Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben o yuzden cok cocuk istiyorum aslnda sgncak bir guce ihtycm var

Ahaha ayy beni anlattin .d bende aynisini yaptimmm ince gecelik giydim yemek fln yedi sonra tatli yedi fln en sonunda bi mutfaga gittim geldm koltukta uyumus ztn kusmustuk sbahtan sonra kaldrdm yataga goturdum en sonunda yatakta masaj yaptm tam yanina uzandm sarilicam sicak yaaa dedi sinir oldum kalktm

Kızlar üzüldüm ya, birde ailevi sorunlarla uğraşıyorsunuz. Bu kaynanalar hep dert.onlara ne kadar soğuk ve mesafeli olursanız o kadar kıymetinşz artar. Size önerim kendinize değer verin. Yani kendinize bakın. Asla çok fedakar görünmeyin. Tepenize binerler. Kavga etmeyin, ama lafı sokuşturun. Zehriniz olduğunu bilsinler. Mesafeyi koruyun. İçli dışlı olmayın. politik olun, eşiniz annesiyle aranızda kalmış gibi hissetdirmeyin. Benim kaynanamda bitişik daireme taşınıp benimle yanyana kalmak istemişti. aldım karşıma konuştum istemediğimi söyledim. Üzücü zor bir andı, ama daha sonraki selametim için yapılması gerekiyordu.

Fıstık yedirene kadar direk dalacaktın mevzuya. Ama gerçekten ağırlık çöküyor insana. İftar sonrası. Ya birde türk erkeği geneli böyle işte!

Valla en guzelini yapmissin bende istemedigimi annemlerin mahallesinde rahat oldugumu belli ettim yani. Ama kaynana cok sknti ya cok zor zamanlar gecirdim o yuzden bebek istiyorum hem biraz bebegim olunca ellerim kollarim baglanicak onlara uymak zorunda kalmycam pek iclerine girmek zorunsa kalmycam aglyan bi bebek istemez benm kaynanam gezip tozmasina engel olucak diye bana ztn yazdan sonra hamile kal biz tatile gdcez dedi o yuzden bebegim hemen olsun bana bulasmasn istiyorum cunku yazn onlarn yanina gittigimde bana hizmet ettiricekler ondan istemiyorlar aslnda hamile olsam giklari cikmaz ya bisey yaptiramazlar ondan yani

Cok şükür ben o yönden sansliyim ya kaynanamda 2 gorumcemde sehir değiştirip yanlarına geldim die burda kimsem yok die bi de anneme babama mahçup olmamak iicn beni el üstünde tutuyorlar gorumcelerimle aynı yaşlardayız sagolsunlar ihtiyacım olduğunda yanımda oluyorlar ihtiyacım olmadığında bana yalnız kalma kafa dinleme fırsatı veriyorlar sık bogaz etmiyolar ama gel gor ki kendi arkadaşlarım kardesim annem babam gibi değil onları baska ozluyorum ariyorum. hic bi kotu dusunceleri kotululeri yok ama illa arada olmasi gereken bir mesafe var o yuzden cok sıcak olamıyorum onlara karşı

Fıstık yedirene kadar direk dalacaktın mevzuya. Ama gerçekten ağırlık çöküyor insana. İftar sonrası. Ya birde türk erkeği geneli böyle işte.
Uff allahım gerçekten sinir bozucu oluyorlar!

Uff allahım gerçekten sinir bozucu oluyorlar!

Valla canim benim cok zor inan sinirler bide gorumcem tam gorumce yani biktirdi beni su icip lavaboya bardak biraksam ispiyonluyor yani cekiyorum ama bebegim oldugunda bende onlra uyuzluk yapicam sevdirmycem dokundurtmycam cunku haketmiyorlar

Valla canim benim cok zor inan sinirler bide gorumcem tam gorumce yani biktirdi beni su icip lavaboya bardak biraksam ispiyonluyor yani cekiyorum ama bebegim oldugunda bende onlra uyuzluk yapicam sevdirmycem dokundurtmycam cunku haketmiyorlar

Canim sen çocuğu onlara koz olarak kullanmak icin mi yapican birak yaa ne halleri varsa görsünler. Sen kocanı kendi tarafina cek yeter. Halat çekme yarışi gibi görüyorum ben gelin kaynana dialogunu kim kendi tarafina cekerse o kazanacak misali ben ipleri aldım elime onlarda bana karşı iyi olmaktan ötesine gidemiyorlar

Yok canim bebek gercekten cok istiyorm aslnda bu kdr erken isteme nedenlerim onlar ama ztn bi bebegm olsn cok istiyorum ama benim kocam anneci babaci canm o yuzden oyle kendi tarafna cekme isini yapamiyorum ailede yalanda var tabi ne desem inkar ediyorlar ztn o yuzden benmde Allahtan tek istedigim benden uzak olmalari buna bi cozumde bebis koz degil ama kendimi onlarlayken cok yalniz gucsuz hssediyorum bana guc ve destek vericegini dusunuorum yavrumn

Ben istiyorum valla rabbim versin benimki horluo sesi geliyor :) bu adam cocuk yapmayi degil civciv bile yapamaz bu gidisle .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…