Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Önemli olan eşlerin karşılıklı aynı görüşleri paylaşmaları, o zaman sorun olmaz. Neyse canım... konuyuda bayağı saptırdım.

Arkadaslar ben en son yendim ama iliskiye alisamadim 2-3 iliskim oldu hala once apararla calisarak yapiyorum emla surmeyince korkuyorum bunlar ne zaman gecer yenenler yardimci olsun bu durum normalmi demistim ama dogru duzgin cevap alamadim 21.000lik topikte yok mu yenen ve hersey normale donen bu konuda yardimci olabilecek...yenenler hemen gidiyor galiba ..ben hep aparatla mi yapicam iliskiyi

Ben yenemedim ama zamanla düzeleceği ortada. Hala korkuyorsun demekki. Bundan sonrasının eşinle bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Tek başına herşeyi halledemezsinki. Onunda seni kıvama getirmesi rahatlatması gerek. Aranızda cinsel uyum sağlarsanız sorunların çözülür. Öyle tahmin ediyorum. Sanırım eşin işinin derdinde sen kendi derdinde olduğu için zorlanıyorsun.

Sen o aparatı al eşinin başına geçir bence. Böyle erkeklere.....bkjhggulppkhb!

Bende yenemedim ama su durumda kafanin icini susturman gerekir kendi kendine telkinler ver durumu normallestir artik gozunde buyutme bunu yaptin devami tabikide gelcek boyle devam etmiceksin ve katiliyorum esinede is dusuyo tamam oncesinde yine aparatla calis ama kullandigin kremi azaltmaya basla normale donmek icin once kremi azalt sonra aparattan vazgecersin zamanla hersey yoluna gircektir esinlede konus aklini basindan alsin biraz canim :)

Canım ben penis ile egzersize geçtiğimde psikolog bana eşimin iki parmağını alıp yerine hemen penisi geçirmem gerektiğini söyledi. 1 - 2 defa öyle yapmaya çalıştım ama sıkıntı çektim. Bende ondan sonra direk penisi almaya çalıştım. Bence yavaş yavaş egzersizi bırak. Egzersiz olmadan penisi almaya çalış. Yaparsın artık korkma

Benim de 5 defa falan oldu. Alırken zorluk çekiyorum. Ama aceleci davranıyoruz. Daha yeni olduğu için biraz sabırlı olmak gerek. Zamanla düzelir zannediyorum. Yenenler hep öyle söylüyorlardı. Ve şu ana kadar ne aşamalar kaydettik. Şu anki durumumuz bile bence bir mucize. Şükretmemiz gerek. İçinizi ferah tutun. Eşlerimize gelince evet onlarda bizi rahatlatacaklarını bilmiyorlar ama çoğu tecrübesiz zaten. Çokta yüklenmeyin. Sevgi ile aşarız bu durumu inşallah.

Canim yaparsin bence aparati birak bu sefer kafanda aparatla yapmadan olmayacak diye kabullenirsin daha zor olur ilerde birakmak. Hazir daha basindayken birak. Bana kalirsa emlaninda birakma zamani gelmis. Benim 4 denemem oldu hersey normale döndü. Ne aparat ne kayganlastirici jel. Hicbisey kullanmiyorum. İlk girerken birazcik kasiliyorum jel olmayinca ayy acidi sanki diye tedirgin oluyorum o anda korkup biraksam birakirim ama devam ediyorum çünkü artik biliyorum ki bi anlik aci sonra gececek ve oylede oluyor. Bi de gerildigim an esime sakinlesmem lazim su an kasildim dedigim zaman hemen öpüyor filan dikkatimi baska yöne cekiyor ben de bacaklarimi aciyorum. Bu sadece ilk giris icin oluyor. Sonra ki girislerde hic ama hic sikinti yok. Umarim faydasi olur yine de sormak istedigin bisey olursa yardimci olmaya calisirim

Hayir cnm hic burda konusuldugu gbi degil bnm esim tam tersi uzun uzun sevismeyi falan yapiyo hep bno rahatlatmaya calisiyo ama bn rahat degilim tbiki hala daha iki iliskim oldu evet zamanla duzelecegimi dusunuyorum ama biraz acelemde var acikcasi duzeldikten snra cocuk istiyorum ama hep aparatla calisip snra iliski yaptim yapmasam girmicek gibi geliyo

