- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.201
Bakire hamile kalanlar bile var sanmam canımyoksa diyorum zarım hala duruyor onun etkisi mi yoksa cerrahi müdahale mi gerekcek 2. defa jinekologade çekiniyorum aletli muayne edecek
sıklıkla deniyoruz farklı olabilcek pozisyonlarıda olmadı işte :) ama hayırlısı
Tebrik ederim cenın bizde 4 ay olcak çalışıyoz bakalım. Jeli bırakamadım sen bırakmışmıydınKizlar vajinismusu 22mayis yenmistim burayada yazmistim zaten, Rabbime binlerce kez sukurler olsun ilk aydan hamile kaldim. Bugun test pozitif cikti. Esimede sana hediye aldim dedim, fotodaki gibi supriz yaptim. Darisi biran once hepinize insallah. Ben bukadari yapabildiysem hic beklemeyin calismalara devam.
Hayirli olsun canim, cok sevindim. parmak egzersizi mi yaptin canim.Kızlar Allah razı olsun hepinizden ben de atlatanlardanım gizli gizli okurdum hep doktordan daha yararlı oldu burası ben vemcaine spreyle yendim hala bırakmış değilim yavaş yavaş onu da jeli de bırakıcam
Tebrik ederim Allsh Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin adına çok sevindim gerçekten darısı bize olsun isteyen herkese inşKizlar vajinismusu 22mayis yenmistim burayada yazmistim zaten, Rabbime binlerce kez sukurler olsun ilk aydan hamile kaldim. Bugun test pozitif cikti. Esimede sana hediye aldim dedim, fotodaki gibi supriz yaptim. Darisi biran once hepinize insallah. Ben bukadari yapabildiysem hic beklemeyin calismalara devam.
Zor değil seni ikna etmek için yazmıyorum gerçekten zor değil ki ben de senin durumundaydım bi başladım cidden gerisi geldi akıcı bi şekilde ah bi başlasan başarı hikayeni de yazacaksın bi haftaya kalmadan ama başlamıyorsun ki çok üzülüyorum cidden başlayamıyorum diyenlere ..çünkü biliyorum ki çok şey kaçırıyorlar farkında olmadan.Allaha şükür ki egzersiz bu duruma çare olabiliyor ya Çaresiz bişey olsaydı...lütfen uzatma artık ve başlaKizlar dusumu aldim guya dus aldikdan sonra kulak cöpüyle denicektim. bakin bir turlu yaparmiyorum, kalkip denemiyorum.. nasil bir illettir.. zor gelicegini, yani zor olucagini ve rahatsiz bir durum oldugunu bildigim icin galiba
Canim senin bu mesajini okuyunca karar verdim ve yaptim, ama sadece yarisini alabildim, yani girerken aslinda hic hissetmedim, sonra biraz daha sokmaya calistim sanki biseye degdi gibi old, ilerletemedim, kendimi kasmamaya calistim sonra korkmaya baslicam diye biraktim, yoksa bidaha denemem diye korktum, ama yapicam galiba :)Zor değil seni ikna etmek için yazmıyorum gerçekten zor değil ki ben de senin durumundaydım bi başladım cidden gerisi geldi akıcı bi şekilde ah bi başlasan başarı hikayeni de yazacaksın bi haftaya kalmadan ama başlamıyorsun ki çok üzülüyorum cidden başlayamıyorum diyenlere ..çünkü biliyorum ki çok şey kaçırıyorlar farkında olmadan.Allaha şükür ki egzersiz bu duruma çare olabiliyor ya Çaresiz bişey olsaydı...lütfen uzatma artık ve başla
Bencede denemelisin zaten dokunduğında hiç acımadığını hissediceksin canım. Kızlık zarının olduğu yere dokun hiç hissetmiceksin bile yavaş yavaş egzersizlerine geç ben sinirlendim olmuyor eşimlr diye birden parmağımı soktum bir baktım hissetmiyorumCanim senin bu mesajini okuyunca karar verdim ve yaptim, ama sadece yarisini alabildim, yani girerken aslinda hic hissetmedim, sonra biraz daha sokmaya calistim sanki biseye degdi gibi old, ilerletemedim, kendimi kasmamaya calistim sonra korkmaya baslicam diye biraktim, yoksa bidaha denemem diye korktum, ama yapicam galiba :)
