- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.041
Cilve ce naz hiç yapamadım ki hemen küsüyordu. Şaşıp kalıyordum bende öylece. Banada böylesi denk geldi!Alla alla ne kadar ikqinc yaa ilk defa bole bisey duydum yani qenelde erkekler kadin cilve yaptikca qidiklandikca hoslanirlar nebileyim ckk acayip iste insanin esini secmek bazen elinde deil herkesin binsinavi var sen kendini uzme ama sonucta dunyayada bikere qeliyosun sen niye istediqin qibi hayatini yasamayasinki ?
Aslında mutsuz değilim. İşim var, hobilerim çok, çocuk özlemi de yaşamadım. Tabi olsaydı çok isterdim. Ama sağlıklı bir aile içinde. Eşimden çocuk istemiyorum. Tek eksiğim aşk! Yemin ederim sarılıp uyuyacağım, kokusunu içime çekebileceğim bir kocadan başka bir şey istemiyorum. uyurken yastığa sarılıyorum, ama onun da kocamdan farkı yok, gıkı çıkmıyor. Sinir!M monalazo canim benim kadin basina 13 sene yasadiklarina bak Allah yardimcin olsun insan herseye katlaniyor gercekten. Seni anliyorum ama bazen insan evladi icinde dayanmali ne bileyim tabi seni senden baska anlayan icindeki duygulari hisseden olmaz ama acaba bi evladin olsa onunla oyalansan ve esinle aran farkli bi boyuta mi gelirdi. Ne bileyim bak benim bi dayim var yengwmi gordugu her kadinla aldatiyor yengemin aslan gibi 2 oglu var artk dayimi olesiye sevsede beni aldattigi icin gelmesin diyor. Ogullari kucuk 10 ve 8 yasndalar onlarla mutlu. Evlat farkli birsey bence bi evladin olmali yalnizligina careszligine umutsuzluguna isik olur canim benim biliyorum esinle yatmak iliskiye girmek istemiyorsun ama yinede ben bunlari soylemek istedim canim
Tv izleye izleye bi acayip olduk
Bir arkadaş yapıyordu liste. Bu ay boş kaldı.Kizlar birisi liste yapsa ya kimler yendi kimler egzersiz yapiyor bilelim. Ne dersiniz var mi gönüllü?
Kızlık zarın kalınsa sorun çıkarması normal, kurtulunca farkı olur herhalde.Selam kızlar bugün bi doktora daha gittim kizlik zarının çok kalın ve yukarıda olduğunu söyledi operasyon olacak böle bi durumla karşılaşıp hala ilişkiye giremeyen oldu mu
Ya yardımı olacağını bilsem
Operasyonun faydası olur, bana kalırsa. Pahalı değilse ysptır, çıksın aradan. Belki vaji değilsin, acıdığı için yapamıyorsun sadece. Doktorda yapılması gerektiğini söylediyse tabi. Yada evde uyuşturacak birşeyler kullan bolca ilişkide kurtul. Anestol, emla vs.Ya yardımı olacağını bilsem
Bende bilemedim canım. Hafızam çok zayıf benim. Uyuşturup yapmayı denedinde olmadımı? kızlık zarıyla ilgili bir endişen varsa öyle denesen.Bilmiyorum operasyondan sonra ilişki başarılı olabilecek mi kafamda deli sorular geçen hafta gittiğim doktor vajinusmus dedi kizlik zarının normal dedi bugün ki böle Dio bilmiorum kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?