- 25 Ocak 2016
- 389
- 241
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.141
İnanıp inanmama ya da gerçekliği değil önemli olan. Bilinç altına işliyo. Mesela ben de biliyorum doğru şekilde yapılırsa hiç canın acımaz. Ama bi yanın hep acaba diyo.Allah askna yapmayin gercek olamiycak kadar sacma. Boyle birsey olabilir mi ya inaniyor musunuz bunlara . Asmamiz lazim bence
İnanıp inanmama ya da gerçekliği değil önemli olan. Bilinç altına işliyo. Mesela ben de biliyorum doğru şekilde yapılırsa hiç canın acımaz. Ama bi yanın hep acaba diyo.
Düzenle kısmından silip yerine nokta falan bırakırsan canm. Kusura bakma. Belki atlatanlar için korkulacak bişey değil bunu anladınız ama biz hala başaramayanlar için bi muamma bu. O yüzden ne duysak akıl acaba diyo yaniTamam canm nasil kaldirildigini soyleyeblr msn ben kaldiririm paylastgmi
Düzenle kısmından silip yerine nokta falan bırakırsan canm. Kusura bakma. Belki atlatanlar için korkulacak bişey değil bunu anladınız ama biz hala başaramayanlar için bi muamma bu. O yüzden ne duysak akıl acaba diyo yani
Patate yendikten sonra yorumların ne kadar değişti farkındamısın. Vaji nası insanı karamsar yapıyormuş. Yendikten sonra esprili komik bir kadına dönüştün. İnşallah herkes yener. Şimdi eşlerinizin performansını beğenmiyorsunuz. Zaten demiyorlarmıydı bir yenin bizden çok isteyeceksiniz diye doğru laf. Zamanla tam tersi olacak ama merak etmeyin. Onlar isteyecek hep. Sabredin.Hadi ama yoksa hala morali bozuk olan var mi :) millet duvardan duvara yapiyor biz yanyana yapamiyoruz iyi mii :)
Tespitlerin çok iyi cnm yenmesini istediğim ve hayatının düzene girmesini istediklerimden birisin umarım sende başarırsın ve eşinle aranda hic bi problem kalmaz ilişkiniz istediğin yönde ilerler :)Patate yendikten sonra yorumların ne kadar değişti farkındamısın. Vaji nası insanı karamsar yapıyormuş. Yendikten sonra esprili komik bir kadına dönüştün. İnşallah herkes yener. Şimdi eşlerinizin performansını beğenmiyorsunuz. Zaten demiyorlarmıydı bir yenin bizden çok isteyeceksiniz diye doğru laf. Zamanla tam tersi olacak ama merak etmeyin. Onlar isteyecek hep. Sabredin.
Patate yendikten sonra yorumların ne kadar değişti farkındamısın. Vaji nası insanı karamsar yapıyormuş. Yendikten sonra esprili komik bir kadına dönüştün. İnşallah herkes yener. Şimdi eşlerinizin performansını beğenmiyorsunuz. Zaten demiyorlarmıydı bir yenin bizden çok isteyeceksiniz diye doğru laf. Zamanla tam tersi olacak ama merak etmeyin. Onlar isteyecek hep. Sabredin.
Seni o kadar iyi anlıyorumki bende başka şehirden geldim evlenerek,burda eşimden başka kimsem yoktu tanıdığım, okadar çok yanlız kaldımki anlatamam, pskolojim bozuldu dengem bozuldu, benim eşimde anacı babacı off bizimde ailemz var biz daha azmı seviyoruz sanki ama eşim ölüyor hepsine,, bende vajiye hep kavgalardan odaklanamadım ilk zamanlar sonrada uzadıda uzadıAynen canim aslinda ben oyle civil civil oyle komik bi insandim ki ben evlenmeden once bi arkds grubum vardi ilk okuldan beri gorustugum cok eglenceliydim girdigim her ortamda sevilen sayilan her yere cagirilan biriydim ama simdi hic bi arkdsmla gorusmuyorum esim evden dogru duzgun cikartmiyor annem 2 alt sokagimsa oraya bile giderken en az 5 kez ariyorum aslinda bi anda hayat kosullarimin degismeside beni vajiye surukledi diye dusunuyorum. Esim cok sinirli bi adam herseye kopuren bagiran sadece ailesini seven bi adam beni bile hala ailesinden sonraya koyuyor halbuki ben esimi 5 sene deli gibi sevdim cok ayriliklarimiz oldu ona hep katlandim sevgim ugruna. Ama onun sinirli tavri herseye bagirmasi yatakta beni huzursuz etti diye dusunuyorum belki inanmycaksnz ama 1 2 denememizden sonra olmaynca bagirip cagirip gidiyordu kusuyordu yatagmda birakip beni salonda uyuyordu. Uzerine kaynanam hep iftara atti bana olmayan seyleri oluyor gibi gosterdi ve esimle aramiz cok bozuldu o yuzdende aslinda gec kaldim vajiyi yenmekte cunku korktum