- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.881
Burda onemli olan şu kızlar kuruluğu gidermek bu iş için para vermeyin zeytinyağını krem kabına koyun yataginizin altında dursun ben birde çarşaf seriyorum leke olmasın die fazla fazla sürüyorum zeytinyağını. Sonra alltta olursaniz esiniz yerlesturdikten sonra penisi çok yavas adımlarla bazen kendimi çok kastıgım ve çık aşkım çok acidı dediğim zamanlar oluyor o zmn zorlamıyorum tahriş olmasın die hemen çıkıyor ama nefes alıp vermek ve gevsemek cok onemli yapacağınız tek şey bırakın ayak uçlarınıza kadar bi kaç saniye serbest bırakın kendinizi herseyi bosvermis gibi bi an bütun kaslarınız açılıyor ve oluyor. Olumsuz hiç bişey dusunmeyin . Bu iş bu gece bitecek die başlayın. Bırakın aparatları kremleri falan bana kalırsa zaman kaybediyorsunuz. Once bunlarla denemeye başlayın. Ben parmağım girdiğimde bu iş olur demiştim siz santim santim ilerdikce hala penis girer mi die dusunuyorsunuz atın bu düşünceleri kafadan cocuk çıkıyor o sizin kulak çubuğu soktuğunuz yerden. Olumlu düşünün arkadaşlar hayatınızda bi kere risk alın ve derin nefes alıp eliniz ayağınızı bıraktığınızda eşinize girmesini söyleyin. Emin olun yapacaksınız ben inanıyorum burdaki herkes basaracak
allahim kayinvalidem hergun iftara cagiriyor eve gidene kadar sahur oluyo derkeeeennn gece hayatimizin isiklari söndü sjdjjsjff
benimki de uc gun sonra umreye gidiyo . anacim dua et de torun yapiiim de diyemiyo insanSu kayinvalideler cok tuaf .d neyseki benimki gitti yazliga rahatladm o gittigi gibi yaptik sukur
Sende deki vakti geldiginde hayirli saglik cocugum olsun diye dua et bana de .d ahahahaha benim kaynana onada karisiyor bana gecen dur yaz bitsin oyle yap tatil yapayim dedi .d sanki midesi bulanip bayilip ayilan o olacak .dbenimki de uc gun sonra umreye gidiyo . anacim dua et de torun yapiiim de diyemiyo insan
Yenenler bizede dua edinn nolurrrrr
Yaparsın canım o cesaret o güç sende var inan bana, yenelim ve bebişlerimiz olsun yaa çok istiyorum çokkkEdiyoruz canm ins sizde yenersiniz. 2.yi ins bende yaparm
Yaparsın canım o cesaret o güç sende var inan bana, yenelim ve bebişlerimiz olsun yaa çok istiyorum çokkk
Buraya liste yapıcam yenenlerin isimlerini silip yenemeyenlere güç vericem bundan sonra
Rabbim dualarını kabul etti hiç korkma sen yendin kurtuldun bitti geçti, şimdi tadını çıkr kendini zevke bırak :)Suan bile korkuyorum canm hala ama dun cok sasirdim
Benimkide uyumayı bıraksaa :)esim suan mac izlemeyi biraksa belki ben de o listeye girerim
Rabbim dualarını kabul etti hiç korkma sen yendin kurtuldun bitti geçti, şimdi tadını çıkr kendini zevke bırak :)
Tutuyoruz canim iftardan sonra denedik geceOruc tutmuyor musun canm nasil denedin
sonra kendimi çok inandırdıgım bi gün yine (bu arada namazlarımı kılan biriyim ve her yatsı namazından sonrabu is olsun die şükür namazı kılmaya başlamıştım) zeytinyağını hem eşime hem kendime sürdükten sonra on sevismemizi yaptık kıvama gelince eşim üstte ben allta yine ellerim eşimin karnında ona gir aşkım bekle aşkım ilerle aşkım diyerek komut vermeye başladım tam bu sırada kasılmamam gerektigini hatırladım ve eşime dedim ki ben sakinlesene kadar kimildama çünkü hafif iceride penisi. Ben 1 2 3 diyerek elimi ayağımı bayilmis gibi serbest bıraktım o da o sirada içime girdi ve bu sefer sakin çıkma dedim. Bildiğiniz üstüme yattı ve öyle kaldı biraz daha sakinlesince gitgeller başladi ve bunu her aksam ilk defa yapiyor gibi yağlayıp sakinlesip gevseyene kadar sürekli yaptık
teşekkür ederim amin canım inşallah bi an önce herkes yener kurtulur bu derttenTebrikLerRrRrRr...
Darisi basimiza amin
kızlar dün akşam denedik ve bilin bakalım ne oldu BAŞARDIK çok şükür yendim. dün nette sorun vardı hemen yazamadım bugün size güzel haberi hemen vereyim dedim vee iyice emin olmak için 4 farklı pozisyonda denedik hepsi de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?