- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.161
canim uzuldum gercekten durumuna ben cok sık yazmasamda konu takipte hep okuyorum en cok sen dikkatimi cekiyodun, allahim insallah sana sagliklisindan bi cocuk verir iste bazen sevgi herseyin onune geciyo benim ailem uzakta baska sehirde ben kayinvalidemin uzerinde oturuyorum bizimde aramizda bazi surtusmeler oluyor ama senin yazdiklarini okuyunca gidip kayinvalidemi opesim geldi altta oturmasina ragmen hic bi is beklemez benden oda genc 47 yasinda daha gorumcem vardi benden 2 yas kucuk arkadasim gibiydi evlendi 1 ay once cok agladim cok uzuldum o benim oturdugum yere gitti izmire yani yine sukretcek cok sey buluyo insan kayinvaliden neden boyleki ya obur dunyada yeri yok resmen bi insan gelinine bunlari nasil yapar yalanlar dolanlar hele o anlattigin aldatma mevzusu yuh dedim cok sinir oldum insallah biran once cocugun olur ona sarilirsin herseyi unutturur sana canim.. ben baska yerden gelin geldim esimin akrabalari cok iyi cok yakiniz herseyimi icimi disimi onlar biliyo saka gibi resmen ama burdan bi arkadasimda 5 senelik vajiliydi resmen nasil denk geldik beraber astik oda yendi sukur bende birbirimize cok destek olduk insanin yaninda kimse olmayinca cok kotu ya
Bende dipdibe oturuyorum hergün görüyorum nefret ediyorum bazen, hep nefsimle vicdNım arasında kalıyorum, aynı eşin gibi eşimde çok sinirli ama bnde çok sinirliyim bende susmam karşılıklı kırma dökmede ikimizde çok başarılıyız, ne eşime susarım ne anasına, üç buçuk yıl oldu ben kendi derdime düşmüşüm kimseyi çekmem, eşimde küserse hiç eyvallah demem banene, o kadar çok ağlayarak yanlız sabahladımki kimseye minnetim kalmadı galiba
ne hayatlar var. insan bazı şeyleri kabul etmek zorunda kalıyor. ben böyle bir şey yaşamadım ama en yakın arkadaşıma eşi kayınvalidesi görümceleri etmediklerini bırakmadılar. sen gönlünü ferah tut. rabbim herkesin gönlün egöre versin. iyiye iyilik-- kötüye kötülük
ay kiyamam gercekten cok uzuldum dedigin gibi suan kucuk oda evlencek Allah buyuk oda gorur canim bak bebeginiz olsun esinde degiscek artik ailesinin sen oldugunu cocugu oldugunu anlicak bence sana karsi daha farkli olcak hamilelikte falan seni uzmemek icin ugrasir onlarda avuclarini yalasinlar sonraYok be canm benm gorumcemde kucuk 18e giricek ama bildigin kaynanamdan daha kaynana. O akillari veriyor birak temzlk yapsn birak onu yapsn fln diye benm evim barkim ayri oraya gittigim zaman kendine su bile almiyor oyle uyuz bi kizki ama verin gezme eglence para harcama en onde gider. Bana kotu davranir ne bileym bende skldm gitmek istemyrm su bayramda mecburum gidicem yani ama onlarn yazligi ve annemlern yazligi yan yana 3 4 bina ilerde bizde ztn esimle yazlktan tanstk. Esim gitmeden bana diyo ki annenlere gitmyceksn orda kalmycaksn fln bunlari hep kaynanam ogretiyor. Bende yoruldum boyle degillerdi evlendikten sonra degistiler bi tuaf oldular ya