Bnm esim tecrubeli ve o gayet beni rahatlatmaya calisiyo hatta boyle ameliyata girer gbi iliski olmaz diyo hep sevismeyi uzun tutuyo ama bnm aklim hep sonunda...evet hala korkuyorum ve aksam iliski dusundugum gunlerde icim heycan dolu oluyo

Tsk ederim beni biraz olsun rahatlattin bnm aha tam olarak 2 iliski oldu o da 2 gun arayla oldu aslinda hergun yapip alosmak istiyodum ama malum ramazan..bayram tatili falan araya girdi...sende 4 iliskiyi emlayla yapmistin sanirim....suan jel kayganlastirici falan hicbisey kullanmaman cok guzel cunku tam olarak istedigim iliski bu...bana suan imkansiz geliyo ve kayganlastiriciyi cogu kisinin birakamadigni duymustum masallah cok guzel yenmissin...sormasi ayip belli bi pozisyondami yapiyosun istedigin gbi mi....bana suan imkansiz geliyo kayganlastiricisiz falan girmesi

Bende bu sorunu yaşıyorum ve psikolojim alt üst acaba ne kadar sürede yendiniz?

Bence relax ol. Bir süre sonra aparatı kendin gereksiz bulacaksın zaten. O zamana kadar kendini kasma nasıl rahatsan öyle yap. Sonuçta öyle yada böyle yapıyorsun. İlişkiye ara vermemeye çalışın. Eşinin ön sevişmeye önem vermesi güzel. Bak şanslısın. Benimki öyle değil mesela. Bu yüzdende olmadı zaten. Bizim önsevişmemiz 2 dak. O işide yapabilsen 1,5 dk. Toplam 3,5 pöh! Uğraşmaya değmez..

ilahi M monalazo alemsin valla..

Bnm esim tecrubeli ve o gayet beni rahatlatmaya calisiyo hatta boyle ameliyata girer gbi iliski olmaz diyo hep sevismeyi uzun tutuyo ama bnm aklim hep sonunda...evet hala korkuyorum ve aksam iliski dusundugum gunlerde icim heycan dolu oluyo
Canım psikoloğun dediklerini sana diyeyim. Öyle heyecanlı olduğun zamanlarda şu ana kadar neleri başardığını, ne çok yol katettiğini düşün. Şu an biraz zamana ihtiyacın var. Bir de keyfini çıkarmaya çalış. Bende aynı durumdayım hala kasıyorum o anda heyecanlanıyorum. Bunu da aşacağız inşallah. Sen gönlünü ferah tut.

Tskler hepinize destekleriniz icin...bu aksam emlasiz normal bi iliski oldu sadece prezervatifin kayganligi vardi ekstra bisey kullanmadik...ama siz de yapin bence bu hastalik zaten bi erteleme hastaligi ve anladigim kadariyla sende yapabilecek potansiyel var...o sevisme bilmiyosa sen sevis ama bitor bu isi kafan rahat olsun onun icin degil kendin icin yapacaksin unutma

Insallah canim tesekkurler

İyi geceler galiba bende şuan yendim önce vemcamin sprey sıktık daha anestol surduk belimin altına yastık koyduk aynı patate gibi yaptım yani esimde önce eli ile oranın açılmasını sağladı biraz ön sevisme ve içine girdi uyusmustum zaten biraz baskı ve çok küçuk bi aci hissettim oldu mu anlamadım ama galiba biraz oldu peceteyle baktım kan geldi bi müddet damla damla şimdi de uyuşukluk geçiyor biraz yanma hissediyorum olmuşsa eğer daha önce bu spreyi bulmadigima çok uzulecegim tskler patate

Kızlar acil cevappp yaa bu ay adet olmadm delircem nerdeyse bi hafta gecicek hala olmadm enson esimle denemsitk birazini yagla alablmstm esim bosaamsti ama zewk suyundan olur mu bisey ya yumurtlama dönemim de degildi adet tarihimdi ama olmadm kafayi yycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…