- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.981
Olsun olur canım ama nolur ara verme erteleme tuzağna düşme bak ne güzel yenmişsinAmaan ben 1 kere yaptim hala 2.si olmadi adam yorgun geldi uyudu .d peeeh sanssizimm
Olsun olur canım ama nolur ara verme erteleme tuzağna düşme bak ne güzel yenmişsin
Kizlar bazen gülüyorum bazen üzülüyorum halinize @KASIMPATIpatate M monalazo yesilbalon Evininhatunu N nemesis_18 S serapppp @mutsuzum10 nkayar hepinizin ve suan adı aklıma gelmeyenler burda forumda okuduğum bütün isimler rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah burda daha espirili daha güzel konular konuşcaz bigün çok geçmeden hepinizin basarmasi için dua ediyorum sürekli
Benim kasilmayla yada iliskiyle bi problemim yok parmakmis falan cok rahat herseyi yapiyorum sadece iste zarim biraz kalin acidiqi icin cesaret edemiyorum bunuda uyusturucu krem cozecek qibime qeliyo Rabbimin izniyle :)Uyuşturucu kremlerle dene bir.
Aminnnnn insaAllah biqun bizde basarcazzz Allah'in izniyleKizlar bazen gülüyorum bazen üzülüyorum halinize @kasimpati_patate M monalazo yesilbalon Evininhatunu N nemesis_18 S serapppp @mutsuzum10 nkayar hepinizin ve suan adı aklıma gelmeyenler burda forumda okuduğum bütün isimler rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah burda daha espirili daha güzel konular konuşcaz bigün çok geçmeden hepinizin basarmasi için dua ediyorum sürekli
Kizlar bazen gülüyorum bazen üzülüyorum halinize @kasimpati_patate M monalazo yesilbalon Evininhatunu N nemesis_18 S serapppp @mutsuzum10 nkayar hepinizin ve suan adı aklıma gelmeyenler burda forumda okuduğum bütün isimler rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah burda daha espirili daha güzel konular konuşcaz bigün çok geçmeden hepinizin basarmasi için dua ediyorum sürekli
Bende inanıyorum sen anne olcaksın biz daha çok sevincez :))Kizlaaar ben bu sefer anne olucam valla inaniyorummm :)
Bende inanıyorum sen anne olcaksın biz daha çok sevincez :))
Ben 30 yaşındayım ve birgun anne olmak istersem ikiz ya da üçüz annesi olmak isterim bana da bu konuda dua edin kızlar
Ben daha 48 günlük evliyim cnm hemen yapamam çocuk su an korunmuyorum ztn ama bi 3 ay geçsin dusunmeye başlıcam 6 8 ay arası hamile kalabilirim rabbim izin verirse :)
23 daha cok erkenmis bende 24 yasindayim ama bu qidisle cok ertelicem qibi :) bide kizlik qitmeden hamile kaliyomusum ne qulerim ama
Aaa ozaman tamamdir canim haklisin zaten 1 seneyi qecince hemen akrabalar soruyo bisey yokmi falan diye ne sinir bozuci ya sanki onlar icin doquracaz :):) Rabbim hepimizin qonlune qore versin insaAllah yakinda burda vaji deqil bebek haberleri duyalim :)
Olsun ban ole dusunme her serde bi hayir vardir esinin ole davranmasi senin yenmene vesile olmus ne quzel :)Aynen ins canim gercekten herkes soruyo defalarca aglamisligim var. En son gecen hafta ctesi esimi sabah aradm bana 8 aylik bi arkdsn hamile oldugunu buz gibi bir ses tonuyla soyleyip kapadi basladm aglamaya ondan sonrada yenicem dedim ve yendim sukur rabbime ama ne cok agladm bi bilseen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?