- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.061
Keşke boşansan cesaret edebilsen de, bi kez geliyoruz hayata böyle nereye kadar. Bana demesi kolay ama sakin dingin hayata alışıp, neler kaçırıyoruz kimbilir,.. Bende boşanmayı çok düşündüm ama cesaretim olmadı hiç.Aslında mutsuz değilim. İşim var, hobilerim çok, çocuk özlemi de yaşamadım. Tabi olsaydı çok isterdim. Ama sağlıklı bir aile içinde. Eşimden çocuk istemiyorum. Tek eksiğim aşk! Yemin ederim sarılıp uyuyacağım, kokusunu içime çekebileceğim bir kocadan başka bir şey istemiyorum. uyurken yastığa sarılıyorum, ama onun da kocamdan farkı yok, gıkı çıkmıyor. Sinir!
Keşke boşansan cesaret edebilsen de, bi kez geliyoruz hayata böyle nereye kadar. Bana demesi kolay ama sakin dingin hayata alışıp, neler kaçırıyoruz kimbilir,.. Bende boşanmayı çok düşündüm ama cesaretim olmadı hiç.
Evet aynen bende kaynanam yüzünden boşanmyı düşndüm hep lanet kadın kendimi çok zor tutyrm bazen, üç buçuk sene oldu hala laf söz yalan dolan dedikodu herşey var,,Canim bide kaynana varsa cok zor . Ben 1.5 senedir kaynanamdan ve gorumcemden neler cektim
Ah ah kendimi gördüm şuan benimde aynı dertler bıktım bende, evlendim düştüm cahil kadının eline karakterini çözene kadar oynadıda oynadı benle, şimdi öğrendm huyunu suyunu ama katlancak sabrım kalmadı, bi yandan vaji bi yandan onlar, o kadar çok ağladım öyle kötü şeyler yaşadımki Allaha sığındım hep,,Benim esim cok erken gidiyor ise saat 6da evden cikiyor aksamda 11 gibi geliyor eve. Kaynanama esim kendini yipratiyor sonu boyle iyi degil gec gelmesi erken gitmedi iyi degil kendine zarar dedm. Yok efendim ben iyi degil derken ne kasdetmisim iyi degil lafi neymis aldaticak misin oglumu fln gibi gitmis beni sikayet etmis yahu oglunu dusunuoz burda . Abi bende bosanmak cok istedim keske hic evlenmeseydm genc yasta kendime yazik ettim
Ah ah kendimi gördüm şuan benimde aynı dertler bıktım bende, evlendim düştüm cahil kadının eline karakterini çözene kadar oynadıda oynadı benle, şimdi öğrendm huyunu suyunu ama katlancak sabrım kalmadı, bi yandan vaji bi yandan onlar, o kadar çok ağladım öyle kötü şeyler yaşadımki Allaha sığındım hep,,
Aynen ya benimkide olmayan şeyleri olmuş gibi anlatmalar milletin gelinlerini övmeler, benle kıyaslamalar, ya yüzüme dedi ne ettimde ne çekiyorm gibi benden yana, yaptığm bişede yok sabah gidip yatmaya kadar yanlarında otrmuyrm diye, kendi evimde kafama göre takılıyrm diye, dip dibe otryrz biz bide.Kiz aynen yalan var soylemedigim seyler soylemis gibi yapiyor cok sasiriyorum. Karakteri cok tuaf benim kaynanam bence hafif deli. Yani deli derken ya soyledigi seyi unutuyor ya da soylemediginiz seyleri soylemis gibi yapiyor acayip ya. Valla yoruldum artk muhattap olmak bile istemiyorm ama mecburum benim esimlerin ve annemlerin yazligi ayni yerde. Kendi anneme gondermiyorlar beni yok evlenmisim onlara hizmet edip onlarda kalicakmisim psikolojim bozuldu ben annemlerin mahallesinde yasiyorum onlarin oraya tasinmadim diye neler yaptilar hala direniyorum tasinmamak icin
Ayyy Allah kolaylik verdin benim evim barkim ayri gorumcem 18 yasnda bekar ztn 1kizi var yani benim evim uzak ama istiyorki gideyim temzlk yapaym fln ztn kaynanamin yasida genc 43 yasnda hani yaslida degilki temizlik hastasi bide isi gucu yalan dolan. Bide Allah affetsin ama oruc desen dogru duzgun yok tutuyor ama cani isterse namaz hic yok alkol desen olursa neden olmasin . Akli fikri gezmek tozmak ama geri kalan isi gucu benimle ugrasmak fitne fesat clvallahi cok yoruldum . Ben gitmiyorum oyle onceden her haftasonu orda kaliyorduk esimle cok tartistik hep simdilerde gitmiyoruz kalmiyoruz diyede laf sokuyoe takmiyorum artk 1.5 sene yeter daa cocugum olsun bende burunlarindan getiricem onu bekliyorum hamile kalayim esim ilk cocuk ve tek evli cocuk bide ilk torun hemen diycem dusuk riskim varmis benim yattmam lazim birazda onlari surundurucem .dAynen ya benimkide olmayan şeyleri olmuş gibi anlatmalar milletin gelinlerini övmeler, benle kıyaslamalar, ya yüzüme dedi ne ettimde ne çekiyorm gibi benden yana, yaptığm bişede yok sabah gidip yatmaya kadar yanlarında otrmuyrm diye, kendi evimde kafama göre takılıyrm diye, dip dibe otryrz biz bide.
Cnm emla once yakar 4-5 dk snra o yanma hecer uyusturucu ozelligi devreye girer...Beni inanilmaz yakti. Sirf o acidan yapamadik. Daha once boyle canim yanmamisti
Canım kegel egzersizi yap bolca. İyi geliyorYa ben niye kendimi serbest birakamiyorum Allah'im cildiracam artik benim ne eksiqim var yaaciyacak diye siktikca skyorum biktim
Hey Allahim yaa o kadar hazirlik yaptim ikinci deneme için sonrada ortasinda küstük. Moral filan kalmadi tek sevindigim şey her sekilde acımadan pıt diye girmesi
Bizim nikahimiz kiyildi hani cok fazla firsatimiz oluyo surekli birlikteyiz ama daha 2 kere denedik olmadi ben acidigi icin biraktim parmak qiriyodu artik oda qirmiyoEvininhatunu Cnm sen daha evlenmemissin belki onun stresi vardır dur bi şu düğününü atlat ondan sonra stres falan kalmaz rahat rahat yaparsın bende seni anlamiyorum evlenmeden vajili olduğuna nasıl karar verdin. Nisanlilikla evlilik bir olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?