- 25 Mayıs 2016
- 133
- 22
- 13
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.841
Aynen canmİşte demek elimizde değil. Daha önce denediğinde olmadı, herşey allahtan. Olsun benim kadar geç kalmadın ya. Bu na da şükret.
İşte demek elimizde değil. Daha önce denediğinde olmadı, herşey allahtan. Olsun benim kadar geç kalmadın ya. Bu na da şükret.
Pes etme esini ikna et acisada ittirsin icine biraz aciyor ama geciyor sonraAcıdığı zaman vazgeçme. Eşin içinden çıksın. Penisine bolca, bayağı bayağı bolca kayganlaştırıcı sür yeniden dene. kalçanı eşine doğru sıkarak (kasarak değil) itdir. Kegel egzersizi yaparken yaptığın gevşeme egzersizini yap. O şekilde tekrar dene.
Ben özel e gittim bana hem cati dar hem vaji yazdi.kontrol bile ettiremezsen zaten mecbur sezaryen olursun canım merak etme ameliyat da uyanıkdim korkak olmama rağmen çok rahat atlattım herşeyi.Kızlar icimde umut ışığı yaktinx resmen yaa ben diyodum hicbi doktor ben isteyince sezeryan yapmaz son dk mecbut kalinca o kadar acidan sonra belki yapar diyodum ama hangi doktora gitmelym ankarada özele mi gitmistiniz siz devlete mi
Ay süpersin patateYendiiiiiim. Kizlaaar yaptiiiim vajinismusu yendiiiiim Allahima sukurler olsuuuun bitti kurtulduuuum. Sukur Rabbimee. Dus aldim uyusturucu sprey siktim kendimi uyusturdum 9cm aparatimi soktum sonra esime prezervatif taktim hadi gel dedim pit diye girdi o bile sasirdi 10dk gel git yapti yavas yavas bosalmadi ama cunku prezervatiften dolayi ama 10dk gelgit bile yaptiiik . Cooook mutluyuuum .
Hmm...tamam canim deneyince bana mutlaka haber et olurmu tek umudum kaldi cunku :)canım malesef dün regl oldum artık bittikten sonra deniycez :) inşallah bu sefer olucak eşimde bende çok ümitliyiz
Canim tahris olmustur orasi ondan kaniuordurkızlar delirmek üzereyim. ilk defa başardığımızda kızlık zarım yırtıldı galiba 2-3 gün kan geldi. sonra psikoljik olarak biraz erteledim galiba. dün akşam yine denedik kan geliyor ya neden geliyor. hep mi gelecek. ne çektim beevurcam kafamı duvarlara
ne yapcam pekiCanim tahris olmustur orasi ondan kaniuordur
kızlar delirmek üzereyim. ilk defa başardığımızda kızlık zarım yırtıldı galiba 2-3 gün kan geldi. sonra psikoljik olarak biraz erteledim galiba. dün akşam yine denedik kan geliyor ya neden geliyor. hep mi gelecek. ne çektim beevurcam kafamı duvarlara
Canim islaklik oluyorsa kreme gerek yokayy zaten doktor kayganlaştırıcı verdi ama eşim ona gerek yok zaten ıslak dediği için böyle oldu.
Ozelden sormak istersen canm yazabilirsinteşekkür ederim..
en azından burda yazışıp rahatlıyoruz patlıcam içime ata ata dert sahibi olcam
Ay süpersin patatetebrik ederim canım hadi ınşallah bebis müjdesinide yazarsin bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?