Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim zaten buraya üye olup yardim isteyerek ilk adimi atmissin şimdi sira ikincisinde egzersize bu kadar soğuk bakma. Insan mecbur kalinca neler yapiyor. Egzersiz o kadar gözünü korkutmasın burdaki cogu kisi yaparak yendi bu hastaligi.Bak yendim ama hala burda olmamin sebebi yardim etmek. Ayni durumdan biz de gectik. Evliligini kurtarmak için esini de seviyorsan bazi seyleri yapman gerekecek bekledikce kendiliiginden olmadiginin sen de farkindasin. İnşallah bir an önce yenersin

Amin çok teşekkür ederim inşallah

Bilsem bu durumda kendimi çok kötü hissediyorum sitede birkaç kişi kremlerden bahsetti onları almayı düşünüyorum siz kullandınız mı ?
Canım bende senin gibi egzersizden kaçtım hep 1,5 yıl geçti öyle. Kremler falan yardımcı oluyor tabii ama bizdeki olay psikolojik olduğu için işe yaramaz. Eşimi yanaştırmıyordum ki kremler işe yarasın. Kendim egzersiz yapamayınca psikoloğa gittim. Tabii ki o da egzersiz yaptırdı bana. Ve asla yapamam diyen ben yaptım. Kendini şartlandırma. Önce ayna egzersizi yap. El aynasından büyük bir ayna alıyorsun vajina ve çevresini inceliyorsun. Yüzeysel olarak dokunuyorsun. Yarım saat boyunca yap bunu. Korkulacak bir şey yok. Öncelikle orayı tanıman lazım. Sen bir kere adım at gerisi geliyor. Yardımcı olurum ne zaman istersen

Merhaba arkadaşlar, bende 3 ay önce yendim bu illeti imkanı olana dr ulusoy u tavsiye ederim. Özellikle zamanlama açısından çok iyi. 1 günde kabusum sona ermişti. İnşallah sizlerde bir an önce yenersiniz. Çok kötü bir şey Allah kimseye vermesin bu derdi

Çok teşekkürler . Biz eşimle gttik dr anlattık bana yine diğer hastalara göre iyi olduğumu anlattı bende öyle sorunlar yok sadece parmak olayı Böyle Nasıl anlatsam içim çekiliyor kasılıyor bacaklarım titriyor daha sonra dr eşin yapsın dedi eşimede yaptıramadım ağlıyorum bacağımı sıkıyorım ... Yanı inşallah olur becerebilirim . Yoksa durum kötüye gidecek doğal olarak bu konuda çok hak veriyorum bazıları bizim gibi kişileri duyup aaaa o da neymiş öyle şey mi olur diyolar iyice sinirleniyorum

Merhaba ben umutsuz vaka 11 aylık evliyim vaji olduğuma buradaki yorumlarla evliliğimin 2.ayında karar verdim.. Sizlerden aldığım güvenle Egzersizleri denedim şimdilik p.. başını alabiliyorum fakat sonrasında sanki bi duvarla karşılaşıyorum bu hastalığı yenenler nolur mesaj atın yardım edin gerçekten bi umudum kalmadı kimseye derdimi anlatamamak ne kötü Rabbim hepimize yardım etsin inşallah

Slm keşke yardımcı olabilsem siz yine ufakta olsa bir yol atladınız ben 2,5 yıldır evliyim hiç bir şekilde gelişme yok bende okudum hemen üye oldum inanıyorum burda ki arkadaşların sayesinde sorunumuzu çözücezz

O duvar hepimizin basina geldi. Oraya geldiginde bi anlik kendini rahat birakmaya calis gevse bacaklarini ac o zaman o duvar kalmiyor. Kolay olmadigini biliyorum ama inanin arkadaslar bi anlik aci hissetseniz bile sonrasinda geciyor az dayanin bi de esiniz rahatlatsin sizi aceleye getirip baski yapmasin o da cok on

yapamıyorum kendimi gaza getiriyor sonra yine hayal kırıklığına uğruyorum eşimi seviyorum bana kızsada onu anlıyorum ve kendimden nefret ediyorum cesaretsiz bir korkak olmaktan nefret ediyorum elimde diil desemde elimden geleni yapsamda bana inanan yok sık dişini nedir ya iki dk dayan ne müsade et ne zevkimden karşı koyuyorum sankiii ben istermiyim böyle olsun yaaa

Canım o anda kendini kasıyorsun ondan oluyor. Hemen gevşe ve ıkın. Ikınınca eşin de yavaşça girsin. Bende de oluyor. O anda sakin sakin diye telkin veriyorum sesli bir şekilde :)

Kalbimin acısının yanında beden acısı nedir ki ne acılara dayandım kahretsin ki buna dayanamıyorum içimdeki acayip canavarla savaşmaktan sanki ben yorulmadım vaji yetmezmiş gibi birde cinsel isteksizlik herkes senden umut yok derken kendime umut var edemiyorum ben beynimi inandırdıkça hep hayal kırıklığı napalım allah sonumuzu hayretsin gerçi o kadar karamsarım ki bu konuda artık hayrada inanmıyorum

Egzersiz yap canım. Bu şekilde yenebilirsin. İstersen yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…