- 12 Ocak 2016
- 24
- 37
- 18
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.841
Ben de bugun egzersize başladım az önce ayna ile baktım iyice, sonra işaret parmağımın birinci boğumuna kadar soktum, biraz daha ileri giderken yolun kırıldığını farkettim , sanki aşağı doğru kıvrılıyor gibiydi işaret parmağımın tamamını alabildim ama su anda bira agrı var ve kalbim sanki ağzımda atıyor, baya panik oldum. Bu panikliğim gecene kadar işaret parmağıma devam mı edeyim? Ne dersiniz
İnşallah başarırsın bende egzersizlere devam edeyim en kısa zamanda da çözerim insO senin ilerlemene bagli canim ben mesela 1. Ve 2.gun sadece isaret parmagimla calistim kegel ve nefes egzersizleriyle kendimi rahatlatmayi ogrendim vajinami esnetmeye calistim aparat parmaktan daha rahat dedi burdan bi arkadas 3.gun kendime sac fircamin sapiyla aparat yaptim kagit havlu sardim strecledim 10cmdi kalinligi onu aldim sonra araya bi 2hafta falan girdi misafir geldi regl falan oldum onlari saymiyorum 4.gun olarak devam edeyim sirayla isaret parmagim 10cmlik aparat ve 12cm biraz geciyo kalinligi bi aparat daha yaptim 4.gun onunla calistim ama cok az ilerleyebildim 5.gun yani dun tekrar isaret parmagim 10cmlik aparat 12cmlik aparat sirasiyla yaptim dahada ilerledim bu aksam yine ayni sirayla egzersz yapip pesinden esimle deneme yapcam
Cevap verdiğin için teşekkür ederim inşallah şuan 2. Aparattayim kasılmıyorum fazla ama aparatı soktuğumda hemen çıkarasım geliyor böle içimde sıkışmış gibi geliyor içime sokunca tutuyorum bekletiyorum icimede falan. Son aparat baya buyuk bakalım inş yapabilirm yapmak zorundayım.Kurtulmak istiyorum psikolojim bozuldu durup dururken ağlıyorum kendimi evliliğimi yarım hisediyorum.Canım aparatla çalışma şu şekilde. Alırken hiç zorlanmaman gerekiyo bi sonraki aşamaya geçmen için. Kulak çubuğu dahi olsa alırken kasılıyosan bi sonraki aşamaya geçme. Mesela bazı arkadaşlar parmakla egzersiz yapıyo. Bi parmaktan sonra iki parmak deniyo arada çok fark var ama yapabiliyo. Ama bazıları da benim gibi mesela cm cm hatta yarım cm yarım cm kalınlaştırarak yapıyo. Bu konuda sen kendinin doktorusun. Bazı arkadaşlar bi parmak iki parmak yapıp eş denemesinde başarılı oluyo. Bazıları 12-13 cm yapmadan başaramıyo. Kendini rahat hissetmen önemli. Yoksa bi arkadaş demişti burdan 15 cm bile alsan boş eş denemesine hazır değilsen olmaz diye. Telkin et kendini olmadı internette videolar falan bak makale oku. Ne zaman istersen istediğini sor ben hep yardımcı olurum
Zarin gitsin önemli değil ki evli degilmisin sen zatenHerkes aparat egzersiz falan diyor ben onları yapamıyorum zarıma Bi şey olacak diye Nasıl yapıyorsunuz zar aşamasına kadar bile gelemedim ben zar yüzünden egzersiz falanda yapamıyorum tek çözüm egzersiz deniyor ama bu sebepten yapamıyorum
Alışana kadar birkaç gün yap canım. Rahat bir şekilde yaptıktan sonra orta parmağa geç.Ben de bugun egzersize başladım az önce ayna ile baktım iyice, sonra işaret parmağımın birinci boğumuna kadar soktum, biraz daha ileri giderken yolun kırıldığını farkettim , sanki aşağı doğru kıvrılıyor gibiydi işaret parmağımın tamamını alabildim ama su anda bira agrı var ve kalbim sanki ağzımda atıyor, baya panik oldum. Bu panikliğim gecene kadar işaret parmağıma devam mı edeyim? Ne dersiniz
Canım ben yendim sayılır. Pek git gel yapamadık. Ama hala kan falan gelmedi. Acı oluyor ama kastığımızdan dolayı. Mesela ben parmak egzersizi yaparken başta acıyordu ama bir hafta sonra hiç acı hissetmedim. Aslında acıyı biz oluşturuyoruz.Kızlar aparatla yada parmakla yaptığınızda kan gelmiyor mu serçe parmak tamamen girdiğinde zara ulaşıp delmiyor mu??hiç mi acımıyor??
