Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar buqun bi uyusturucu alacam kafaya koydumda ne alsam sizce ? Vemcaine spreymi anestol mu emla mi ? Hepside ayni etkiyi qosteriyo mu ? Emla cok pahali yaaa 103 lira olmus

Canim benim senin bana bu konuda yardimin cok oldu Allah razi olsin duqunume 14 qun var bikere olsun tam olsun istiyorum cunku benim huyum kotu bikere umutsuzluqa kapilirsam daha cesaret edemem biliyorum ozaman o ikisini alip hemen uyqulayim bakalim hayirlisiyla fazla uzamadan bitsin bu is

canim ben yendim cok sukur vajiyi, ama sinavlarim devam ediyor artik hamilelik istiyodum esimde bende cocuk cok istiyoruz ama troid yetmezligim varmis kan tahlili vermistim doktor simdilik gebeligi yasakladi hap kullaniyorum 1 ay sonra tekrar kontrolum var doktor ne derse artik hayirlisi neyse oyle olsun

Bendede var o problem ya Allah korusun bebekte zeka qeriliqi bike yapiyomus bende ilac kullaniyorum

Bendede var o problem ya Allah korusun bebekte zeka qeriliqi bike yapiyomus bende ilac kullaniyorum
Erkek kardeşimin eşinde de tiroitlerinde problem var. İlaç kullandı. İki çocuğu var. Çok şükür sağlıklı güzel zeki çocuklar. İlaçlarla kontrol edilebiliyor.

Monalazo eşin mi öpüşmek istemiyor sen mi ? Erkekler bu konuda daha istekli olur nasıl istemiyor? Bi arkadaş vardı burda kocası günde iki kez iliskiye girmek isteyen hatta hamile kalınca iki gunde bire dusurmusler kocası yapmadıkları günlerde kendi kendini tatmin ediyormuş senin eşin öpüşmek falan istemiyorsa sen vajiliyim die korkma. Senin eşin önce kendi problemini çözsün. Eşin seni o kıvama getirmiyorsa rahatlatmıyorsa bırak o düşünsün cnm ya sen nie kendini uzuyorsun

Kızlar merhaba. Ben buranın eski bir üyesiyim. 2013 yılında vajiyi burası sayesinde yendim. Şimdi bir kızım var ama benim sorunlarım devam ediyor. Hala ilişkide canım acıyor kasılıyorum Evliliğim bu yüzden kötüye gidiyor. Ne yapmalıyım sizce? Bana da yardım edin

Benim eşimde çok istekli 2-3-4 .... başka birşey düşündüğü yok ki. Ama bir kadına nasıl davranacağını bilmiyor. İletişim kurmadan yaklaşıyor, kendimi bir kadı değilde bir ağaç, duvar gibi hissediyorum. İşin içine beni katmıyor. Ön sevişmeden bir haber. Emme basma tulumba gibi adet yerini bulsun diye ezbere bir iki şey yapıyor. Ben saçımı okşasın, gözlerimin içine baksın, ayıp mayıp birşeyler söylesin istiyorum, tamamen pasif. Ben yatakda konuşmayan bşr erkekle olamam demekki. Gık demiyor. Öperken şaşı şaşı bakıyor. Nasıl anlatayım ya?!

Ayyy ne guzeel cok zor uzaktayken bende cektim valla seviyorum rabbim sevgimizi cogaltsin ins benimde bebeisimmm olurrr

Belkide sirf sen istediqin icindir esinde istek yok bence acaba ereksiyon falanmi olamiyoki
İletişim problemi yaşıyorum. Kadınlığımdan yararlanmak istiyor ama hiç bir paylaşım olmadan. Sevişmek karşılıklı olan bir şey, bunu anlamıyor. İsteklerimi söylüyorum küsüyor. Alıngan, özgüvensiz bşr adam. Boynumdan öpünce gıdıklandım kıkırdadım, bir kaç günlük evliyken. küstü beni yatakda bırakıp gitdi. Bir hafta salonda yatdı. Barıştık, yine gıfıklanacakmıyım diye boynumdan öptü ben yine gıdıklanfım, o yeniden kğsüp gitdi. Ona açıklamaya çalıştım. Gıdıklanmak doğal bir duygu, insanın elinde olan bir şey değil diye. Lafımın ortasında çekip gitdi. Bununla uğraşıyorum işte.

Yine kasılıyorsun ondandır. Yeterli ön sevişme yapmıyorsunuz, eşiniz acelecimi davranıyor?

Alla alla ne kadar ikqinc yaa ilk defa bole bisey duydum yani qenelde erkekler kadin cilve yaptikca qidiklandikca hoslanirlar nebileyim ckk acayip iste insanin esini secmek bazen elinde deil herkesin binsinavi var sen kendini uzme ama sonucta dunyayada bikere qeliyosun sen niye istediqin qibi hayatini yasamayasinki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…