- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #213.161
Doğru sölüyorsunuz bende hiç merak etmezdim taaa ki evlenene kdr doktordan snr incelemeye başladım ama egzersiz yapmayıda bilmiorum denemek istiyorum ellerim titrio fln değişik paikoloji içindeyim
hahahha güldürdün beni :))))Mesela saclarini duzlestir. Guzel bir makyaj. Seksi bir gecelik altina topuklu ayakkabi ve seksi bakislarrrr buna hicbir erkek hayir diyemeeeez
E annene zTen yalan soylememissinki basarmissin bu isi bi esle deneme kalmis. sen kolunu bacagini sokmussun oh miss ne guzeeel
hahhaha ama o duruma gelene kadar neler çektim. ben oraya bakamıyordum bile. hatta kızlık zarı nerde onu bile bilmiyordum ama bu durumla birlikte hem cinsel organımı hem kendimi hem kadınlığımı keşfettim. parmak sokma düşüncesi beni çileden çıkarıyordu bu arada kızlar eldiven kullanıyorum öyle çıplak parmakla değil, eldivenle daha rahat
Bir başla korkmanın boşuna olduğunu göreceksin. Hep kızlık zarını kaybetme korkusundan kaynaklanıyor. Evleninceye kadar yasak olan bölgeye birden iş düşünce, beynimiz buna birden bire hazır olamıyor. Onca tabu ve yasağın bir anda yok sayılması bizim gibi narin ruhlu kızlar için zaman alıyor.Kafamızın içindeki canavarlarla savaşırken bizim şövalyemiz, en büyük destekcimiz eşlerimiz. Ama bazan şövalye gibi değilde, kapıya dayanan alacaklı gibi davrandıklarında işler sarpa sarıyor. Bocalamalar yaşanıyor.Doğru sölüyorsunuz bende hiç merak etmezdim taaa ki evlenene kdr doktordan snr incelemeye başladım ama egzersiz yapmayıda bilmiorum denemek istiyorum ellerim titrio fln değişik paikoloji içindeyim
Evlenmeye sakladığımız için hepsiii... Peki Egzersiz yapmaya başladığımda kızlıkzarım gidermi ondanda korkuyorumBir başla korkmanın boşuna olduğunu göreceksin. Hep kızlık zarını kaybetme korkusundan kaynaklanıyor. Evleninceye kadar yasak olan bölgeye birden iş düşünce, beynimiz buna birden bire hazır olamıyor. Onca tabu ve yasağın bir anda yok sayılması bizim gibi narin ruhlu kızlar için zaman alıyor.Kafamızın içindeki canavarlarla savaşırken bizim şövalyemiz, en büyük destekcimiz eşlerimiz. Ama bazan şövalye gibi değilde, kapıya dayanan alacaklı gibi davrandıklarında işler sarpa sarıyor. Bocalamalar yaşanıyor.
Kadın olmak güzel. Kukumuz itici ve korkunç değil. Aynayla inceleyip, egzersize başla canım. Bir an önce başlaki çözüme erken ulaş. Zaman uzadıkca olumsuz davranışlarda gelişebiliyor. Buna fırsat verme. Egzersizler başlayana kadar zor gelir. Korkacak bir şey olmadığını görünce çorap söküğü gibi devamı gelecek.
burada birbirimize desstek oldukça bence hepimiz sırayla güzel haberleri vereceğiz.Bilmemmi tahmin edebiliyorum ne cileler cektigini. Hepimiz ayni yollardan geciyoruz malesefki..
