- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.181
Canım bende penisi ilk gördüğümde çok korkmuştum. Parmak egzersizi yap bir müddet. Sonra penis dokundurma egzersizi yap. Yani penisi vajina ve çevresine sürtüyorsun yüzeysel olarak. İçine girmeyecek yani. Eşine de söyle söz versin. Bir kaç gün yaptıktan sonra alışıyorsun.ya erekte halini görünce korkuyom zaten ama tek başıma olunca 1-2 parmak alyom
sanada cok gecmis olsun canim ya uzuldum cok zor bisey butun konsantrasyon gidiyo uzuntu motivasyon olmuyo ben cok agladim cok uzuldum ama bi anda dusundum anneme ya bisey olsaydi tutuncak dalim bi cocugum olmali dedim bu sekilde motive ettim kendimi ve oldu insallah seninde olur belki bi andada olabilir ama egzersizler buyuk faydaTeşekkür ederim, annene çok geçmiş olsun. Benim annem de başka şehirde ve kanser tedavisi görüyorbiara kendi derdimi es geçtim unuttum yollarda gidip gelmekten ama gerçekler değişmiyor, biran önce yenip aşıp bebek sahibi olmak istiyorum annem de çok istiyor durmadan soruyor dediğim gibi 5 gecem var gitmeden önce ozaman bu gece egzersize başlıyim, sanırım herkes egzersizler sayesinde yenmiş hiç birsey yapmadan biranda korkmadan yenen yok gibi
ya normal uzunluk ve kalınlıkları ne kadr hala anormal olduğunu düşünüyom ben o da bana kızyo bu seferCanım bende penisi ilk gördüğümde çok korkmuştum. Parmak egzersizi yap bir müddet. Sonra penis dokundurma egzersizi yap. Yani penisi vajina ve çevresine sürtüyorsun yüzeysel olarak. İçine girmeyecek yani. Eşine de söyle söz versin. Bir kaç gün yaptıktan sonra alışıyorsun.
Anormal değil canım sana öyle geliyor. Penis den daha kalın şeyler de girebiliyor oraya. Bebek çıkıyor oradan düşün.ya normal uzunluk ve kalınlıkları ne kadr hala anormal olduğunu düşünüyom ben o da bana kızyo bu sefer
Canim benim ayninyastauiz ama sen neler yasamissin ya Rabbim demekki sen daha fazla uzulme diye bari bu dertten kurtardi seni ama eminim esinde bu yuzden skntilydi biraz farkli yaklassa belki sen daha inve yenecektin insaAllah bundan sonra hersey qonlunce olur :)Aynen canim aslinda ben oyle civil civil oyle komik bi insandim ki ben evlenmeden once bi arkds grubum vardi ilk okuldan beri gorustugum cok eglenceliydim girdigim her ortamda sevilen sayilan her yere cagirilan biriydim ama simdi hic bi arkdsmla gorusmuyorum esim evden dogru duzgun cikartmiyor annem 2 alt sokagimsa oraya bile giderken en az 5 kez ariyorum aslinda bi anda hayat kosullarimin degismeside beni vajiye surukledi diye dusunuyorum. Esim cok sinirli bi adam herseye kopuren bagiran sadece ailesini seven bi adam beni bile hala ailesinden sonraya koyuyor halbuki ben esimi 5 sene deli gibi sevdim cok ayriliklarimiz oldu ona hep katlandim sevgim ugruna. Ama onun sinirli tavri herseye bagirmasi yatakta beni huzursuz etti diye dusunuyorum belki inanmycaksnz ama 1 2 denememizden sonra olmaynca bagirip cagirip gidiyordu kusuyordu yatagmda birakip beni salonda uyuyordu. Uzerine kaynanam hep iftara atti bana olmayan seyleri oluyor gibi gosterdi ve esimle aramiz cok bozuldu o yuzdende aslinda gec kaldim vajiyi yenmekte cunku korktum hep bide aslnda en buyuk korkum bosanirsam eger babamin evine kiz olarak doneyim bari dedim. Hep bunlari dusundum vajiye beni aslnda en cok esim surukledi.. diyorum ya hayatim bi anda degisti ailem kapali benim annem fln ama hic bi zaman beni zorlamadilar ben bikini giyip denizimede girdim arkdslarmla tatillerede ciktm evime sadece arkdsm olan erkek arkdslarm geldi annem agirladi cok rahattim guven duyuyorlardi bana kotu hic bisiy yapmadm hep kontrolde ama skmadan izimdeydiler. Ne istersem aliyordum oyle cok zengin degildik ama babam hic eksik birakmazdi. Esime bakiyorumda ne bileyim iste ayni degil . Mesela gece 3te camdan baktigimda esim kiziyorm halimi siz dusunun bu yuzden eski halime donemesemde biraz yuzum gulsun konustugum insanlarda gulumsesin istiyorum . Butun gun gezen kizdim ben simdi en son ramazandan 1 gun once cktm disari yaklasik 20gun oldu evden cikmayali umarim beni anlamssnzdir. Ben bi ara bursa bebek istiyorum diye bi arkds psikolojisini bozdugunu soylemsti cok uzulmustm halbuki konusucak kimsem olmadigi icin sizlerle paylasiyordum. Yalnizlik gercekten zor bazen insan diyor ya hani baba evi sefa evi simdi dusunuyorum aslinda gercekten vajili olmamin nedenleri bublar
