Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

M monalazo canim benim kadin basina 13 sene yasadiklarina bak Allah yardimcin olsun insan herseye katlaniyor gercekten. Seni anliyorum ama bazen insan evladi icinde dayanmali ne bileyim tabi seni senden baska anlayan icindeki duygulari hisseden olmaz ama acaba bi evladin olsa onunla oyalansan ve esinle aran farkli bi boyuta mi gelirdi. Ne bileyim bak benim bi dayim var yengwmi gordugu her kadinla aldatiyor yengemin aslan gibi 2 oglu var artk dayimi olesiye sevsede beni aldattigi icin gelmesin diyor. Ogullari kucuk 10 ve 8 yasndalar onlarla mutlu. Evlat farkli birsey bence bi evladin olmali yalnizligina careszligine umutsuzluguna isik olur canim benim biliyorum esinle yatmak iliskiye girmek istemiyorsun ama yinede ben bunlari soylemek istedim canim

Cilve ce naz hiç yapamadım ki hemen küsüyordu. Şaşıp kalıyordum bende öylece. Banada böylesi denk geldi!

Aslında mutsuz değilim. İşim var, hobilerim çok, çocuk özlemi de yaşamadım. Tabi olsaydı çok isterdim. Ama sağlıklı bir aile içinde. Eşimden çocuk istemiyorum. Tek eksiğim aşk! Yemin ederim sarılıp uyuyacağım, kokusunu içime çekebileceğim bir kocadan başka bir şey istemiyorum. uyurken yastığa sarılıyorum, ama onun da kocamdan farkı yok, gıkı çıkmıyor. Sinir!

M monalazo kac yaşındasın cnm ya kolay değil 13 yıl.. ben daha 45 günlük eşimle aramda soğuk rüzgarlar esince kendi kendime üzülüyorum sen 13 yıldır nasıl dayandın.

Selam kızlar bugün bi doktora daha gittim kizlik zarının çok kalın ve yukarıda olduğunu söyledi operasyon olacak böle bi durumla karşılaşıp hala ilişkiye giremeyen oldu mu

Selam kızlar bugün bi doktora daha gittim kizlik zarının çok kalın ve yukarıda olduğunu söyledi operasyon olacak böle bi durumla karşılaşıp hala ilişkiye giremeyen oldu mu
Kızlık zarın kalınsa sorun çıkarması normal, kurtulunca farkı olur herhalde.

Ya yardımı olacağını bilsem
Operasyonun faydası olur, bana kalırsa. Pahalı değilse ysptır, çıksın aradan. Belki vaji değilsin, acıdığı için yapamıyorsun sadece. Doktorda yapılması gerektiğini söylediyse tabi. Yada evde uyuşturacak birşeyler kullan bolca ilişkide kurtul. Anestol, emla vs.

Bilmiyorum operasyondan sonra ilişki başarılı olabilecek mi kafamda deli sorular geçen hafta gittiğim doktor vajinusmus dedi kizlik zarının normal dedi bugün ki böle Dio bilmiorum kafayı yiycem

Bilmiyorum operasyondan sonra ilişki başarılı olabilecek mi kafamda deli sorular geçen hafta gittiğim doktor vajinusmus dedi kizlik zarının normal dedi bugün ki böle Dio bilmiorum kafayı yiycem
Bende bilemedim canım. Hafızam çok zayıf benim. Uyuşturup yapmayı denedinde olmadımı? kızlık zarıyla ilgili bir endişen varsa öyle denesen.

Denedim burda yardımcı olan arkadaşlar oldu çok sagolsunlar ama eşim Dio ki bi duvar var benim girişimi engellio Dio napcam bilemedim hergün gözyaşı döküyorum artık

Operasyonu olduktan sonra da ya olmazsa korkum var çünkü terapist vajinusmus dedi ve 3 seansta olacağı garantisini verdi ama bugün ki doktor bu operasyon şart vajinusmus olsan asla benim dokunmama izin vermezsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…