Kızlık zarı esneyebiliyor. Ben oniki cm aparat aldım duruyor hala. Ama yapısal farklılıklar olabilir. Ancak işaret parmağıyla falan bozulmaz. Eşinle konuş yinede, öyle bir takıntısı var mı öğren. Aslında, bolca uyuşturucu sprey yada krem kullanıp eşli denemeyle ilk girişi yapmayı denesen belki işe yarar. Hem kızlık zarı sorunun ortadan kalkar. Bir seferliğe mahsus bolca uyuşturucu spreyle dene. Tabi olacağı garanti değil, ama bazı arkadaşlar yapıyor. Sonra normal ilişkiye geçebilmek içşn egzersizlere devam edersinEvlenmeye sakladığımız için hepsiii... Peki Egzersiz yapmaya başladığımda kızlıkzarım gidermi ondanda korkuyorum
işte dediğim gibi ya yine olmazsa p...s girmezse diye. eşimin sert tepkisi beni korkuttu. onun için ne kadar çabaladığımı bile bilmiyor ona bi iki defa söyledim parmak egzersizi denediğimi, suratını ekşitti. daha da demedim. dört parmak geçirdiğiimi bilse benden kaçar sanırım :))) her kız deneyimli olacak diye bir durum yok, benim ilk deneyimim buydu ve böyle olmasını bende istemezdim ama oluyor napalım hassas kızlarız.Aslında sen kurtulmuşsun bu olaydan herşeyi yapmışsın neden hala kasılıyorsun birlikteyken...
Kızlık zarı esneyebiliyor. Ben oniki cm aparat aldım duruyor hala. Ama yapısal farklılıklar olabilir. Ancak işaret parmağıyla falan bozulmaz. Eşinle konuş yinede, öyle bir takıntısı var mı öğren. Aslında, bolca uyuşturucu sprey yada krem kullanıp eşli denemeyle ilk girişi yapmayı denesen belki işe yarar. Hem kızlık zarı sorunun ortadan kalkar. Bir seferliğe mahsus bolca uyuşturucu spreyle dene. Tabi olacağı garanti değil, ama bazı arkadaşlar yapıyor. Sonra normal ilişkiye geçebilmek içşn egzersizlere devam edersin
Aynen öle eşinle konuşsan sert davranmasa fln sonuçta onunda etkisi çok üzerimizde farkında diiller biz narin yetişmişiz bazen diorum keşke ergenliğimde incelemeye başladaymışım şuan bu kdr korkmazdm işte...işte dediğim gibi ya yine olmazsa p...s girmezse diye. eşimin sert tepkisi beni korkuttu. onun için ne kadar çabaladığımı bile bilmiyor ona bi iki defa söyledim parmak egzersizi denediğimi, suratını ekşitti. daha da demedim. dört parmak geçirdiğiimi bilse benden kaçar sanırım :))) her kız deneyimli olacak diye bir durum yok, benim ilk deneyimim buydu ve böyle olmasını bende istemezdim ama oluyor napalım hassas kızlarız.
Kusura bakma canımda, firavun gibi bir adama denk gelmişsin. Sende de iyi sabır varmış. Yinede çabalıyorsun. İnşanlah tutumu değişir eşinin, davranışlarından pişman olur. İnşallah başarırsın canım. Eşin sana sırt çevirmeye devam ederse, onunla bir hayat geçireceğini unutma. Mutsuz olmayıda haketmiyorsun. Şöyle düşün. Vitrinde elbise gördün kabibde deniyorsun olmuyor üstüne, zorlamaya gerek yok, başka bakacaksın. Üzerinde vitrindekinden daha güzel duracak bir elbise vardır mutlaka. Bence sen vajiyi yenmişsin, ters olan eşinin tavrı. Bunu haketmiyorsun.işte dediğim gibi ya yine olmazsa p...s girmezse diye. eşimin sert tepkisi beni korkuttu. onun için ne kadar çabaladığımı bile bilmiyor ona bi iki defa söyledim parmak egzersizi denediğimi, suratını ekşitti. daha da demedim. dört parmak geçirdiğiimi bilse benden kaçar sanırım :))) her kız deneyimli olacak diye bir durum yok, benim ilk deneyimim buydu ve böyle olmasını bende istemezdim ama oluyor napalım hassas kızlarız.
Kesinlikle heep ayıp die büyüdük saklamaktan bu hale gelmişiz farkında diiliz Allah hepimizin yardımcısı olsun...aynen eğer kızım olursa ben onu gerektiği zaman karşıma alıp konuşacağım, yavrum benim gibi zorluk çekmesin, annelerimiz hep çekindi, hala da çekingenler....
