- 26 Haziran 2017
- 3
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.221
E yapıyornuşsunuz zatenBu sorunu bi turlu yenemiyorum. Mum egzersizi yapiyorum bi penis boyu kadar aliyorum. Ama is esime gelince kadilmalarim ve yanmalarim basliyor. Sadece 2 pozisyonda deneyebiliyoruz. Ben farkli pozisyonlardan cok korkuyorum hic denemiyorum bile. Islanmam iyi ama is girise gelince kuruyorum hemen kasiliyor ve yanmaya basliyorum. Bebe yagi kullaniyoruz.
Ben uyusturucu jeli birakmistim, kayganlastirici jeli birakmadim. Ama hamile kalmak isteyenler icin ozel kayganlastirici aldim, spermleri kotu sekilde etkilemesin diyeTebrik ederim cenın bizde 4 ay olcak çalışıyoz bakalım. Jeli bırakamadım sen bırakmışmıydın
Adi nedir o kayganlaltırıcının spermleri öldürmüyor muymuş gerçektenBen uyusturucu jeli birakmistim, kayganlastirici jeli birakmadim. Ama hamile kalmak isteyenler icin ozel kayganlastirici aldim, spermleri kotu sekilde etkilemesin diye
Hayır işte p ye elince hem yarım kalıyor esim zirvesine ulasamadan brnim kasilmalarim ve yanlarim basliyoE yapıyornuşsunuz zaten
Öldurmuyor hatta hamile kalmak icin faydali bile oluyormus, spermlerin daha hizli yuzmesini sagliyormus. Asaga attigim resimdeki jel, ama ben hollandada kaldigim icin burda bu vardi turkiyedede vardir belkide baska bi markadirAdi nedir o kayganlaltırıcının spermleri öldürmüyor muymuş gerçekten
Tmm hemen araştırayım ben bunu tşk ederim :)Öldurmuyor hatta hamile kalmak icin faydali bile oluyormus, spermlerin daha hizli yuzmesini sagliyormus. Asaga attigim resimdeki jel, ama ben hollandada kaldigim icin burda bu vardi turkiyedede vardir belkide baska bi markadir
Şimdilik farklı pozisyonlar denemeden de olur bence.Emla kullan istersen biraz uyuşturur daha rahat edersin zamanla bırakırsın onu tabi..uyuşturucu özellikte bişey kullanıyor muydun ?ha bi de bi süre altta yap ben Üstteyken git gellerde biraz acı hissediyorum altta daha rahat pozisyon farklılaştırma işi en son aşamaya Kalsın iyice bi yen deBu sorunu bi turlu yenemiyorum. Mum egzersizi yapiyorum bi penis boyu kadar aliyorum. Ama is esime gelince kadilmalarim ve yanmalarim basliyor. Sadece 2 pozisyonda deneyebiliyoruz. Ben farkli pozisyonlardan cok korkuyorum hic denemiyorum bile. Islanmam iyi ama is girise gelince kuruyorum hemen kasiliyor ve yanmaya basliyorum. Bebe yagi kullaniyoruz.
Canım bende bebe yağı kullandım. Şimdi anestolü de bebe yağınıda bıraktım. Eşimde erken boşalma var bu yüzden presed jel aldım onu kullanıyorum. Bebek olmasına da yardımcı jelmiş buCanim bebe yagi kullandim anestolle birlikte.
Git gellerde acı hissediyor musun canım ya ?Canım bende bebe yağı kullandım. Şimdi anestolü de bebe yağınıda bıraktım. Eşimde erken boşalma var bu yüzden presed jel aldım onu kullanıyorum. Bebek olmasına da yardımcı jelmiş bu
işte tamda burası vazgeçmemen gereken nokta. egzersizlerine yapabiliyor olsanda devam et. kendi parmağınla da egzersiz yap içerisindeyken iki parmağını aç filan. eşinde parmak egzersizi yaptırabilir buda dışardan gelen birşeye daha çok alıştırır. ilişkiden önce ılık duş al,melisa çayı iç ve öyle başlayın... o yanmalar başlarda oluyor biraz sabredersen inan bana hepsi geçiyor. ben ''bumuymuş'' diyenlere çok şaşırır ve imrenirdim ama inan bana öyle imiş ve sen zaten şuan son aşamadasın tek yapacağın şey pes etmemek ve sabretmek... haaa birde dua çoook önemli. sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.Hayır işte p ye elince hem yarım kalıyor esim zirvesine ulasamadan brnim kasilmalarim ve yanlarim basliyo
Merhab bende vajinumus hastaym tedvi olmama ragmen kurtulamadim ve cok bitkin bi durumdayim esime evliligimiz pamuk ipliginde artik bu hastaligi yenmek istiyorum ama olmuyo yardimci olurmusunuz lutfenişte tamda burası vazgeçmemen gereken nokta. egzersizlerine yapabiliyor olsanda devam et. kendi parmağınla da egzersiz yap içerisindeyken iki parmağını aç filan. eşinde parmak egzersizi yaptırabilir buda dışardan gelen birşeye daha çok alıştırır. ilişkiden önce ılık duş al,melisa çayı iç ve öyle başlayın... o yanmalar başlarda oluyor biraz sabredersen inan bana hepsi geçiyor. ben ''bumuymuş'' diyenlere çok şaşırır ve imrenirdim ama inan bana öyle imiş ve sen zaten şuan son aşamadasın tek yapacağın şey pes etmemek ve sabretmek... haaa birde dua çoook önemli. sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.
