Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah Raız olsun kızlar denicem inş bugün

Yok canim orale asla derim ben. Hoslanmiyorum.
Asla asla deme!...Dene başkarda itici, iğrenç gelir, alışınca durum değişir. Erkekler için çok önemlidir oral, onlar için olmazsa olmazdır. Eşini bu zevkten mahrum etme. Eğlencelidir. Kendi yorumunu katabilirsin. Adam gözlerinin önünde erir gider. sende seyredersin. Şimdi hoşlanmıyorsunda alışınca olsada yesek kıvamına gelebilirsin

Ne utanmazım!!

Ya esin senin gibi bi potansiyeli nasil harciyo yazik gercekten elindekinin kiymetini bilmiyo valla

Yarım ilişki oluyor ancak tamamlayamıyoruz ilerleme olmuyor parmak egzersizlerini tek parmak olarak yapabiliyorum ama iki parmak olmuyor ve kasılmalarım oluyor

Yeni evli öncelikle hoşgeldin. İlk önce kegel egzersizini araştır onu yapmayı öğren. İnternetde açıklamalar var. Özetle her idrar yapmada idrarını tutup bırakıyorsun, böylelikle pelvik kasların güçleniyor. Gevşemesini sağlayabiliyorsun. İki parmağını alırken ıkınıp nefesini üfle, o zaman orası açılıyor. Kayganlaştırıcı kullanmayı unutma.

Kızlar siz bilirsiniz de necis oldugu için dinen oral zaruri durumlarda yapılıyormuş ya
Oral dinen mekruhtur cunku aqzimizla kuran okuyoruz yemek yiyoruz Allah'in ismini aniyoruz oyuzden peyqamber efendimiz (sav) dinen aqizla ilqili yapilan cinsel islevlere hos qozle bakmamistir.Bende cok karsiyim asla yapmadim yapmam...Tabi dusunceler farkli olabilir bu benim kisisel dusuncem sende bendensin :)

Aynen canim Ve cok itici bence..

Aynen canim Ve cok itici bence..
O zaman eşleriniz sizede mi oral yapmıyor. Öyleyse çok şey kaçırdığınızı söyleyebilirim. Karşılıklı temizliğe özen gösterdikten sonra " bence" sakıncası yok. Ben nikahlı eşimin cinsel organını pis ve itici bulmuyorum açıkcası. Oradan tertemiz bebekler yapıyoruz, nasıl pis olabilir. Dinimizde net olarak yasak olan anal birleşmedir.Ben her zaman "kuranı kerimi" örnek alırım. Cinsel organlar pis ve itici değildir. Temizliğine özen göstermeyen insan pistir. Bence insanlar ağızlarıyla küfür ediyorlar, kalp kırıcı sözler sarfediyorlar, tükürmek için de kullanıyoruz. Bunun ayırımı bu şekilde olmamalı..... yani bende fikrimi söylemeyeyim mi şimdi?!

Elbette fikrini soylemelisin saygi duyarim. Bana itici gelen esimin organi degil ama o fiilden hoşlanmıyorum. Bunun fitrat geregi oldugunu da düşünüyorum. Cunku hoşlanmayan cok insan var. Haram drgil belki ama mekruh olan bir seyin devamli yapılması da haramdır zaten. Yani bunu dini argumanla tartışmaya luzum gormuyorum. Herkes ayni sekilde inanmayabilir, size hos gelir bana gelmez cok basit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…