Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya erekte halini görünce korkuyom zaten ama tek başıma olunca 1-2 parmak alyom
Canım bende penisi ilk gördüğümde çok korkmuştum. Parmak egzersizi yap bir müddet. Sonra penis dokundurma egzersizi yap. Yani penisi vajina ve çevresine sürtüyorsun yüzeysel olarak. İçine girmeyecek yani. Eşine de söyle söz versin. Bir kaç gün yaptıktan sonra alışıyorsun.

sanada cok gecmis olsun canim ya uzuldum cok zor bisey butun konsantrasyon gidiyo uzuntu motivasyon olmuyo ben cok agladim cok uzuldum ama bi anda dusundum anneme ya bisey olsaydi tutuncak dalim bi cocugum olmali dedim bu sekilde motive ettim kendimi ve oldu insallah seninde olur belki bi andada olabilir ama egzersizler buyuk fayda

ya normal uzunluk ve kalınlıkları ne kadr hala anormal olduğunu düşünüyom ben o da bana kızyo bu sefer

Yeni başlayan arkadaşlar için benim uyguladığım egzersizleri sırayla yazıyorum:
1. Hafta : ayna egzersizi (o bölgeyi inceleyip dokunuyorsunuz)
2. Hafta : kulak çubuğu egzersizi
3. Hafta : serçe, işaret ve orta parmak egzersizi (sırayla boğum olarak sokmaya çalışın. Parmağın hepsini anında alacaksınız diye bir şey yok)
4. Hafta : iki parmak (işaret ve orta parmağı bitiştirip)
5. Hafta : eşinizin parmakları ve iki parmağı
6. Hafta : penis dokundurma egzersizi
7. Hafta : penis başı egzersizi
8. Hafta : penisin tamamı
9. Hafta : hareketli penis egzersizi
Her gün kegel egzersizi yapıyorsunuz. 100 er defa yavaş, normal ve hızlı bir şekilde

Canim benim ayninyastauiz ama sen neler yasamissin ya Rabbim demekki sen daha fazla uzulme diye bari bu dertten kurtardi seni ama eminim esinde bu yuzden skntilydi biraz farkli yaklassa belki sen daha inve yenecektin insaAllah bundan sonra hersey qonlunce olur :)

Kulak çubuğu ile yapabilrim de parmak olayına cesaretim yok mum falan nasıl olacak Allahım yardım etsin inşallah. Tabiki burdan size yazarım yenene kadar takibi bırakmıcam hatta yensem de burdaki arkadaslara yardımcı olucam söz verdim kendime...

Çok tesekkür ederim desteğin için, Annem şuan biraz daha iyi ama tedavi süreci vücudunu yoruyor morale ihtiyacı var, ve durumumu da biliyor biran önce yenmeliyim korkularımı, anneme oldu diyebilmeliyim gelişmeleri burdan yazarım aklıma bir şey takılırsa da sorarım.

Aslinda boyu uzun olursa ince olmasi lazim ya .s off off ne bu bizim.cektiqimiz ya ama boswer kalin olsun hele bi ilk asamayi qec zevki asil kalin verir herkes ole ister cunku :)

Hmmm anladim bayaqida olmus yaaa ben uyusturucu krem zeytinyaq falan yapcam insaAllah faydasi olursa sanada solerim canim ama moralini nozma oraya jersey qirer 4 kilo cocuk cikiyo yani ole dusun kasmamaya calis bende kendi psikolojimi rahatlatmaya calisiyom.bole dusunerek :)

senin kaç yıl oldu abla

Ben 24 yasindayim 1 hafta sonra duqunum war 4 ay oldu nikahim kiyildi 2 kere denedik bende korktum ama bakalim haftaya bende ewlenince denicem :)

Patate çocuk olunca bu insanlar değişmeyecek. Çocuk var diye daha çok girip çıkacaklar evine. Problemli insanlar. Eşininde bu kadar sinirli olması iyi değil.Yerinde olsam çocuk için acele etmezdim. çok iyi düşün balık baştan kokar diye bir laf var. Kafanı karıştırmak, kötü bir şeye sebep olmak istemem. ama durum iyi görünmüyor. Çok çektirecekler sana. Eşin sana arka çıkıyorsa hiç sorun değil. Ama arada bocalıyor gibi. Bana bağırıyor ama beni sevdiğini hissediyorum diyorsun ya. Aşkın gözü kör olduğundan gerçekleri göremiyor olabilirsin. Onları ve eşini izle. Sonra çocukla daha çok üzülürsün canım. İyi düşün. Emin ol. O hengameyle arana mesafe koymana eşin destek olmayacaksa, çok üzüleceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…