- 14 Temmuz 2016
- 208
- 247
- 53
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #213.181
evet çok doğru söyledin. sadece şefkat görmek istiyorum sanki o kadar zor muEşinin seni sevdiğine inanıyorsan dört elle bu işe sarıl canım. İnşallah bize iyi haberler verirsin. Sen yenmişsin birazcık şefkat bekliyorsun. Seni çoook iyi anlıyorum.
Cnm bence seni sevip sevmedigne emin ol once...sonucta bi omur gecireceksin her zaman derim erkek veya kadin bi insanda once vicdan olacak diye....bu kadar da vicdansizlik olmazki senelerce bekleyenler var seninki 10 aydi yanlis hatirlamiyosam...daha yeni evlenmissin gencecik karin ve tertemiz oldugu icin bunu yapamiyo...yoksa bizde bilirdik evlenmeden once tecrubeli kizlardan olmayi...nasil bu kadar uanasmadan durabiliyo yani ..bnce sen onu boyle devam ederse gercekten bosanabilcegine inandir...ama bunu yapabilecegini bilmesi lazim...yoksa cepte diye de boyle yapiyolarevet haketmiyorum, hiçbirimiz haketmiyoruzgerçekten bende sinirlenmeye başlıyorum ona sıkıntılarımı ve çocukken yaşadığım o basmakalıp düşüncelerden etkilendiğimi anlattım fakat her defasında katı. beni sevdiğini biliorum ama bu konuda o da geri kafalı gibi davranıyor tıpkı büyüklerimiz gibi. ayıp ayıp diyorlar. sanki orası gizli kilitli saklı bir odaymış gibi. sonra neden yapamıyorsun çok basit diyorlar. bunaldım gerçekten. vajiyi yendiğimi hissediyorum işte benide delirten bu, yapabilmeme rağmen aylardır belkide dört aydır yenmişim ama bana yanaşmıyor. kalbim ağrıyor artık eşime dokunmak istiyorum, onun için okadar hızlıca atlattımki bu egzersizleri, korkup yapamayabilirdim. her defasında bak şu hamileymiş bak bu da hamile kalmış diye imalı konuşması beni ondan uzaklaştırıyor. banane başkalarından, inanın hamile arkadaşlarıma çok çok seviniyorum, ama o istiyorki ben hırs yapayım kıskanayım öyle kötü şeyler besleseydim bu egzersizleri hiç yapamazdım, ben kendimi sakin bıraktım, dış seslere aldırmadım ve sadece kendime odaklandım. ve şimdi bu gücümü artık eşli denemek için kullanacağım çünkü tıkandım artık kendimi eşime ifade edememekten
Yapacak bişey yok cnm başarıp laflarını yutturup sonuna kadar açıcam kendim için gururum içinİnanın çok üzülüyorum, erkeklerin bu tip davranışlarına kahroluyotum, bazılarında sıfır duygusal zeka var. Böyle olmaz ki!! Off.. off ne desem ki?
Cnm bence seni sevip sevmedigne emin ol once...sonucta bi omur gecireceksin her zaman derim erkek veya kadin bi insanda once vicdan olacak diye....bu kadar da vicdansizlik olmazki senelerce bekleyenler var seninki 10 aydi yanlis hatirlamiyosam...daha yeni evlenmissin gencecik karin ve tertemiz oldugu icin bunu yapamiyo...yoksa bizde bilirdik evlenmeden once tecrubeli kizlardan olmayi...nasil bu kadar uanasmadan durabiliyo yani ..bnce sen onu boyle devam ederse gercekten bosanabilcegine inandir...ama bunu yapabilecegini bilmesi lazim...yoksa cepte diye de boyle yapiyolar
evet, tecrübeli olsaydim belki de daha çok değer görürdüm gerçekten. bazen o kadar kızıyorum ki onun bu tavırlarını affetmeyeceğim. ben ona her haliyle destek olurken onun bu acımasızlığı yapmasına tahammül edemiyorum. annesi bana onun önünde ne zaman bebek diye sordu, o da sessizce artık leylekler getirir dedi, eşimin anneside bunu duymuş, bana gelip sordu neden böyle diyor diye. o kadar öfkeliyimki ama öfkeyle davranmamaya çalışıyorum. kendimi sakinleştirmeye çabalıyorum
