- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.441
canim ben 4 kez kullandim once deniyodum aci hissetcek gibi oldugumda suruyodum bigun yine denerken hic aci hissetmedigimi farkettim ve bitti emla bana cok yardimci oldu gercekten parmagimla tamamen icine suruyodum ben ilk iliskimde olsun hissetmedim aciBanada yardim edin bu konuda fikir verin ...emlayla yaptim bende ilk iliskimi hicbisey hissetmedim cok rahat oldu gitgel falanda oldu tabi kremde surmustum kaygandi....simdi tekrar denicem ama arkadaslar uyusturucu olmayinca tekrar yapamadik falan demisler ne yapayim yone sureyimmi emla...yavas yavas mi azaltiyim siz nasil yaptiniz
Bende malesef yenemiyorumYenemeyenlere benide yazın
bunu sorun etme bence. Bir an önce yenmeye çalış. Bir de zaten zar yapısı herkesin aynı değil. O kadar egzersiz yapmama ve penisin tamamını almama rağmen sanırım zarım duruyor.bisi sorcam ya simdi ha ilişkiye giremeden bu aparat olayina girersem kizlik gidecek dimi :S
bu bir erteleme hastalığı... eşimin ve kendi hayatımdan koskoca 3 yılı çaldım... kendi parmağımı oraya asla götüremiyordum cesaret edemiyordum.. ön sevişmede hiç bir problem yoktu taaa ki o noktaya gelene kadar hep ağlamalar ağlamalar. doktora gittim aynı birlikte olduk... bazıları daha cesaretli kendi kendine yenenler var ben onlardan değildim keşke olsaydım doktora verdiğim parayla tatile giderdim. ama yapamadığım için doktora gittim 3 yıl sonunda. nerelere para vermiyoruz ki. bi ay maaş almadım derimBu igrenc hastaliktan nasil kurtulacagiz? Bi cozum yolu yok mu ? 8 aydir hayatim kabusa donustu
hayır gitmiyor. biz doktor tavsiyesiyle ilk aparatı denedik. biraz kan gibi bişe geldi #al işte bekle o kadar gelsin elin doktoru götürsün kızlığını# diye baya söylenmiştim ona bile ağladımmm o derece yani. ama akşamında birlikte olduğumuzda kızlık o zaman gitti. çok fazla değil ama 3 gün kanamam oldu. sonuçta eşim bozdu kızlığı.. doktor sadace aparatla zarar verebiliyor ama buda çok önemli değil. asıl eşinle birlikte olduğun zaman kanama geliyor. bende öyle oldubisi sorcam ya simdi ben daha ilişkiye giremeden bu aparat olayina girersem kizlik gidecek dimi :S
Benimde eylülde iki yilim dolacak ama daha tık yok allahım hepimizin yardimxisi olsun bende sizin yonteminizle yenmeye caliscam parmak daha bi zor geliokızlar bende kanama falan olmadı benimki de duruyor olabilir kan gelmeyince olmadı sanıyordum ama netten araştırın esnek olabilirmiş. ayrıca patete sana katılıyorum yendiğim gün bende meryem süresini okudum bol bol dua ettim akşamına da oldu çok şükür.Ben hiç egzersiz yapmadan yendim hep eşimle alıştırma yaptık önce başı sonra yavaş yavaş nefes alıp verirken eşim itti bu şekilde yendim ve hiç uyuşturucu kullanmadım sadece bepanthol sürdük.Kızlar pes etmeyin ne olur Eylül ayında iki yıl dolacak benim boşu boşuna zaman kaybetmişim insan geriye döndükçe çok üzülüyor.
Suan cok rahat bi sekilde iliskiye girebiliyomusunuz ne durumdasiniz...egzersiz uapiyomuydunuzhipno terapi yaptı. delik yok diye tutturuyordum deli gibi ağlıyordum... düşündüğüm gibi değilmiş. akşamına nasıl yapabildik anlamış değilim. eğer tek başınıza yapamıyorsanız cesaretiniz yoksa ki benim yoktu. verin parayı kurtulun derim. kaybettiğim huzurumu buldum diyebilirim...
Peki ne kadar suruyodunuz yaklasikcanim ben 4 kez kullandim once deniyodum aci hissetcek gibi oldugumda suruyodum bigun yine denerken hic aci hissetmedigimi farkettim ve bitti emla bana cok yardimci oldu gercekten parmagimla tamamen icine suruyodum ben ilk iliskimde olsun hissetmedim aci
ben 2 3 nohut buyuklugu kadar suruyodum ben 2 tane emla krem bile bitirmedim butun olarak cok kullanmiyodumPeki ne kadar suruyodunuz yaklasik
Bende yarim kutu surdum zaten yaklasik ayni oluyo....surunce bekletiyodunuz tabi degil miben 2 3 nohut buyuklugu kadar suruyodum ben 2 tane emla krem bile bitirmedim butun olarak cok kullanmiyodum
hayır gitmiyor. biz doktor tavsiyesiyle ilk aparatı denedik. biraz kan gibi bişe geldi #al işte bekle o kadar gelsin elin doktoru götürsün kızlığını# diye baya söylenmiştim ona bile ağladımmm o derece yani. ama akşamında birlikte olduğumuzda kızlık o zaman gitti. çok fazla değil ama 3 gün kanamam oldu. sonuçta eşim bozdu kızlığı.. doktor sadace aparatla zarar verebiliyor ama buda çok önemli değil. asıl eşinle birlikte olduğun zaman kanama geliyor. bende öyle oldu
Meryem suresi mi okudunuz? İnsallah bende kurtulurum bu illettenkızlar bende kanama falan olmadı benimki de duruyor olabilir kan gelmeyince olmadı sanıyordum ama netten araştırın esnek olabilirmiş. ayrıca patete sana katılıyorum yendiğim gün bende meryem süresini okudum bol bol dua ettim akşamına da oldu çok şükür.Ben hiç egzersiz yapmadan yendim hep eşimle alıştırma yaptık önce başı sonra yavaş yavaş nefes alıp verirken eşim itti bu şekilde yendim ve hiç uyuşturucu kullanmadım sadece bepanthol sürdük.Kızlar pes etmeyin ne olur Eylül ayında iki yıl dolacak benim boşu boşuna zaman kaybetmişim insan geriye döndükçe çok üzülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?