Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaaa o kadar sevindim ki ben bizede umut oluyo bole haberler ben en fazla 4kere sıkmışımdır spreyi madem fazla sknca daha cok etkisi oluyo bende cok skcam bundan snra olana kadar zaten sonra kullanmicaz bende okumustum prospektusu vajinada kullanilan bi sprey zaten o yuzden icimde rahat tebrikler patate darisi basimiza

Canm korkma dene penisi elinle sen tut yavas yavas ittir

Amin canim darisi hepinizin basina deli cesareti lazm derler ya valla cok uzuldum 8 aylik evli arkds hamileymis esim cok uzuldu bende o uzulunce hadi artk dedm olmaz boyle ins sizde kurtulursunuzzzz :)

Oyle yapmayi dusunuyorum bende once aparatla calisip kendimi rahatlatcam sonra esimleykende ayni aparatmis gibi kendim ilerletcem bende egzersiz yaparken yatak kenarinda ayni pozisyonda calisiyorum aparati yerlestirdikten sonra belimi hafif kaldirinca nefes verirken cok rahat ilerliyo sabirsizlaniyorum ama yatili misafirimde var yolcu edince hemen 1 2gun calisip esimle denemek istyrm bende

Canm bnmm evimde de misafir var ama yatak odasini kitleyip yaptik iki gundur

Hadi hayrlisi ins yaparsiniz yaa bende cok heyecanlym yarnda yapicam ins

Abowww bn gerilirim duyulur mu yanlislikla bi ses fln cikartrm bide misafir varken yendigimi dusunun sevincim icimde patlar sevincten gidip uyandryomusum kalk kalk halay cekelim diye
Canm hic bi sikinti olmuyor gercekten daha azimli oluyor insan ne olacak ki hem senin yatak odan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…