Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Okul unv is guc derken 30 oldum bende nasipse 31 yaşımda da ya ikiz annesi ya da 1 yıl arayla 2 3 cocuk annesi olurum :)))

Valla benim esim uniye gidiody ben liseye tanistik o 4 senelik bitirdi ben 2 senelik uni okudum bitirdm askere gitti geldi 1 sene nisanli kaldik evlendik. Ama gercekten bende 2010dan beri maceralara doymadim :) simdi ise artk hemen anne olmak istiyorummm hersey anne olmak icin yani :)

Kıyamam yaa Ağlamayın nolur çok zor geliyor biliyorum ama demekki rabbim bizi böyle sınavdan geçiriyor

Benim tek hayalim hamile kalip full yatmak :) ve bebegi dogurup kayinpederimin kucagina birakmak . Yediricem iciricem altini degistirip vericem kucagina adamcagiz bebek coook istiyor

Aynen canim bende bol bol dua ediyorummm ins bebis gelicekk :)

Ee ama biz esimle 5 sene sevgiliydik ben 17 yasndan 22ye kdr sonra evlendik :) simdi 1.5 sene oldu 24e az kaldi ee artk vaktidir
Ay biz de beş sene sevgili idik kocacimla hep uzak dik askeri lise okuyordu izin yılda iki kere idi ben de dayanamıyordm özlüyordm.sonra istemeye geldiler 2013de evlendim 91li yim bu arada:)ve bir adet yaşına girecek kızım var bebek kesinlikle yapın maşallah çok güzel bir kız doğurdüm ay :))))verene şükürler olsun

kızlar tekrar denedik biz akşam yine hepsine yakınını aldım bu sefer 2-3 cm dışarda kaldı, ileriye gitmesine izin vermedim acayip baskı hissettim bu yüzden git gel de yapamadık.Artık rahat giriyo ama sanki gerisini yapamicam gibi geliyor nasıl alışcam ben ya

oyyy oyyy ben uyumuşum gece. egzersizleri yaptım duş aldım sonra da uyumuşum. allahımmmm bu ne ya başka gün olsa uyumam dün o kadar planlarım olmasına rağmen uyudum kaldım.

Canim ilk zamanlar baski hissi oluyor sonra geçiyor.giriş oluyorsa zamanla devami da gelir merak etme..ben deilkinde tuvaletim geliyor gibi hissediyordum çok kötü idi ama ikinci üçüncüler de bitti hemen

Canim ilk zamanlar baski hissi oluyor sonra geçiyor.giriş oluyorsa zamanla devami da gelir merak etme..ben deilkinde tuvaletim geliyor gibi hissediyordum çok kötü idi ama ikinci üçüncüler de bitti hemen

peki bu baskı hissi devam ederken dayanıp git gel nasıl yapabilirim uyuştursammı acaba biz sadece anestol kullanıyoruz çünkü

Ilk denemeler ve yarim birlesme ile 1 yillik evliyken hamile kaldım 9 aylik olana kadar dr vajili oldugumu soylemedim cunku normal dogum istiyordum son ay alttan muane esnasinda soyledim ve dogum esnasinda kasarsam bebege zarar verebilecegimi soyleyip sezeryani onerdi bende kabul ettim suan 8 yasinda cocugum var .. Hicbir dr bu haldeyken istemediginiz sürece normal yaptiramaz.. Ben halen tam anlamiyla aşmış degilim esimle sevgimiz hep aynı ama ben artık cccokkk gec kaldigimizi dusunup krem ve spreyle yapmayi dusunuyorum. Dualarinizi eksik etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…