaaam darisi basinizaa ins guzel guzel bebeklerimiz olur ben de korkaktm bende tembeldim ama yaptimmm inanin
İnsallah canim ya dua et bize ben eşli denemede basarisizm hep hele bebek dogun dusunemyorm bile dogum ani bana kabus gibi geliyo

Bi de onu deniycem canim ya prezervatifsiz deniyoduk ama onun da etkisi olmus dmi peki tekrar kaygnlastrci bsey sürdnzmü ona canim bi de spreyi tam icine mi sıktn canim?

En korkak kisi benim sanirm herkes normal dogum istyorm dyo ama ben dha sunu yapamiyorum dogum bana cok uzak off(( bunu yensem de sizin gibi artk hamile kalmak istyorm diyemycem bile o da ayri bi pskolojo korku kabus olcak benim icn((((((( hayatm hep boyle gtcek galiba(((

Bi de onu deniycem canim ya prezervatifsiz deniyoduk ama onun da etkisi olmus dmi peki tekrar kaygnlastrci bsey sürdnzmü ona canim bi de spreyi tam icine mi sıktn canim?

Canm bak once ayp ama duzgun anlaticam yoksa puf noktalarim bunlar. Bak ben kiz degildim sprryle 3 ay once esim kizligimi bozmustu ama yenememistim devam edememistim bir dahda denemedim o zamandan beri 3 aydir ilk kez hem aparatla denedim hemde esli hic egzersiz fln yapmadim bak Simdi ilk once esim benden sivi gelsin diye biraz oksadi optu kokladi beni. Sonra ben hafif islaninca basladim ilk once parmagima anestol krem surdum icime dogru soktum hafif uyussun diye sonra sprey siktim ama ben bol bol sikiorum 1 2 fis degil en az 20 fis sikmisimdir kremde oyle 4 kez icine dogru parmagimi surup soktum uyusturdum sonra aparatim vardi 9cmlik falan bisey onu soktum vajinama bende kizlik yok ya rahat aldim 3 ay sonra aparati. Hemen esim geldi prezervatif takti yatak ucunda ayaktaydi o bende altima yastik koydum uzandim yataga bacaklarmi acim o tuttu bende elimle onun penisi aparat gibi vajinamin basina getirdim hafif ucu degince aban dedim abandi basi girdi sonra pit diye hepsini soktu bi 5 dk oye yaptik cikti sonra tekrar bakalim giricek mi dedi tekrar ayni sekil soktuk bu sefer bacaklarimi omuzlarina koydu daha rahat oldu tam soktu dibine kadar 10dkda oyle yapti cikti . Hepsi bu kdr bastan anlattm canm uzun oldu ama okuyan arkdslara yardimci olur ins

Sen bi vajiyi yen hamile kalinca korkun gecer o cok ayri bisey annelik dogustan karnina ilk dustugunde olur hissetigin an korku fln kalmaz

Ayrintilari anlatman iyi aslinda canim iz en ufak kelimeden bile care ariyoruz saol tek tek yazdigin icin ama sen zari halletmssin belki ondan o kadar kolay olmustur ilk yaptiginda da mi bu sekilde yenmistin canim

Ayrintilari anlatman iyi aslinda canim iz en ufak kelimeden bile care ariyoruz saol tek tek yazdigin icin ama sen zari halletmssin belki ondan o kadar kolay olmustur ilk yaptiginda da mi bu sekilde yenmistin canim

Evet canim spreyle kizligim gitti aynen gene krem sprey aparat sonra esli deneme hemen kizlgm gitmsti kan gelince birakmstk korkmstm kandan 3 ay o yuzden devam edemedm sma bugun bi cesaret yaptm sprey olmasa yapamazdm uyusturdum kendimi hep bazi arkdslar zararli fln diyo ama doktora sordm bisey olmaz dedi bide ben cok etkisini gordum aci hic hissetmedm mesela aci kismlari hep gitti korkum gecti . Aci hissedicegni dusunmekte uzaklastiriyor ben spreyden memnunum 2. Denememde kullanmycam esim yine sivi gelmesini saglycak benden oyle denycez bu sefer

Size de öyle oluyomu bilmiyorum ama ben kendimi iyice cektm en basit örnegi cay meyve bile getirp götürmyorm hep esim yapiyo icimden hcbsey yapmak gelmyo elimde degl belki de evli gbi hssetmyorm(( en ufak seylerden nasl tartsip küsüyoruz anlam veremyorm gercekten pskolojmz alt üst((((

Ne güzel kurtuldun canim bitti artik bu kabus o spreyden alcam ben de

Valla canim 1.5 yildir cok ugrastm denemesi bedava hafif basta bi yanma oluyo ama 3dk icinde geciyor korkma etkisi cok guzel bence ama yinede doktorun varsa sor bide spreyin kagidinda dogum yapmis kadinlarin dikislerinde vajina ksmna kullanilir yaziyor zararli olsa nasil kullanilsin ben yinede tercih meselesi diyorum . Ama Rabbim cok mutluyum herkes mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…