- 10 Temmuz 2016
- 44
- 51
- 3
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.801
Anlıyorum ben ilk kulak çubuğunu soktuğumda zangır zangır titriyordum. Parmak egzersizinde de önce çok korktum ama kendimi sakinleştirerek yaptım. Bir kere başarınca inan devamı geliyor. Bir de adım adım yapmak gerek. Yani önce parmağın birinci boğumunu birkaç gün yaptıktan sonra ikinci boğumu ve tamamı. Bu şekilde aşabilirsin. Parmak olmazsa aparat denersin. Bazı arkadaşlar aparatla daha rahat olduklarını söylüyorlar. Bir yerden başlamak lazım. Umutsuz olma. Yapamasaydım ben yapamazdım çok korkak biriyim. Kendine inan ve başla devamı gelecek. Sen bile inanamayacaksın neler yaptığınaÇok teşekkürler . Biz eşimle gttik dr anlattık bana yine diğer hastalara göre iyi olduğumu anlattı bende öyle sorunlar yok sadece parmak olayı Böyle Nasıl anlatsam içim çekiliyor kasılıyor bacaklarım titriyor daha sonra dr eşin yapsın dedi eşimede yaptıramadım ağlıyorum bacağımı sıkıyorım ... Yanı inşallah olur becerebilirim . Yoksa durum kötüye gidecek doğal olarak bu konuda çok hak veriyorum bazıları bizim gibi kişileri duyup aaaa o da neymiş öyle şey mi olur diyolar iyice sinirleniyorum
Canım hangi siteden kaça aldın??Selam kizlar şuan aynı dertlerden muzdaripiz.Ben de uzun süredir burayı sessizce takip ediyorum daha önce başka sayfaya yazıp oradaki okuduklarımla anca parmak egzersizi yapmıştım ama sadece eşimle yapabildim onun ilk serçe sonra orta parmağını alabildim ama kendi parmağımla rahat edemedim vd araya regle girdi sonra ve esli denemede yaparım derken hüsran sonuç aldım. Ağustos başı evliliğimizin 1.senesi olucak ve ben artık bunu çözmek istiyorum.Eşime en buyuk hediyem bu olur.Aparat aldık İnternetten 4 boy dün ilk boy bugün de 2 boyu yapabildim içime alıp git gel yaptım egzersizsin cozebilcegime inanmıyorum bu işin. zaten kasilmayacagım desemde kasiliyorum.Aparatla cozenler lütfen bana yardımcı olsun bu ay kurtulmak istiyorum eskisinden azimliyim
Öyle mi diyorsunuz bende çok korkağımAnlıyorum ben ilk kulak çubuğunu soktuğumda zangır zangır titriyordum. Parmak egzersizinde de önce çok korktum ama kendimi sakinleştirerek yaptım. Bir kere başarınca inan devamı geliyor. Bir de adım adım yapmak gerek. Yani önce parmağın birinci boğumunu birkaç gün yaptıktan sonra ikinci boğumu ve tamamı. Bu şekilde aşabilirsin. Parmak olmazsa aparat denersin. Bazı arkadaşlar aparatla daha rahat olduklarını söylüyorlar. Bir yerden başlamak lazım. Umutsuz olma. Yapamasaydım ben yapamazdım çok korkak biriyim. Kendine inan ve başla devamı gelecek. Sen bile inanamayacaksın neler yaptığına
Zaten o durumu sormayın bir arkadaşım daha var benim gibi . Bir araya geliyoruz o bile yapabilmiş şu kız bile yaptı çelimsiz kendimizi yuhluyoruz Artık gözümde bu işi yapan çok yüce görünüyorAşırı titiz misin sende ilk başlarda bendede cinsel isteksizlik vardı ama titizliğimden di içime alamadığım için spermler çarşafa bulaşıdı bu yüzden isteksizlik vardı iğrenç olarak algılıyorum şimdi geçti.. Yazarken bile komik durumdayım ufacık tefecik komşum var o bile hamile
İnşallah canım rabbim hepimizin gönlünün muradını versincanim Allah yardimcin olsun cok zor gercekten.. En yakin zamanda cocugun da.olsun insaAllah
VAJİNİSMUSU YENDİM ….
Merhabalar ;
Ben Serap , 8 yıllık evliyim. Eşimle severek evlenmiştik fakat evliliğimizde çok büyük bir sorun vardı. İlişkiye giremiyorduk. Ben sürekli acı duyuyorum diye kasılıyor ,istem dışı kasılmalar ,ağlamalar ,itmeler yaptığım içinde bu süreci bir türlü geçemiyorduk. Eşim o kadar anlayışlı biriydi ki bunu sorun etmedi ve ara ara deneriz olursa olur olmazsada sorun değil dediğinde ben çok mutlu olup bu kadar sene böyle geçirmiştik.