inan çok üzüldüm. ama takmamaya çalış. bir de yanlış anlama ama çocuğun olduğu zaman kayınvaliden değişmeyecek. huylu huyundan vazgeçmez. eşinin aradaki köprüyü sağlam kurması gerekir. o annesi sen eşi... herkes yerini bilecek. nereli kayınvalidenler?Aynen Allaha siginiyorm bak 2 haftadir burda degillerdi yine telefonla arayp esimle huzurumu bozdu aldatma konusunda bsy anlatmstm burda 4 hafta once olan birseyi sirf huzur bozmak icin bekleyp gidince arayp soylems cok tuaflar dayaniyorum ama sadece herseyin guzel olucagina inandgm icin. Ve o gorumcemde evlenicek 1 bekar erkek kaynim var oda evlenicek o zaman gelin kaynana cekmek nedir gorucekler rabbim bana gostersin bu yasadiklarimin onlara olan karsiligini
Aynen dua dua duaa Allah büyüktür her halimizi bilende görende oCanlarım yaa gercekten herkesin hikayesi farklı farklı ama unutmayın Allah herkesin kaldırabilecegini veriyo... Bakın öldüm ölüyorum aglamaktan bittim artik tükendim dedigimiz her an yeniden ayaga kalkabildik... Hicbirimiz yenilmedik aslında... Vajiyi yenmek ya da yenmemek degil mesele hala yasıyor olabilmek ayakta kalabilmek hepimizin ortak bi noktası daha var o da hep bittim dedigimiz noktada yine o gözyasini silip yeniden yeniden ayaga kalkabilmek.... Biz aslinda cok güclüyüz aslinda gücsüz degiliz zayif degiliz sadece yorgunuz şuanda bizim icin en büyük sorun vaji ama baska insanlarin da baska dertleri var onlar da bizim gibi başka sitelerde derdini döküyo aslında herkes aynı hersey aynı kimse zayif degil biz bununla imtihan ediliyoruz çünkü başka biseyi kaldiramazdık... Beni sessiz sessiz üye olmadan okuyan arkadaslarim size de söylüyorum biz özeliz biz güçlüyüz şuan belki de ağlarlyarak yine umutsuzca bu siteye girdiniz sayfalardır okuyosunuz tıpkı benim gibi bizim gibi... Daha bikac gün önce bu sitede bitek yenemeyen ben kalicam derken birden degisti hersey dua en büyük iksirmiş ben bunu anladim...
Canım üzüldüm durumuna. Ama güçlü birisin belli zaten. Hep içten ve samimisin. Rabbim yüzünü güldürsün. Eşin de inşallah bundan sonra senin kıymetini bilir. Vaji ile uğraşan herkes yener inşallah. Kendine iyi bakCanlarım yaa gercekten herkesin hikayesi farklı farklı ama unutmayın Allah herkesin kaldırabilecegini veriyo... Bakın öldüm ölüyorum aglamaktan bittim artik tükendim dedigimiz her an yeniden ayaga kalkabildik... Hicbirimiz yenilmedik aslında... Vajiyi yenmek ya da yenmemek degil mesele hala yasıyor olabilmek ayakta kalabilmek hepimizin ortak bi noktası daha var o da hep bittim dedigimiz noktada yine o gözyasini silip yeniden yeniden ayaga kalkabilmek.... Biz aslinda cok güclüyüz aslinda gücsüz degiliz zayif degiliz sadece yorgunuz şuanda bizim icin en büyük sorun vaji ama baska insanlarin da baska dertleri var onlar da bizim gibi başka sitelerde derdini döküyo aslında herkes aynı hersey aynı kimse zayif degil biz bununla imtihan ediliyoruz çünkü başka biseyi kaldiramazdık... Beni sessiz sessiz üye olmadan okuyan arkadaslarim size de söylüyorum biz özeliz biz güçlüyüz şuan belki de ağlarlyarak yine umutsuzca bu siteye girdiniz sayfalardır okuyosunuz tıpkı benim gibi bizim gibi... Daha bikac gün önce bu sitede bitek yenemeyen ben kalicam derken birden degisti hersey dua en büyük iksirmiş ben bunu anladim...
