- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.921
teşekkür ederim darısı sizlere geçen gün başaran arkadaş vardı patate ona da hepinizede çok teşekkür ediyorum onun yaptığı pozisyonla denedim hatta fotosunu filan da göndermiş. ama ben ayaklarımı iki sandalyeye koydum öyle yaptım omuza değil. sadece kayganlaştırıcı jel sürdüm eşime. tabi öncesinde 20-30 dk egzersiz yaptım. başını aldım kastım kendimi ama hemen nefes alıp verdim sürekli gevşemem lazım diye içimden geçirdim elimden geldiğince rahat bırakmaya çalıştım rahat bırakırsam acı olmaz diye neyse eşime dedim sen dur ben gevşeyip sonra sana dicem diye bekledi o da tabi ben öyle sanıyorum meğersem yavaş yavaş ilerletiyormuş ben hala bekliyo sanıyorum :) sonra devam et dedim azıcık daha ilerledi ve tamamı girdi dedigarip bi hismiş sen okadar acıyacak diye kork ve sonra hiç acımasın gitgel yaparken baskı vardı o zaman bile hep acıyacak diye diken üstünde hissettim ama acımadı
senin başarını okuduğumda mutluluğunu filan benim de o gün yazmıştım keyfim yerine geldi moral oldu bi de söylediğin pozisyonda aklıma yattı ve oldu yani çok çok teşekkür ederimCanim benimmm coook sevindim yardimci olabildiysen ne mutlu hadi 2.si ins olurr bende bugun deniyceeem coook heyecanlym
ooooh hadi hayirli olsun darısı basimizasenin başarını okuduğumda mutluluğunu filan benim de o gün yazmıştım keyfim yerine geldi moral oldu bi de söylediğin pozisyonda aklıma yattı ve oldu yani çok çok teşekkür ederim
sen sanki ikinciyi dün deneyecektin :)
Hadi bakalım. Yapacaksın inşallah. Korkma eskisinden daha kötü olamazsın ya!Canim benimmm coook sevindim yardimci olabildiysen ne mutlu hadi 2.si ins olurr bende bugun deniyceeem coook heyecanlym
1-) vajinanınızı kuru bırakmayın. Çözüm zeytin yağı (kayganlistirici uyusturucu falan kullanmadım)
2-) o kısmı hissetmeniz gerekiyor o yüzden önce işaret parmağımla neler yapabileceğimi ayna karşısında görmek istedim. (Oturur pozisyonda arkama yaslanıp önümde ayna bacaklarım açık bi sekilde hem inceledim hem de elimle birazcık uğraştım acı hissedince bıraktım.
3-) içimden hep yapabileceğimi tekrarlayım benim gorevim bu zevk almak istemiyor musun eşimi kaybetmek istemiyorum onu mutlu etmek istiyorum hadi basarabilirsin gibi surekli gaza gelecek cümleler kurup kendimi inanırdım ( bu biraz acımasına rağmen ilermenizi sağlıyor parmaginizla )
4-) ben gündüz evde krem kabına koyduğum zeytinyağı ile denerken aksam eşim geldiğinde onunda penisine surerek iiski pozisyonuna geçip penisle de denedim (aparatları hatırlamak istemedim çünkü) ilk zamanlar hiç giremedi ama o sirada nefes alıp vermeye kendimj kontrol etmeye calistim hep
5-) esim ustteyken onu karnından tutup gir girme bekle gibi komutlar verdim ve asla acitmasina izin vermedim boyle olunca her gün bir adım fazlasını almaya başladım içime
6-) en sonunda bi gün dedim ki yeter artık acısa da kanasa da içime alicam hepsini ve dedim ki iyice gir ben dur desemde sen gir sonra cok acıyınca dayanamayıp yine ittim o gun çok canım yandı tuvalet kağıdına belli belirsiz kan lekesi geldi sanırım kızlıgim yirtildi dedim ama cnm çok yandı
