Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Keşke boşansan cesaret edebilsen de, bi kez geliyoruz hayata böyle nereye kadar. Bana demesi kolay ama sakin dingin hayata alışıp, neler kaçırıyoruz kimbilir,.. Bende boşanmayı çok düşündüm ama cesaretim olmadı hiç.

Ben ne yapayim sozde severek evlendik. Hergun kavga 1 kez yaptik oldu 2.ciyi denemedik neden ya yorgun ya kizgin. Bu kayinvalideme cok pis uyuz oluyorm yazliga gtmssin hala ordan esimi dolduruosun birak ya bi rahat birak .

Benim esim cok erken gidiyor ise saat 6da evden cikiyor aksamda 11 gibi geliyor eve. Kaynanama esim kendini yipratiyor sonu boyle iyi degil gec gelmesi erken gitmedi iyi degil kendine zarar dedm. Yok efendim ben iyi degil derken ne kasdetmisim iyi degil lafi neymis aldaticak misin oglumu fln gibi gitmis beni sikayet etmis yahu oglunu dusunuoz burda . Abi bende bosanmak cok istedim keske hic evlenmeseydm genc yasta kendime yazik ettim

Canim bide kaynana varsa cok zor . Ben 1.5 senedir kaynanamdan ve gorumcemden neler cektim

Ah ah kendimi gördüm şuan benimde aynı dertler bıktım bende, evlendim düştüm cahil kadının eline karakterini çözene kadar oynadıda oynadı benle, şimdi öğrendm huyunu suyunu ama katlancak sabrım kalmadı, bi yandan vaji bi yandan onlar, o kadar çok ağladım öyle kötü şeyler yaşadımki Allaha sığındım hep,,

Kızlarr en son sanirim bu sayfada yenemeyen tek kisi ben olcam yazmistm yorumlarinizi okudum benim sorunum da egzersizlerde sorun yokken eşli denemede yarisini bile alamiyorum bitek basini alablyorum birazdan deneme yaparz belki ama hic umudum yok...

Kiz aynen yalan var soylemedigim seyler soylemis gibi yapiyor cok sasiriyorum. Karakteri cok tuaf benim kaynanam bence hafif deli. Yani deli derken ya soyledigi seyi unutuyor ya da soylemediginiz seyleri soylemis gibi yapiyor acayip ya. Valla yoruldum artk muhattap olmak bile istemiyorm ama mecburum benim esimlerin ve annemlerin yazligi ayni yerde. Kendi anneme gondermiyorlar beni yok evlenmisim onlara hizmet edip onlarda kalicakmisim psikolojim bozuldu ben annemlerin mahallesinde yasiyorum onlarin oraya tasinmadim diye neler yaptilar hala direniyorum tasinmamak icin

Aynen ya benimkide olmayan şeyleri olmuş gibi anlatmalar milletin gelinlerini övmeler, benle kıyaslamalar, ya yüzüme dedi ne ettimde ne çekiyorm gibi benden yana, yaptığm bişede yok sabah gidip yatmaya kadar yanlarında otrmuyrm diye, kendi evimde kafama göre takılıyrm diye, dip dibe otryrz biz bide.

Â
Ayyy Allah kolaylik verdin benim evim barkim ayri gorumcem 18 yasnda bekar ztn 1kizi var yani benim evim uzak ama istiyorki gideyim temzlk yapaym fln ztn kaynanamin yasida genc 43 yasnda hani yaslida degilki temizlik hastasi bide isi gucu yalan dolan. Bide Allah affetsin ama oruc desen dogru duzgun yok tutuyor ama cani isterse namaz hic yok alkol desen olursa neden olmasin . Akli fikri gezmek tozmak ama geri kalan isi gucu benimle ugrasmak fitne fesat clvallahi cok yoruldum . Ben gitmiyorum oyle onceden her haftasonu orda kaliyorduk esimle cok tartistik hep simdilerde gitmiyoruz kalmiyoruz diyede laf sokuyoe takmiyorum artk 1.5 sene yeter daa cocugum olsun bende burunlarindan getiricem onu bekliyorum hamile kalayim esim ilk cocuk ve tek evli cocuk bide ilk torun hemen diycem dusuk riskim varmis benim yattmam lazim birazda onlari surundurucem .d

Ya ben niye kendimi serbest birakamiyorum Allah'im cildiracam artik benim ne eksiqim var ya aciyacak diye siktikca skyorum biktim

Hey Allahim yaa o kadar hazirlik yaptim ikinci deneme için sonrada ortasinda küstük. Moral filan kalmadi tek sevindigim şey her sekilde acımadan pıt diye girmesi

Arkadaslar gunluk sorunlarimiz yetmiyormus gibi bide vajiyle ugrasiyoruz peeh . Ev kirasi faturalar kaynana koca dirdiri . Yok misafiri yok temizligi yok alisverisi yok para pul vs dertleri ustune bide vaji Allah askina ya artk tamamen kurtulmak lazm bu dertten bari en azindan bundan. Annem hep derdi size olan sevgimden hep guclu kaldim sizden guc aldim diye. Bi evlat lazim ki onun icin herseye dayanalim yoksa valla ya katil ya hirsiz yada arsiz olunur bu dertlerden.. en iyisi 3 maymunu oynayip su vaji belasindan kurtulmak

Bizim nikahimiz kiyildi hani cok fazla firsatimiz oluyo surekli birlikteyiz ama daha 2 kere denedik olmadi ben acidigi icin biraktim parmak qiriyodu artik oda qirmiyo ama dediqin qibi birazda duqun stresi war qaloba kendimi veremiyorum bi turlu bakalim ah su kasma ve aci olmasa hersey quzel olacakta iste haklisin duwunden sonra rahat rahat denerim artik

Bugün bi sürü yemek yaptım aksam çayın yanına fındık fıstık tatlı koydum ayy hava çok sıcak deyip askılı ve sortlu pijama takımı giyip yanına oturdum elini omzuma attı fıstıkları elimle yedirdim sırf elini omzundan cekmesin burdan yürür gideriz die. Fıstıklar bitince vurda kafayı yatti öküz kocacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…