- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.941
Hadi bakalım. Yapacaksın inşallah. Korkma eskisinden daha kötü olamazsın ya!
Bir gğn görğrseniz
Sorun zaten eşimin bir şey istememesi. Baştan beri umursamadı. Ben elimden geleni yaptım. Benden yana bir şikayeti yok. Mutlu o. Üç defa boşanmaya kalktım. Perişan oldu , vazgeçtim. Aileside bana karşı çok iyi üstelik durumumuzu baştan beri biliyorlar. Hiç saklamadım. Ufak tefek problemler insanın kendi ailesinde de olur. Onları takmıyorum zaten. Ama velakin aramızda tensel şeyleri bitirdim. Nir gün ona artık senden hiçbirşey beklemiyorum bitdi dedim. Evliliğim başta yanlış bir karardı. Şimden sonrada hayatımda köklü bir değişiklik yapmaya cesaretim yok.
Tamam canım. Ama birazdan yürüyüşe çıkacağım. Biraz gecikebilir.Canim sen bana ozelden yazabilir misin ben ozelden mesaj atmayi beceremiyorm bi yazar msn
Canim sen neden bukadar umutsuzsun ? Rabbimden umut kesilmezki sen neden korkuyosun acidan mi yoksa kasilmaktanmi ?Ne güzel yenenlere ancak boyle uzaktan imrenerek bakiyorum sanirim bu sitede yenemeyen tek kisi ben kalcam:/
Hic sanmiyorum bende senim gibiydim ama simdi burda yazilanlari okuyorum :)Ne güzel yenenlere ancak boyle uzaktan imrenerek bakiyorum sanirim bu sitede yenemeyen tek kisi ben kalcam:/
Uyuşturucu olarak ne kullandinKiz sorma prezervatif afami geciktirdi 10dk yapti. Valla ayna tuttu bana goreyim diye icime giris cikisini grdum kizzz
Uyuşturucu olarak ne kullandin
Niçin yenemeyeceğini düşünüyorsun. Nerde takıldın da ilerleyemiyorsun?Ne güzel yenenlere ancak boyle uzaktan imrenerek bakiyorum sanirim bu sitede yenemeyen tek kisi ben kalcam:/
Canım stresden olmasın menapoz değildir belki yaaaMenapoza giriyorum. O yüzden yaşım kemale erdi diye yorum yaptım. Su gibi akıp gitdi yıllar. O yüzden elinizi çabuk tutun.
Ne güzel yenenlere ancak boyle uzaktan imrenerek bakiyorum sanirim bu sitede yenemeyen tek kisi ben kalcam:/
Benimde 3,buçuk sene oldu az değil yaşımda 28 olduMenapoza giriyorum. O yüzden yaşım kemale erdi diye yorum yaptım. Su gibi akıp gitdi yıllar. O yüzden elinizi çabuk tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?