Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşinin seni sevdiğine inanıyorsan dört elle bu işe sarıl canım. İnşallah bize iyi haberler verirsin. Sen yenmişsin birazcık şefkat bekliyorsun. Seni çoook iyi anlıyorum.
evet çok doğru söyledin. sadece şefkat görmek istiyorum sanki o kadar zor mu inşallah kararlıyım artık çünkü her gün daha çok yük oluyor bu durum

Cnm bence seni sevip sevmedigne emin ol once...sonucta bi omur gecireceksin her zaman derim erkek veya kadin bi insanda once vicdan olacak diye....bu kadar da vicdansizlik olmazki senelerce bekleyenler var seninki 10 aydi yanlis hatirlamiyosam...daha yeni evlenmissin gencecik karin ve tertemiz oldugu icin bunu yapamiyo...yoksa bizde bilirdik evlenmeden once tecrubeli kizlardan olmayi...nasil bu kadar uanasmadan durabiliyo yani ..bnce sen onu boyle devam ederse gercekten bosanabilcegine inandir...ama bunu yapabilecegini bilmesi lazim...yoksa cepte diye de boyle yapiyolar

evet, tecrübeli olsaydim belki de daha çok değer görürdüm gerçekten. bazen o kadar kızıyorum ki onun bu tavırlarını affetmeyeceğim. ben ona her haliyle destek olurken onun bu acımasızlığı yapmasına tahammül edemiyorum. annesi bana onun önünde ne zaman bebek diye sordu, o da sessizce artık leylekler getirir dedi, eşimin anneside bunu duymuş, bana gelip sordu neden böyle diyor diye. o kadar öfkeliyimki ama öfkeyle davranmamaya çalışıyorum. kendimi sakinleştirmeye çabalıyorum

AYNI ACIYI YAŞIYORUM MALESEF ALLAH büyük bende kelimeler tükendi nefes bile alıyomuyum bilmiyorum

Bilmiyorum cnm allah yardimcinoz olsun ama ben anlam veremiyorum bu kadarina da katlanmak zorunda degilsiniz neden katlaniyosun..bu sorun gectiginde duzelecekmi esin seni yari yolda birakmisken..evlendikten snra sende bi sorun olmayip esinde iktidarsizlik olabilirdi sen o zaman banane senin sorunun napiyosan yap mi derdin destek olup tedavi yolu mu arardin...ya ben cok feministim ya da siz cok yumusak...ben boyle adamla bi dk durmam

haklısın bende bu sabrıma gerçekten şaşıyorum, fazlasıyla anlayışlıyım ama onun da beni istediğini artk benimle olmak istediğini hissettiğim için egzersizleri yaptım ama şefkate çok ama çok ihtiyacım var. bugün çizgimi belli edeceğim eger anlayış göstermezse eşyalarımı toplayacağım gerçekten ve gideceğim.

Ya monalazo beni yıne gülmekten öldürdün ya sen çok tatlı bi kadınsın bu adam harbi sorunlu sanırım seni hep delirtiyor ama yıne de muhteşem bi çift oldugunuzu da düşünmüyor degilim

karamsar olmayın egzersizlere odaklanın. acele yapmanıza gerek yok bazen sadece oraya bakmakla geçti bende. adım adım olacak egzersizler bana inanın. eşiniz benimki gibi anlayışsız değilse işiniz daha da kolay olacaktır :)

Ota boka erkekliğini kullanıp "ben erkeğim yaparım,ben erkeğim zırt vırt,ben erkeğinim yapacaksın vs vs vs diyen hayvan kocama,birgün ben kadınım vermiyorum,canım istemiyor demeyi o kadar çok istiyorumki..(ki buna o kadar karşıyken ) ama yetti artık..evliliklerinde yeni olan arkadaşlar ne olur egzersizlerinzi ihmal etmeyin zaman geçtikçe herşey çok daha zor oluyor inanan bana alışkanlık oluyor çabalamayı bırakıyorsunuz..

aynen öyle, gecikince bu defa alışkanlık oluyor. insan ihmal ettikçe ihmal ediyor hem de bile bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…