- 25 Ocak 2016
- 389
- 241
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #213.101
Anestol ya da biolyn uyuşturmuyo beni sprey kullanıyorum yoksa yırtıldığı için başka türlü dayanamıyorum zaten ben. Bunu da denerim ama mutlaka. Egzersizleri bi şekil hallediyorum da bi dahaki eşli denemeyi ben de aparata zeytinyağı sürüp alıp sonra eşli deneme yapmayı düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Pozisyon olarak nasıl yaptınız ben rahat olmak için kendim üstte denemek istiyorum yönü bulamıyorum eşime de güvenemiyorum sanki hep ani bi hareket yapıp bana zarar verecek gibi.Bu canım. Bak ben anestol sürdüm içine 5dakika sonra bunu sıktı eşim bi 10dk daha bekledik ön sevişmeden sonra denedik yine yarısına kadar girdi ben çıkartmak istedim eşim çıkartmayalım dedi öyle devam ettik biraz sonra nasıl olduysa anlamadım oldu
Aslında denemelerde olmamasının nedeni büyük çoğunlukla yanlış yöne itdirmekten kaynaklanıyor.Popoya doğru itince uçsuz bucaksız kuyu gibi yukarı itiyomuşum meğer
Valla bende hiç olmadım mantar ama zeytinyağı sebep olabiliyo dendi ben de onun için denemeedim bi defa denedim o da eşimi olumsuz etkiledi bıraktımMantarı bilemiyorum. Kızlar ben hiç pijama giymem. İç çamaşırı ile yatarım. Hiç hayatımda mantar vs olmadım. Çok sıkı giyinmekde havasız bıraktığı için mantarı tetikliyor bence.
Canım bende de anestol bi işe yaramıyordu başta şimdi gerçekten işe yarıyor mu yoksa psikolojik olarak ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum. Ben üstte yapamadım kendim hiç yapamıyorum ben klasik pozisyonda yapabildim. Hala ilk başladığımızda o içeride takılan yerde takılıyo sonra geçiyoAnestol ya da biolyn uyuşturmuyo beni sprey kullanıyorum yoksa yırtıldığı için başka türlü dayanamıyorum zaten ben. Bunu da denerim ama mutlaka. Egzersizleri bi şekil hallediyorum da bi dahaki eşli denemeyi ben de aparata zeytinyağı sürüp alıp sonra eşli deneme yapmayı düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Pozisyon olarak nasıl yaptınız ben rahat olmak için kendim üstte denemek istiyorum yönü bulamıyorum eşime de güvenemiyorum sanki hep ani bi hareket yapıp bana zarar verecek gibi.
Vajinin en büyük sebebi güvensizlik, kontrolu nir bsşkasına bırakamamak. Sağolsun eşlerimizde pek güven telkin etmiyorlar!Anestol ya da biolyn uyuşturmuyo beni sprey kullanıyorum yoksa yırtıldığı için başka türlü dayanamıyorum zaten ben. Bunu da denerim ama mutlaka. Egzersizleri bi şekil hallediyorum da bi dahaki eşli denemeyi ben de aparata zeytinyağı sürüp alıp sonra eşli deneme yapmayı düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Pozisyon olarak nasıl yaptınız ben rahat olmak için kendim üstte denemek istiyorum yönü bulamıyorum eşime de güvenemiyorum sanki hep ani bi hareket yapıp bana zarar verecek gibi.
Olmuyor o bir boğum girdi sanki delik yok gibi oldu yineŞimdi işaret parmağını dene kendini korkutmadan yavaşca
üstte bende yapamıyorum bakalım bi dahaki denemede galiba ipleri eşimin eline vericem belki o hallederCanım bende de anestol bi işe yaramıyordu başta şimdi gerçekten işe yarıyor mu yoksa psikolojik olarak ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum. Ben üstte yapamadım kendim hiç yapamıyorum ben klasik pozisyonda yapabildim. Hala ilk başladığımızda o içeride takılan yerde takılıyo sonra geçiyo
Surekli kaniyomu...doktora gittiniz miOn cm i alırken bile kanıyo hala iyice alışmadan büyütmek istemedim. Tek sıkıntım o benim. Eşli denemede de sürekli kanadığı için yarıda kalıyo. Yoksa kalınlıktan falan korkmuyorum
Aslında en iyi kayganlaştırıcı bolca öpüşüp koklaşmayla sağlanır, erkeklerden gelen zevk suyuda ekstra kayganlık sağlar. Ön sevişmeyi uzun tutarsak yapay kayganlaştırıcılara ihtiyaç olmaz. Artı vajinanın da kabararak ilişkiye hazır hale gelmesi lazım. Penis ereksiyon olmadan nasıl ki olmaz, vajinada ıslanıp şişmeden olmaz. Priz değil sonuçta. Orda bir deliğin olması yeterli değil ilişki için.Valla bende hiç olmadım mantar ama zeytinyağı sebep olabiliyo dendi ben de onun için denemeedim bi defa denedim o da eşimi olumsuz etkiledi bıraktım
Aynen öyle bazen rahatlatacağı yerde aç şu bacaklarını diyo ben de kaçıyorum istemiyorum diyorum.Vajinin en büyük sebebi güvensizlik, kontrolu nir bsşkasına bırakamamak. Sağolsun eşlerimizde pek güven telkin etmiyorlar!
Üst banada zor gelmişti. Ben sırtım eşime dönük daha rahat hissediyordum. Ama o pozisyonda eşim birkaç saniyede boşaldığı için denemeler yarım kaldı. Çoook eskidendi o da..üstte bende yapamıyorum bakalım bi dahaki denemede galiba ipleri eşimin eline vericem belki o halleder
Doktor genişlemedir dedi bi kaç yerde de okumuştum Doğal olarak kayganlaşmadığı için diğerleri yetersiz gelebilirmiş o yüzden de olabilirmiş.Surekli kaniyomu...doktora gittiniz mi
Bi türlü uygun pozisyonu ben bulamadım valla diyorum artık eşime bırakıcam.Üst banada zor gelmişti. Ben sırtım eşime dönük daha rahat hissediyordum. Ama o pozisyonda eşim birkaç saniyede boşaldığı için denemeler yarım kaldı. Çoook eskidendi o da..
Bıraktım tatlım yarın gece tekrar serçe parmakla başlayıp ilerleyeceğim inşallah regl olmadan hamile kalmak istiyorum çok teşekkür ederim yardımınız için :)Canım yeni başladın bu yaptıkların bile 1gece için çok iyi emin ol gitmeyecek bi şey yok kendini sıktığın için öyle oluyor biraz daha dene eğer canım acııyorsa bu gevelik bırak yarın yeniden dene
Aynen öyle bazen rahatlatacağı yerde aç şu bacaklarını diyo ben de kaçıyorum istemiyorum
Çok toy davranıyorlar! Arkandan yaklaşsın, birde öyle dene. Kaşık pozisyonunda yatın. Bacaklarını rahat olacağınız şekilde ayarlayıp, p..si almaya çalışın.
Zeytinyagi ve vazelin vajina icin zararliymis arkadaslar mantar yapiyomus..ben bepantol kullanmistimHemen kuruyorsa işe yaramaz, zeytinyağı denedinmi, bolca sür, daha doğal en azından. Zeytinyağı kullanıp memnun olanlar var.
Hmmmm, olabilir bir şey diyemem. Herşey herkesde farklı etkiye sebep olabilir.Zeytinyagi ve vazelin vajina icin zararliymis arkadaslar mantar yapiyomus..ben bepantol kullanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?