- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.021
Anladım kac yıllık evlisiniz
Hayalkırıklığı dolu tam 13 yıl.
Canim bence vemcaine ve anestol ol. Ben ikisiyle yendim.Kizlar buqun bi uyusturucu alacam kafaya koydumda ne alsam sizce ? Vemcaine spreymi anestol mu emla mi ? Hepside ayni etkiyi qosteriyo mu ? Emla cok pahali yaaa 103 lira olmus
Kızlaaar neye yanıyorum biliyormusunuz?! Hiç öpüşemedim. Bir iki denememiz oldu ve çok kötüydü. O hissin öyle olmadığını ruhum biliyor. Sokaktan birini çevirip öpsem çok mu ayıp olur. Yoksa öpüşmeden ölüp gideceğim.
Sendeki problem esten kaynaklaniyo bence baksana sendeki isteqe yazik ediyonhaksizlik ediyo sana yaaaben snei ablam qozuyle qoruyorum qercekten insaAllah hakettiqin mutluluqu bulursun
canim ben yendim cok sukur vajiyi, ama sinavlarim devam ediyor artik hamilelik istiyodum esimde bende cocuk cok istiyoruz ama troid yetmezligim varmis kan tahlili vermistim doktor simdilik gebeligi yasakladi hap kullaniyorum 1 ay sonra tekrar kontrolum var doktor ne derse artik hayirlisi neyse oyle olsunKizlar bazen gülüyorum bazen üzülüyorum halinize @kasimpati_patate M monalazo @yesilbalon Evininhatunu N nemesis_18 @serapppp @mutsuzum10 @nkayar hepinizin ve suan adı aklıma gelmeyenler burda forumda okuduğum bütün isimler rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah burda daha espirili daha güzel konular konuşcaz bigün çok geçmeden hepinizin basarmasi için dua ediyorum sürekli
Bendede var o problem ya Allah korusun bebekte zeka qeriliqi bike yapiyomus bende ilac kullaniyorumcanim ben yendim cok sukur vajiyi, ama sinavlarim devam ediyor artik hamilelik istiyodum esimde bende cocuk cok istiyoruz ama troid yetmezligim varmis kan tahlili vermistim doktor simdilik gebeligi yasakladi hap kullaniyorum 1 ay sonra tekrar kontrolum var doktor ne derse artik hayirlisi neyse oyle olsun
Erkek kardeşimin eşinde de tiroitlerinde problem var. İlaç kullandı. İki çocuğu var. Çok şükür sağlıklı güzel zeki çocuklar. İlaçlarla kontrol edilebiliyor.Bendede var o problem ya Allah korusun bebekte zeka qeriliqi bike yapiyomus bende ilac kullaniyorum
Benim eşimde çok istekli 2-3-4 .... başka birşey düşündüğü yok ki. Ama bir kadına nasıl davranacağını bilmiyor. İletişim kurmadan yaklaşıyor, kendimi bir kadı değilde bir ağaç, duvar gibi hissediyorum. İşin içine beni katmıyor. Ön sevişmeden bir haber. Emme basma tulumba gibi adet yerini bulsun diye ezbere bir iki şey yapıyor. Ben saçımı okşasın, gözlerimin içine baksın, ayıp mayıp birşeyler söylesin istiyorum, tamamen pasif. Ben yatakda konuşmayan bşr erkekle olamam demekki. Gık demiyor. Öperken şaşı şaşı bakıyor. Nasıl anlatayım ya?!Monalazo eşin mi öpüşmek istemiyor sen mi ? Erkekler bu konuda daha istekli olur nasıl istemiyor? Bi arkadaş vardı burda kocası günde iki kez iliskiye girmek isteyen hatta hamile kalınca iki gunde bire dusurmusler kocası yapmadıkları günlerde kendi kendini tatmin ediyormuş senin eşin öpüşmek falan istemiyorsa sen vajiliyim die korkma. Senin eşin önce kendi problemini çözsün. Eşin seni o kıvama getirmiyorsa rahatlatmıyorsa bırak o düşünsün cnm ya sen nie kendini uzuyorsun
