- 10 Haziran 2016
- 85
- 91
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.901
aynen dün benimde bacağıma kramp girdiKizlar hepinize gunaydin pozisyon olarak alttayken bacaklarınızı istediğiniz kadar rahat acamıyorsanız bu durumda kasılmanıza neden olur altınıza yastık koyarak poponuzu yuksekte tutabilirsiniz ben esimin beline sarıyorum ayaklarımı yatar pozisyonda. Ama yatağın kenarındayken bi ayağımı tamamen açıp diğerini esimin omzuna atıyorum bu biraz bacaklarimızi acmamızla da alakalı. Ilk zamanlar benim bacaklarıma kramp giriyordu zamanla kasilmalar azaldikca geçti. Bacağınızı rahat acabileceginiz bi pozisyon kullanmanızi tavsiye ederim.
Gözün aydın canım. Maşallah sana ne güzel atlattın sende. Bitti şükür kurtuldun gittikızlar dün akşam denedik ve bilin bakalım ne oldu BAŞARDIK çok şükür yendim. dün nette sorun vardı hemen yazamadım bugün size güzel haberi hemen vereyim dedim vee iyice emin olmak için 4 farklı pozisyonda denedik hepsi de oldu
kızlar dün akşam denedik ve bilin bakalım ne oldu BAŞARDIK çok şükür yendim. dün nette sorun vardı hemen yazamadım bugün size güzel haberi hemen vereyim dedim vee iyice emin olmak için 4 farklı pozisyonda denedik hepsi de oldu
tebriklerrrr
kayganlaştırıcı kullandınız mı. batma oldu mu hiç
çok şükür valla rahatladım. böyle herkes kurtulsun istiyorum yaa az çok herkes aynı şeyleri hissediyor o yüzden elimden geldiğince yardımcı olmak isterim isteyenlereGözün aydın canım. Maşallah sana ne güzel atlattın sende. Bitti şükür kurtuldun gitti
çok şükür valla rahatladım. böyle herkes kurtulsun istiyorum yaa az çok herkes aynı şeyleri hissediyor o yüzden elimden geldiğince yardımcı olmak isterim isteyenlere
inşallah canım amin ben de ramazanlıkta egzersizleri yaparken zorlandım vakit kısıtlıydı yorgun oluyordum biraz söylendim ramazan vurdu beni filan diye ama pişman oldum Allah bu mübarek ay da dualarımızı kabul ediyor baksana arka arkaya başarıyoruztebrik ederim canımm darısı başımıza inşallah böyle yenen arkadaşları gördükçe daha çok merak ediyorum siteyi sürekli güncelliyorum yeni bişeyler yazılmış diye.. inşallah müberak Ramazan ayının hürmetine burdaki yenemeyen tüm arkadaşlar ve ben tez zamanda kurtuluruz.
Sağol canım Allah razı olsun. Egzersiz yapıyorum sözde bende benim yolum uzun herhalde dört aydır egzersiz yapıyorum hala 10 cm deyim.çok şükür valla rahatladım. böyle herkes kurtulsun istiyorum yaa az çok herkes aynı şeyleri hissediyor o yüzden elimden geldiğince yardımcı olmak isterim isteyenlere
hepimizden razı olsun canım. biraz daha hızlanman lazım bi de bazı kişiler eşli deneyerek egzersiz yapıyor belki de sen aparat olayını çok benimseyememiş olabilirsin.Sağol canım Allah razı olsun. Egzersiz yapıyorum sözde bende benim yolum uzun herhalde dört aydır egzersiz yapıyorum hala 10 cm deyim.
Ben her egzersiz yaptığımda tahriş olup kanıyo canm. Eşli denemedede öyle. O yüzden hergün egzersiz yapamıyorum mesela. Regl sürem de on günden fazla sürüyo o yüzden bende zaman çok hızlı geçiyohepimizden razı olsun canım. biraz daha hızlanman lazım bi de bazı kişiler eşli deneyerek egzersiz yapıyor belki de sen aparat olayını çok benimseyememiş olabilirsin.
Canım aparatların parmak ya da p...s gibi his vereceğini sanmıyorum ben madem 10 cm kadar alabiliyorsun bence esinle dene bence bi kaç denemede basaracaksın ben bunu basaramayacak kimse tanımıyorum su forumda hepimiz bi kaç kez olmadı die gözümüzü korkuttuk simdi korkularimızı yenmeye çalışıyoruz yapabilirsiniz ben cok inanıyorum sizler için hergün dua ediyorum. Rabbim yardımcınız olsun.Sağol canım Allah razı olsun. Egzersiz yapıyorum sözde bende benim yolum uzun herhalde dört aydır egzersiz yapıyorum hala 10 cm deyim.
anladım canım Allah kolaylık versin hayırlısıyla bu dertlerde biter inşallahBen her egzersiz yaptığımda tahriş olup kanıyo canm. Eşli denemedede öyle. O yüzden hergün egzersiz yapamıyorum mesela. Regl sürem de on günden fazla sürüyo o yüzden bende zaman çok hızlı geçiyo
Sağol canım Allah razı olsun. Eşli denemedede yıpranıyo insan. Her seferinde deneyip başarısız olunca moralde kalmıyo. Artık eşimin de inancı kalmadı. Denemeye boşver diyo çoğu zaman. O yüzden tam olması lazım ki. Hayal kırıklığı olmasın bi daha.Canım aparatların parmak ya da p...s gibi his vereceğini sanmıyorum ben madem 10 cm kadar alabiliyorsun bence esinle dene bence bi kaç denemede basaracaksın ben bunu basaramayacak kimse tanımıyorum su forumda hepimiz bi kaç kez olmadı die gözümüzü korkuttuk simdi korkularimızı yenmeye çalışıyoruz yapabilirsiniz ben cok inanıyorum sizler için hergün dua ediyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
İnşallah canım ne gelirse Allah tan çok şükür atlatırız bu günleri inş.anladım canım Allah kolaylık versin hayırlısıyla bu dertlerde biter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?