- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.781
Canim ilk 15 20 iliskide orasi alisana kadar olur dedi doktor bize sen bilirsin hergunde yaparsin arada veririsin
Insaallah valla iki gundr sonuna kadar aliyorum ve esim bosaliyor icineHmmm ay cok heyecanli hadi bakalm ins temmuz hamisleri oluruzzz :)
Insaallah valla iki gundr sonuna kadar aliyorum ve esim bosaliyor icine
Aynn cnm bnde senin gibiyim ivi bosluk demi boyleBenim bugun bosalmadi ztn spreyliydim etki etmez diolar yarindan itibaren denycem bosalticam bende icimee ay bende bugun sonuna kdr aldm cok tuaf bi duygu anne olmak icin can atiyorum suan
Aynn cnm bnde senin gibiyim ivi bosluk demi boyle
Canm korkma dene penisi elinle sen tut yavas yavas ittirYaaa o kadar sevindim ki ben bizede umut oluyo bole haberler ben en fazla 4kere sıkmışımdır spreyi madem fazla sknca daha cok etkisi oluyo bende cok skcam bundan snra olana kadar zaten sonra kullanmicaz bende okumustum prospektusu vajinada kullanilan bi sprey zaten o yuzden icimde rahat tebrikler patate darisi basimiza
Yaaa o kadar sevindim ki ben bizede umut oluyo bole haberler ben en fazla 4kere sıkmışımdır spreyi madem fazla sknca daha cok etkisi oluyo bende cok skcam bundan snra olana kadar zaten sonra kullanmicaz bende okumustum prospektusu vajinada kullanilan bi sprey zaten o yuzden icimde rahat tebrikler patate darisi basimiza
Aynen canm sen tut ve ittir yerlstirince kolay oluyoCanm korkma dene penisi elinle sen tut yavas yavas ittir
Zaten sen pnisi tutunca kontrol sende oluyoAynen canm sen tut ve ittir yerlstirince kolay oluyo
Canm bnmm evimde de misafir var ama yatak odasini kitleyip yaptik iki gundurOyle yapmayi dusunuyorum bende once aparatla calisip kendimi rahatlatcam sonra esimleykende ayni aparatmis gibi kendim ilerletcem bende egzersiz yaparken yatak kenarinda ayni pozisyonda calisiyorum aparati yerlestirdikten sonra belimi hafif kaldirinca nefes verirken cok rahat ilerliyo sabirsizlaniyorum ama yatili misafirimde var yolcu edince hemen 1 2gun calisip esimle denemek istyrm bende
Oyle yapmayi dusunuyorum bende once aparatla calisip kendimi rahatlatcam sonra esimleykende ayni aparatmis gibi kendim ilerletcem bende egzersiz yaparken yatak kenarinda ayni pozisyonda calisiyorum aparati yerlestirdikten sonra belimi hafif kaldirinca nefes verirken cok rahat ilerliyo sabirsizlaniyorum ama yatili misafirimde var yolcu edince hemen 1 2gun calisip esimle denemek istyrm bende
Canm bnmm evimde de misafir var ama yatak odasini kitleyip yaptik iki gundur
Yap canm korkma sadece kasma kendiniHadi hayrlisi ins yaparsiniz yaa bende cok heyecanlym yarnda yapicam ins
Yo gayetde guzeldi sikinti yoktu biz isimizi yaptik onlar yattiMisafirde zor be vajiliyken zor yani. Normal olsa sorun yokta vaji zor bisey ztn
Yo gayetde guzeldi sikinti yoktu biz isimizi yaptik onlar yatti
Canm hic bi sikinti olmuyor gercekten daha azimli oluyor insan ne olacak ki hem senin yatak odan yaAbowww bn gerilirim duyulur mu yanlislikla bi ses fln cikartrm bide misafir varken yendigimi dusunun sevincim icimde patlar sevincten gidip uyandryomusum kalk kalk halay cekelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?