- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.861
Canm Sprey azcik da olsa uyusturmaya yardımcı oluyor mu ?
allahım inşallah hayırlı bir evlat verir sanaKizlar ben bu vajinismustan kurtulmak icin 313 ayetel kursi okutturdum. Hatim okutturdum. Princ seker ve ekmek verdim. Hergece dua ettim. Defalarca 2 rekat namaz kilip dua okuyup oyle uyudum tam 1.5 sene sonra yendim Allahta biliyor ya cok uzgun ve mutsuzdum sukur yendimmm ama hic vazgecmedim en son bebek icin ugrastm burda arkdslar bilir olmadi tutmadi yikildim resmen sonra vajiyi yenicem dedm bi arkds hamileymis 8 aylik evliyken onu duyunca yenicem dedim yendim ama cok zor bi surec yasadim psikolojim cok bozuktu anne olamycam diye her gece agliyordum
allahım inşallah hayırlı bir evlat verir sana
İkinci de olur canım merak etme tabi insan stres oluyor ama istekli olup akışına bırakmaya çalış yavaş yavaş önceucu giriş olsun sonra hazır hissettikce git gel yaparak devam edin ben üst de yendim ucu giriyor biraz doğruluyo r m tamamen giriyor istekli olursan yanma da olmaz rahat girer .
kızlar siteye sizin için üye oldum. 1.5 ay önce eşimle 3 yıllk beraberlikten sonra evlendim. ilk gecem ve balayım kabus gibi geçti. nie olmuyor die nette araştrırken vajinusmusu duydum hem de ilk defa!!! Hayretle buraya yazılanları okudum. Nasıl böyle bi hastalık olabilir? nasıl insan en sevdiğiyle ilişkiye giremez die sabah akşam telefon elimde buradaki yazıları okudum. doktorlar, egzersizler, aparatlar okudukça nasl bi dünya varmış die hayret ettim. ben çok serbest büyüyen asla korkuları olmayan nişanlyken bile eşimle rahatça konuşup onu çok mutlu edeceğimden bahseden bir kızdım ben nasl olurda kendimi kasarım nasl olurda onu engellerim die düşünürken bunları görünce şaşkınlık geçirdim. gece gündüz kocamla sevişip çok istememe rağmen ilişkiye giremedim kızlığm bile bozulmadı.
ama hiç tanmadığım sizler sayesinde sadece 3 haftada bu işe son verdim. sizler sayesinde diyorum çünkü siz yapamamışken ben bunu önce kendim sonra sizler için yaptm ve dedim ki burdaki yorumları okudukça bunu başarıp buradaki kızlara yardm etmem lazım. çünkü hala aklım almıyor. bu bi hastalk olamaz ve biz kzlar bunu başaramıyor olamayız sakn bu konuda önce kendinize sonra eşinize hele hele çevrenize karşı ezik hissetmeyin. bunu hep beraber başarıcaz. ben burdaki doktor adlarından öedikleri paralara muayene de yapılan egzersizler konuşmalar herşeylere şahit oldum ama hiç birine gerek duymadm. sakın kendinizi bunlara kaptrmayn siz inanmazsanz kimse size parayla da olsa yardımcı olamaz önce kendiniz inanın isterseniz aşama aşama her şeyi anlatabilirim. bu arada 1.5 aydır yorumları okurken her aklıma geldiğinde dualarmı sizler için ediyorum. en çokpatate için dua etmiştim çoçuk istiyor die rabbim onunda yenmesini sağlamış dualarım sizlerle kızlar..
bir iki sefer daha spreyle yaparsın. Stres etme bunu. Önemli değil yendin, bitdi.Canim benim inan gercekten bende cok zor zamanlar gecirdim simdi ise bende senin gibi yapamayan arkadslara dua ediyorum oyle cok cocuk istedimki icim yana yana geceleri aglaya aglaya sabahladim yasadiklarm oyle zor seylerdiki esim uyudugunda onunla konustum . Kimsem yoktu ne bi arkdsm ne ablam ne kardesm anneme anlatamadm 1.5 senedir tek basima konusup durdum burdaki arkdslar beni bilir evde tekim butun gun kafayi yemis gibiyim ama Allah benimde yuzume guldu bi bebek cok istedim Rabbim bana ilk adimi attirdi ins bende simdi kosacagim. Ama 2.sinden korkmuyor degilim bakalm nasil olucak ins olur Allah hepinize yar ve yardimci olsun
patate için rahat olsun sen bi kere başardın yine başarırsın. bundan sonra kızlar için elimizden geleni yapalım :)
bir iki sefer daha spreyle yaparsın. Stres etme bunu. Önemli değil yendin, bitdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?