Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

G
Aaaaa inanamıyorum bu kadar uzun sürmesi çok Şaşırtıcı niye doktora gitmediniz o kadar yıl ,evliliğiniz devam etmiş o da ilginç
Gittim, gitmez olurmuyum. Yurt disinda yasiyorum. Burda cözenediker benim sorunumu. Ama cok sükür bir hafta önce kabus bitti

Ama canim diyolarki egzersiz yaparken takiliyo gibi oldugunda kegel egzersizi yap
Evet ben şahsen hala yapıyorum ve yolu Açıyor vajinusmus tedavisi Kitab'ında da öneriliyor.Zararlı olduğu ile ilgili hiç biryerde bişey rastlamadım aksine faydalarından bahsediliyor ama.....?

O tuvalette çişini yap bırak tekrar yap olayı ilerde sıkıntılı oluyomuş oyüzden oturduğununda koltukta sık bırak vajiyi aynı olay
Sadece egzersiz ve Eşli denemelerde ihtiyaç halinde yapılacak aslında tuvalette ilkini yapıyoruz pelvik kasları keşfetmek Amacıyla

ben zaten nefes almayi hep unutuyorum o heycan/korkuyla. ama simdi gidip kulak cöpünün tamamini alicam. birde 3lu yapip denicem aksama . Yarin doktora gidicem kizlar.. bakalim yurtdisinda bana napabilecekler.. burda 11-12 yasinda iliskiye giriyo kizlar o yüzden vajinusmus cok yaygin degil

yuh diyorum böyle duyunca ne beceriksizmişiz diyorum ya

Ben şunu merak ediyorum . Afedersiniz ama başı girdikten sonra acı var mı ? Yoksa tek sorun baş kısmı girene kadar mı ?

Haydar Dümenin bir videosunu izlemiştim. Sadece 2 cm'lik alanda his var. Gerisi boşluk diye. Aklıma takıldı

Aynen canim Okullarda seks dersi veriyolar 4. sinifta, yani 11-12 yaslarinda oluyolar o yasda.. bende aldim o dersi tabi ama seks yasak gunah diyerekten buyudugumuz icin basimiza geliyo bunlar
yuh diyorum artık pes yani nekadar iğrenç bişey ya herşeyin bi zamanı bi yaşı var insanların yaşayış şartları çok tuhaf allahım islah etsin üzülme sende en kısa süre başarcaksın bizde burda bu yorumlar bu tavsiyeler sayesinde yendik farklı bişey yapmadık

kesinilikle öyle canım sadece başını alana kadar küçük bi acı var sonra ACI gidiyo yerine zevk alıyo

Inshallah canim. Evet o yasta adet gördükleri icin, ve o yasta sekse meraklari arttigi icin dogru düzgün bilmeleri gerektigini düsünüp o yasta ders veriyolar.. acayip bir ülke haha.. bakalim inshallah tez zamanda kurtulurum

Yok canım doktora sormadım. Bu sitede okudum hamile kalan çok kişi okuyunca bende bi deneyim dedim.

Inshallah canim. Evet o yasta adet gördükleri icin, ve o yasta sekse meraklari arttigi icin dogru düzgün bilmeleri gerektigini düsünüp o yasta ders veriyolar.. acayip bir ülke haha.. bakalim inshallah tez zamanda kurtulurum
kurtulucaksın sadece kendine inan bunu yapabilirim başarabilirim de kendine telkinde bulun hep çok basit kız dicen bunun için mi bukadar beklemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…