Aynen hissetmedim, ama yarisina gelince birseye degdi gibi oldu, belki de ben kendimi kasdim kaslarim kapatti ilerleyemediBencede denemelisin zaten dokunduğında hiç acımadığını hissediceksin canım. Kızlık zarının olduğu yere dokun hiç hissetmiceksin bile yavaş yavaş egzersizlerine geç ben sinirlendim olmuyor eşimlr diye birden parmağımı soktum bir baktım hissetmiyorum
Hah işte o noktada yönünü popo yönünde eğimli ittirecektin yönü yanlış gitmiştir parmakla yapınca böyle Yön sorunu olmuyo kendiliğinden buluyo yolunu en azından bir başlangıç yaptın tebrik ederim canım bugün yarım Yarin tam ama dediğim gibi yönü doğru tespit etmelisinCanim senin bu mesajini okuyunca karar verdim ve yaptim, ama sadece yarisini alabildim, yani girerken aslinda hic hissetmedim, sonra biraz daha sokmaya calistim sanki biseye degdi gibi old, ilerletemedim, kendimi kasmamaya calistim sonra korkmaya baslicam diye biraktim, yoksa bidaha denemem diye korktum, ama yapicam galiba :)
Kızlar Allah razı olsun hepinizden ben de atlatanlardanım gizli gizli okurdum hep doktordan daha yararlı oldu burası ben vemcaine spreyle yendim hala bırakmış değilim yavaş yavaş onu da jeli de bırakıcam
Hayır canım var başka eczanelere sor anestol hiç işe yaramıyor emla bende alerji yapmıştı benim de 2 yıl olacak Allahım nasip ederse 2. balayımızı yapabileceğizTebrikler.benimde 5.yilim walla hayattan ewlilikten sogudum resmen.hep aklimda bosanmak var yeter artik.o yazdgnz sprey eczanelrden sordum tedavulden kalkmis anestol veriyolr krem.hic kullanmadim.egzersz biraz basliyorum tiksiniyorum sprey i intrnetten alicam bulursam jel dediginizin markasi neydi acaba.yardimci olursanz nasil kullandiginizi cok sewinirim.tesekkurler
Jel olarak da önce bebe yağı kullandık ama vajinanın ph ına uygun değil diye normal durex in bi jelini kullanıyoruzTebrikler.benimde 5.yilim walla hayattan ewlilikten sogudum resmen.hep aklimda bosanmak var yeter artik.o yazdgnz sprey eczanelrden sordum tedavulden kalkmis anestol veriyolr krem.hic kullanmadim.egzersz biraz basliyorum tiksiniyorum sprey i intrnetten alicam bulursam jel dediginizin markasi neydi acaba.yardimci olursanz nasil kullandiginizi cok sewinirim.tesekkurler
Hayır ben onu hiç yapamamıştım burda birilerinden duydum direkt eşimle denedimHayirli olsun canim, cok sevindim. parmak egzersizi mi yaptin canim.
Long time adında bir jel kullanıyordum ben o da uyuşturuyoTebrikler.benimde 5.yilim walla hayattan ewlilikten sogudum resmen.hep aklimda bosanmak var yeter artik.o yazdgnz sprey eczanelrden sordum tedavulden kalkmis anestol veriyolr krem.hic kullanmadim.egzersz biraz basliyorum tiksiniyorum sprey i intrnetten alicam bulursam jel dediginizin markasi neydi acaba.yardimci olursanz nasil kullandiginizi cok sewinirim.tesekkurler
İlkinde 5 kere sıkmıştık içine doğru azıcık beklettin mi uyuşuyor zaten yanıyo ama geçiyo hemen he temelli uyuşturmuyo hissediyorsun ama acıyı Yok ediyo resmen ben en fazla yarısını alabiliyordum ilk kullanımda tamamını aldım sonralarda 10 defa sıktık ama aynı oldu zevk duygusunu kaybettirmiyor .yalnız önemli bişey eşin prezervatif kullansın çünkü erkeklerde geciktirici olarak kullanılıyo neden bitmedim diye sıkıntıya girmeyinCok tesekkur ederim.internetten aliyrm bugun siparis.peki spreyi ne kadar sikmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?