hep bide aslnda en buyuk korkum bosanirsam eger babamin evine kiz olarak doneyim bari dedim. Hep bunlari dusundum vajiye beni aslnda en cok esim surukledi.. diyorum ya hayatim bi anda degisti ailem kapali benim annem fln ama hic bi zaman beni zorlamadilar ben bikini giyip denizimede girdim arkdslarmla tatillerede ciktm evime sadece arkdsm olan erkek arkdslarm geldi annem agirladi cok rahattim guven duyuyorlardi bana kotu hic bisiy yapmadm hep kontrolde ama skmadan izimdeydiler. Ne istersem aliyordum oyle cok zengin degildik ama babam hic eksik birakmazdi. Esime bakiyorumda ne bileyim iste ayni degil . Mesela gece 3te camdan baktigimda esim kiziyorm halimi siz dusunun bu yuzden eski halime donemesemde biraz yuzum gulsun konustugum insanlarda gulumsesin istiyorum . Butun gun gezen kizdim ben simdi en son ramazandan 1 gun once cktm disari yaklasik 20gun oldu evden cikmayali umarim beni anlamssnzdir. Ben bi ara bursa bebek istiyorum diye bi arkds psikolojisini bozdugunu soylemsti cok uzulmustm halbuki konusucak kimsem olmadigi icin sizlerle paylasiyordum. Yalnizlik gercekten zor bazen insan diyor ya hani baba evi sefa evi simdi dusunuyorum aslinda gercekten vajili olmamin nedenleri bublar
Kulun kula duası daha makbuldür derler, kimin duasının kabul olacağını rabbim bilir, demekki adına edilen dua kabul oldu,..Ne zamandır on aydır ugrasyorum artik umudu kesmistim ki dün dergaha gittim adiyaman menzil ben oraya bagliyim zaten neyse vekil vardi ona anlattm dua istedm aksam Gavs hz lerini özel arayp dua istemis ve dün aksam basardm kizlar... Bu bi mucizeyse cok inaniyorum...
Seni o kadar iyi anlıyorumki bende başka şehirden geldim evlenerek,burda eşimden başka kimsem yoktu tanıdığım, okadar çok yanlız kaldımki anlatamam, pskolojim bozuldu dengem bozuldu, benim eşimde anacı babacı off bizimde ailemz var biz daha azmı seviyoruz sanki ama eşim ölüyor hepsine,, bende vajiye hep kavgalardan odaklanamadım ilk zamanlar sonrada uzadıda uzadı
canim uzuldum gercekten durumuna ben cok sık yazmasamda konu takipte hep okuyorum en cok sen dikkatimi cekiyodun, allahim insallah sana sagliklisindan bi cocuk verir iste bazen sevgi herseyin onune geciyo benim ailem uzakta baska sehirde ben kayinvalidemin uzerinde oturuyorum bizimde aramizda bazi surtusmeler oluyor ama senin yazdiklarini okuyunca gidip kayinvalidemi opesim geldi altta oturmasina ragmen hic bi is beklemez benden oda genc 47 yasinda daha gorumcem vardi benden 2 yas kucuk arkadasim gibiydi evlendi 1 ay once cok agladim cok uzuldum o benim oturdugum yere gitti izmire yani yine sukretcek cok sey buluyo insan kayinvaliden neden boyleki ya obur dunyada yeri yok resmen bi insan gelinine bunlari nasil yapar yalanlar dolanlar hele o anlattigin aldatma mevzusu yuh dedim cok sinir oldum insallah biran once cocugun olur ona sarilirsin herseyi unutturur sana canim.. ben baska yerden gelin geldim esimin akrabalari cok iyi cok yakiniz herseyimi icimi disimi onlar biliyo saka gibi resmen ama burdan bi arkadasimda 5 senelik vajiliydi resmen nasil denk geldik beraber astik oda yendi sukur bende birbirimize cok destek olduk insanin yaninda kimse olmayinca cok kotu yaAynen canim aslinda ben oyle civil civil oyle komik bi insandim ki ben evlenmeden once bi arkds grubum vardi ilk okuldan beri gorustugum cok eglenceliydim girdigim her ortamda sevilen sayilan her yere cagirilan biriydim ama simdi hic bi arkdsmla gorusmuyorum esim evden dogru duzgun cikartmiyor annem 2 alt sokagimsa oraya bile giderken en az 5 kez ariyorum aslinda bi anda hayat kosullarimin degismeside beni vajiye surukledi diye dusunuyorum. Esim cok sinirli bi adam herseye kopuren bagiran sadece ailesini seven bi adam beni bile hala ailesinden sonraya koyuyor halbuki ben esimi 5 sene deli gibi sevdim cok ayriliklarimiz oldu ona hep katlandim sevgim ugruna. Ama onun sinirli tavri herseye bagirmasi yatakta beni huzursuz etti diye dusunuyorum belki inanmycaksnz