Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gerçekten zor bi durum.. Eşlere görev düşüyor haklısın bu konuda ama ben eşimide korkuttum..jinekologa gittim daha da korkmaya başladım.. Kendi kendime çözebilirim die düşündüm ama 1 senedir psikolojim bozuldu haftaya psikologa randevu aldım bakalım nolucak

Hic egzersiz denemis miydin? Ne kadardir evlisin veya bu sorun devam ediyor? Umutsuz olma sakın çünkü bizim en büyük düşmanımız o ben bu süreçte en iyi bunu anladım. Pozitif ol. Bazen hepimiz hayal kirikligi yasayip vazgeciyoruz veya kapkara görüyoruz dunyayi. Ama aslinda cok basit bir şey oyle düşün. Herkes yapiyor ve bizim tek yapamama sebebimiz bilincaltimiz. Egzersiz yapmak önemli ve esinle de alistirma yapabilirsin. Mesela benim icin penis korkulu ruyaymis ilk gecede bunu anlamistim ama sonra sonra alışıyorsun. Egzersiz h akkinda bilgin yoksa mesaj atabilirsin müsait olduğumda dönerim

1sene oldu..Hiç denemedim egzersiz sadece doktora gittim oda genel tanıtım yaptı snr muayne etti orda bi korktum ztn snrsında moralim dahada bozuldu artık psikolojik olduğunu düşünüorum.. Kesinlikle haklısın pozitif olmak gerek..

Bende psikoloğa gittim. Bu durum psikolojik olduğu için jinekologlar pek anlamıyor. Memnun kaldım tavsiye ederim. O seni yönlendiriyor ve rahatlatıyor. Egzersizleri kendin yapıyorsun ama hep irtibatta olduk psikoloğumla. Allah yardımcın olsun canım bir an önce yenersin inşallah

10cmlik aparat ile 12cm arasinda bu kadar fark olcagini tahmin etmiodum 2-2bucuk cm ancak ilerleyebildim 12cmle basarsaydim esimle deneyecektim araya 2hafta falan girdi misafir regl falan onun etkisi midir acaba bikac gune 12cmlik aparatla da yapabilir hale gelsem cok sabirsizlaniyorum artik

Canim araya iki hafta girdi diyorsun cok normal inan ki. Inceden kalina yavas yavas devam et olacak ben de aynilarini yaşamıştım

Canım penisle de deneyebilirsin artık. Kendini o şekilde şartlandırma. Önce penis dokundurma yap sonra da penis başını al.

ücreti ne kadar biliyor musunuz sadece iğne mi vuruyor

Canım penisle de deneyebilirsin artık. Kendini o şekilde şartlandırma. Önce penis dokundurma yap sonra da penis başını al.

Esimle o calismalari yapamam basarisizliklarimizdan dolayi cok gergin ve ugrascak sabirda deil malesef ayricada basaricagima dair inancini kaybetmis durumda 10cmlik aparati basardigimi soyledigimde morali duzeldi biraz su son yaptigim aparati basardigimi gorurse o zaman ikna olur ancak o zaman beraber deneyebiliriz zaten su durumda bende istemiyorum huyunu biliyorum cunku cok sabirsiz benim bazi seyleri iyice aşmam lazim

Tabii eşinin durumunu sen daha iyi bilirsin. Benim eşim de bir ara çok umutsuzdu. Eşimin parmağını aldığımda umudu yerine geldi. Allah yardımcın olsun canım inşallah bir an önce aşarsın

2,5 yıllık evliyim olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum denemediğim yol gitmediğim doktor kalmadı artık tek çareyi boşanmak görüyorum ne yapmalıyım kimsenin hayatını bu şekilde zehir edemem ki sorunu yenenleri okudum çok özendim keşke bende başarabilsem ama artık ümidim git gide azalıyoruz

Egzersiz de mi işe yaramadi

hayır zaten o egzersiz olayı hiç ama hiç aklımı yatmadı yapamadım çok zorlandım şuan durumda ortada deniyoruz yok artık evliliğim zarar görüyor eşim 2,5 yıl sabretti artık doğal olarak patlaklık veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…