Vajinusmus rahatsızlığımı evlendikden hemen sonra araştırmalarım sonucu öğrenmiştim aslında ama tedavisi için hayatımda sadece bir kadın doğum doktoruna gittiğimde ,ilk evlendikden birkaç ay sonrasında beni muayene bile edemedi benim korkularım yüzünden beni anestezi ile bayıltıp muayene ettiğinde , bana - sorun yok ilişkiye girebilirsiniz rahat ol diyerek parmak egzersizleri verip yolladı. Tabi ben bunlarıda yapamadım ve bugünler hızlıca geçti . tam 8 yıl – 8 yıl … dile kolay değil aslında.
Sonrasında internette Hera Klinik , Jinekolog – Cinsel Terapist Op. Dr. Süleyman ESERDAĞ ile karşılaştım. Başarı öykülerini okuduğumda inanamamıştım .3 gün sadece 3 günde herkes bu rahatsızlığı vajinusmusu yenmişti. Bende denemek istedim artık çünkü buna bir son vermek istiyordum. Randevu aldım ve izmir şubesinde görüşmeye gittim.
Süleyman Bey çok nazik , kibar yumuşak bir ses tonuyla bana sorduğu sorular ve aldığı cevaplarla benimle öyle bir iletişim kurdu ki ; benim bu aileye daha da çok güvenmeme sebep verdi. Öyle bir yerdeydim ki sanki ailemle beraber dim. Benim sorunumu 3 günde tedavi ediceklerini söyledi . ( ne yalan söyleyim 3 güne halen inanamıyordum ) Beni güvenilir ellere bıraktı kendisi ve tedavime başladık.
Hayatımda asla olmaz dediğim oldu ve ben hiçbir acı duymadan , bi o kadar rahatlayarak, korkularımdan uzaklaşıp ,yanlışlarımı düzelterek tam 3 günde zafere ulaştım :) :) :)
Kendime inanamıyordum. Eşim bu adım adım gelişmelere şok oluyor bi okadar da çok seviniyordu. İlk gün ağlayarak sorunumu anlattığım yerden kahkahalar atarak gülerek nerdeyse çığlıklar atmak isteyerek ayrıldım. Çok geç kalmışım onu anladım .keşke daha önce gelse deneseymişim. Ama olsun sonuçda BAŞARDIM :) :)
Eğer bunları okuyan ve bu rahatsızlıkla halen bekleyenler varsa ; Sizde başarabilirsiniz . Bu bir rahatsızlık gibi görünsede aslında yanlış bilgilerle istem dışı bence olağan davranışlar. Lütfen siz benim gibi yıllarca beklemeyin . Önce kendinize güvenin , yapıcam deyin ve kendinizi Hera klinik ailesine emanet edin.
Ben Önce bana çok destek olan , çok sabırlı ve beni seven koca yürekli adama eşime çok tşk ediyorum :)
Sonrasında ; Eşimde bende tüm Hera Klinik Çalışanlarına ;
Başta Süleyman Bey’e çok çok çokkkk teşekkürler. Sonrasında tedavimi gerçekleştirmede çok büyük emeği olan , çok büyük destekçim Mazhar Bey’e ( harikasınız hocam ) , telefondaki güzel ses Kurtuluş Hanım’a , Psikojik destekçim Esra Hanım’a çok ama çok tşk ederim hepinize .
