Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Doktorların Vajinismus tanısı sanırım elini bile surememekten geçiyor. Ama biz öyle değiliz o duvar dedigimiz şey kasildigimiz için kapanan kaslarımız bence ameliyattan once daha ii bi doktora daha gidin

Aynen ama bizde insaniz bak suan neden konusmuyoruz biliyor musun annesi bana gecen gun esimin dayisi karisini ve cocuklarini yazliklarina cagiricaklarini soyledi bende dedmki onlar geldgnde anneme gecerm. Esimde kizio onlar gelmesin sende bi yere gtmyceksn yahu ben nasil karisayin kadina kimi isterse cagirir . Karisirsam yine sucluyum karismasam yine sucluyum cozemedim. Amaan banane diyorum yani umrmda degil artk

Benim yöntemim de denemeden önce mutlaka ama mutlaka egzersiz yapin benim eksigim o ve yag sürmemekmis.. Ben üstte ve bol yag sürerek bugün en iyi denemeyi yaptim insallah devami da gelir..... Bol bol yag sürmek cok önemli ama acaba altta da denesem mi panik yaparim diye korkuyorum

Emla 103 tl sanırım çok para o kadar para verilmez bence bir an önce başlamak istiyorum ama ben egzersiz yapmıycam ilk önce parmağımı deniycem sonra acı hissetmezsem direk yapıcam sakinleştirici alıp çünkü günden güne mutsuzluğum artıyor

Onada sukur be :) neden kustunuz bizde kustuk :) off erkekler cok alingan
Yaa bugün mesaiye kalacakti sabaha kadar gelmeyecekti ben de illa iki saatligine ayarla gel dedim neyse geldi benimki istekli o konuda sıkıntı yok ramazanlik calisma yorgunluğu olmasa durdurmaz beni neyse deniyoruz ben rahat edemedim baska sekil deneyelim dedim olaya kaptirip kendini hizlaniyor yavasla diyorum bacaklarim agridi filan diyorum çünkü baktim kendi rahatina nasil geliyosa öyle yapmaya calisiyor ben de öyle yap böyle yap derken beni azarladi herseyden şikayet ediyosun diye benim de zoruma gitti agladim devam etmedik arkami döndüm yattim. O kadar ugrasmisim yenmek için şunları yapabildigine sevinecegine gelmis bana laf söylüyor. Ama varya kendi bilir hic alttan almicam eskiden olsa bu vaji yüzünden belki farkli düşünürdüm artik kozlar benim elimde kendi gelip gönlümü alacak

Ben lazer icin emla almistim tekli satiyorlardi 20 liraydi diye hatırlıyorum 4 ay oldu gerçi

Emla almayin hic uyusturmuyor bosu bosuna 100liram gitti. Sprey alin 20 lira ama cok etkili

Ohh eline al ipleri :) yuz vermycem bende sinir oldum

Hadi kizlaar biraz gulelim dedimmm :) ya boyle kirilsaydi belimizz. Neyseki bunada sukuuur diyoruzzz tabiii :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-25-08-54-49.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 52
Hadi ama yoksa hala morali bozuk olan var mi :) millet duvardan duvara yapiyor biz yanyana yapamiyoruz iyi mii :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-25-09-05-42.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 57
Kocalarinizla sakalasinnn gencleeer :) nasil oldugunu anlamiycaksiniz bileee

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-25-09-07-37.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…