- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.081
Bugün bi sürü yemek yaptım aksam çayın yanına fındık fıstık tatlı koydum ayy hava çok sıcak deyip askılı ve sortlu pijama takımı giyip yanına oturdum elini omzuma attı fıstıkları elimle yedirdim sırf elini omzundan cekmesin burdan yürür gideriz die. Fıstıklar bitince vurda kafayı yatti öküz kocacım
Fıstık yedirene kadar direk dalacaktın mevzuya. Ama gerçekten ağırlık çöküyor insana. İftar sonrası. Ya birde türk erkeği geneli böyle işte!Bugün bi sürü yemek yaptım aksam çayın yanına fındık fıstık tatlı koydum ayy hava çok sıcak deyip askılı ve sortlu pijama takımı giyip yanına oturdum elini omzuma attı fıstıkları elimle yedirdim sırf elini omzundan cekmesin burdan yürür gideriz die. Fıstıklar bitince vurda kafayı yatti öküz kocacım
Kızlar üzüldüm ya, birde ailevi sorunlarla uğraşıyorsunuz. Bu kaynanalar hep dert.onlara ne kadar soğuk ve mesafeli olursanız o kadar kıymetinşz artar. Size önerim kendinize değer verin. Yani kendinize bakın. Asla çok fedakar görünmeyin. Tepenize binerler. Kavga etmeyin, ama lafı sokuşturun. Zehriniz olduğunu bilsinler. Mesafeyi koruyun. İçli dışlı olmayın. politik olun, eşiniz annesiyle aranızda kalmış gibi hissetdirmeyin. Benim kaynanamda bitişik daireme taşınıp benimle yanyana kalmak istemişti. aldım karşıma konuştum istemediğimi söyledim. Üzücü zor bir andı, ama daha sonraki selametim için yapılması gerekiyordu.
Fıstık yedirene kadar direk dalacaktın mevzuya. Ama gerçekten ağırlık çöküyor insana. İftar sonrası. Ya birde türk erkeği geneli böyle işte.
Uff allahım gerçekten sinir bozucu oluyorlar!Valla en guzelini yapmissin bende istemedigimi annemlerin mahallesinde rahat oldugumu belli ettim yani. Ama kaynana cok sknti ya cok zor zamanlar gecirdim o yuzden bebek istiyorum hem biraz bebegim olunca ellerim kollarim baglanicak onlara uymak zorunda kalmycam pek iclerine girmek zorunsa kalmycam aglyan bi bebek istemez benm kaynanam gezip tozmasina engel olucak diye bana ztn yazdan sonra hamile kal biz tatile gdcez dedi o yuzden bebegim hemen olsun bana bulasmasn istiyorum cunku yazn onlarn yanina gittigimde bana hizmet ettiricekler ondan istemiyorlar aslnda hamile olsam giklari cikmaz ya bisey yaptiramazlar ondan yani
Fıstık yedirene kadar direk dalacaktın mevzuya. Ama gerçekten ağırlık çöküyor insana. İftar sonrası. Ya birde türk erkeği geneli böyle işte![/QUOTE
Dedim fındik fıstık biraz iştahını acar belki
Uff allahım gerçekten sinir bozucu oluyorlar!
Valla canim benim cok zor inan sinirler bide gorumcem tam gorumce yani biktirdi beni su icip lavaboya bardak biraksam ispiyonluyor yani cekiyorum ama bebegim oldugunda bende onlra uyuzluk yapicam sevdirmycem dokundurtmycam cunku haketmiyorlar
Canim sen çocuğu onlara koz olarak kullanmak icin mi yapican birak yaa ne halleri varsa görsünler. Sen kocanı kendi tarafina cek yeter. Halat çekme yarışi gibi görüyorum ben gelin kaynana dialogunu kim kendi tarafina cekerse o kazanacak misali ben ipleri aldım elime onlarda bana karşı iyi olmaktan ötesine gidemiyorlar
patate inşallah dediğin gibi olur bende benim elimi ayağımi bi müddet baglamasın die istemiyorum çocuğu yoksa yaşım çoktan geldi. Gerci böyle uyuyan kocayla cocukta zor yaparız ama hayırlısı :)
İlahi patate civciv ha!Ben istiyorum valla rabbim versin benimki horluo sesi geliyor :) bu adam cocuk yapmayi degil civciv bile yapamaz bu gidisle .d
İlahi patate civciv ha!
Kiz oyle butun gece uyuyor sabahtan aksama kdr yok zaten horozlar daha hizli benim adamdan :) gun icinde hic degilse isi bitiriyorlar bizimki anca horlasinn :) kumese giriyor ama anca uyumak icin iki kovalasa beni fena mi olur.
Ramazan ama. Erkeklerşn en aktif olduğu saatler sabaha karşıymış, ama o zamsnda kadın uyumak istermiş. Benim uykum geldi. Herkese gayırlı geceler.
Uyumasinlar bizde çalışıyoruz heralde şimdi birde sahur hazirlicam o uyusun oluyor mu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?