- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.121
Bu yagi deneyipte ayni qece olayi bitiren okadar cok insan varki walla Rabbimin nimeti ne quzel bende denicem bi en doqal kayganlastirirci bnce :):))Canim inan olay yağdaymis yaaa
Doktorların Vajinismus tanısı sanırım elini bile surememekten geçiyor. Ama biz öyle değiliz o duvar dedigimiz şey kasildigimiz için kapanan kaslarımız bence ameliyattan once daha ii bi doktora daha gidinbana da aynısını söylemişti doktor onun yüzünden 1.5 sene erteledim. sonra başka bir doktora gittim ameliyat gereksiz dedi kızlık zarında problem yok dedi. sonra tedavi oldum ilk gece birlikte olabildik kanamam biraz fazla oldu ama 2. yide başarabilirsem inş onu da yazarım. sevgiler
Bende unutuyorum hemen kavgalarımızı bana gelse bi göz kırpsa hemen tav oluyorum. Yapmamam lazım yaa hemen elde edemesin beni. Hep onun bahanesi var is guc yogunluk yorgunluk. Bi tarafım kiyamiyor mutlu et adamı diyo bi tarafımda az caba sarfetsin diyor ikilemlerdeyim hep
Zaten duqun qecesi olsun direk senin yontemi uyqulucam hanya cok yardimci oldun motive ettin beni cok tesekkur ederimYag sür
Nefes alıp ver
Bacakları sonuna kadar ac
Ve bi anda rahatla gevşe kendini birak
Benim yontemim bu kızlar
bizde çalışıyoruz. yok mu içinizde hiç çalışan ?Kizlar erkekler calisiyo birakin uyusunlar aaaabiz kadinlar walla cekilmeyiz
Ben de çalışıyorum ama su an tatildeyimbizde çalışıyoruz. yok mu içinizde hiç çalışan ?
Yaa bugün mesaiye kalacakti sabaha kadar gelmeyecekti ben de illa iki saatligine ayarla gel dedim neyse geldi benimki istekli o konuda sıkıntı yok ramazanlik calisma yorgunluğu olmasa durdurmaz beniOnada sukur be :) neden kustunuz bizde kustuk :) off erkekler cok alingan
Ben lazer icin emla almistim tekli satiyorlardi 20 liraydi diye hatırlıyorum 4 ay oldu gerçiEmla 103 tl sanırım çok para o kadar para verilmez bence bir an önce başlamak istiyorum ama ben egzersiz yapmıycam ilk önce parmağımı deniycem sonra acı hissetmezsem direk yapıcam sakinleştirici alıp çünkü günden güne mutsuzluğum artıyor
Emla 103 tl sanırım çok para o kadar para verilmez bence bir an önce başlamak istiyorum ama ben egzersiz yapmıycam ilk önce parmağımı deniycem sonra acı hissetmezsem direk yapıcam sakinleştirici alıp çünkü günden güne mutsuzluğum artıyor
Yaa bugün mesaiye kalacakti sabaha kadar gelmeyecekti ben de illa iki saatligine ayarla gel dedim neyse geldi benimki istekli o konuda sıkıntı yok ramazanlik calisma yorgunluğu olmasa durdurmaz benineyse deniyoruz ben rahat edemedim baska sekil deneyelim dedim olaya kaptirip kendini hizlaniyor yavasla diyorum bacaklarim agridi filan diyorum çünkü baktim kendi rahatina nasil geliyosa öyle yapmaya calisiyor ben de öyle yap böyle yap derken beni azarladi herseyden şikayet ediyosun diye benim de zoruma gitti agladim devam etmedik arkami döndüm yattim. O kadar ugrasmisim yenmek için şunları yapabildigine sevinecegine gelmis bana laf söylüyor. Ama varya kendi bilir hic alttan almicam eskiden olsa bu vaji yüzünden belki farkli düşünürdüm artik kozlar benim elimde kendi gelip gönlümü alacak
Canım böyle şeyleri paylaşma bence. Zaten korkuyoruz. Hep bu kötü hikayeler yüzünden bu haldeyiz.Hadi kizlaar biraz gulelim dedimmm :) ya boyle kirilsaydi belimizz. Neyseki bunada sukuuur diyoruzzz tabiii :)
Canım böyle şeyleri paylaşma bence. Zaten korkuyoruz. Hep bu kötü hikayeler yüzünden bu haldeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?