ama 1 2 denememizden sonra olmaynca bagirip cagirip gidiyordu kusuyordu yatagmda birakip beni salonda uyuyordu. Uzerine kaynanam hep iftara atti bana olmayan seyleri oluyor gibi gosterdi ve esimle aramiz cok bozuldu o yuzdende aslinda gec kaldim vajiyi yenmekte cunku korktum hep bide aslnda en buyuk korkum bosanirsam eger babamin evine kiz olarak doneyim bari dedim. Hep bunlari dusundum vajiye beni aslnda en cok esim surukledi.. diyorum ya hayatim bi anda degisti ailem kapali benim annem fln ama hic bi zaman beni zorlamadilar ben bikini giyip denizimede girdim arkdslarmla tatillerede ciktm evime sadece arkdsm olan erkek arkdslarm geldi annem agirladi cok rahattim guven duyuyorlardi bana kotu hic bisiy yapmadm hep kontrolde ama skmadan izimdeydiler. Ne istersem aliyordum oyle cok zengin degildik ama babam hic eksik birakmazdi. Esime bakiyorumda ne bileyim iste ayni degil . Mesela gece 3te camdan baktigimda esim kiziyorm halimi siz dusunun bu yuzden eski halime donemesemde biraz yuzum gulsun konustugum insanlarda gulumsesin istiyorum . Butun gun gezen kizdim ben simdi en son ramazandan 1 gun once cktm disari yaklasik 20gun oldu evden cikmayali umarim beni anlamssnzdir. Ben bi ara bursa bebek istiyorum diye bi arkds psikolojisini bozdugunu soylemsti cok uzulmustm halbuki konusucak kimsem olmadigi icin sizlerle paylasiyordum. Yalnizlik gercekten zor bazen insan diyor ya hani baba evi sefa evi simdi dusunuyorum aslinda gercekten vajili olmamin nedenleri bublar
Bende dipdibe oturuyorum hergün görüyorum nefret ediyorum bazen, hep nefsimle vicdNım arasında kalıyorum, aynı eşin gibi eşimde çok sinirli ama bnde çok sinirliyim bende susmam karşılıklı kırma dökmede ikimizde çok başarılıyız, ne eşime susarım ne anasına, üç buçuk yıl oldu ben kendi derdime düşmüşüm kimseyi çekmem, eşimde küserse hiç eyvallah demem banene, o kadar çok ağlayarak yanlız sabahladımki kimseye minnetim kalmadı galibaAynen canim bide oyle bisey ki esimin ailesine arabayla 15dklik mesafedeyiz ve her haftasonu esim orda kalmak istiyordu cumartesi pazarim evimde suslenip puslenip gecirecegime kaynanamda utu yaparak bulask yikarak geciyordu benim esim aslnda kotu biri degil sadece sinirli ve ailesine cok duskun annesinin yaptiklarini gordugu halde bana yukleniyor ama ben biliyorum esimin beni sevdigini gozlerinde goruyorum ya hani dersiniz ya bi dokunus yakar ortayi bizde o var ama esimin ani sinirlenmeleri bizde cok ters tepki yapti ve basta hftasonlarinizi fln cok mahvetti belki kendi evimizde gecirsek bu kdr snrlenmese olurdu ama ben esime onceden saygi duydugum icn herseyi sorar paylasir ortak karar alrdm simdi ise korkuyorum . Anlatabildim mi blmyrm cnku dovcegnden fln degil sadece bagiriyor kusuyor konusmuyor ve bu bende ters etki yapiyor
ne hayatlar var. insan bazı şeyleri kabul etmek zorunda kalıyor. ben böyle bir şey yaşamadım ama en yakın arkadaşıma eşi kayınvalidesi görümceleri etmediklerini bırakmadılar. sen gönlünü ferah tut. rabbim herkesin gönlün egöre versin. iyiye iyilik-- kötüye kötülükAynen canim bide oyle bisey ki esimin ailesine arabayla 15dklik mesafedeyiz ve her haftasonu esim orda kalmak istiyordu cumartesi pazarim evimde suslenip puslenip gecirecegime kaynanamda utu yaparak bulask yikarak geciyordu benim esim aslnda kotu biri degil sadece sinirli ve ailesine cok duskun annesinin yaptiklarini gordugu halde bana yukleniyor ama ben biliyorum esimin beni sevdigini gozlerinde goruyorum ya hani dersiniz ya bi dokunus yakar ortayi bizde o var ama esimin ani sinirlenmeleri bizde cok ters tepki yapti ve basta hftasonlarinizi fln cok mahvetti belki kendi evimizde gecirsek bu kdr snrlenmese olurdu ama ben esime onceden saygi duydugum icn herseyi sorar paylasir ortak karar alrdm simdi ise korkuyorum . Anlatabildim mi blmyrm cnku dovcegnden fln degil sadece bagiriyor kusuyor konusmuyor ve bu bende ters etki yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?