Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Offff offf cildiracam eqer su uyusturucu kremlerde fayda etmezse bende umutsuz vaka olacam sanirsam aklima qelidkte yapiyorum keqeli

Hey Allahim yaa o kadar hazirlik yaptim ikinci deneme için sonrada ortasinda küstük. Moral filan kalmadi tek sevindigim şey her sekilde acımadan pıt diye girmesi

monalazo
Kızlarrr ne kadar da aynıyızz biz de eşimle denerken bile birbirimze giriyoruz bi küsme mutlaka oluyo sinir ediyo beni yaa demek hepimizin diger ortak noktasi da buymus

Amaaaaa bu mesajimi okuyan herkese cesaret vermek adına yazıyorum suan bunu yazicagim hic akla gelmezdi ama eger bu bi rüya degilse birazönce denedik kızlar ve ilk kez bu kadar cok yag sürdüm ve ilk kez denemeden önce egzersiz yaptim veeee ilk kez bu kadar cok girdi pn aydır ilk kez bu kadar cok girdi kızlar tam olarak almasam da yarısı girdi nerdeyse.... Şuan bunları yazabildigike gercekten inanamiyorum resmen bi mucize

Benimki okuz bile degil ben bu adamin kalbi olduguna pek inanmiyorum .d okuzun bile kalbi var. Benimkinde yok be . Komutan gibi al ver git gel yap et. Onun kurallarinin disina yanlslikla bile ciksam gavur gibi 1 hafta tripp

Ya bende öyle düşünüyorum bigün dans ederek şarkı soyleyerek sebeklik yaparak karşısına cikiyorum bi gün ağır olgun oturakli pas vermeyen biri olarak karşısına çıkıyorum ikisindeki tepki de aynı. Ne Bekliyor bi çözemedim. Cildircam ya hep ben onu istiyorum ben onu arzuluyorum havası yaratıyor sinir oluyorum artık. Onun beni istemesini beklemekten sıkıldım resmen

Icimdeki mutlulugu sondurdu bu .d yahu 23 yasndaym hareketliym cana yaknm hani boyle muzurum yok anam yokk adamda tik yok istedigi kadn ben degldm ztn olamam yani . Istedigi kadn benim tam tersiiim
Ben de 24yasindayim ama bi görseniz yirmi dersiniz ve cıvıl cıvıl neşeli cocuk ruhlu çılgn biriyim ama vajinsmus karamsar yapti beni tabi bi de bu adam

Ben de 24yasindayim ama bi görseniz yirmi dersiniz ve cıvıl cıvıl neşeli cocuk ruhlu çılgn biriyim ama vajinsmus karamsar yapti beni tabi bi de bu adam

Aynen valla bende oyle neseliyim guleryuzluyum onla kavga etsek bile ben 5dk unutuyorum bu pis kindaaar 1 hafta unutmaz. Hatta 1 yil unutmaz gecen yazdan kalan seyleri anlatiyor bana. Poff skldm ztn artk umursamiyorum 2gundur bekliyorum adim atmiyor bende pek takmiyorum su bayram tatilide gecip bitsin baska bsy istemiyorum aslnda cnku kaynanama gtcem mecburen o yuzden istemiyorum su siralar havamda hiiic deglm icim skldi valla .

patisga ohhh ohhh yandan yandan hosgeldin aramıza cok sevindim cnm rabbim su forumda vajili kalmayana kadar dualarımı kabul et
Saol canımmm inan suan tam yenemedim gibi hissediyorum cünkü tamamini alamadim yarisi kaydi gitti resmen ama bu kadari bile bi mucize benim icin...

Bekle kiz bende artk beklemiyorum cunku yoruldum . Kafana gore takil benim pek umudum kalmadi

Hadi hayrlisi devamini getr :)

Selam kızlar bugün bi doktora daha gittim kizlik zarının çok kalın ve yukarıda olduğunu söyledi operasyon olacak böle bi durumla karşılaşıp hala ilişkiye giremeyen oldu mu
bana da aynısını söylemişti doktor onun yüzünden 1.5 sene erteledim. sonra başka bir doktora gittim ameliyat gereksiz dedi kızlık zarında problem yok dedi. sonra tedavi oldum ilk gece birlikte olabildik kanamam biraz fazla oldu ama 2. yide başarabilirsem inş onu da yazarım. sevgiler

Bende unutuyorum hemen kavgalarımızı bana gelse bi göz kırpsa hemen tav oluyorum. Yapmamam lazım yaa hemen elde edemesin beni. Hep onun bahanesi var is guc yogunluk yorgunluk. Bi tarafım kiyamiyor mutlu et adamı diyo bi tarafımda az caba sarfetsin diyor ikilemlerdeyim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…