Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anestol ya da biolyn uyuşturmuyo beni sprey kullanıyorum yoksa yırtıldığı için başka türlü dayanamıyorum zaten ben. Bunu da denerim ama mutlaka. Egzersizleri bi şekil hallediyorum da bi dahaki eşli denemeyi ben de aparata zeytinyağı sürüp alıp sonra eşli deneme yapmayı düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Pozisyon olarak nasıl yaptınız ben rahat olmak için kendim üstte denemek istiyorum yönü bulamıyorum eşime de güvenemiyorum sanki hep ani bi hareket yapıp bana zarar verecek gibi.

Mantarı bilemiyorum. Kızlar ben hiç pijama giymem. İç çamaşırı ile yatarım. Hiç hayatımda mantar vs olmadım. Çok sıkı giyinmekde havasız bıraktığı için mantarı tetikliyor bence.
Valla bende hiç olmadım mantar ama zeytinyağı sebep olabiliyo dendi ben de onun için denemeedim bi defa denedim o da eşimi olumsuz etkiledi bıraktım

Canım bende de anestol bi işe yaramıyordu başta şimdi gerçekten işe yarıyor mu yoksa psikolojik olarak ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum. Ben üstte yapamadım kendim hiç yapamıyorum ben klasik pozisyonda yapabildim. Hala ilk başladığımızda o içeride takılan yerde takılıyo sonra geçiyo

Vajinin en büyük sebebi güvensizlik, kontrolu nir bsşkasına bırakamamak. Sağolsun eşlerimizde pek güven telkin etmiyorlar!

Canım yeni başladın bu yaptıkların bile 1gece için çok iyi emin ol gitmeyecek bi şey yok kendini sıktığın için öyle oluyor biraz daha dene eğer canım acııyorsa bu gevelik bırak yarın yeniden dene

Benim arkadaşımda kendi kendine 3 gün içinde yendi. En önemlisi kendinizi sıkmamak.. Yardım da almadı..

üstte bende yapamıyorum bakalım bi dahaki denemede galiba ipleri eşimin eline vericem belki o halleder

Valla bende hiç olmadım mantar ama zeytinyağı sebep olabiliyo dendi ben de onun için denemeedim bi defa denedim o da eşimi olumsuz etkiledi bıraktım
Aslında en iyi kayganlaştırıcı bolca öpüşüp koklaşmayla sağlanır, erkeklerden gelen zevk suyuda ekstra kayganlık sağlar. Ön sevişmeyi uzun tutarsak yapay kayganlaştırıcılara ihtiyaç olmaz. Artı vajinanın da kabararak ilişkiye hazır hale gelmesi lazım. Penis ereksiyon olmadan nasıl ki olmaz, vajinada ıslanıp şişmeden olmaz. Priz değil sonuçta. Orda bir deliğin olması yeterli değil ilişki için.

üstte bende yapamıyorum bakalım bi dahaki denemede galiba ipleri eşimin eline vericem belki o halleder
Üst banada zor gelmişti. Ben sırtım eşime dönük daha rahat hissediyordum. Ama o pozisyonda eşim birkaç saniyede boşaldığı için denemeler yarım kaldı. Çoook eskidendi o da..

Bıraktım tatlım yarın gece tekrar serçe parmakla başlayıp ilerleyeceğim inşallah regl olmadan hamile kalmak istiyorum çok teşekkür ederim yardımınız için :)

Birde talk pudrası çok zararlıymış. Yumurtalık kanseri yapabilir. Bunuda ben hatırlatmış olayım. Kullanan varsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…