Kulak çubuğu ile yapabilrim de parmak olayına cesaretim yok mum falan nasıl olacak Allahım yardım etsin inşallah. Tabiki burdan size yazarım yenene kadar takibi bırakmıcam hatta yensem de burdaki arkadaslara yardımcı olucam söz verdim kendime...Ben ilk kulak çubuğunu strecleyip jel sürdüm oturdum aldim aynayi karsima ikininca deligi gorebildim ve girdirmeye calistim girdi sonra mumdan aparat yapip devam ettim tabi nefes aldim verirken ittim hep. Bence hemen basla hatta nasil gittigini yaz bize bi de birakma olmuyor diye. Ilk yapmaya calistigim zamanlar ne diye eziyet ediyorum kendime diye aglamisligim var
Çok tesekkür ederim desteğin için, Annem şuan biraz daha iyi ama tedavi süreci vücudunu yoruyor morale ihtiyacı var, ve durumumu da biliyor biran önce yenmeliyim korkularımı, anneme oldu diyebilmeliyimsanada cok gecmis olsun canim ya uzuldum cok zor bisey butun konsantrasyon gidiyo uzuntu motivasyon olmuyo ben cok agladim cok uzuldum ama bi anda dusundum anneme ya bisey olsaydi tutuncak dalim bi cocugum olmali dedim bu sekilde motive ettim kendimi ve oldu insallah seninde olur belki bi andada olabilir ama egzersizler buyuk fayda
Canim 20 yas uzeri erkeklerde normal olan kalinlik 12.5 cm olmali benim esiminkide e daha qorunce korkuyorum direk umutsuzlik oluyo :):):)peki arkadaşlar kocamın oral seksinin bi faydası var mı acaba
ya kalınlıkğını ölçmedim de ben kolum kadar aynen umuzsuz oluyo insan boyu 18.5 amaCanim 20 yas uzeri erkeklerde normal olan kalinlik 12.5 cm olmali benim esiminkide e daha qorunce korkuyorum direk umutsuzlik oluyo :):):)
kocam da öyle diyo sen daha ne istiyon diye ama inş yaaAslinda boyu uzun olursa ince olmasi lazim ya .s off off ne bu bizim.cektiqimiz ya ama boswer kalin olsun hele bi ilk asamayi qec zevki asil kalin verir herkes ole ister cunku :)
4 ay bitti ablaNe kadar oldu ewleneli canim ?
senin kaç yıl oldu ablaHmmm anladim bayaqida olmus yaaa ben uyusturucu krem zeytinyaq falan yapcam insaAllah faydasi olursa sanada solerim canim ama moralini nozma oraya jersey qirer 4 kilo cocuk cikiyo yani ole dusun kasmamaya calis bende kendi psikolojimi rahatlatmaya calisiyom.bole dusunerek :)
kız sen benden küçükmüssün ilahi deliBen 24 yasindayim 1 hafta sonra duqunum war 4 ay oldu nikahim kiyildi 2 kere denedik bende korktum ama bakalim haftaya bende ewlenince denicem :)
Patate çocuk olunca bu insanlar değişmeyecek. Çocuk var diye daha çok girip çıkacaklar evine. Problemli insanlar. Eşininde bu kadar sinirli olması iyi değil.Yerinde olsam çocuk için acele etmezdim. çok iyi düşün balık baştan kokar diye bir laf var. Kafanı karıştırmak, kötü bir şeye sebep olmak istemem. ama durum iyi görünmüyor. Çok çektirecekler sana. Eşin sana arka çıkıyorsa hiç sorun değil. Ama arada bocalıyor gibi. Bana bağırıyor ama beni sevdiğini hissediyorum diyorsun ya. Aşkın gözü kör olduğundan gerçekleri göremiyor olabilirsin. Onları ve eşini izle. Sonra çocukla daha çok üzülürsün canım. İyi düşün. Emin ol. O hengameyle arana mesafe koymana eşin destek olmayacaksa, çok üzüleceksin.Yok be canm benm gorumcemde kucuk 18e giricek ama bildigin kaynanamdan daha kaynana. O akillari veriyor birak temzlk yapsn birak onu yapsn fln diye benm evim barkim ayri oraya gittigim zaman kendine su bile almiyor oyle uyuz bi kizki ama verin gezme eglence para harcama en onde gider. Bana kotu davranir ne bileym bende skldm gitmek istemyrm su bayramda mecburum gidicem yani ama onlarn yazligi ve annemlern yazligi yan yana 3 4 bina ilerde bizde ztn esimle yazlktan tanstk. Esim gitmeden bana diyo ki annenlere gitmyceksn orda kalmycaksn fln bunlari hep kaynanam ogretiyor. Bende yoruldum boyle degillerdi evlendikten sonra degistiler bi tuaf oldular ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?