AYNI ACIYI YAŞIYORUM MALESEF ALLAH büyük bende kelimeler tükendi nefes bile alıyomuyum bilmiyorumevet, tecrübeli olsaydim belki de daha çok değer görürdüm gerçekten. bazen o kadar kızıyorum ki onun bu tavırlarını affetmeyeceğim. ben ona her haliyle destek olurken onun bu acımasızlığı yapmasına tahammül edemiyorum. annesi bana onun önünde ne zaman bebek diye sordu, o da sessizce artık leylekler getirir dedi, eşimin anneside bunu duymuş, bana gelip sordu neden böyle diyor diye. o kadar öfkeliyimki ama öfkeyle davranmamaya çalışıyorum. kendimi sakinleştirmeye çabalıyorum
aynen öyle, yaşadığımı bile hissedemiyorum bazen, yani bu düşünceden diğer şeylere odaklanamaz oldumAYNI ACIYI YAŞIYORUM MALESEF ALLAH büyük bende kelimeler tükendi nefes bile alıyomuyum bilmiyorum
Bilmiyorum cnm allah yardimcinoz olsun ama ben anlam veremiyorum bu kadarina da katlanmak zorunda degilsiniz neden katlaniyosun..bu sorun gectiginde duzelecekmi esin seni yari yolda birakmisken..evlendikten snra sende bi sorun olmayip esinde iktidarsizlik olabilirdi sen o zaman banane senin sorunun napiyosan yap mi derdin destek olup tedavi yolu mu arardin...ya ben cok feministim ya da siz cok yumusak...ben boyle adamla bi dk durmamevet, tecrübeli olsaydim belki de daha çok değer görürdüm gerçekten. bazen o kadar kızıyorum ki onun bu tavırlarını affetmeyeceğim. ben ona her haliyle destek olurken onun bu acımasızlığı yapmasına tahammül edemiyorum. annesi bana onun önünde ne zaman bebek diye sordu, o da sessizce artık leylekler getirir dedi, eşimin anneside bunu duymuş, bana gelip sordu neden böyle diyor diye. o kadar öfkeliyimki ama öfkeyle davranmamaya çalışıyorum. kendimi sakinleştirmeye çabalıyorum
Bilmiyorum cnm allah yardimcinoz olsun ama ben anlam veremiyorum bu kadarina da katlanmak zorunda degilsiniz neden katlaniyosun..bu sorun gectiginde duzelecekmi esin seni yari yolda birakmisken..evlendikten snra sende bi sorun olmayip esinde iktidarsizlik olabilirdi sen o zaman banane senin sorunun napiyosan yap mi derdin destek olup tedavi yolu mu arardin...ya ben cok feministim ya da siz cok yumusak...ben boyle adamla bi dk durmam
Ya monalazo beni yıne gülmekten öldürdün ya sen çok tatlı bi kadınsın bu adam harbi sorunlu sanırım seni hep delirtiyor ama yıne de muhteşem bi çift oldugunuzu da düşünmüyor degilimBen takipteyim, yazacak dermanım yok, eşimede gıcık oldum. Eve geliyorduk arabamızla, dondurma yemek istedim. İyi sen ye benim canım istemşyor deyip beni pastaneye bırakmaya kalktı tek başıma, böyle erkek olurmu ya?! Ben mi büyütüyorum
İnşallah hepimiz tez zManda kurtulurz,çok mutsuzum çokNasıl yenicem bunu nasıl bu içimdeki inat canavarı nasıl öldürücem yeniden nasıl doğucam hayallerime nasıl kavuşucam:'(
aynen öyle, gecikince bu defa alışkanlık oluyor. insan ihmal ettikçe ihmal ediyor hem de bile bileOta boka erkekliğini kullanıp "ben erkeğim yaparım,ben erkeğim zırt vırt,ben erkeğinim yapacaksın vs vs vs diyen hayvan kocama,birgün ben kadınım vermiyorum,canım istemiyor demeyi o kadar çok istiyorumki..(ki buna o kadar karşıyken ) ama yetti artık..evliliklerinde yeni olan arkadaşlar ne olur egzersizlerinzi ihmal etmeyin zaman geçtikçe herşey çok daha zor oluyor inanan bana alışkanlık oluyor çabalamayı bırakıyorsunuz..
Evet benim öyle olduaynen öyle, gecikince bu defa alışkanlık oluyor. insan ihmal ettikçe ihmal ediyor hem de bile bile
ekimde evlendik maalese bak temmuzdayizEvet benim öyle oldu
Seninki neki ben 2012 kasımda evlendim düşünekimde evlendik maalese bak temmuzdayiz
ayyy inanmıyorum peki egzersiz yapıyor musunSeninki neki ben 2012 kasımda evlendim düşün
Off gerçekten çok uzun bi zaman ya gerçekten geçen zamanımıza üzülüyorum. Ne olur biraz sıkı tutup bu işi biran önce çöz sana ve eşine yazık en önemlisi ömrüne yazıkSeninki neki ben 2012 kasımda evlendim düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?