- 25 Ağustos 2014
- 206
- 187
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.821
Durumun çokda kötü değil. Sadece acıya tepki vermişsin, doğal olarak. Bol kayganlaştırıcı sür içinede. Eşin parmağıyla sürebilir, daha uzun olduğu için. Acıdığı yerde bekleyip derin nefes al nefes ver ve ıkın eşin öyle ilerlesin. Kalın aparatla egzersiz yaparken aynını yaşadım müthiş bir acıydı. Hatda eşim yanımdaydı. Ben çığlık atınca zevkten mi bağırıyon acıdan mı anlamadım demişti salak aynı acı içime bol kayganlaştırıcı sürünce geçti.
Kizlik zaridir canm orasi ondan orayi gecince pit diye gidiyor zatenilk denediğimiz zaman eşim içine girdiğimi hissettim demişti ama ben acıdan başka birşey hissetmemiştim. belli bir noktaya kadar ilerliyoruz ama bi yer var ki oraya geldiğimiz zaman acıdan gözlerimden yaş geliyo
teşekkür ederim :))))Hayrli olsun canm
Insaallah yenersiniz canmayy valla sabah sabah ne kadar iyi geldi bu başarılar moralim yerine geldibaşaran arkadaşları tebrik ediyorum darısı hepimizin başına. artık dua ederken sizler içinde dua ediyorum. birisi başarınca kendim başarmışım gibi mutlu oluyorum. garip bi durummuş bu vajinismus çevrende kimseye anlatamıyorsun derdini en yakınlarına bile ama burda hiç tanımadığın insanlarla her şeyi konuşabiliyosun sevincini de üzüntünü de paylaşabiliyosun
Canm kendini rahat tutarsan iyi olur ya acimazamin canım inşallah ben de 12 cmlik aparatla çalışıyorum 2 gündür önceki boyutlar gibi kolay olmadı zorladı beni biraz bi de ben sprey krem filan kullanmıyorum sadece kayganlaştırıcı acaba uyuşturan şeyler kullanmadığım için mi zorlandım bilemedim
Canm bak once ayp ama duzgun anlaticam yoksa puf noktalarim bunlar. Bak ben kiz degildim sprryle 3 ay once esim kizligimi bozmustu ama yenememistim devam edememistim bir dahda denemedim o zamandan beri 3 aydir ilk kez hem aparatla denedim hemde esli hic egzersiz fln yapmadim bak Simdi ilk once esim benden sivi gelsin diye biraz oksadi optu kokladi beni. Sonra ben hafif islaninca basladim ilk once parmagima anestol krem surdum icime dogru soktum hafif uyussun diye sonra sprey siktim ama ben bol bol sikiorum 1 2 fis degil en az 20 fis sikmisimdir kremde oyle 4 kez icine dogru parmagimi surup soktum uyusturdum sonra aparatim vardi 9cmlik falan bisey onu soktum vajinama bende kizlik yok ya rahat aldim 3 ay sonra aparati. Hemen esim geldi prezervatif takti yatak ucunda ayaktaydi o bende altima yastik koydum uzandim yataga bacaklarmi acim o tuttu bende elimle onun penisi aparat gibi vajinamin basina getirdim hafif ucu degince aban dedim abandi basi girdi sonra pit diye hepsini soktu bi 5 dk oye yaptik cikti sonra tekrar bakalim giricek mi dedi tekrar ayni sekil soktuk bu sefer bacaklarimi omuzlarina koydu daha rahat oldu tam soktu dibine kadar 10dkda oyle yapti cikti . Hepsi bu kdr bastan anlattm canm uzun oldu ama okuyan arkdslara yardimci olur ins
Ewet kremle canm iyice vajinaya da kremi bol surMrb cnm tebrik ederim bikac sorum olacak..kendi aparatinizi sokarken ve esinizin penisini alirken kayganlastirici vs bisey surmediniz mi aparat nasil girdi...bende plastik aparat bar da bol kremliyorum
amin canım inşallah ben de 12 cmlik aparatla çalışıyorum 2 gündür önceki boyutlar gibi kolay olmadı zorladı beni biraz bi de ben sprey krem filan kullanmıyorum sadece kayganlaştırıcı acaba uyuşturan şeyler kullanmadığım için mi zorlandım bilemedim
Uzinlugu canmArkadasim bu 12 cm kalinligi mi yoksa uzunlugu mu nasil oluyo
Arkadasim bu 12 cm kalinligi mi yoksa uzunlugu mu nasil oluyo
Aparatın çevresi, bir mezura dolayıp ölçüyorsun. 12-13 cm e ulaştın mı eşli deneme içşn yeterli oluyormuş.Arkadasim bu 12 cm kalinligi mi yoksa uzunlugu mu nasil oluyo
Ya kol kadar olur 12 13 cm olsa kalinligiAparatın çevresi, bir mezura dolayıp ölçüyorsun. 12-13 cm e ulaştın mı eşli deneme içşn yeterli oluyormuş.
Hayır canım o kadar kalın olmuyor korkma, aparatını kumaşı sıkıca sarıp yap. Daha rahat. Streçle,kremle. Mum felan gibi çok sert olmuyor. Bükülebilir olduğu için yoluna göre şekle girebilir.Ya kol kadar olur 12 13 cm olsa kalinligi
Ben yendim zaten canim artik penisi alabiliuroumHayır canım o kadar kalın olmuyor korkma, aparatını kumaşı sıkıca sarıp yap. Daha rahat. Streçle,kremle. Mum felan gibi çok sert olmuyor. Bükülebilir olduğu için yoluna göre şekle girebilir.
Acıdığı zaman vazgeçme. Eşin içinden çıksın. Penisine bolca, bayağı bayağı bolca kayganlaştırıcı sür yeniden dene. kalçanı eşine doğru sıkarak (kasarak değil) itdir. Kegel egzersizi yaparken yaptığın gevşeme egzersizini yap. O şekilde tekrar dene.ilk denediğimiz zaman eşim içine girdiğimi hissettim demişti ama ben acıdan başka birşey hissetmemiştim. belli bir noktaya kadar ilerliyoruz ama bi yer var ki oraya geldiğimiz zaman acıdan gözlerimden yaş geliyo
İşte demek elimizde değil. Daha önce denediğinde olmadı, herşey allahtan. Olsun benim kadar geç kalmadın ya. Bu na da şükret.Keske daha once yapsaydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?