- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.961
Ayy ne güzel darısı başımızaKızlar oldu sonundaçok mutluyum. Penisin tamamını aldım. Ama git gel yapmadık. İnşallah devamı da gelir. Bir an kendimi serbest bıraktım oldu. Anlamadım bile :)
Siz eşlerinizi seviyor istiyorsunuz. Sorun şu ben istemiyorum. Erkek gibi göremiyorum onu. Başka türlü olsa çok isterdim. Ama olmuyor işte.Monalazo niye öyle oldu Allah aranıza sıcaklık versin..Bence sende yenebilisin bu durumu .gerçekten geçen zamana uzuluyor insan.deneyin hiç bir şey için geç değil..
Ben çok üzülüyo dum hiç zevk alma duygusunu bile tadamayacagm eşimi mutlu edemeyeceğim cinsel anlamda diye halbuki cinsellik yokken bile çok iyi idik çok mutlu idik.Belki de beni hep sevmesi vesile oldu.ınancimizi hiç yitirmedik bir gün olur elbet diye.tadılmasi gereken bir duygu imiş çok enteresan korkan ben ken can atan da ben :)eşime göre daha istekliyim hatta utanıyorum ona caktirmaym diyorum ama olmuyor:))))ınşallah yakin zamanda olur Allah yardımçin olsun
Bepantol krem var ya canım sadece onu eşime sürdüm o kadar. Egzersiz falan da yapmadım. Yatak kenarında oldu.Bisey kullandin mi canim ? Kayganlastirici falan ?
Allah'im darisi basimiza yaaa insaAllah cok sevindim tebrik ederimBepantol krem var ya canım sadece onu eşime sürdüm o kadar. Egzersiz falan da yapmadım. Yatak kenarında oldu.
Ya bu emlayi cok oven var walla bende alicam dayanamicam o aciya napimEmla kremi tavsiye ederim..yatak kenari dogru tercih..bikac denemeyle kreme ihtiyaciniz kalmaz..cok sükür rabbime sorunumu çozdum..
Herkes topluca vajiyi yeniyor. Patate gaza getirdin herkesi.
Tebrikler canm.Kızlar oldu sonundaçok mutluyum. Penisin tamamını aldım. Ama git gel yapmadık. İnşallah devamı da gelir. Bir an kendimi serbest bıraktım oldu. Anlamadım bile :)
Emla kremi tavsiye ederim..yatak kenari dogru tercih..bikac denemeyle kreme ihtiyaciniz kalmaz..cok sükür rabbime sorunumu çozdum..
Sağol canım darısı yenemeyenlerin başına :)Tebrikler canm.
Canım penisin kalınlığı ya da boyuyla ilgisi yok. Vajina esneyen bir yapı. Oraya giren nesnenin şeklini alıyor. Hatta oraya değişik nesneler sokuluyormuș. Psikoloğum söylemişti. Biz kastığımızdan acı hissediyoruz. Bugün penisin hepsi girdi. Bir damla kan bile gelmedi. Sende egzersizlere başla.Ben bisey sorcam ama utaniyorum yaaapenisin kalinliqiyla buyukluquyle bu isin alakasi var mi ? Yani ne kadar kalin olsada qirer mi ? Offf bazen ole canim yaniyoki klitorise kadar yirtilacak saniyorum cesaret edemiyorum bi turlu
Uyuşturucu kremlerle dene bir.Eqzersiz olmadan olmuyomu kizlar bu is ya ?
egzersiz icine birseyin girmesi olayina alismak için aslindaEqzersiz olmadan olmuyomu kizlar bu is ya ?
Uyuşturucu kremlerle dene bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?