Çok az baskı hissedebilirsin. Hiç hşssetmiyorum diyende var. Kızlar spreyin adını tam hatırlamıyorum vemcane sprey gibi bir şeydi sanırım. Diş hekimlerinin kullandığından. Anestol kremle beraber kullanırsan daha etkili olur. Patate adlı üye öylelikle yaptı. İzah etmiş geriye bakarsan bulabilirsin. Emla kremde var, ama o pahalı ve sprey kadar etkili değil. Dene bakalım bu şekilde vajiyi yenemezsin, ama en azından ilk ilişkiyi gerçekleştirip kızlık zarını eşinle kaybedersin. Psikolojik olarak daha iyi hissetdirir. Sonra egzersizlerine devam et.Uyuşturucuyla denemedim gerçekten hiç hissetmiormuyum .. Ayrıca spreyin adı nedir aliim denemekte fayda var
Kusura bakma canımda, firavun gibi bir adama denk gelmişsin. Sende de iyi sabır varmış. Yinede çabalıyorsun. İnşanlah tutumu değişir eşinin, davranışlarından pişman olur. İnşallah başarırsın canım. Eşin sana sırt çevirmeye devam ederse, onunla bir hayat geçireceğini unutma. Mutsuz olmayıda haketmiyorsun. Şöyle düşün. Vitrinde elbise gördün kabibde deniyorsun olmuyor üstüne, zorlamaya gerek yok, başka bakacaksın. Üzerinde vitrindekinden daha güzel duracak bir elbise vardır mutlaka. Bence sen vajiyi yenmişsin, ters olan eşinin tavrı. Bunu haketmiyorsun.
Tmm en kısa zmnda spreyi alıcam Çok Teşekkür ederim..Çok az baskı hissedebilirsin. Hiç hşssetmiyorum diyende var. Kızlar spreyin adını tam hatırlamıyorum vemcane sprey gibi bir şeydi sanırım. Diş hekimlerinin kullandığından. Anestol kremle beraber kullanırsan daha etkili olur. Patate adlı üye öylelikle yaptı. İzah etmiş geriye bakarsan bulabilirsin. Emla kremde var, ama o pahalı ve sprey kadar etkili değil. Dene bakalım bu şekilde vajiyi yenemezsin, ama en azından ilk ilişkiyi gerçekleştirip kızlık zarını eşinle kaybedersin. Psikolojik olarak daha iyi hissetdirir. Sonra egzersizlerine devam et.
Eşinin seni sevdiğine inanıyorsan dört elle bu işe sarıl canım. İnşallah bize iyi haberler verirsin. Sen yenmişsin birazcık şefkat bekliyorsun. Seni çoook iyi anlıyorum.evet haketmiyorum, hiçbirimiz haketmiyoruzgerçekten bende sinirlenmeye başlıyorum ona sıkıntılarımı ve çocukken yaşadığım o basmakalıp düşüncelerden etkilendiğimi anlattım fakat her defasında katı. beni sevdiğini biliorum ama bu konuda o da geri kafalı gibi davranıyor tıpkı büyüklerimiz gibi. ayıp ayıp diyorlar. sanki orası gizli kilitli saklı bir odaymış gibi. sonra neden yapamıyorsun çok basit diyorlar. bunaldım gerçekten. vajiyi yendiğimi hissediyorum işte benide delirten bu, yapabilmeme rağmen aylardır belkide dört aydır yenmişim ama bana yanaşmıyor. kalbim ağrıyor artık eşime dokunmak istiyorum, onun için okadar hızlıca atlattımki bu egzersizleri, korkup yapamayabilirdim. her defasında bak şu hamileymiş bak bu da hamile kalmış diye imalı konuşması beni ondan uzaklaştırıyor. banane başkalarından, inanın hamile arkadaşlarıma çok çok seviniyorum, ama o istiyorki ben hırs yapayım kıskanayım öyle kötü şeyler besleseydim bu egzersizleri hiç yapamazdım, ben kendimi sakin bıraktım, dış seslere aldırmadım ve sadece kendime odaklandım. ve şimdi bu gücümü artık eşli denemek için kullanacağım çünkü tıkandım artık kendimi eşime ifade edememekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?