- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.001
Okul unv is guc derken 30 oldum bende nasipse 31 yaşımda da ya ikiz annesi ya da 1 yıl arayla 2 3 cocuk annesi olurum :)))
Kıyamam yaa Ağlamayın nolur çok zor geliyor biliyorum ama demekki rabbim bizi böyle sınavdan geçiriyorAynen ins canim gercekten herkes soruyo defalarca aglamisligim var. En son gecen hafta ctesi esimi sabah aradm bana 8 aylik bi arkdsn hamile oldugunu buz gibi bir ses tonuyla soyleyip kapadi basladm aglamaya ondan sonrada yenicem dedim ve yendim sukur rabbime ama ne cok agladm bi bilseen
Olsun ban ole dusunme her serde bi hayir vardir esinin ole davranmasi senin yenmene vesile olmus ne quzel :)
Kıyamam yaa Ağlamayın nolur çok zor geliyor biliyorum ama demekki rabbim bizi böyle sınavdan geçiriyor
Bol bol namaz kilip dua etmek lazim qercekten insanin ici ole huzur doluyoki ozaman diyosunki Rabbim yanimda her zorluqu asarim diyosun insana quven qeliyo cok sukur hayat okadar kisaki hicbisey icin aqlayip uzulmeye deqmez dun bitti artik buqunu yarini yasayalim insaAllah :)
InsaAllah hepimiz biqun anne olalimsen ilk enqeli aştin sira bende simdi
Anladım kac yıllık evlisiniz acabaSiz eşlerinizi seviyor istiyorsunuz. Sorun şu ben istemiyorum. Erkek gibi göremiyorum onu. Başka türlü olsa çok isterdim. Ama olmuyor işte.
Ay biz de beş sene sevgili idik kocacimlaEe ama biz esimle 5 sene sevgiliydik ben 17 yasndan 22ye kdr sonra evlendik :) simdi 1.5 sene oldu 24e az kaldi ee artk vaktidir
teşekkür ederim canım amin sizlerinde güzel haberlerini bekliyoruzooooh hadi hayirli olsun darısı basimizaeeee uzuunca bastan sonra anlat bakalim hikayeni de feyz alalim ben yakin zamanda uye oldugum icin cok bilmiyorum
tebrik ederim canım hadi gözünaydınKızlar oldu sonundaçok mutluyum. Penisin tamamını aldım. Ama git gel yapmadık. İnşallah devamı da gelir. Bir an kendimi serbest bıraktım oldu. Anlamadım bile :)
güya ben de deneyecektim dün ikinciyi çok yorgundum az uyuyayım dedim iftardan sonra yatış o yatış sahura kadarAmaan ben 1 kere yaptim hala 2.si olmadi adam yorgun geldi uyudu .d peeeh sanssizimm
Canim ilk zamanlar baski hissi oluyor sonra geçiyor.giriş oluyorsa zamanla devami da gelir merak etme..ben deilkinde tuvaletim geliyor gibi hissediyordum çok kötü idi ama ikinci üçüncüler de bitti hemenkızlar tekrar denedik biz akşam yine hepsine yakınını aldım bu sefer 2-3 cm dışarda kaldı, ileriye gitmesine izin vermedim acayip baskı hissettim bu yüzden git gel de yapamadık.Artık rahat giriyo ama sanki gerisini yapamicam gibi geliyor nasıl alışcam ben ya
Canim ilk zamanlar baski hissi oluyor sonra geçiyor.giriş oluyorsa zamanla devami da gelir merak etme..ben deilkinde tuvaletim geliyor gibi hissediyordum çok kötü idi ama ikinci üçüncüler de bitti hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?