Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence biraz cesaretli olup konuş iyice bu mevzuyu. Yani bu durumdan dolayı kızgınsa ya da uzaklaşmışsa senden çözmüşsün işte bundan sonrası senin suçun değil ki. İyice bi konuş çekinmeden. Nereye kadar böyle gidicek ki bu.

evet şuan iş bile yapamıyorum. bilgisayar karşısında kalakaldım öylece. konuşmalıyım ama nasıl. özgüven kırıcı tavırlar sergiliyor. artık birşey beklemiyorum senden diye cümleler kuruyor.
bugün kendimi toparlamam gerekiyor. gece hazırdım ama cesaret edip ona belli edemedim. düşünün dün gecede kendi başıma egzersiz yaptım ve hiç ağrısız üç parmak çalıştım artık p..sin girmemesi imkansız

Özgüvenini yüksek tut önce kararlı olduğunu eşine göster

Özgüvenini yüksek tut önce kararlı olduğunu eşine göster
iyi ki buradasınız, küçük bir mesaj bile insanın içini nasıl ısıtıyor. olumlu düşünmeye çalışıyorum,
en kötüsüde kendime olan inançsızlığım, yine girmeyecek olmasını düşünmek, şunu bir çıkarsam aklımdan aslında gerisi gelecek.

Çıkar aklından girmemesi fikrini nasıl girmezmiş üç dört parmak diyosun daha ne olsun. Kendine güvenli ol pısırık durma kararlı ol ne olursa olsun gerisi mutlaka gelir. İkna etmek için herşeyi yap konuş anlat. Yine de istemezse amacın ne dersin bi arkadaşta demişti blof olarak istemiyo musun beni boşanalım falan de. Tabi eşini bizden iyi tanırsın ters tepecek şeylerde söyleme

dedim, o zaman bişey hissetmiyosan boşanabiliriz dedim, bu dediğime pek inanmadı, pısırık değil de artık güçsüz hissetmekten ve yine kavga etmeye çekiniyorum. kızlar üç parmağı sonuna kadar geçirebiliyorum, tamam inşallah denememe az kaldı bugün zorlayacağım ne pahasına olursa olsun. çünkü bıktım, kendimi garip hissettiriyor bu durum bana, herkes ne zaman hamile kalacaksın diye sorunca kalakalıyorum, içten içe kendimle savaşıyorum.

Canim pes etme. Suslen aklini basindan falan al. Evliligin icin yapmak zorundasin. Onlar icinde kolay bisey degil. Bugun bitir hadi bu isii

Arkadaşlar kendi kendinize yenemiyorsanız ve maddi olarak gücünüz varsa Dr. Murat Ulusoy'u tavsiye ediyorum. Bir gün de evliliğimi kurtardı diyebilirim. Sevgilerrr

Canim pes etme. Suslen aklini basindan falan al. Evliligin icin yapmak zorundasin. Onlar icinde kolay bisey degil. Bugun bitir hadi bu isii

tamam kızlar bugünde egzersiz yapıp eşime yaklaşacağım. kantoron yağı sürüyorum, lop diye içeri giriyor. kayganlaştırıcı ve anestol kullanırken yanma oluyor kantaron yağı ise yakmıyor. Allah hepimize sakinlik versin. kararlıyım. beni reddederse inat edeceğim, yüzde doksan reddecek ve kavga edeceğim bu belli ama böyle düşünerek kendimi negatif düşüncelerle doldurmamam gerekir. offf anneme yalan söyledim, oldu mu dedi evet başardık dedim çünkü bana kızıyordu, ne var büyütecek diyordu, evet başardık deyince içime dert oldu, yapmam gerek. kendime yalan söylemeyi yakıştırmıyorum ama mecburen öyle dedim. bu arada kızlar eşimin daha istekli olması için neler yapmalıyım? bir kadın nasıl çekici ve seksi olur? içimden gelmiyor bu aralar niye bilmiyorum, içimden gelmesede egzersizi asla atlamıyorum, bana en büyük morali veren egzersizlerdeki başarım oluyor, dört parmağı bile alıyorum, ve öyle seviniyorumki. ve birde eşli denemeye geçsem dünyalar benim olacak. bu gerçekten benim için tuhaf bir imtihan oldu

E annene zTen yalan soylememissinki basarmissin bu isi bi esle deneme kalmis. sen kolunu bacagini sokmussun oh miss ne guzeeel

Mesela saclarini duzlestir. Guzel bir makyaj. Seksi bir gecelik altina topuklu ayakkabi ve seksi bakislarrrr buna hicbir erkek hayir diyemeeeez

Ne kdarlik evlisin egzersiz hic yapmadinmi hic canim ??

Arkadaşlar kendi kendinize yenemiyorsanız ve maddi olarak gücünüz varsa Dr. Murat Ulusoy'u tavsiye ediyorum. Bir gün de evliliğimi kurtardı diyebilirim. Sevgilerrr
Bu doktoru bilmiorum fakat kendi doktoruma gittim o dahada korkuttu bi anda 7cm bişe soktu veee bu yüzden artık doktorlardanda soğudum

Canim bak bende ilk yaparken bakamiyodum hatta bisey diyimmi ben omrum boyunca hic vajinama bakmamistim ilk defa bu egzersizde baktim saka gibi dimi. Tabi ben daha yenmedm ama cok asama katettim cok az kaldi. Yapabilirsin hicbir zorlugu yok. İlk once ayna alip incelemen olucak. Hadi yap bunu zamanla alisicaksin. Kalk suan yap. Ben hep tembellik yaptm bu kadar ay ama kafama dank etti artik..

Doğru sölüyorsunuz bende hiç merak etmezdim taaa ki evlenene kdr doktordan snr incelemeye başladım ama egzersiz yapmayıda bilmiorum denemek istiyorum ellerim titrio fln değişik paikoloji içindeyim

Bende de oluyo ağlama nöbetleri. Beni biraz rahatlatarak yapsa aç biraz güven bana falan. Yok aç diyorum bacaklarını falan diyince daha çok tedirgin oluyorum
İnanın çok üzülüyorum, erkeklerin bu tip davranışlarına kahroluyotum, bazılarında sıfır duygusal zeka var. Böyle olmaz ki!! Off.. off ne desem ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…