- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.641
Allah Raız olsun kızlar denicem inş bugünAynen öyle ya. Cok guzel bir gecelik al giy mesela. Hareketlerinle onu istedigini hissettir, bu erkegi cok tahrik eden bir sey. Sen baslat iliskiyi. Ve iliski sirasinda aktif olabildiginkadar olmaya calis. Onu da katmaya calis hatta. Bilmiyotum ben icgudusel olarak boyle yaptim hep esim de hep tatmin oldu
Asla asla deme!...Dene başkarda itici, iğrenç gelir, alışınca durum değişir. Erkekler için çok önemlidir oral, onlar için olmazsa olmazdır. Eşini bu zevkten mahrum etme. Eğlencelidir. Kendi yorumunu katabilirsin. Adam gözlerinin önünde erir gider.Yok canim orale asla derim ben. Hoslanmiyorum.
Ne utanmazım!!Asla asla deme!...Dene başkarda itici, iğrenç gelir, alışınca durum değişir. Erkekler için çok önemlidir oral, onlar için olmazsa olmazdır. Eşini bu zevkten mahrum etme. Eğlencelidir. Kendi yorumunu katabilirsin. Adam gözlerinin önünde erir gider.sende seyredersin. Şimdi hoşlanmıyorsunda alışınca olsada yesek kıvamına gelebilirsin
Asla asla deme!...Dene başkarda itici, iğrenç gelir, alışınca durum değişir. Erkekler için çok önemlidir oral, onlar için olmazsa olmazdır. Eşini bu zevkten mahrum etme. Eğlencelidir. Kendi yorumunu katabilirsin. Adam gözlerinin önünde erir gider.sende seyredersin. Şimdi hoşlanmıyorsunda alışınca olsada yesek kıvamına gelebilirsin
Salak işte ne yapacan!!Ya esin senin gibi bi potansiyeli nasil harciyo yazik gercekten elindekinin kiymetini bilmiyo valla
Tamam işte bundan zarurisimi olur.Kızlar siz bilirsiniz de necis oldugu için dinen oral zaruri durumlarda yapılıyormuş ya
Durumun nedir. Nerde takıldın.Kızlar merhaba bende yeni evliyim hafif vajinismusum var bana da yardım edin
Penisi biraz alıyorsunda devamı mı gelmiyor. Yarım ilişki dedin deYarım ilişki oluyor ancak tamamlayamıyoruz ilerleme olmuyor parmak egzersizlerini tek parmak olarak yapabiliyorum ama iki parmak olmuyor ve kasılmalarım oluyor
Yaz canım, burda herkes birbirine destek ve moral oluyor. Senin sıkıntının çözümü kolay. Üzülme!Çok teşekkür ederim gelişmelerden yazacağım:)
Oral dinen mekruhtur cunku aqzimizla kuran okuyoruz yemek yiyoruz Allah'in ismini aniyoruz oyuzden peyqamber efendimiz (sav) dinen aqizla ilqili yapilan cinsel islevlere hos qozle bakmamistir.Bende cok karsiyim asla yapmadim yapmam...Tabi dusunceler farkli olabilir bu benim kisisel dusuncem sende bendensin :)Kızlar siz bilirsiniz de necis oldugu için dinen oral zaruri durumlarda yapılıyormuş ya
Oral dinen mekruhtur cunku aqzimizla kuran okuyoruz yemek yiyoruz Allah'in ismini aniyoruz oyuzden peyqamber efendimiz (sav) dinen aqizla ilqili yapilan cinsel islevlere hos qozle bakmamistir.Bende cok karsiyim asla yapmadim yapmam...Tabi dusunceler farkli olabilir bu benim kisisel dusuncem sende bendensin :)
O zaman eşleriniz sizede mi oral yapmıyor. Öyleyse çok şey kaçırdığınızı söyleyebilirim. Karşılıklı temizliğe özen gösterdikten sonra " bence" sakıncası yok. Ben nikahlı eşimin cinsel organını pis ve itici bulmuyorum açıkcası. Oradan tertemiz bebekler yapıyoruz, nasıl pis olabilir. Dinimizde net olarak yasak olan anal birleşmedir.Ben her zaman "kuranı kerimi" örnek alırım. Cinsel organlar pis ve itici değildir. Temizliğine özen göstermeyen insan pistir. Bence insanlar ağızlarıyla küfür ediyorlar, kalp kırıcı sözler sarfediyorlar, tükürmek için de kullanıyoruz. Bunun ayırımı bu şekilde olmamalı..... yani bende fikrimi söylemeyeyim mi şimdi?!Aynen canim Ve cok itici bence..
O zaman eşleriniz sizede mi oral yapmıyor. Öyleyse çok şey kaçırdığınızı söyleyebilirim. Karşılıklı temizliğe özen gösterdikten sonra " bence" sakıncası yok. Ben nikahlı eşimin cinsel organını pis ve itici bulmuyorum açıkcası. Oradan tertemiz bebekler yapıyoruz, nasıl pis olabilir. Dinimizde net olarak yasak olan anal birleşmedir.Ben her zaman "kuranı kerimi" örnek alırım. Cinsel organlar pis ve itici değildir. Temizliğine özen göstermeyen insan pistir. Bence insanlar ağızlarıyla küfür ediyorlar, kalp kırıcı sözler sarfediyorlar, tükürmek için de kullanıyoruz. Bunun ayırımı bu şekilde olmamalı..... yani bende fikrimi söylemeyeyim mi şimdi?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?