İyiki varsınız iyiki sizi tanımışım. Artık bende sizin ailenizden biriyim . Artık ne ben sizi bırakırım , biliyorumki nede siz beni :)
Size çok şey borçluyum. Harikasınız. Başarılarınızın devamını diliyorum ama biliyorum ki ve yaşadım ki bence buna bile gerek yok . :) Ben dilemesemde Çünkü siz süper bu işe kendini adamış , kendini her geçen gün geliştiren, işini severek yapan ve herkesi de sevip ailenize alıp yardımcı olan ve yüzlerini güldüren kocaman bir ailesiniz. Sizi seviyoruz Hera Kilinik :) :)
28/06/2016
Hepimiz ayni durumdayiz ama bosanmaya gitmemeli uzerine dusmelisin birakma...yavas yavas ilerle canimizi almiyorlar ya oyle dusun...kremler dene yag denehayırzaten o egzersiz olayı hiç ama hiç aklımı yatmadı yapamadım çok zorlandım şuan durumda ortada deniyoruz yok artık evliliğim zarar görüyor eşim 2,5 yıl sabretti artık doğal olarak patlaklık veriyor
Doktor tanitimi yapanlar cok rahat ayirtedilebiliyor kizlar boşverin onlari. O kadar parayı veremeye çaresiz cok insan var ve burada sadece yardim alarak egzersizle hallettiler sorunlarini. Yeni gelen cok arkadas olmuş kizlar oncelikle sunu unutmayin, egzersiz olmadan ilerlemek pek mumkun degil maalesef. Ben de yapamam saniyordum imkansi diyordum ama oluyor inanin hic zor degil. Dilator setiyle veya kendi yaptiginiz aparatlarla mutlaka ama mutlaka alistirin kendinizi. Orasinin ikininca acildigini görün farkedin. Ozellikle esiniz klitorisi uyarmaya gayret etsin inanin ozaman hic hissetmeyeceksiniz. O duvar dedigmiz yeri de biraz dayanarak asacagiz. O anda nefes alip vermemiz lazim derin derin ve esimizin de bizi rahatlatmasi gerekiyor. Esinizle konusun anlatin iyice. Onlara cok buyuk gorev düşüyor unutmayin. Bu olabilir dunyamiz basimiza yikilmadi hasta degiliz biz. Insanlar vajinismus hakkinda ne derse desin herkesin basina gelebilecek bir sey unutmayin. Hamileleri gorunce ben de üzülüyorum ve o bile yapmis diyorum haklisiniz ama. Bunlar ise yaramıyor. Cesaretli olmamiz lazim. Ucunda ölüm yok hatta insallah zevk var alışınca. Ikinma, kegel egzersizi ve nefes i unutmayin. Egzersizi her gun yapın ve en son penis boyutunda buyukluge ulasinca deneyim esinizle. Ama once penis basi alistirma egzersizi de yapabilirsiniz benim isime yaradi korkumu yendim o sekilde.
Canım tamam bende doktor ismi önerdim ama kendi deneyimlerim hiç işe yaramadı. İnsan piskolojik olarak çöküyor bende 2,5 sene çektim kendimden biliyorum. İmkan olmayabilir doğru haklısın fiyatlar bazılarında çok uçuk, bende yardım amaçlı yazdım. Tabiki de doktorun tavsiyelerini burda arkadaşlara da önerebilirz inşallah ta faydası olur.
Dogrudur canim bazilari kendi cabasiyla yapamiyor hakli olarak doktor tek secenek oluyor. Herkes reklam yapmiyor tabi ki. Allah herkesi kurtarsin ne yolla olursa olsun
Çok teşekkürler dün geceden beri yazılanları cvpları öyle bir hevesle okudum ki çok rahatlattınız :)Hepimiz ayni durumdayiz ama bosanmaya gitmemeli uzerine dusmelisin birakma...yavas yavas ilerle canimizi almiyorlar ya oyle dusun...kremler dene yag dene
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler yazıları okudukça güvenim geliyor inş başarabilirm , sevincimide burada paylaşırımEvet savasta hersey mubah asana kadar kendinizi nasil rahat hissediyorsaniz deneyin zamanla hersey daha olagan geliyo ilerledikce geriye donup baktiginizda nerden nereye diceksiniz krem sprey ise yaramiyo diye dusunmeyin mesela evet vajina hic yokmus kadar uyusturmuyo ama uyusturdugu kadarida cesaret vermeye korkularin ustesinden biraz olsun gelmeye yetiyo kimini de zeytinyagi cesaretlendiriyo herkesin kendini rahat hissettigi bise var herkesin kendini rahat hissettigi bi pozisyon var isterseniz egzersize kendi parmaginizla baslayin ister esinizle ister kendi yaptiginiz bi aparatla kulak cubuguyla baslayip basaran arkadaslarimiz var bu bi surec her adimda kendinize dahada guveniniz gelecek bu problem kendi kendine hop bi gunde gecmiyo malesef doktorada gitseniz o da egzersiz yaptircak basta bayan asistanlari yapcak size ogretcekler sonra siz yapcaksiniz falan doktorda farkli bise beklemeyin kendinizin yapabilcegi bise bu yeterki isteyin ertelemeyin ben ilk basladigimda aglaya aglaya vajinami incelemistim su geldigim noktada o kadar sacma geliyo neden aglamisim diyorum ki vajina elimiz ayagimiz gibi bizim bi parcamiz kafanizda normallestirin burun deligimiz kulak deligimiz gibi kulak cubugunu kulagimiza sokarken korkuyo muyuz biyerden baslayin bosanmak falan bunlari dusunmuyoruz probleme odaklaniyoruz sizin biseler basardiginizi gordukce esiniz de sakinlescektir unutmayin hemen smdi baslayin biz hepimiz butun sorulariniz icin burdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?