Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bakire hamile kalanlar bile var sanmam canım

Tebrik ederim cenın bizde 4 ay olcak çalışıyoz bakalım. Jeli bırakamadım sen bırakmışmıydın

Kızlar Allah razı olsun hepinizden ben de atlatanlardanım gizli gizli okurdum hep doktordan daha yararlı oldu burası ben vemcaine spreyle yendim hala bırakmış değilim yavaş yavaş onu da jeli de bırakıcam

Kizlar dusumu aldim guya dus aldikdan sonra kulak cöpüyle denicektim. bakin bir turlu yaparmiyorum, kalkip denemiyorum.. nasil bir illettir.. zor gelicegini, yani zor olucagini ve rahatsiz bir durum oldugunu bildigim icin galiba

Tebrik ederim Allsh Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin adına çok sevindim gerçekten darısı bize olsun isteyen herkese inş

Kizlar dusumu aldim guya dus aldikdan sonra kulak cöpüyle denicektim. bakin bir turlu yaparmiyorum, kalkip denemiyorum.. nasil bir illettir.. zor gelicegini, yani zor olucagini ve rahatsiz bir durum oldugunu bildigim icin galiba
Zor değil seni ikna etmek için yazmıyorum gerçekten zor değil ki ben de senin durumundaydım bi başladım cidden gerisi geldi akıcı bi şekilde ah bi başlasan başarı hikayeni de yazacaksın bi haftaya kalmadan ama başlamıyorsun ki çok üzülüyorum cidden başlayamıyorum diyenlere ..çünkü biliyorum ki çok şey kaçırıyorlar farkında olmadan.Allaha şükür ki egzersiz bu duruma çare olabiliyor ya Çaresiz bişey olsaydı...lütfen uzatma artık ve başla

Canim senin bu mesajini okuyunca karar verdim ve yaptim, ama sadece yarisini alabildim, yani girerken aslinda hic hissetmedim, sonra biraz daha sokmaya calistim sanki biseye degdi gibi old, ilerletemedim, kendimi kasmamaya calistim sonra korkmaya baslicam diye biraktim, yoksa bidaha denemem diye korktum, ama yapicam galiba :)

Bencede denemelisin zaten dokunduğında hiç acımadığını hissediceksin canım. Kızlık zarının olduğu yere dokun hiç hissetmiceksin bile yavaş yavaş egzersizlerine geç ben sinirlendim olmuyor eşimlr diye birden parmağımı soktum bir baktım hissetmiyorum

Aynen hissetmedim, ama yarisina gelince birseye degdi gibi oldu, belki de ben kendimi kasdim kaslarim kapatti ilerleyemedi

kizlar bu arada ben kegel egzersizini deneyeyim dedim, afedersiniz, cisimi yaparken tutup birakiyim dedim, tutamadimki hicYani akmasin diye tutuyorum kendimi akmaya devam ediyo anlamadim gitti bence ben tam beceremedim bu kaslarin nerde oldugunu

Hah işte o noktada yönünü popo yönünde eğimli ittirecektin yönü yanlış gitmiştir parmakla yapınca böyle Yön sorunu olmuyo kendiliğinden buluyo yolunu en azından bir başlangıç yaptın tebrik ederim canım bugün yarım Yarin tam ama dediğim gibi yönü doğru tespit etmelisin

Tebrikler.benimde 5.yilim walla hayattan ewlilikten sogudum resmen.hep aklimda bosanmak var yeter artik.o yazdgnz sprey eczanelrden sordum tedavulden kalkmis anestol veriyolr krem.hic kullanmadim.egzersz biraz basliyorum tiksiniyorum sprey i intrnetten alicam bulursam jel dediginizin markasi neydi acaba.yardimci olursanz nasil kullandiginizi cok sewinirim.tesekkurler

Hayır canım var başka eczanelere sor anestol hiç işe yaramıyor emla bende alerji yapmıştı benim de 2 yıl olacak Allahım nasip ederse 2. balayımızı yapabileceğiz

Jel olarak da önce bebe yağı kullandık ama vajinanın ph ına uygun değil diye normal durex in bi jelini kullanıyoruz

Long time adında bir jel kullanıyordum ben o da uyuşturuyo

Cok tesekkur ederim.internetten aliyrm bugun siparis.peki spreyi ne kadar sikmak lazim
İlkinde 5 kere sıkmıştık içine doğru azıcık beklettin mi uyuşuyor zaten yanıyo ama geçiyo hemen he temelli uyuşturmuyo hissediyorsun ama acıyı Yok ediyo resmen ben en fazla yarısını alabiliyordum ilk kullanımda tamamını aldım sonralarda 10 defa sıktık ama aynı oldu zevk duygusunu kaybettirmiyor .yalnız önemli bişey eşin prezervatif kullansın çünkü erkeklerde geciktirici olarak kullanılıyo neden bitmedim diye sıkıntıya girmeyin

Ne olur banada yardım edin. Onu mutlu edemeğimi düsündugumden bosanma esigindeyim. Esim cok anlayisli ama 8 aydır olmuyor yapamiyoruz. Hep yarim yamalak kaliyor. Forumda yeniyim. Lutfen ozelden de mesaj atabilirsiniz yalvariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…