- 15 Nisan 2017
- 13.698
- 16.136
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.241
Eşli denemede Kontrolü eline alıp kendin yerleştirmeyi denedin mi penisi ? Kendin yerleştireceğin zaman tam girişe pns getirdiğinde üç defa kegel yap üç defa da nefes egzersizi tabi bu arada nefesimizi Yavaşça ağzımızdan verirken Güzelce bir ıkınıyoruz Çiş yapar gibi.hiç bozmadan Yavaşça popoya eğimli olarak hafif hafif itmeye başlıyoruz p... Nefesimiz bittiğinde duruyoruz tekrar burundan nefes alıyoruz ağızdan Yavaşça vererek ve ıkınıyoruz o Sırada eşiniz ilerletiyor tekrardan pns 2-3 nefes nefes al verde giriyor zaten .Hadi kolay gelsin yenmeyen kalmasın inş bu derdiEs parmagiyla flan da denedik kegel egzersizimi biraz aksatmis olabilirim ama hic olmuyo cok yoruldum
Git gelde acı hissetmiyorum canım sadece giriş kısmında biraz zorlanıyorum çabuk giriş yapamıyorum oda zamanla hızlanacak diye ümitliyim. Başını aldıktan sonra eşime yavaşça git gel yap diyorum öyle olunca benimki açılmaya başlıyor.Git gellerde acı hissediyor musun canım ya ?
Evet benim giriş aşaması da malesef biraz zaman alıyo kegel yaparak açıyorum ya da eşim git gel yapıyo hafiften.Eşim de diyo şu nefes Alıp verme olayını artık bıraksan,benim de amacım o da hepsi sırayla olcak napalım.Ben dün gece ilk defa hiçbişey kullanmadan Yaptım ve git gelde nedense acı önceki kadar değildi.eşim diyor karşılıklı ıslaklık olduğu için daha rahat oluyorsun haliyle.İnşallah Öyledir jel filan vajenin normal dengesini bozuyor mudur diye Tedirgindim çünküGit gelde acı hissetmiyorum canım sadece giriş kısmında biraz zorlanıyorum çabuk giriş yapamıyorum oda zamanla hızlanacak diye ümitliyim. Başını aldıktan sonra eşime yavaşça git gel yap diyorum öyle olunca benimki açılmaya başlıyor.
Merhab bende vajinumus hastaym tedvi olmama ragmen kurtulamadim ve cok bitkin bi durumdayim esime evliligimiz pamuk ipliginde artik bu hastaligi yenmek istiyorum ama olmuyo yardimci olurmusunuz lutfen
Canım bende dün bi jelsiz giriş deneyim dedim ama eşim de erken boşalma sorunu var boşalacağını söylediği için bende jel sürüp aldım. Galiba doktora gidip eşim için ilaç almamız gerekli. Bu yüzden ben zevke gelemiyorum. Jeller yapısını bozuyordur tabi ama presed jeli duymuşsundur belki forumda konu da var vajinismus dışında kuruluk sorunu yaşayanlar bile bu jeli alıp kullanıyorlar spermleri koruyup yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş. Eğer illa jele ihtiyaç duyarsan bu jeli kullanabilirsin.Evet benim giriş aşaması da malesef biraz zaman alıyo kegel yaparak açıyorum ya da eşim git gel yapıyo hafiften.Eşim de diyo şu nefes Alıp verme olayını artık bıraksan,benim de amacım o da hepsi sırayla olcak napalım.Ben dün gece ilk defa hiçbişey kullanmadan Yaptım ve git gelde nedense acı önceki kadar değildi.eşim diyor karşılıklı ıslaklık olduğu için daha rahat oluyorsun haliyle.İnşallah Öyledir jel filan vajenin normal dengesini bozuyor mudur diye Tedirgindim çünkü
Evet ya benim eşim de kabul etmese de onda da erken boşalma sorunu var ön sevişmeyi kısa kesiyor daha erken değil mi hazır Değilim dediğimde birazdan boş... Ama diyor of zevke gelmeyi de geçtim kademe atlamak için haz almak istiyorum benCanım bende dün bi jelsiz giriş deneyim dedim ama eşim de erken boşalma sorunu var boşalacağını söylediği için bende jel sürüp aldım. Galiba doktora gidip eşim için ilaç almamız gerekli. Bu yüzden ben zevke gelemiyorum. Jeller yapısını bozuyordur tabi ama presed jeli duymuşsundur belki forumda konu da var vajinismus dışında kuruluk sorunu yaşayanlar bile bu jeli alıp kullanıyorlar spermleri koruyup yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş. Eğer illa jele ihtiyaç duyarsan bu jeli kullanabilirsin.
