- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.101
Ben de istemiyorum yan cebime koy havasindayim bu sefer ilk adımı o atsın die beklicem
Aynen kiz 1.5 sene yen diye zorladi yendik beyefendi 2.yi denemeye yanasmiyor tobe tobe isu bitti ya kolay lokma oldm heralde gorur o hiiiic umursamiycam valla banane .d
Offff offf cildiracam eqer su uyusturucu kremlerde fayda etmezse bende umutsuz vaka olacam sanirsamaklima qelidkte yapiyorum keqeli
Hey Allahim yaa o kadar hazirlik yaptim ikinci deneme için sonrada ortasinda küstük. Moral filan kalmadi tek sevindigim şey her sekilde acımadan pıt diye girmesi
monalazoArkadaslar gunluk sorunlarimiz yetmiyormus gibi bide vajiyle ugrasiyoruz peeh . Ev kirasi faturalar kaynana koca dirdiri . Yok misafiri yok temizligi yok alisverisi yok para pul vs dertleri ustune bide vaji Allah askina ya artk tamamen kurtulmak lazm bu dertten bari en azindan bundan. Annem hep derdi size olan sevgimden hep guclu kaldim sizden guc aldim diye. Bi evlat lazim ki onun icin herseye dayanalim yoksa valla ya katil ya hirsiz yada arsiz olunur bu dertlerden.. en iyisi 3 maymunu oynayip su vaji belasindan kurtulmak
monalazo
Kızlarrr ne kadar da aynıyızz biz de eşimle denerken bile birbirimze giriyoruz bi küsme mutlaka oluyo sinir ediyo beni yaa demek hepimizin diger ortak noktasi da buymus
Ahahaha alemsin valla
Ben de 24yasindayim ama bi görseniz yirmi dersiniz ve cıvıl cıvıl neşeli cocuk ruhlu çılgn biriyim ama vajinsmus karamsar yapti beni tabi bi de bu adamIcimdeki mutlulugu sondurdu bu .d yahu 23 yasndaym hareketliym cana yaknm hani boyle muzurum yok anam yokk adamda tik yok istedigi kadn ben degldm ztn olamam yani . Istedigi kadn benim tam tersiiim
Ben de 24yasindayim ama bi görseniz yirmi dersiniz ve cıvıl cıvıl neşeli cocuk ruhlu çılgn biriyim ama vajinsmus karamsar yapti beni tabi bi de bu adam
Saol canımmm inan suan tam yenemedim gibi hissediyorum cünkü tamamini alamadim yarisi kaydi gitti resmen ama bu kadari bile bi mucize benim icin...patisga ohhh ohhh yandan yandan hosgeldin aramıza cok sevindim cnm rabbim su forumda vajili kalmayana kadar dualarımı kabul et
Ya bende öyle düşünüyorum bigün dans ederek şarkı soyleyerek sebeklik yaparak karşısına cikiyorum bi gün ağır olgun oturakli pas vermeyen biri olarak karşısına çıkıyorum ikisindeki tepki de aynı. Ne Bekliyor bi çözemedim. Cildircam ya hep ben onu istiyorum ben onu arzuluyorum havası yaratıyor sinir oluyorum artık. Onun beni istemesini beklemekten sıkıldım resmen
Canim inan olay yağdaymis yaaaDarisi basimiza
Amaaaaa bu mesajimi okuyan herkese cesaret vermek adına yazıyorum suan bunu yazicagim hic akla gelmezdi ama eger bu bi rüya degilse birazönce denedik kızlar ve ilk kez bu kadar cok yag sürdüm ve ilk kez denemeden önce egzersiz yaptim veeee ilk kez bu kadar cok girdi pn aydır ilk kez bu kadar cok girdi kızlar tam olarak almasam da yarısı girdi nerdeyse.... Şuan bunları yazabildigike gercekten inanamiyorum resmen bi mucize
bana da aynısını söylemişti doktor onun yüzünden 1.5 sene erteledim. sonra başka bir doktora gittim ameliyat gereksiz dedi kızlık zarında problem yok dedi. sonra tedavi oldum ilk gece birlikte olabildik kanamam biraz fazla oldu ama 2. yide başarabilirsem inş onu da yazarım. sevgilerSelam kızlar bugün bi doktora daha gittim kizlik zarının çok kalın ve yukarıda olduğunu söyledi operasyon olacak böle bi durumla karşılaşıp hala ilişkiye giremeyen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?