Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de bugun egzersize başladım az önce ayna ile baktım iyice, sonra işaret parmağımın birinci boğumuna kadar soktum, biraz daha ileri giderken yolun kırıldığını farkettim , sanki aşağı doğru kıvrılıyor gibiydi işaret parmağımın tamamını alabildim ama su anda bira agrı var ve kalbim sanki ağzımda atıyor, baya panik oldum. Bu panikliğim gecene kadar işaret parmağıma devam mı edeyim? Ne dersiniz

Aynisi bana da olmustu:) nefes al ver canım sakinlesmeye calis. Kegel yap biraz. Sakinlestiginde devam et cok daha kolay olacak. Derin nefes al yavasca nefesini verirken parmagini iceri ittir. Yönü iyice anlayacaksin böylece

Egzersiz yapamiyorum hicbise yapamiyorum aramiz kotu oldu eşimle hevesim isteğim hiç biseyim kalmadi.esimi cok seviyorum yaşca benden buyuk (14 yaş)onun olgunlugu istekleri cok farkli benden.zaten zar zor evlendim ailemi ikna edip kabullenemiyor nasil olmaz diye ilk esindende vocuklari var.onu kaybetmek istemiyorum ama bana karsi cok degisti artik bu olmicak boyle evlilik olmaz diyo

İnşallah başarırsın bende egzersizlere devam edeyim en kısa zamanda da çözerim ins

Cevap verdiğin için teşekkür ederim inşallah şuan 2. Aparattayim kasılmıyorum fazla ama aparatı soktuğumda hemen çıkarasım geliyor böle içimde sıkışmış gibi geliyor içime sokunca tutuyorum bekletiyorum icimede falan. Son aparat baya buyuk bakalım inş yapabilirm yapmak zorundayım.Kurtulmak istiyorum psikolojim bozuldu durup dururken ağlıyorum kendimi evliliğimi yarım hisediyorum.

Zarin gitsin önemli değil ki evli degilmisin sen zaten

Bende o zar yuzunden isaret parmagimdan fazlasini almak istemiyodum en son calstgm aparat 12cm hala bise olmadi kolay kolay zarar goren bise degilmis hele bide egzersiz yaptikca daha da esniyo sanirim surekli kendimizi rahatlatip ilerledigimiz icin

Alışana kadar birkaç gün yap canım. Rahat bir şekilde yaptıktan sonra orta parmağa geç.

Kızlar aparatla yada parmakla yaptığınızda kan gelmiyor mu serçe parmak tamamen girdiğinde zara ulaşıp delmiyor mu?? hiç mi acımıyor??
Canım ben yendim sayılır. Pek git gel yapamadık. Ama hala kan falan gelmedi. Acı oluyor ama kastığımızdan dolayı. Mesela ben parmak egzersizi yaparken başta acıyordu ama bir hafta sonra hiç acı hissetmedim. Aslında acıyı biz oluşturuyoruz.

Arkadaslar merhabaaa . Kusura bakmayin yazamadim 2.den sonra yapamadik hic kaynanama geldik esimle hic musait olmuyoruz tabi sinir stres .. surekli tepemdeler cay kahve yemek temzlk her sey bende adamin eli degmedi dogru duzgun bide kaynanam pat diye odaya fln girio esimde cekiniyor yapamiyoruz 2 hafta daha yapicagimi zannetmiyorum haberiniz olsn dedim

Canım hiç egzersiz yaptın mı? Ne durumdasın yardımcı olalım. Bende çoğu zaman umudumu yitirdim. Niye evlendim ki diye çok söylendim ama egzersizleri yapmaya başladıktan sonra kendime güvenim geldi. Aynı zamanda eşimde umutlandı yaptığımı gördükçe.

Hepimiz merak ettik seni. Neyse kendine iyi bak :)

Psikolojik olarak hepimiz aynı durumdayız. Zaten egzersiz yapmaya başlayınca eninde sonunda olacaktır merak etme. Sen kendine güvenerek cesaretle devam et son boyu nasıl yaptığını anlamazsın bile. Aparatın içimde olmasını bende sevmiyorum. Önemli olan alabilmek gel gitşer yapabilmek zaten. Bu dediğimiz dilatörleri aparatları bile zevk için yapan insanlar var. Biz onlardan değiliz bizimki mecburiyet. Sadece bi araç çözüme ulaşmak için

teşekkür ederim cnm hala tamamı girmesede git gel yapabiliyoruz çok şükür umarım dediğin gibi zamanla daha iyi olur

Kızlar aparatla yada parmakla yaptığınızda kan gelmiyor mu serçe parmak tamamen girdiğinde zara ulaşıp delmiyor mu?? hiç mi acımıyor??
Canim zar delincek bir sey degil orasi tamamen acik mesela kulak cubugunun tamami, isaret parmaginin tamami rahatca girer. Penisle iliski esnasinda kan gelmesinin sebebi oranin penisi ilk aldiginsa penis kadar genis olmamasi. Yoksa orasi zaten acik bir yer delinme yok

Kızlar aparatları ilk defada zorlamayla 10 cm (orta kalınlıkta) alan biri kalın penis kadar olanını ne kadar sürede almalı mesela ben egzersiz düzenli yapmıyorum bir kerede sadece bunu yaptım ve şimdi penis boyutunu denemek istiyorum başarmak istiyorum sizce etki aynı olur mu canım yanabilir mi yoksa?

Sen kendini daha iyi biliyorsun tabi ama bana kalirsa çok acele etme egzersizi duzenli yap ondan sonra dene. Çünkü psikolojik olarakta hazirliyor seni hergun yapa yapa daha rahat kabulleniyoruz. Ilk sefer icin 10 cm alabilmen iyi bence. Digerine gecmen icin 10 cm i kolaylikla alman gerek git gel rahat yapabilmen gerek. Sonra hazir hissedersen digerine gecersin

Arkadasin dedigi dogru canim, 10 cm e iyice alis git gel yap, arkasindan 11 ya da 12 cm olanini yavas yavas almaya çalışırsın. Bazen sabirsiz oluyoruz ama en iyisi iyice alışarak devam etmek egzersizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…