tedavi esnasında parmak egzersizi yapabildinmi? hangi aşamaya kadar geldin?Merhab bende vajinumus hastaym tedvi olmama ragmen kurtulamadim ve cok bitkin bi durumdayim esime evliligimiz pamuk ipliginde artik bu hastaligi yenmek istiyorum ama olmuyo yardimci olurmusunuz lutfen
eşli parmak denemesi yaptın mı? kendi parmağınla ve dilatörle yapabilmen çok iyi bir şey. eğer yapabilirseniz birde eşinin parmağı ile deneyin. kegel egzersizlerini yapıyorsun hergün değil mi? çok işe yarıyor gerçekten. bence sende son aşamadasın eşli denemeler de biraz daha sabırlı olun. ve yapabiliyorum diye bırakma sakın egzersizlerini hergün yarım saatini buna ayırmalısın. ve dediğim gibi eşli deneme öncesi ılık duş al ve melisa iç hatta birlikte için..Tedavi esnasinda doktorum en iyi atasinin ben oldugumu ve herseyi cok iyi yaptigimi soyledi ki gercekten oyle parmak egzersizi dilator hepsini yaptim ama deneme lmiz ep olumsuz
ben 2014 aralık ayında yenmiştim bu kabusu faydası olur diye yendiğimde yazdığım yazıyı buldum sizin için. ama ne hazırlık yapmışım beeee... ama siz sakın zeytinyağı kullanma hatasını yapmayın çok kötü mantar olduk onun yüzünden özelliklede eşim. işin kilit noktası vazgeçmemek kendine bu illetten kurtulacağını kabul ettirmek. eşli denemeler de zevk alma duygusuna kilitlenmek ve zevk alabildiğini hissetmeye çalışmak...15 gün kadar önce egzersizlerden sonra 1 kez eşli deneme yaptık eşim girdi biraz demişti ama ben hiç birşey hissedememiştim sonra araya vakit girdi ve ancak tekrar deneme fırsatı bulduk.araya 15 gün girince ben bugünü çok bekledim kafamda çok kurdum her bir ayrıntıyı hayal ettim.vee bugün; yatak odasında yere bir çarşaf üstüne de battaniye serdim bir de yastık koydum,tam ayak ucuna da elektrikli sobayı yaktım ve yaklaştırdım (ayaklarım çok üşüyünce kasılmayayım diye) yere hemen yanımıza da lazım olabilecekleri yan yana dizdim ; bir kabın içinde zeytinyağı, peçete, prezervatif,birde şu karnımız ağrıyınca koyduğumuz sıcak su torbasını doldurup koydum üşürsem bacak arasına koyarım diye birde eşime tabletten romantik ve rahatlatıcı bir müzik bulmasını söyledim.(titanic i açmış) sonra girdim ılık bir duş aldım banyoda da plastik bir kabın içine vazelin koyup üstüne sıcak su döktüm ve üstüne oturur gibi bir iki dakıka bekledim.sonra yatak odasına geçtim üzerime güzel bir gecelik giydim parfümlü bir kremim var onu filan sürdüm. sıcak su hazırlamıştım eşime ve kendime melisa çayı koydum sonra oturduk elektrikli sobanın başında müzik eşliğinde çaylarımızı içtik ve konuştuk.çay bitince ışığı kapatıp gece lambasını yaktık ve uzun bir ön sevişme oldu sonra iş o kısma gelince ben üste geçtim sırtım eşime dönük pozisyonda denedim sonra yüzüm eşime dönük denedim üstte bir türlü olmadı sonra eşim bence altta deneyelim dedi ben alta geçtim popomun altına da yastık koydum bir tane vajina yükselsin diye bacaklarımı da olduğunca yanlara açtım ve yukarı kaldırdım önce kendi parmaklarıma bolca zeytinyağı sürdüm ve 3 parmak egzersizini yaptım hemen çıkarınca ben elimi çektim ve eşimin p..si koymasıyla giriverdi inanamadım 4-5 kez çıkarttı yeniden girdi girerken hissettim zaten iyice hissetmek için ben kegel yaptım eşimin p..si içerdeyken ve hissetti sonra ben hissedeyim diye o da hareket ettirdi içerde bende hissettim sonra dayanamadı biraz ufak ufak gitgel yaptı ve bitti
Es parmagiyla flan da denedik kegel egzersizimi biraz aksatmis olabilirim ama hic olmuyo cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?