Egzersiz yaparak da oluyor o kadar para vermeye gerek yok fırsata dönüştürdüler bu sorunu zatenDr Murat ulusoya gitsenize kusadasina. Ben tam bir hafta önce ordaydim. Hipnoz falanda uyguluyor. Ben ayni gün basardim.
Egzersiz yaparak da oluyor o kadar para vermeye gerek yok fırsata dönüştürdüler bu sorunu zaten
Aaaaa inanamıyorum bu kadar uzun sürmesi çok Şaşırtıcı niye doktora gitmediniz o kadar yıl ,evliliğiniz devam etmiş o da ilginçBen 19 sene cektigim icin bu derdi, gittim valla.
Boşalmışsındırkızlar bi sorunum var ilişki SIRASINDA BENDEN BEMBEYAZ Bİ SIVI GELİYO İKİ KERE BAŞIMA GELDİ SİZCE NEDİR BU
ÇOK İĞRENÇ AMA YA BİDE EŞİMİN P.. GÖRÜNCE ADAMDA İĞRENDİ GALİBA BENDE SİNİRLENDİM İSTEYEREKMİ OLUYO DEDİM BİZ HERTÜRLÜ BOŞALMASINI KABUL EDİYOZ ONLAR İĞRENİYO .Boşalmışsındır
Aaaaa kusura bakmasın sevinmesi gerekiyo eşim haz almış diye onlar üzerine bile boşalırken iyi bencil YaratıklarÇOK İĞRENÇ AMA YA BİDE EŞİMİN P.. GÖRÜNCE ADAMDA İĞRENDİ GALİBA BENDE SİNİRLENDİM İSTEYEREKMİ OLUYO DEDİM BİZ HERTÜRLÜ BOŞALMASINI KABUL EDİYOZ ONLAR İĞRENİYO .
igrenc bencil erkekler isteÇOK İĞRENÇ AMA YA BİDE EŞİMİN P.. GÖRÜNCE ADAMDA İĞRENDİ GALİBA BENDE SİNİRLENDİM İSTEYEREKMİ OLUYO DEDİM BİZ HERTÜRLÜ BOŞALMASINI KABUL EDİYOZ ONLAR İĞRENİYO .
Aaaaa kusura bakmasın sevinmesi gerekiyo eşim haz almış diye onlar üzerine bile boşalırken iyi bencil Yaratıklar
Bakmayın kızlar ben iğrendim kendimden yine bizim sıvı kokusuz kızdım bende eşime birdaha lafını yaparsan bu işi yapmıcam dedim bnmki çok titiz ya boşalırsın suç boşalmazsın suçigrenc bencil erkekler isteDiceksinki bi zahmet katlansin sen onun icin bu sorunu atlattin o bosalinca iyi ama dimi
O çok zararlıymış doktorlar yasakladığı söyledi o egzersizi ilerde devamlı çişinin gelmesi sorunu yaşatıyomuş egzersizle uğraşma parmak egzersizinle yap sen sık aralıklarlakizlar biri bana kegel egzersizini anlatabilirmi? Ya galiba ben hala cözemedim. Yani arkadaslar cisini yaparken tut birak diyorlar. Ben tutmaya calisiyorum yani kendimi kasiyorum ama hala akiyor, yani durduramiyorum, o yüzden de tam basaramadim galiba
Türkiyedede preseed var hamile kalmayı kolaylaştırıcı bende onu kullanıyorumÖldurmuyor hatta hamile kalmak icin faydali bile oluyormus, spermlerin daha hizli yuzmesini sagliyormus. Asaga attigim resimdeki jel, ama ben hollandada kaldigim icin burda bu vardi turkiyedede vardir belkide baska bi markadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?