Canımmm hoşgeldin aramıza, bende asla egzersiz yapamam diyordum ama yapmadan olmuyor daha sağlam adımlarla ilerliyorsun, ben kulak çubuğuyla başlamıştım egzersize eşimle yapmıştık içinde dediğinde inanamamıştım. Hiç bişe hissetmyosun inan bana. Besmeleni çek başlaHerkese merhaba, daha once bu forumu takip etmeye çalısıyordum ancak uzun birsüredir okuyamadım bakamadım. 2 yıllık evliyim egzersiz yapamıyorum denedım ama sonrasında üzerine düşemedim hep erteledim, son 3 aydır da annem rahatsız oncelik annem oldu ve ben iyice inancımı kaybettim. Bana da yardımcı olur musunuz neolur ben de cok isityorum kurtulmak, egzersiz yapmadan yenen arkadaslar var mı onu merak ediyorum ne yapmam lazım
Hoşbuldum teşekkür ederim, egzersizler kaç gün sürüyor 5 günüm var 5 gün sonra memlekete izine gidicez ve 2 hafta deniyemicez. artık şu işi halledip rahat kafayla gitmek istiyorum, benden sonra evlenenler çoktan bebek sahibi oldu ben yerimde sayıyorum. ramazan olduğu için iftardan sonra ağırlık çöküyor, zaten haftaiçi de çalışıyorum akşam 6bucukda eve geliyoruz, yani neyapacağımı bilemedim. Burda bir arkadas yağ dan bahsetmiş zeytinyağ mı sürdünüz tam anlayamadım da ben... ALLAH hepimizin yadımcısı olsun şu mübarek günlerin hürmetine bu derdi olan herkes kurtulsun inşallah hergün dua ediyorum...Canımmm hoşgeldin aramıza, bende asla egzersiz yapamam diyordum ama yapmadan olmuyor daha sağlam adımlarla ilerliyorsun, ben kulak çubuğuyla başlamıştım egzersize eşimle yapmıştık içinde dediğinde inanamamıştım. Hiç bişe hissetmyosun inan bana. Besmeleni çek başla
Canim seni cok iyi anliyorum ama inan onunla alakasi yok kendimden biliyorum ben 160 esim 185 ilk girmedigi zamanlar aynisi düşündüm sanirim büyük ondan girmiyor zorluyorum zorluyorum girmiyor. Neyse simdi yeneli bi kacgun oldu samimi söylüyorum o girmeyen şey nasil böyle hemencecik giriveriyor hem de acimadan hala anlam veremiyorumya kızlar ben 156 kocam 183 ,yok yani ne yapsamm alamıyom kafam kadar bişee nolcak benim halimm
merhaba canim hosgeldin oncelikle benim annemde 3 ay once inme felc gecirdi ve baska sehirde devamli gidip anneme bakiyodum 3 kardesiz sirayla bakiyorduk sukur annem simdi iyi iyilesiyo bakima ihtiyaci kalmadi gibi bisey herneyse ben bu sirada yendim vajiyi ben yontemimi anlatayim once emla krem aldim ama egzersiz yapamadigim icin tam olarak icime suremedigim icin basarmadim sonra kulak pamukcuguyla basladim yavas yavas parmak derken artik parmagimla emlayi iyice icine yedirebildim ici tamamen uyustu vede bebeyagi kullandim o sekilde ilk ben ustte olarak yendim zar gitti 2.yi yapamadim mumdan aparat yaptim ve ultrason jeli aldim onla egzersiz yapmaya basladim ve ilk 4 iliskimde emlayla yapabildim sonra normal denedim ve hic aci hissetmedim suan normal iliskiye girebiliyorum acisiz emla bende cok ise yaradi hic aci hissetmedim tavsiye ederim ama mutlaka icine surmen gerek iyice parmaginlaHerkese merhaba, daha once bu forumu takip etmeye çalısıyordum ancak uzun birsüredir okuyamadım bakamadım. 2 yıllık evliyim egzersiz yapamıyorum denedım ama sonrasında üzerine düşemedim hep erteledim, son 3 aydır da annem rahatsız oncelik annem oldu ve ben iyice inancımı kaybettim. Bana da yardımcı olur musunuz neolur ben de cok isityorum kurtulmak, egzersiz yapmadan yenen arkadaslar var mı onu merak ediyorum ne yapmam lazım
