- 25 Ocak 2016
- 209
- 152
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.721
Yardimci olur musun neler yaptin nasil yendin..mesela hangi pozisyon rahat oluyor..Tabi hayirlisi olsun eşime daha cok da fazla cinsellik yasatamadm diye korkuyirm sadece, isteyen herkese elimden geldigince yardm ederim tabi herkesi cok iyi anlyrm çünkü ben ağır vakalardan biriydim ve yendim, hani herkes diyor ya korkacak birsey yk diye , inanin gercekten öyle hatta çok da güzel birsey cinsellik basitmis oysaki, herkese diyeceğim en önemli şey sakin pes etmeyin ve cok uzerine gidip ugrasin bu konunun, acı falan olsa bile denemelerde saniyelik acı onlar saatlerces sürmüyorya sanki, ben acısız iliskiyi yasiyorm artk şükürler olsun
Evet bize lütfen yardımcı olYardimci olur musun neler yaptin nasil yendin..mesela hangi pozisyon rahat oluyor..
Yardimci olur musun neler yaptin nasil yendin..mesela hangi pozisyon rahat oluyor..
bnmde kanama olmadi 3-4sm onmli degil kafana takma zamanla alisicaksin...ben 2 yil cektim ve ilk yaptigimda yanma aci kanama hic olmadi..kizlik zari yirtlmasi ztn orasinin esnemesi demek..kayganlk yeterince olur kendini kasmazsan kanamda olmaz acida cnm yeter ki kndini rahat birak zamanla hersey yolunna giricekarkadaşlar bende defalarca soruyorum belki ama kesin net bilgi öğrenemiyorum, ben penisin nerdeyse tamamını alıyorum yani 3-4 cm dışarda kalıyor.Kan da gelmedi kana takılan birisi değilim eşimde değil yanlış anlamayın ama olmayınca acaba yapamadıkmı diye düşünüyoruz.Yani bu işin olması için illa penisin hepsinin mi girmesi gerekli yenen arkadaşlar nolur cvp verin banada
Canim zari gecemiyor gibiyiz demissin oraya geldiginde bir aci ve yanma mi hissediyorsunCidden emlaya bosuna para verdim galiba. Hic uyusturmuyor kiartik onu biraktik normal denedik her pozisyonda. Baya bir ilerledik sanki ama zari gecemiyor gibiyiz. Yani soyle oluyor ; asiri baski hissediyorum o yüzden olmuyor galiba. Bir de kizlar bugun sunu düşündüm esiminki hakikaten cok buyuk sanirim. Yani o 185 ben 162. Aramizda cok fark var boyut olarak bundan da zorlaniyor olma ihtimalim var mi yoksa sacma bir fikir mi
Ama az kaldi gibi bir his var icimde cunku baya ilerledk. Bir de benim egzersiz yaptigim dilatorlerin en buyugu 12 cm onu kalinlastirsam iyi olur herhalde
Canim zari gecemiyor gibiyiz demissin oraya geldiginde bir aci ve yanma mi hissediyorsun
Merhabalar iyi bayramlar. Benim adetim normalde 3 gün sürerdi ve orta seviyede kanamam olurdu şuan 10 gündür devam ediyor ve az oluyor sadece peceteye gelecek kadar ve ellerim bugün ilk defa titremeye başladı aceba kansızlık olabilir mi ya da kist gibi başka bişey ? Yardımcı olursanız sevinirim. :)Canim zari gecemiyor gibiyiz demissin oraya geldiginde bir aci ve yanma mi hissediyorsun
Merhabalar iyi bayramlar. Benim adetim normalde 3 gün sürerdi ve orta seviyede kanamam olurdu şuan 10 gündür devam ediyor ve az oluyor sadece peceteye gelecek kadar ve ellerim bugün ilk defa titremeye başladı aceba kansızlık olabilir mi ya da kist gibi başka bişey ? Yardımcı olursanız sevinirim. :)
Kızlar birkaç gün ara vermiştik. İki gündür acıyor bayağı. Yarısı zor giriyor neden acaba? Niye böyle oluyor anlamadım. Yardımcı olacak biri var mı?
Ya bilmiyorum moralim bozuldu. Umutsuzluğa düşmek istemiyorum ama artık normal bir şekilde ilişki yaşamak istiyorum. Eşim de etkileniyor bu durumdan. Of ofBi yerde okumustum vajina esnektir ama hep ilk haline donmeye egilimlidir diye mesela esi disarda calisanlar gemi kaptanlarinin gibi esiyle cok birarada bulunmayan kisilerin eslerinin vajinalari cok sık iliskiye girmedikleri icin diger kadinlarinkinden farklidir yaziyodu zaten yeni yendin canim 2gun ara verdik diosun bunun etkisi olabilir alisana kadar cok ara vermemekte fayda olabilir belki kendinide cok hazir hissetmedin kafan biseylerle mesguldu 17senelik evli yengem ben bile eger o gun istemiyosam veya biseye canim skldysa zorlaniyorum demisti
teşekür ederimBi sonraki regl donemini bekle ayni sekilde olursa doktora gidersin arada olabiliyo degisiklikler mevsimsel psikolojik stres bi suru sey etki edebiliyo
Ya bilmiyorum moralim bozuldu. Umutsuzluğa düşmek istemiyorum ama artık normal bir şekilde ilişki yaşamak istiyorum. Eşim de etkileniyor bu durumdan. Of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?