Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İşte demek elimizde değil. Daha önce denediğinde olmadı, herşey allahtan. Olsun benim kadar geç kalmadın ya. Bu na da şükret.
Pes etme esini ikna et acisada ittirsin icine biraz aciyor ama geciyor sonra

Ben özel e gittim bana hem cati dar hem vaji yazdi.kontrol bile ettiremezsen zaten mecbur sezaryen olursun canım merak etme ameliyat da uyanıkdim korkak olmama rağmen çok rahat atlattım herşeyi.

Ay süpersin patate tebrik ederim canım hadi ınşallah bebis müjdesinide yazarsin bir gün

kızlar delirmek üzereyim. ilk defa başardığımızda kızlık zarım yırtıldı galiba 2-3 gün kan geldi. sonra psikoljik olarak biraz erteledim galiba. dün akşam yine denedik kan geliyor ya neden geliyor. hep mi gelecek. ne çektim bee vurcam kafamı duvarlara

Canim tahris olmustur orasi ondan kaniuordur

cnm benim bi arkadasimada ayni sey olmustu her denediklerinde kanamasi oluyodu doktora gittiginde yeterli kayganliga ulasmadan tam hazir olmadan iliskiyi denemssiniz demisti yeterli islanamiyosan bol kayganlastirici kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…