Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hadi kizlarr bu gece bzim gecemiz ve yapicaaaaz . Ben defalarca bosanmayi dusundum tensel bizde de bisey kalmamisti inanir misiniz esimle evde dusman gibiydik kanka gibide degil uzandigi koltugun bile kavgasini yapiyorduk aile kavgasi market kavgasi yastk kavgasi artk varya uyuz oluyorduk birbirmize tatile gidicez ne ben istiyorum ne o iliskiye girdigimiz gece bile kustuk ama basarinca sanki aramizdaki buz dagi cole vurmus gibi eridi gitti . Rabbim hepimize yardimci olsun

Canim sen bana ozelden yazabilir misin ben ozelden mesaj atmayi beceremiyorm bi yazar msn

Ne güzel yenenlere ancak boyle uzaktan imrenerek bakiyorum sanirim bu sitede yenemeyen tek kisi ben kalcam:/

kızlarrr benim kadar umutsuz bir vaka yoktu inanın. ben başardıysam herkes başarır. biraz önce egzersizi yaptım kayganlaştırıcı ile. gece de öncesinde bi kere yapıcam sonra eşimle denicez. kararlıyım.... başarıcammm..ama havalar çok sıcak sucuk gibi terliyorummmm.. patisga lütfen öyle düşünme... ayrıca uyuşturucu falan hiç kullanmadım şu zmana kdar. gerek yok kayganlaştırıcı yeterli. onda bile hissetmiyorum aparatın girdiğini. parmağinla ittür kayıp gidiyor

Menapoza giriyorum. O yüzden yaşım kemale erdi diye yorum yaptım. Su gibi akıp gitdi yıllar. O yüzden elinizi çabuk tutun.

Daha önce birilerinden duyip anestol kullandim hic sevmedim. Hissizlikten hoslanmadim. Simdi doktorun onerisyle bir de emla kullanayim dedim deli gibi yakti. Yine olmadi. Halbuki sirf kayganlastiriciyla daha fazla ilerlemistik.

Monalazo niye öyle oldu Allah aranıza sıcaklık versin..Bence sende yenebilisin bu durumu .gerçekten geçen zamana uzuluyor insan.deneyin hiç bir şey için geç değil..
Ben çok üzülüyo dum hiç zevk alma duygusunu bile tadamayacagm eşimi mutlu edemeyeceğim cinsel anlamda diye halbuki cinsellik yokken bile çok iyi idik çok mutlu idik.Belki de beni hep sevmesi vesile oldu.ınancimizi hiç yitirmedik bir gün olur elbet diye.tadılmasi gereken bir duygu imiş çok enteresan korkan ben ken can atan da ben :)eşime göre daha istekliyim hatta utanıyorum ona caktirmaym diyorum ama olmuyor:))))ınşallah yakin zamanda olur Allah yardımçin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…