Ay biz de beş sene sevgili idik kocacimlahep uzak dik askeri lise okuyordu izin yılda iki kere idi ben de dayanamıyordm özlüyordm.sonra istemeye geldiler 2013de evlendim 91li yim bu arada:)ve bir adet yaşına girecek kızım var bebek kesinlikle yapın maşallah çok güzel bir kız doğurdüm ay :))))verene şükürler olsun
güya ben de deneyecektim dün ikinciyi çok yorgundum az uyuyayım dedim iftardan sonra yatış o yatış sahura kadar
İletişim problemi yaşıyorum. Kadınlığımdan yararlanmak istiyor ama hiç bir paylaşım olmadan. Sevişmek karşılıklı olan bir şey, bunu anlamıyor. İsteklerimi söylüyorum küsüyor. Alıngan, özgüvensiz bşr adam. Boynumdan öpünce gıdıklandım kıkırdadım, bir kaç günlük evliyken. küstü beni yatakda bırakıp gitdi. Bir hafta salonda yatdı. Barıştık, yine gıfıklanacakmıyım diye boynumdan öptü ben yine gıdıklanfım, o yeniden kğsüp gitdi. Ona açıklamaya çalıştım. Gıdıklanmak doğal bir duygu, insanın elinde olan bir şey değil diye. Lafımın ortasında çekip gitdi. Bununla uğraşıyorum işte.Belkide sirf sen istediqin icindir esinde istek yok bence acaba ereksiyon falanmi olamiyoki
İletişim problemi yaşıyorum. Kadınlığımdan yararlanmak istiyor ama hiç bir paylaşım olmadan. Sevişmek karşılıklı olan bir şey, bunu anlamıyor. İsteklerimi söylüyorum küsüyor. Alıngan, özgüvensiz bşr adam. Boynumdan öpünce gıdıklandım kıkırdadım, bir kaç günlük evliyken. küstü beni yatakda bırakıp gitdi. Bir hafta salonda yatdı. Barıştık, yine gıfıklanacakmıyım diye boynumdan öptü ben yine gıdıklanfım, o yeniden kğsüp gitdi. Ona açıklamaya çalıştım. Gıdıklanmak doğal bir duygu, insanın elinde olan bir şey değil diye. Lafımın ortasında çekip gitdi. Bununla uğraşıyorum işte.
Yine kasılıyorsun ondandır. Yeterli ön sevişme yapmıyorsunuz, eşiniz acelecimi davranıyor?Kızlar merhaba. Ben buranın eski bir üyesiyim. 2013 yılında vajiyi burası sayesinde yendim. Şimdi bir kızım var ama benim sorunlarım devam ediyor. Hala ilişkide canım acıyor kasılıyorumEvliliğim bu yüzden kötüye gidiyor. Ne yapmalıyım sizce? Bana da yardım edin
Alla alla ne kadar ikqinc yaa ilk defa bole bisey duydum yani qenelde erkekler kadin cilve yaptikca qidiklandikca hoslanirlar nebileyim ckk acayip iste insanin esini secmek bazen elinde deil herkesin binsinavi var sen kendini uzme ama sonucta dunyayada bikere qeliyosun sen niye istediqin qibi hayatini yasamayasinki ?İletişim problemi yaşıyorum. Kadınlığımdan yararlanmak istiyor ama hiç bir paylaşım olmadan. Sevişmek karşılıklı olan bir şey, bunu anlamıyor. İsteklerimi söylüyorum küsüyor. Alıngan, özgüvensiz bşr adam. Boynumdan öpünce gıdıklandım kıkırdadım, bir kaç günlük evliyken. küstü beni yatakda bırakıp gitdi. Bir hafta salonda yatdı. Barıştık, yine gıfıklanacakmıyım diye boynumdan öptü ben yine gıdıklanfım, o yeniden kğsüp gitdi. Ona açıklamaya çalıştım. Gıdıklanmak doğal bir duygu, insanın elinde olan bir şey değil diye. Lafımın ortasında çekip gitdi. Bununla uğraşıyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?