Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ins ya herkes basarsin istiyorumm cok yoruldummm boyle artk skldm anne olmak istiyorummm

Aminnnnn insaAllah biqun bizde basarcazzz Allah'in izniyle eslerimizin %100 karisi olacazzz mutlu olacazzzz onlari mutlu edecezzzz daha anne olacazzzz herkes elini cabuk tutsun hastalik diye bisey yokk kafamizdan atalim bunlari hayati yasamak varrr ne quzel teselli ediyorum.kendimi

allah dermansız dert vermesin halledicez insallahhh

Ben daha 48 günlük evliyim cnm hemen yapamam çocuk su an korunmuyorum ztn ama bi 3 ay geçsin dusunmeye başlıcam 6 8 ay arası hamile kalabilirim rabbim izin verirse :)

23 daha cok erkenmis bende 24 yasindayim ama bu qidisle cok ertelicem qibi :) bide kizlik qitmeden hamile kaliyomusum ne qulerim ama

Aaa ozaman tamamdir canim haklisin zaten 1 seneyi qecince hemen akrabalar soruyo bisey yokmi falan diye ne sinir bozuci ya sanki onlar icin doquracaz :):) Rabbim hepimizin qonlune qore versin insaAllah yakinda burda vaji deqil bebek haberleri duyalim :)

Aynen ins canim gercekten herkes soruyo defalarca aglamisligim var. En son gecen hafta ctesi esimi sabah aradm bana 8 aylik bi arkdsn hamile oldugunu buz gibi bir ses tonuyla soyleyip kapadi basladm aglamaya ondan sonrada yenicem dedim ve yendim sukur rabbime ama ne cok agladm bi bilseen

Okul unv is guc derken 30 oldum bende nasipse 31 yaşımda da ya ikiz annesi ya da 1 yıl arayla 2 3 cocuk annesi olurum :)))

Olsun ban ole dusunme her serde bi hayir vardir esinin ole davranmasi senin yenmene vesile olmus ne quzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…