Canım hiç egzersiz yaptın mı? Ne durumdasın yardımcı olalım. Bende çoğu zaman umudumu yitirdim. Niye evlendim ki diye çok söylendim ama egzersizleri yapmaya başladıktan sonra kendime güvenim geldi. Aynı zamanda eşimde umutlandı yaptığımı gördükçe.Egzersiz yapamiyorum hicbise yapamiyorum aramiz kotu oldu eşimle hevesim isteğim hiç biseyim kalmadi.esimi cok seviyorum yaşca benden buyuk (14 yaş)onun olgunlugu istekleri cok farkli benden.zaten zar zor evlendim ailemi ikna edipkabullenemiyor nasil olmaz diye ilk esindende vocuklari var.onu kaybetmek istemiyorum ama bana karsi cok degisti artik bu olmicak boyle evlilik olmaz diyo
Hepimiz merak ettik seni. Neyse kendine iyi bak :)Arkadaslar merhabaaa . Kusura bakmayin yazamadim 2.den sonra yapamadik hic kaynanama geldik esimle hic musait olmuyoruz tabi sinir stres .. surekli tepemdeler cay kahve yemek temzlk her sey bende adamin eli degmedi dogru duzgun bide kaynanam pat diye odaya fln girio esimde cekiniyor yapamiyoruz 2 hafta daha yapicagimi zannetmiyorum haberiniz olsn dedim
Psikolojik olarak hepimiz aynı durumdayız. Zaten egzersiz yapmaya başlayınca eninde sonunda olacaktır merak etme. Sen kendine güvenerek cesaretle devam et son boyu nasıl yaptığını anlamazsın bile. Aparatın içimde olmasını bende sevmiyorum. Önemli olan alabilmek gel gitşer yapabilmek zaten. Bu dediğimiz dilatörleri aparatları bile zevk için yapan insanlar var. Biz onlardan değiliz bizimki mecburiyet. Sadece bi araç çözüme ulaşmak içinCevap verdiğin için teşekkür ederim inşallah şuan 2. Aparattayim kasılmıyorum fazla ama aparatı soktuğumda hemen çıkarasım geliyor böle içimde sıkışmış gibi geliyor içime sokunca tutuyorum bekletiyorum icimede falan. Son aparat baya buyuk bakalım inş yapabilirm yapmak zorundayım.Kurtulmak istiyorum psikolojim bozuldu durup dururken ağlıyorum kendimi evliliğimi yarım hisediyorum.
bnmde kanama olmadi 3-4sm onmli degil kafana takma zamanla alisicaksin...ben 2 yil cektim ve ilk yaptigimda yanma aci kanama hic olmadi..kizlik zari yirtlmasi ztn orasinin esnemesi demek..kayganlk yeterince olur kendini kasmazsan kanamda olmaz acida cnm yeter ki kndini rahat birak zamanla hersey yolunna giricek
Canim zar delincek bir sey degil orasi tamamen acik mesela kulak cubugunun tamami, isaret parmaginin tamami rahatca girer. Penisle iliski esnasinda kan gelmesinin sebebi oranin penisi ilk aldiginsa penis kadar genis olmamasi. Yoksa orasi zaten acik bir yer delinme yokKızlar aparatla yada parmakla yaptığınızda kan gelmiyor mu serçe parmak tamamen girdiğinde zara ulaşıp delmiyor mu??hiç mi acımıyor??
Sen kendini daha iyi biliyorsun tabi ama bana kalirsa çok acele etme egzersizi duzenli yap ondan sonra dene. Çünkü psikolojik olarakta hazirliyor seni hergun yapa yapa daha rahat kabulleniyoruz. Ilk sefer icin 10 cm alabilmen iyi bence. Digerine gecmen icin 10 cm i kolaylikla alman gerek git gel rahat yapabilmen gerek. Sonra hazir hissedersen digerine gecersinKızlar aparatları ilk defada zorlamayla 10 cm (orta kalınlıkta) alan biri kalın penis kadar olanını ne kadar sürede almalı mesela ben egzersiz düzenli yapmıyorum bir kerede sadece bunu yaptım ve şimdi penis boyutunu denemek istiyorum başarmak istiyorum sizce etki aynı olur mu canım yanabilir mi yoksa?
Kızlar aparatları ilk defada zorlamayla 10 cm (orta kalınlıkta) alan biri kalın penis kadar olanını ne kadar sürede almalı mesela ben egzersiz düzenli yapmıyorum bir kerede sadece bunu yaptım ve şimdi penis boyutunu denemek istiyorum başarmak istiyorum sizce etki aynı olur mu canım yanabilir mi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?