7-) bundan sonraki gunlerde de parmağımi bırakıp sadece penisle 1cm 3 cm 5 cm derken ileri gitler yaparkwn bi seyi farkettim ayaklarım ve kaskatı kimildayamiyorum sadece ellerimle eşimi itekliyorum
işte ramazan olunca esim asiri sosyallikten o iftardan bu iftara derken eve anca 12de geliyoruz yorgun argin.. bu arada daha egzersiz falan yapmamis biriyim henüz.. ama cesurumsonra kendimi çok inandırdıgım bi gün yine (bu arada namazlarımı kılan biriyim ve her yatsı namazından sonrabu is olsun die şükür namazı kılmaya başlamıştım) zeytinyağını hem eşime hem kendime sürdükten sonra on sevismemizi yaptık kıvama gelince eşim üstte ben allta yine ellerim eşimin karnında ona gir aşkım bekle aşkım ilerle aşkım diyerek komut vermeye başladım tam bu sırada kasılmamam gerektigini hatırladım ve eşime dedim ki ben sakinlesene kadar kimildama çünkü hafif iceride penisi. Ben 1 2 3 diyerek elimi ayağımı bayilmis gibi serbest bıraktım o da o sirada içime girdi ve bu sefer sakin çıkma dedim. Bildiğiniz üstüme yattı ve öyle kaldı biraz daha sakinlesince gitgeller başladi ve bunu her aksam ilk defa yapiyor gibi yağlayıp sakinlesip gevseyene kadar sürekli yaptık
yok yaaa daha kirk firin ekmek yemem lazım benim de.. sen ne asamadasin neler yapiyosunZavallı beeen!! Herkes yeniyor. Ben baka kalıyorum.
Ben artık bir şey yapmıyorum ki. Bıraktık biz ya. Anlamı yok artık. İli kanka yaşıyoruz.yok yaaa daha kirk firin ekmek yemem lazım benim de.. sen ne asamadasin neler yapiyosun
Benimki iki tatlı söze bakıyor. Ben de buna takıntılıyım. Olmayınca robot gibi istemiyorum. Böyleyken bile eşimi mutlu etmiştim. ama ben onda aradığım hiç bir şeyi bulamadım. Sarılmayı bile beceremiyor. Of of yaşımda kemale erdi.
eşin ne diyo bu durumaBen artık bir şey yapmıyorum ki. Bıraktık biz ya. Anlamı yok artık. İli kanka yaşıyoruz.
senin başarını okuduğumda mutluluğunu filan benim de o gün yazmıştım keyfim yerine geldi moral oldu bi de söylediğin pozisyonda aklıma yattı ve oldu yani çok çok teşekkür ederim
sen sanki ikinciyi dün deneyecektin :)
Canim deneyemedim ben bugun ins hadi bu gecede 2.yi yapalm ve yazalimm
Sorun zaten eşimin bir şey istememesi. Baştan beri umursamadı. Ben elimden geleni yaptım. Benden yana bir şikayeti yok. Mutlu o. Üç defa boşanmaya kalktım. Perişan oldu , vazgeçtim. Aileside bana karşı çok iyi üstelik durumumuzu baştan beri biliyorlar. Hiç saklamadım. Ufak tefek problemler insanın kendi ailesinde de olur. Onları takmıyorum zaten. Ama velakin aramızda tensel şeyleri bitirdim. Nir gün ona artık senden hiçbirşey beklemiyorum bitdi dedim. Evliliğim başta yanlış bir karardı. Şimden sonrada hayatımda köklü bir değişiklik yapmaya cesaretim yok.eşin ne diyo bu duruma
Vuuuu! bekliyoruz bakalımkızlar üzmeyelim kendimizi bu gece güzel bir duş ardından tüm cazibemizi kullanıyoruz. ben kararlıyım bu gece ikinci kez denicem.... 1 haftadır denicem de gerçi... kayganlaştırıcı sürmeyi de ihmal etmiyoruz. biz bugün sabah işe gitmek için evden çıkarken eşim bu akşam hazır oluyorsun diye ültimatom verdi bana... o hevesle eve gelir şimdi...bakalım ne yapcaz. sahura doğru yazarım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?