- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.681
Test yap canım. Geçen ay benimde bayağı geçmişti. Olabiliyor mevsim değişikliği, stres gibi etkenler etkiliyor. Ya da belki de de hamilesindir :)Kızlar acil cevappp yaa bu ay adet olmadm delircem nerdeyse bi hafta gecicek hala olmadm enson esimle denemsitk birazini yagla alablmstm esim bosaamsti ama zewk suyundan olur mu bisey ya yumurtlama dönemim de degildi adet tarihimdi ama olmadm kafayi yycem
Al bir eczaneden idrar testi yap. Havadaki ısı değişimlerinden aksama olabilir. Boşuna endişeleniyorsun belki.Senin kac gün gecikmisti canim ben istemiyorum hamilelik yaa(
istiyorsan inşallah hamilesindir. ama bizde iki kere denedik şimdiye kadar adetim 5 gün geç geldi. kafayı yemek üzereydim hamile miyim diye. ama sonra fena bir bel ağrısıyla regl oldum. ilk denemeler olduğu için gecikme olmuştur diye düşünmüştüm ben. hakkında hayırlısı.Kızlar acil cevappp yaa bu ay adet olmadm delircem nerdeyse bi hafta gecicek hala olmadm enson esimle denemsitk birazini yagla alablmstm esim bosaamsti ama zewk suyundan olur mu bisey ya yumurtlama dönemim de degildi adet tarihimdi ama olmadm kafayi yycem
Bayram telaşı içinde herkes. Kaynanası patateyi çoktan kuleye kapatmış görünüyor. Ondan ses yok.benim kayınvalidem iyi, eşimin ailesi iyi insanlar. Onlarla vakit geçirmeyi seviyorum. Evliliğimin tek artısı onlar.
Asla asla deme!...Dene başkarda itici, iğrenç gelir, alışınca durum değişir. Erkekler için çok önemlidir oral, onlar için olmazsa olmazdır. Eşini bu zevkten mahrum etme. Eğlencelidir. Kendi yorumunu katabilirsin. Adam gözlerinin önünde erir gider.sende seyredersin. Şimdi hoşlanmıyorsunda alışınca olsada yesek kıvamına gelebilirsin [/QUOTEr
Acaba spreysiz yapabilecek miyim bide ara vermemiz gerekir mi
Telaslanma bnmde ilk 2 iliskom emlayla oldu uyusturup...istersen kafan rahat olmasi icin 2. Iliskinde de spreyle yap...veya dozuni biraz azaltarak yap sonra rahatlayip birakirsin...bende olmicak diye telaslanmistim dun emla bitmisti hic yoktu yaptik..daha da almam zaten gerek yok
Bu sprey dediğiniz şey nedir acaba?
Sprey lokal uyusturma saglayan bi sprey hani disciler igneyle morfin yapmadan once agza sıkıyolar ya ondan sıktıgın yeri uyusturuyo canim
Çok teşekkürler canım emla ve bunu ilk defa duydum en kısa zamanda deniycem umarım işe yarar
Yarari oluyo canim ne kadarlik evlisin ne durumdasin bilmiyorum ama erteleme ne yapcaksan bi an once yap :)
Emlanin fiyati spreye gore daha fazla hemde emlanin icindeki uyusturmayi saglayan madde orani %5 spreyinki %10 sprey daha etkili insallah halledersiniz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?