Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Test yap canım. Geçen ay benimde bayağı geçmişti. Olabiliyor mevsim değişikliği, stres gibi etkenler etkiliyor. Ya da belki de de hamilesindir :)

20 gün. Dile kolay. Test yaptım çıkmadı tabii. İnternetten öğrendiğim kadarıyla kahverengimsi akıntı falan gelmesi lazım. Bir de bel ağrısı çok oluyormuş. Mide bulantısı çekenler de var. Tabii herkese göre değişir. Sende var mı akıntı?

Bayram telaşı içinde herkes. Kaynanası patateyi çoktan kuleye kapatmış görünüyor. Ondan ses yok.benim kayınvalidem iyi, eşimin ailesi iyi insanlar. Onlarla vakit geçirmeyi seviyorum. Evliliğimin tek artısı onlar.

istiyorsan inşallah hamilesindir. ama bizde iki kere denedik şimdiye kadar adetim 5 gün geç geldi. kafayı yemek üzereydim hamile miyim diye. ama sonra fena bir bel ağrısıyla regl oldum. ilk denemeler olduğu için gecikme olmuştur diye düşünmüştüm ben. hakkında hayırlısı.

Sanslisin gercekten. Benim esimin ailesi bize gore cok farklı insanlar. Hatta annemler basta emin misin diye cok sormustu. Ama uzakta oturduklari icin rahattim . yine de gidip gelmek gerektigi ici ben zorlaniyorum.isteksizim cok. Ortak noktamiz hic yok nerdeyse..

Kızlar burdaki tavsiyelerden donra orala başladım 2-3 gündür valla çok işe yaradı bana bakışı bile değişti vaji olmamı kafaya takmıyo gibi artık tüm vajilere öneriyom bana tavsiye edenlerden de allah razı olsın

Acaba spreysiz yapabilecek miyim bide ara vermemiz gerekir mi

Telaslanma bnmde ilk 2 iliskom emlayla oldu uyusturup...istersen kafan rahat olmasi icin 2. Iliskinde de spreyle yap...veya dozuni biraz azaltarak yap sonra rahatlayip birakirsin...bende olmicak diye telaslanmistim dun emla bitmisti hic yoktu yaptik..daha da almam zaten gerek yok

Bu sprey dediğiniz şey nedir acaba?

Yarari oluyo canim ne kadarlik evlisin ne durumdasin bilmiyorum ama erteleme ne yapcaksan bi an once yap :)

Çok haklısın henüz çok yeniyim bu konuda ve sadece iki kere yarım yamalak denedik, denemeye cesaret edemiyorum tekrar olmazsa çok üzülürüm diye direk bu kremle denemeyi düşünüyorum çok teşekkürler içimi rahatlattı :)

Emlanin fiyati spreye gore daha fazla hemde emlanin icindeki uyusturmayi saglayan madde orani %5 spreyinki %10 sprey daha etkili insallah halledersiniz canim

Cidden emlaya bosuna para verdim galiba. Hic uyusturmuyor ki artik onu biraktik normal denedik her pozisyonda. Baya bir ilerledik sanki ama zari gecemiyor gibiyiz. Yani soyle oluyor ; asiri baski hissediyorum o yüzden olmuyor galiba. Bir de kizlar bugun sunu düşündüm esiminki hakikaten cok buyuk sanirim. Yani o 185 ben 162. Aramizda cok fark var boyut olarak bundan da zorlaniyor olma ihtimalim var mi yoksa sacma bir fikir mi
Ama az kaldi gibi bir his var icimde cunku baya ilerledk. Bir de benim egzersiz yaptigim dilatorlerin en buyugu 12 cm onu kalinlastirsam iyi olur herhalde

Cift olarak boyunuzla o isin ne alakasi var kiz ilahi :)) cinsel organlar boyla orantili mi buyuyo :) saka bi yana esinin penis boyutuna yakin aparatla egzersiz yapip oyle deneyin madem o boyuta alistir kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…