Teşekkür ederim, annene çok geçmiş olsun. Benim annem de başka şehirde ve kanser tedavisi görüyormerhaba canim hosgeldin oncelikle benim annemde 3 ay once inme felc gecirdi ve baska sehirde devamli gidip anneme bakiyodum 3 kardesiz sirayla bakiyorduk sukur annem simdi iyi iyilesiyo bakima ihtiyaci kalmadi gibi bisey herneyse ben bu sirada yendim vajiyi ben yontemimi anlatayim once emla krem aldim ama egzersiz yapamadigim icin tam olarak icime suremedigim icin basarmadim sonra kulak pamukcuguyla basladim yavas yavas parmak derken artik parmagimla emlayi iyice icine yedirebildim ici tamamen uyustu vede bebeyagi kullandim o sekilde ilk ben ustte olarak yendim zar gitti 2.yi yapamadim mumdan aparat yaptim ve ultrason jeli aldim onla egzersiz yapmaya basladim ve ilk 4 iliskimde emlayla yapabildim sonra normal denedim ve hic aci hissetmedim suan normal iliskiye girebiliyorum acisiz emla bende cok ise yaradi hic aci hissetmedim tavsiye ederim ama mutlaka icine surmen gerek iyice parmaginla
ya belki haklısın ama gerçekten çok iri, kalınlığı bileğim kadar uzunluğu da öyle 4 aydır evliyiz,oda diğer kadınlar bundan istiyo diye tersliyo beni çok kötüyümCanim seni cok iyi anliyorum ama inan onunla alakasi yok kendimden biliyorum ben 160 esim 185 ilk girmedigi zamanlar aynisi düşündüm sanirim büyük ondan girmiyor zorluyorum zorluyorum girmiyor. Neyse simdi yeneli bi kacgun oldu samimi söylüyorum o girmeyen şey nasil böyle hemencecik giriveriyor hem de acimadan hala anlam veremiyorum
Ben ilk kulak çubuğunu strecleyip jel sürdüm oturdum aldim aynayi karsima ikininca deligi gorebildim ve girdirmeye calistim girdi sonra mumdan aparat yapip devam ettim tabi nefes aldim verirken ittim hep. Bence hemen basla hatta nasil gittigini yaz bize bi de birakma olmuyor diye. Ilk yapmaya calistigim zamanlar ne diye eziyet ediyorum kendime diye aglamisligim varTeşekkür ederim, annene çok geçmiş olsun. Benim annem de başka şehirde ve kanser tedavisi görüyorbiara kendi derdimi es geçtim unuttum yollarda gidip gelmekten ama gerçekler değişmiyor, biran önce yenip aşıp bebek sahibi olmak istiyorum annem de çok istiyor durmadan soruyor dediğim gibi 5 gecem var gitmeden önce ozaman bu gece egzersize başlıyim, sanırım herkes egzersizler sayesinde yenmiş hiç birsey yapmadan biranda korkmadan yenen yok gibi
Egzersiz yapiyor musun tam olarak ne durumdasin hic mi alamiyorsunya belki haklısın ama gerçekten çok iri, kalınlığı bileğim kadar uzunluğu da öyle 4 aydır evliyiz,oda diğer kadınlar bundan istiyo diye tersliyo beni çok kötüyüm
ya erekte halini görünce korkuyom zaten ama tek başıma olunca 1-2 parmak alyomEgzersiz yapiyor musun tam olarak ne durumdasin hic mi alamiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?