Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim darısı sizlere geçen gün başaran arkadaş vardı patate ona da hepinizede çok teşekkür ediyorum onun yaptığı pozisyonla denedim hatta fotosunu filan da göndermiş. ama ben ayaklarımı iki sandalyeye koydum öyle yaptım omuza değil. sadece kayganlaştırıcı jel sürdüm eşime. tabi öncesinde 20-30 dk egzersiz yaptım. başını aldım kastım kendimi ama hemen nefes alıp verdim sürekli gevşemem lazım diye içimden geçirdim elimden geldiğince rahat bırakmaya çalıştım rahat bırakırsam acı olmaz diye neyse eşime dedim sen dur ben gevşeyip sonra sana dicem diye bekledi o da tabi ben öyle sanıyorum meğersem yavaş yavaş ilerletiyormuş ben hala bekliyo sanıyorum :) sonra devam et dedim azıcık daha ilerledi ve tamamı girdi dedi garip bi hismiş sen okadar acıyacak diye kork ve sonra hiç acımasın gitgel yaparken baskı vardı o zaman bile hep acıyacak diye diken üstünde hissettim ama acımadı

Kizlar hepinize gunaydin pozisyon olarak alttayken bacaklarınızı istediğiniz kadar rahat acamıyorsanız bu durumda kasılmanıza neden olur altınıza yastık koyarak poponuzu yuksekte tutabilirsiniz ben esimin beline sarıyorum ayaklarımı yatar pozisyonda. Ama yatağın kenarındayken bi ayağımı tamamen açıp diğerini esimin omzuna atıyorum bu biraz bacaklarimızi acmamızla da alakalı. Ilk zamanlar benim bacaklarıma kramp giriyordu zamanla kasilmalar azaldikca geçti. Bacağınızı rahat acabileceginiz bi pozisyon kullanmanızi tavsiye ederim.

aynen dün benimde bacağıma kramp girdi

Merhaba arkadaşlar4 yıllık evliyim ve bende evliliğimin ilk 6 ayını vajınusmusla geçirdim.Çok kötü günlerde yenmek için her yola başvurdum ama bunun tedavini yapan vajınusmus doktoraları var.Her kadın doğumcu yada psikiyatr anlamıyor maalesef.Çok araştırdım ve bir sürü bu hastalıktan olan tedavi gören kişileri buldum.Ben Ankarada Dr.Süleyman Eserdağ'a gittim özel bir kliniği var vajınusmus uzmanı şuan istanbul ve izmir de de merkez açtı,biraz pahalı bir tedavi belirteyim.Facebokktada ismini aratıp araştırabilirsiniz.İlişkide kafanın araht olması çok önemli,kendini o an tamamiyle ilişkiyem vermelisin.Umarım tez vakitte bu sıkıntıyı atlatırsınız ve inanın atlatılıyor

Gözün aydın canım. Maşallah sana ne güzel atlattın sende. Bitti şükür kurtuldun gitti

yesilbalon ben kayganlastırı yerine yag kullandım demiştim batma çok az girerken oluyor ama girdikten sonra o kadar geniş bi alanda duruyor ki boslukta gidip geliyor sanki sadece o geçiş anında ilk zamanlar çok az da olsa bi yanma oluyor

sadece kayganlaştırıcı jel sürdüm eşime başka herhangi bir şey kullanmadım acı olmadı git gel yaparken acımayan ama rahatsız eden bi baskı vardı o da sanırım alışık olmadığım bi durum olduğu için rahatsız etti sonra ona da alışırım gibi geliyor.

çok şükür valla rahatladım. böyle herkes kurtulsun istiyorum yaa az çok herkes aynı şeyleri hissediyor o yüzden elimden geldiğince yardımcı olmak isterim isteyenlere

tebrik ederim canımm darısı başımıza inşallah böyle yenen arkadaşları gördükçe daha çok merak ediyorum siteyi sürekli güncelliyorum yeni bişeyler yazılmış diye.. inşallah müberak Ramazan ayının hürmetine burdaki yenemeyen tüm arkadaşlar ve ben tez zamanda kurtuluruz.

inşallah canım amin ben de ramazanlıkta egzersizleri yaparken zorlandım vakit kısıtlıydı yorgun oluyordum biraz söylendim ramazan vurdu beni filan diye ama pişman oldum Allah bu mübarek ay da dualarımızı kabul ediyor baksana arka arkaya başarıyoruz ben inanıyorum daha da başarı haberi gelecek

Kızlar belki birilerine bir faydası olur kendinden bir şey bulur diye detaylı yazmak istiyorum tüm süreci çünkü ben hem başarı hikayeleri hem buradaki arkadaşların detaylı anlatması sayesine yendim tabi bi de dualarımı eksik etmedim. bi yandan da uzun olacak acaba gereksiz detaylara mı girmiş olurum diye çekiniyorum. Bu arada hepiniz den Allah razı olsun en önemlisi de tek olmadığını anlıyorsun ve dertleşebiliyorsun tabi bu da motive ediyor.

hepimizden razı olsun canım. biraz daha hızlanman lazım bi de bazı kişiler eşli deneyerek egzersiz yapıyor belki de sen aparat olayını çok benimseyememiş olabilirsin.
Ben her egzersiz yaptığımda tahriş olup kanıyo canm. Eşli denemedede öyle. O yüzden hergün egzersiz yapamıyorum mesela. Regl sürem de on günden fazla sürüyo o yüzden bende zaman çok hızlı geçiyo

Sağol canım Allah razı olsun. Egzersiz yapıyorum sözde bende benim yolum uzun herhalde dört aydır egzersiz yapıyorum hala 10 cm deyim.
Canım aparatların parmak ya da p...s gibi his vereceğini sanmıyorum ben madem 10 cm kadar alabiliyorsun bence esinle dene bence bi kaç denemede basaracaksın ben bunu basaramayacak kimse tanımıyorum su forumda hepimiz bi kaç kez olmadı die gözümüzü korkuttuk simdi korkularimızı yenmeye çalışıyoruz yapabilirsiniz ben cok inanıyorum sizler için hergün dua ediyorum. Rabbim yardımcınız olsun.

Sağol canım Allah razı olsun. Eşli denemedede yıpranıyo insan. Her seferinde deneyip başarısız olunca moralde kalmıyo. Artık eşimin de inancı kalmadı. Denemeye boşver diyo çoğu zaman. O yüzden tam olması lazım ki. Hayal kırıklığı olmasın bi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…