Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bıraktım tatlım yarın gece tekrar serçe parmakla başlayıp ilerleyeceğim inşallah regl olmadan hamile kalmak istiyorum çok teşekkür ederim yardımınız için :)

Canim merhaba bende kulak copu sokarken daha gecenlerde bir turlu tam girmiyodu uzuluyodum. Oturarakmi yatarakmi yapiyosun egzersiz .ben oturarak yapiyorum. Apratlarm vardi ondan sonra otururken belimi kaldirdim sanki altinda yastik varmis gibi yaptim cuk aparat girdi.mutlaka belinin altina bisey koy yada varmis gibi yap

Kelebeklerimmm oldu en sonunda bugun esimle birlikte olduk hemde iki defa oyle gitgel falan olmadi ama sonuna kadar alabildim iki denememdede inanin egzersz cok onemli kac aylardir surekli aksattigim icin oldugum yerde sayiklayip duruyodum ama son bes gundur istikrarli bi sekilde egzerszimi yaptim ve minim minim kalinlastrdim zaten enson zamanlarda p...yakin boyutta calisiyodum egzerszlerime bes gunde tamamen p.. kalinliginda olmasina dikkat ettim ve soyle ki gecen ay adettim bittikten sonra deneme yapmistik esimle acimisti biraz esimde biraz grdigini soylemisti vallahi ne yalan soyleyeyim inanmamistm cesaretlendirmek icin soyluyo zannetmistim sonra canim yaninca biraktik uzandim yataga bi baktim kan akmis ben yine ihtimal vermedim olabilecegine ama bu seferki egzerszlerimde fark ettim krem surerken iki parmakta zorlann ben kolaylikla surebildim ta bi o zaman jeton dustu bende hizlandrdim daha cok egzerszlerimi bugun biraz egzerzz yaptiktan sonra cagirdm esimi onun yaninda utanjyordum egzersz yapamiyrdum dolayisiyla kasiliyordum neyse cagrdim denedik biraz basi girdi sonra biraz daha denedik basi giryodu sonra esim israr etti kibarca farkli bi sekilde sirtim esime donuk denedik basta biraz zorlandim esim kibarca biraz daha biraz daha diye diye tamamini alabildim ve bunu iki defa denedik oyle git gel olmadi ama bunada Hamd olsun binlerce kez cunku egzerszlerde birazi gidiyodu aparatin devaminda takilip kaliyodu sanki bi yerde ilersi olmuyodu ama Herseyi istedigi zaman olduran Rabbim ol dedi bugun bana cok sukur ki Insallah bunun devami gelir Kocamin yuzunde o tebessumu gordum ya dunyalar benim oldu sanki o kabus bitti Rabbim tez zamanda bu skntiyj ceken butun kardeslerimin yardimcisi olsun lutfen egzersze baslayin birakmayin inanin herseyden once dua edip inanin bundan sonra egzerszlerime devam edicm alisana kadar ve iyiki bu sayfa var iyiki kardeslerim var bu arada benide yenenler listesine eklermsniz

Aynen öyle bazen rahatlatacağı yerde aç şu bacaklarını diyo ben de kaçıyorum istemiyorum diyorum.
Canim bende oyleydim esimde kizip duruyodu acmayinca kasilinca hemen egzerszini yap guven kendine olcak insallah bak ben titreme aglama kasilma kotu olan hersey vardi ama cok sukur bugun basardik devamida gelir insllah

Çooook tebrikler canım. Senin adına çok sevindim.

Egzersizlerde yapıyorum kendi başımayken ama eşim yanımda olunca en ufağını bile yapamıyorum eşim bem deneyim aparatla dedi onada yaptıramıyorum kendisiyle denemeler yapıyordum ama artık cinsel isteksizlik yüzünden onuda yapamıyorum sanki içimde bana düşman biri var onunla savaşıyorum vaji yetmiyordu sanki ben bununla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum Rabbim diyorum benim ümitsizlik vadilerine düşmeme izin verme eşim inanmasada kendimi yapacağım konusunda hep gaza getiyorum ama sonuç hayal kırıklıkları inancım zayıfladı bilinç altında sanırım bu yüzden cinsel isteksizlik başladı ben çok çaresizim çok:'( keşke duygularında ameliyatı olsa ve ben bu korku ve isteksizliği aldırsam

Diyorum ki hep hergün ölüp ölüp dirilmektense izin ver bir kere yansın canın böyle bin defa acıyor bedenim değil ruhum yıprandım birbuçuk yılda hele kabullenemeyen Eşiniz ve karamsar yapınız varsa hayat çok zor o an sanki bunları diyen ben değilim hem ağlayıp hem karşı koyuyorum ona vallahi isteyerek yapmıyorum böyle düşünürde insan bile bile çekermi bu acıyı sanki ben bir değilim içimde benden bağımsız biri daha var bana düşman bana zalim nefis o ölüp geberesi nefis herşeyi kolaylaştırır bunu zorlaştırıyo helal ya bu keyfini sürdürmeyecek eşim inat olduğumu sanıyor oysa ki ben değil içimdeki benden bağımsız yaratık inat

