Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Siz eşlerinizi seviyor istiyorsunuz. Sorun şu ben istemiyorum. Erkek gibi göremiyorum onu. Başka türlü olsa çok isterdim. Ama olmuyor işte.

Ben bisey sorcam ama utaniyorum yaaa penisin kalinliqiyla buyukluquyle bu isin alakasi var mi ? Yani ne kadar kalin olsada qirer mi ? Offf bazen ole canim yaniyoki klitorise kadar yirtilacak saniyorum cesaret edemiyorum bi turlu

Ben bisey sorcam ama utaniyorum yaaa penisin kalinliqiyla buyukluquyle bu isin alakasi var mi ? Yani ne kadar kalin olsada qirer mi ? Offf bazen ole canim yaniyoki klitorise kadar yirtilacak saniyorum cesaret edemiyorum bi turlu
Canım penisin kalınlığı ya da boyuyla ilgisi yok. Vajina esneyen bir yapı. Oraya giren nesnenin şeklini alıyor. Hatta oraya değişik nesneler sokuluyormuș. Psikoloğum söylemişti. Biz kastığımızdan acı hissediyoruz. Bugün penisin hepsi girdi. Bir damla kan bile gelmedi. Sende egzersizlere başla.

iyi geceler kizlar 3 hafta once bi arkadasimin vajinusmus botoxu yaptirdigini yazmistim 5 senelik evliydi ve oda basardi o kadar mutluyumki ben 1 ay kadar once yendim bu illeti arkadasima kendimden cok sevindim bildigim ne varsa ona aktardim botoksun etkisiyle cabucak olmus duvar falan olmamis oyle oda ben gibi ustte yenmis sadece kayganlasitiriciyla egzersizde yok acimadi dedi insallah cocuguda olur en kisa zamanda isteyen herkese versin Allahim bi bebek su mubarek gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…