Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar bence artk kendinize bi dur diyin. Bakin en cok yapamayacak bebegim olmayacak diye dusenenlerdendim. Bakin ne yapin biliyor musunuz once bi kalkn dua okuyun bi kac yasin okuyun kuran bilen hatim okusun ki ben hatim okutturdum 3gun sonra yendim inaniyorum yani . Sonra kalkin ya doktora gidin yada psikologdan yardim alin bakin herkes tek basina yenicek diye birsey yok. Benim psikolojim seninkinden daha guclu olabilir eger yardim almak istemiyorsaniz artk ya dayanicaksiniz deneme yapicaksin yada olaya en bastan baslayip egzersizleri ogreniceksinz yarim yamalak yapmayin. Ben icime birseyin giricegine inanmiodum once serce parmagim sonra isareti soktum ondan sonra agrim olunca spreyle yoluma devam ettm. Kizligim bozulduktan 3 ay sonra vajiyi yenebildim ben . Bence adim adim ilerleyin ertelemeyin bakin herkese zarar bu durum cogumuz kaynanadan sikayetciyiz duysalar nolurdu acaba. 1 seneden sonrasi lutfen ya yardin alin yada ertelemeden egzersizlere baslayin. Egzersiz yapipta yenemeyen cok az kisi var . Yapmayn arkdslar kendinize zarar vermeyin. Ve hayat cok kisa insanlar tatile giderken ölüyor insanlar markete giderken bicaklaniyor ne olucagimiz hic bir zaman belli degil hayat gercekten bazi seyleri ertelemeyecek kadar kisa.. haydi herkese selametle kndinizi ertelemeyin. Bulasigi utuyu camasiri erteleyebilirsiniz ama kendinizi aslaa

canim ben 4 kez kullandim once deniyodum aci hissetcek gibi oldugumda suruyodum bigun yine denerken hic aci hissetmedigimi farkettim ve bitti emla bana cok yardimci oldu gercekten parmagimla tamamen icine suruyodum ben ilk iliskimde olsun hissetmedim aci

Bu igrenc hastaliktan nasil kurtulacagiz? Bi cozum yolu yok mu ? 8 aydir hayatim kabusa donustu
bu bir erteleme hastalığı... eşimin ve kendi hayatımdan koskoca 3 yılı çaldım... kendi parmağımı oraya asla götüremiyordum cesaret edemiyordum.. ön sevişmede hiç bir problem yoktu taaa ki o noktaya gelene kadar hep ağlamalar ağlamalar. doktora gittim aynı birlikte olduk... bazıları daha cesaretli kendi kendine yenenler var ben onlardan değildim keşke olsaydım doktora verdiğim parayla tatile giderdim. ama yapamadığım için doktora gittim 3 yıl sonunda. nerelere para vermiyoruz ki. bi ay maaş almadım derim

bisi sorcam ya simdi ben daha ilişkiye giremeden bu aparat olayina girersem kizlik gidecek dimi :S
hayır gitmiyor. biz doktor tavsiyesiyle ilk aparatı denedik. biraz kan gibi bişe geldi #al işte bekle o kadar gelsin elin doktoru götürsün kızlığını# diye baya söylenmiştim ona bile ağladımmm o derece yani. ama akşamında birlikte olduğumuzda kızlık o zaman gitti. çok fazla değil ama 3 gün kanamam oldu. sonuçta eşim bozdu kızlığı.. doktor sadace aparatla zarar verebiliyor ama buda çok önemli değil. asıl eşinle birlikte olduğun zaman kanama geliyor. bende öyle oldu

kızlar bende kanama falan olmadı benimki de duruyor olabilir kan gelmeyince olmadı sanıyordum ama netten araştırın esnek olabilirmiş. ayrıca patete sana katılıyorum yendiğim gün bende meryem süresini okudum bol bol dua ettim akşamına da oldu çok şükür.Ben hiç egzersiz yapmadan yendim hep eşimle alıştırma yaptık önce başı sonra yavaş yavaş nefes alıp verirken eşim itti bu şekilde yendim ve hiç uyuşturucu kullanmadım sadece bepanthol sürdük.Kızlar pes etmeyin ne olur Eylül ayında iki yıl dolacak benim boşu boşuna zaman kaybetmişim insan geriye döndükçe çok üzülüyor.

Benimde eylülde iki yilim dolacak ama daha tık yok allahım hepimizin yardimxisi olsun bende sizin yonteminizle yenmeye caliscam parmak daha bi zor gelio

İnşallah canım herkese dua ediyorum ben egzersizde denedim ama birkaç kez yaptımda ama alışamadım p..s daha kolay en azından korkun kalmıyor umarım en kısa sürede yenersin

Suan cok rahat bi sekilde iliskiye girebiliyomusunuz ne durumdasiniz...egzersiz uapiyomuydunuz

Meryem suresi mi okudunuz? İnsallah bende kurtulurum bu illetten

ben psikoterapinin çok faydasını gördüm.evt biraz masraflı ama değiyor bence.o rahatlamaya huzura değer.tabi iyi bir psikolog bulmanız lazım önce.Rabbim yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…