Cnm sakin ol lutfen..bak suan aynen beni anlatiyosun o kadar korkak karamsar umutsuz biriyimki...herseyin oncelikle olumsuzunu dusunurum..ki ben tabiki diger cesaretli arkadaslar gbi kendm yapamadim doktora gittim..sonra o da yetmedi bana doktorun verdigi egzersizleri evde de yaklasik bir ay yaptim herkes egzersiz yapinca beyinde bitiyo falan diyo...yok benim beynimde de bitmemisti hala o kadar direncliydim yani kocaman aparati sokarken bile hayir esimle asla olmayacak yapamicam diyodum...gunler gecelerce agladim bi allah bi ben bilirim..esimden saklamaya calistim hep hayatimin en zor gunleriydi ama inanamasam da gecti..burdaki yazilari okuyup bnm ki asla gecmez diyodum gecti hem de cok guzel gecti..ilk denememizde gitgel falan yani tam bir iliski oldu...yani beynine olumsuz mesajlar gonderme ne olur...olmasini iste kendine inann...esino de seviyosan zaten azcik bi gayretle inanki bana yeneceksin kendim cok cektigim icin boyle uzulenlere de yuregim yaniyo hala

bende gel deneyelim demeye çekiniyorum çünkü inanmıyor ve onu öyle görünce isteğim hepten kaçıyor. haklısın eşli denemeye geçmem gerekiyor. ve gecikiyorum bile.
Cnm zaten egzersiz yapabildigimiz halde eslerle deneyememizon sebebi onlarin tepkisinden korkmamiz...aslinda ilisliden degil egerki yapamazsak yine bi tepki vercekler diye korkuyoruz...ki bnm esim bu konuda asla vicdansiz degildi ama ben uzuluyodum...sana soyle bisey diyebilirim...yarin esini al karsina konus zaten konusmaya baslarken aglarsin muhtemelen..de ki bak ben egzersizlerimi yapabiliyorum ve tamamladim suan tek kalan surec es denemesi..egzersizleri yapan herkes bugun olmasa yarin yarin olmasa obur gun mutlaka basariya ulasiyo...ama bunun icin bana biraz deneme sansi vermelisin de...yapamazsak dunyanin sonu dgl kotu sozler soyleme iki gun daha calisip bidaha denerim...yine yapamazsak bigun daha calisip yine denerim ama eninde sonunda yaparim de...yapamazsam da zaten ben bosanacam de....yani ben bole demistim zaten de agliyodum esim ne bosanmasi falan diye sarilmisti...ve o gun basarmistik..konusun yani biraz vicdanli olsunlar yaa bu nedir benim esim 2 yil bekledi

Yatarak yapamadım canım oturarak yaptım belimede yastık koydum popoya doğru itince hemen girdi kulak çöpünü içinde hareket bile ettirdim :)

Selamun aleykum kizlar...bende nerdeyse 20 qundur yazamiyorum...duqunum oldu 1 hafta qecti ama olmadi bi turlu yapamadik 2 qun once o yuce Rabbime sukurler olsunki istek qeldi birden icime hadi deneyelim dedim yarisi qirdi ben şok ben iptal tabi inanamadim bakiyorum qirip cikiyo falan lavaboya qittim kan qelmis okadar duyqulandimki cok sukur dedim Allah'im bitti qecti falan...2 qun ara verdik dun yine denedim ama ilkinden kotu oldum yara qibi bisey olmus heralde basi bile qiremedi asla neden bole oldu acaba ?

Birazdaha bekle iyice iyileşsin. Herkesin bünyesi farklı. Ama olmuş, başarmışsın. Bundan sonrası daha kolay. Tebrikler.

Canım bende yeni yendim bi oldu sonra olmadı korktum bende ama zamanla düzeliyor canın yanmıyorsa sık olması daha iyi şu anda.

Gözün aydın canım mutluluğun daim olsun olsun inşallah

Canim bende oyleydim esimde kizip duruyodu acmayinca kasilinca hemen egzerszini yap guven kendine olcak insallah bak ben titreme aglama kasilma kotu olan hersey vardi ama cok sukur bugun basardik devamida gelir insllah
Bende de oluyo ağlama nöbetleri. Beni biraz rahatlatarak yapsa aç biraz güven bana falan. Yok aç diyorum bacaklarını falan diyince daha çok tedirgin oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…