Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim benimmm coook sevindim yardimci olabildiysen ne mutlu hadi 2.si ins olurr bende bugun deniyceeem coook heyecanlym

Canim benimmm coook sevindim yardimci olabildiysen ne mutlu hadi 2.si ins olurr bende bugun deniyceeem coook heyecanlym
senin başarını okuduğumda mutluluğunu filan benim de o gün yazmıştım keyfim yerine geldi moral oldu bi de söylediğin pozisyonda aklıma yattı ve oldu yani çok çok teşekkür ederim
sen sanki ikinciyi dün deneyecektin :)

ooooh hadi hayirli olsun darısı basimiza eeee uzuunca bastan sonra anlat bakalim hikayeni de feyz alalim ben yakin zamanda uye oldugum icin cok bilmiyorum

biz de dün gece cesitli calismalar yaptik ben altta esim ustte penisi de yerlestirdi islaklik falan hersey okey ortam cok guzel hazir yavas yavas gel diyorum geliyo yani bi tık izin versem kendimi rahat birakip salsam girecek orda kaliyorum iste.. ama kafamda hep rahatlatiyorum kendimi.. sanırım biraz daha calisirsak olacak gibi. ben de bes vakit namaz kilan biriyim hep dualarimda.. burdaki arkadaslara da dua ediorum

işte ramazan olunca esim asiri sosyallikten o iftardan bu iftara derken eve anca 12de geliyoruz yorgun argin.. bu arada daha egzersiz falan yapmamis biriyim henüz.. ama cesurum

Benimki iki tatlı söze bakıyor. Ben de buna takıntılıyım. Olmayınca robot gibi istemiyorum. Böyleyken bile eşimi mutlu etmiştim. ama ben onda aradığım hiç bir şeyi bulamadım. Sarılmayı bile beceremiyor. Of of yaşımda kemale erdi.

kızlar üzmeyelim kendimizi bu gece güzel bir duş ardından tüm cazibemizi kullanıyoruz. ben kararlıyım bu gece ikinci kez denicem.... 1 haftadır denicem de gerçi... kayganlaştırıcı sürmeyi de ihmal etmiyoruz. biz bugün sabah işe gitmek için evden çıkarken eşim bu akşam hazır oluyorsun diye ültimatom verdi bana... o hevesle eve gelir şimdi... bakalım ne yapcaz. sahura doğru yazarım artık..

Canim deneyemedim ben bugun ins hadi bu gecede 2.yi yapalm ve yazalimm

Bir gğn görğrseniz
eşin ne diyo bu duruma
Sorun zaten eşimin bir şey istememesi. Baştan beri umursamadı. Ben elimden geleni yaptım. Benden yana bir şikayeti yok. Mutlu o. Üç defa boşanmaya kalktım. Perişan oldu , vazgeçtim. Aileside bana karşı çok iyi üstelik durumumuzu baştan beri biliyorlar. Hiç saklamadım. Ufak tefek problemler insanın kendi ailesinde de olur. Onları takmıyorum zaten. Ama velakin aramızda tensel şeyleri bitirdim. Nir gün ona artık senden hiçbirşey beklemiyorum bitdi dedim. Evliliğim başta yanlış bir karardı. Şimden sonrada hayatımda köklü bir değişiklik yapmaya cesaretim yok.

Vuuuu! bekliyoruz bakalım eşini kırmazsın artık.

Bu aksam bi rahatlayın gevseyin yogo falan yapın. Gercekten faydası olmaz demeyin derin derin nefes alıp verin ve bütün vücudunuzu bi salın bütün kaslarınız bi gevsesin sonrası sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…