Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben de birbucuk aylik evliyim balayinda baktim bu is olmuyo ayni senin gibi kendimi gayet hazir hissederken boyle biseyle karsilasmak acayip sasirtti beni.. simdi aparatla vs ugrasmadan beyinde bitiremez miyim olayi diye dusunuyorum basit birsey olmali yani bu.. milyonlarca insan yapiyo

benimki de uc gun sonra umreye gidiyo . anacim dua et de torun yapiiim de diyemiyo insan
Sende deki vakti geldiginde hayirli saglik cocugum olsun diye dua et bana de .d ahahahaha benim kaynana onada karisiyor bana gecen dur yaz bitsin oyle yap tatil yapayim dedi .d sanki midesi bulanip bayilip ayilan o olacak .d

canım çok güzel anlatmışsın gerçekten çok sağol bende aynı senin gibi hiç egzersiz yapamıyorum hep eşimle deniyorum 5-6 kez dediğin gibi kendimi rahatlatarak nefes alıp vererek yapabildik fakat 3-4 cm kadarı girmedi daha doğrusu oldu sandık bıraktık.Dolayısıyla git gelde yapamadık şimdi tekrar denicez bu sefer hiç çıkmadan sonuna kadar almaya çalışıcam , çıkmadan gel git yapıcaz ama korkuyorum acır o zaman diye, gel git yaparken kendini yine rahat mı bıraktın çünkü kasarsam yine acır diye düşünüyorum, kusura bakma anlatamamış olabilirim sabah sabah :)

Canım çook sevindim senin için :) peki nasıldı beklediğin gibi mi oldu neler hissettin hangi pozisyon daha rahat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…