- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.761
Psikologmu çözer yoksa jinekologmu..[/QUOTE
Jinekolog sadece anatomik bir darlik vs var mi ona bakiyor. Kas gevsetici verip yolluyor aziick da gaz verip. Bence psikolog cozer gibi ama bu konuda bilgisi ve tecrubesi olmasi sart. Ben psikologa gitmek istemedim hic nedense kendi kendimi telkinle halletmek istiyorum. Eslere cok büyük gorev düşüyor bizleri rahatlatmalari lazim
Ya ben napayım üç buçuk yıl oldu evleneli.
Gerçekten zor bi durum.. Eşlere görev düşüyor haklısın bu konuda ama ben eşimide korkuttum..jinekologa gittim daha da korkmaya başladım.. Kendi kendime çözebilirim die düşündüm ama 1 senedir psikolojim bozuldu haftaya psikologa randevu aldım bakalım nolucak
Bende psikoloğa gittim. Bu durum psikolojik olduğu için jinekologlar pek anlamıyor. Memnun kaldım tavsiye ederim. O seni yönlendiriyor ve rahatlatıyor. Egzersizleri kendin yapıyorsun ama hep irtibatta olduk psikoloğumla. Allah yardımcın olsun canım bir an önce yenersin inşallah1sene oldu..Hiç denemedim egzersiz sadece doktora gittim oda genel tanıtım yaptı snr muayne etti orda bi korktum ztn snrsında moralim dahada bozuldu artık psikolojik olduğunu düşünüorum.. Kesinlikle haklısın pozitif olmak gerek..
10cmlik aparat ile 12cm arasinda bu kadar fark olcagini tahmin etmiodum 2-2bucuk cm ancak ilerleyebildim12cmle basarsaydim esimle deneyecektim araya 2hafta falan girdi misafir regl falan onun etkisi midir acaba bikac gune 12cmlik aparatla da yapabilir hale gelsem cok sabirsizlaniyorum artik
Canım penisle de deneyebilirsin artık. Kendini o şekilde şartlandırma. Önce penis dokundurma yap sonra da penis başını al.10cmlik aparat ile 12cm arasinda bu kadar fark olcagini tahmin etmiodum 2-2bucuk cm ancak ilerleyebildim12cmle basarsaydim esimle deneyecektim araya 2hafta falan girdi misafir regl falan onun etkisi midir acaba bikac gune 12cmlik aparatla da yapabilir hale gelsem cok sabirsizlaniyorum artik
ücreti ne kadar biliyor musunuz sadece iğne mi vuruyorBunu yazmayı nasil unuttum bilmiyorum ama HERKES BUNU MUTLAKA OKUSUN HAYDAR DÜMEN İSTANBULDA Bİ KLİNİKTE Bİ İĞNE VURUP BİZDEKİ KASILMAYI ÖNLÜYOMUS KENDİMİZİ İSTEMSİZCE KASTIĞIMIZ O KASI BULMUS VE İĞNE İLE VAJİNİSMUS HASTALARİNİ İYİLESTİRİYOMUS KLİNİĞİ DOLUP TASİYOMUS HERGÜN TAM BİZİM İSTEDİGİMİZ GİBİ EGZERSİZ VE BASKA HİCBİSEYLE UGRASMADAN SADECE Bİ İĞNE...BEN BUNU DUYUNCA COK SEVİNDİM ÜC YIL BİRLİKTE OLAMAYAN Bİ ARKADASN ARKADASİ GİTMİS ORAYA KURTULMUS BEN GİDEMİYORUM BARİ SİZLERE FAYDASİ OLSUN EŞİM GÖTÜRMÜYO BU COK SACMA AMA YA BUNUN HASTALİK OLDUGUNA İNANMİYO BENİM ELİMDE SANİYO YA DA GURURUNA YEDİREMİYO BEN ARTİK CARESİZLİGİN DİBİNDEYİM ONU İKNA EDEMEDİM AMA BARİ SİZİN İSİNİZE YARASİN... BANA DUA EDİN...
Canım penisle de deneyebilirsin artık. Kendini o şekilde şartlandırma. Önce penis dokundurma yap sonra da penis başını al.
Tabii eşinin durumunu sen daha iyi bilirsin. Benim eşim de bir ara çok umutsuzdu. Eşimin parmağını aldığımda umudu yerine geldi. Allah yardımcın olsun canım inşallah bir an önce aşarsınEsimle o calismalari yapamam basarisizliklarimizdan dolayi cok gergin ve ugrascak sabirda deil malesef ayricada basaricagima dair inancini kaybetmis durumda 10cmlik aparati basardigimi soyledigimde morali duzeldi biraz su son yaptigim aparati basardigimi gorurse o zaman ikna olur ancak o zaman beraber deneyebiliriz zaten su durumda bende istemiyorum huyunu biliyorum cunku cok sabirsiz benim bazi seyleri iyice aşmam lazim
Bugün 3.denedik yapamadim sanki yara gibi birşey var da oraya penis batıyor gibi oldu ilerleyemedik moralin bozuldu
Egzersiz de mi işe yaramadi2,5 yıllık evliyim olmuyorne yapacağımı bilmiyorum denemediğim yol gitmediğim doktor kalmadı artık tek çareyi boşanmak görüyorum ne yapmalıyım kimsenin hayatını bu şekilde zehir edemem ki sorunu yenenleri okudum çok özendim keşke bende başarabilsem ama artık ümidim git gide azalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?