- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.741
Her şey olması gerektiği gibi olsa bile zevk alma bir sonraki aşama oluyor. Allah yardimcin olsunBizde dun 2.ciyi denedik hatta misafir geldi kapıdayiz dedi ben müsait değiliz demek zorunda kaldım bayram bayram:) kimse bilmiyor ki 2yilin önce yasanmasi gerekenleri biz şimdi yaşıyoruz ben tabi yine sprey ve anestol la denedim ilkine gore zor oldu çok fazla baskı hissettim ve yine butun gun yanma gibi bisi oldu zevk almak istiyorum ama şimdilik zor gibi ilk günden beri kan gibi kırmızı değil ama çok az kahverengi birseyler geliyor surekli ilk gece kanamisti dun yine çok az kanadi zaten bana kadın dogumcular kızlık zarının yapısı farklı zor olur demişti yine de düşününce çok zor değil dayanılır ben spreyle yapmaya devam edicem bide zevk almaya baslarsam süper olacak:)
Canim sen şu an anne olmayı aklına koyduysan bu işte en kısa süre de olur. Emin ol istemekle başlıyor her şey... inşallah hakkında hayırlısı olur..Artik hamile haberleri almaktan bıktım gözler direkt bana cevriliyor 1 yili bitirdik ya
ben de istemeye basladim ve reglim bitince cilginlar gibi egzersiz yapicam aciya da disimi sıkıp dayanicam bu is tamamen bitecek. Patate gibi ben de anne olmak istiyorruuummmmmm
Ve tabi ki cinselligi de dogru duzgun yasamak istiyorum. Nolur bitsin bu cile..
Bayram ziyaretlerinde herkes cocuk cocuk cocuk yapin neden yapmiosunuz ne bekliosunuz dedi ya bu duruma ben sinir oluyorum ama bu durumda olmasaydimda insanlara ne oluyo evlenmenin tek amaci cocuk mu bide olmuyo diye yafta yapistirmalari deli oluyorum
Canim sen şu an anne olmayı aklına koyduysan bu işte en kısa süre de olur. Emin ol istemekle başlıyor her şey... inşallah hakkında hayırlısı olur..
Ama daha tam olarak yenemedim. Git gel yapmadık pekEğer çocuğunuz olurda normal doğum yaparsanız vajinanız iyice açılmış olur bu durum ilişkiden zevk almanızı olumlu etkileyebilir
Bende çocuk istiyorum artık. Bugün eşim içime boşaldı ama 6 gün sonra regli olacağım. Acaba hamile kalma ihtimalim var mı? Olsa iyi olur ama ilişkiyi de tam yaşayıp öyle kalayım diyorum. Aklımda deli sorular
Ama daha tam olarak yenemedim. Git gel yapmadık pek
Spreyin adı vemcamin Allah yardımcımız olsunArkadaslar ben burada okuduklarimla egzersze baslamistim kis mevsiminde ilk zamanlarda cok kotuydu kulak cubugu ile baslamistm suan cok asama katettim ama sonuca ulasamadim cunku erteledim o yuzden bu yuzden su yuzden bahane türeterek kendimide esimide oyaladim simdi tekrar baslamak istiyorum bide bi sprey vardi esli denemelerde kullaniyodu ismini yazabilirmisinz kullananlar lutfen egzersz yapan canlarim lütfen saki ara vermeyin bakin eger ben kistan bu yana birakmamis olsaydim bebisimiz olabilirdi egzersz yapmayi dusunen kelebeklerim lutfen korkmayin boyle caresizlikle savasmaktan daha korkutucu hicbirsey olamaz ben tekrar baslayacagim zaten cok az kaldi basarmama Insallah 2 ci senem dolmadan içi boş sözlerle degilde gercekten hissederek tatmak istiyorum Kocamin Karisi olabilmeyi Allah hepimizn yardimcisi olsun Bana boll boll dua edermisiniz lutfen Bebegimiz olsun istyorum hayal kirikligi cok agir geliyor..
Canim senin zarin esnek demekki esnemistirbnmde kanama olmadi 3-4sm onmli degil kafana takma zamanla alisicaksin...ben 2 yil cektim ve ilk yaptigimda yanma aci kanama hic olmadi..kizlik zari yirtlmasi ztn orasinin esnemesi demek..kayganlk yeterince olur kendini kasmazsan kanamda olmaz acida cnm yeter ki kndini rahat birak zamanla hersey yolunna giricek
Tesekkur ederim peki bu emla dedikleri nasil birsey krem mi ben anestol pomadi kullaniyorum artik denemek istyruz hangisi iyi olurSpreyin adı vemcamin Allah yardımcımız olsun
Arkadaslar ben burada okuduklarimla egzersze baslamistim kis mevsiminde ilk zamanlarda cok kotuydu kulak cubugu ile baslamistm suan cok asama katettim ama sonuca ulasamadim cunku erteledim o yuzden bu yuzden su yuzden bahane türeterek kendimide esimide oyaladim simdi tekrar baslamak istiyorum bide bi sprey vardi esli denemelerde kullaniyodu ismini yazabilirmisinz kullananlar lutfen egzersz yapan canlarim lütfen saki ara vermeyin bakin eger ben kistan bu yana birakmamis olsaydim bebisimiz olabilirdi egzersz yapmayi dusunen kelebeklerim lutfen korkmayin boyle caresizlikle savasmaktan daha korkutucu hicbirsey olamaz ben tekrar baslayacagim zaten cok az kaldi basarmama Insallah 2 ci senem dolmadan içi boş sözlerle degilde gercekten hissederek tatmak istiyorum Kocamin Karisi olabilmeyi Allah hepimizn yardimcisi olsun Bana boll boll dua edermisiniz lutfen Bebegimiz olsun istyorum hayal kirikligi cok agir geliyor..
Ya ben napayım üç buçuk yıl oldu evleneli.Artik hamile haberleri almaktan bıktım gözler direkt bana cevriliyor 1 yili bitirdik ya
ben de istemeye basladim ve reglim bitince cilginlar gibi egzersiz yapicam aciya da disimi sıkıp dayanicam bu is tamamen bitecek. Patate gibi ben de anne olmak istiyorruuummmmmm
Ve tabi ki cinselligi de dogru duzgun yasamak istiyorum. Nolur bitsin bu cile..
Ben emla kullanmadim bize Dr anestol tavsiye etmişti o vardı bi daha da almadim sprey de biraz yakiyo bende evleneli 1yil 10ay olduCanim senin zarin esnek demekki esnemistir
Tesekkur ederim peki bu emla dedikleri nasil birsey krem mi ben anestol pomadi kullaniyorum artik denemek istyruz hangisi iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?