- 31 Mayıs 2017
- 131
- 81
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.261
O çok zararlıymış doktorlar yasakladığı söyledi o egzersizi ilerde devamlı çişinin gelmesi sorunu yaşatıyomuş egzersizle uğraşma parmak egzersizinle yap sen sık aralıklarla
Gittim, gitmez olurmuyum. Yurt disinda yasiyorum. Burda cözenediker benim sorunumu. Ama cok sükür bir hafta önce kabus bittiAaaaa inanamıyorum bu kadar uzun sürmesi çok Şaşırtıcı niye doktora gitmediniz o kadar yıl ,evliliğiniz devam etmiş o da ilginç
O tuvalette çişini yap bırak tekrar yap olayı ilerde sıkıntılı oluyomuş oyüzden oturduğununda koltukta sık bırak vajiyi aynı olayAma canim diyolarki egzersiz yaparken takiliyo gibi oldugunda kegel egzersizi yap
Evet ben şahsen hala yapıyorum ve yolu Açıyor vajinusmus tedavisi Kitab'ında da öneriliyor.Zararlı olduğu ile ilgili hiç biryerde bişey rastlamadım aksine faydalarından bahsediliyor ama.....?Ama canim diyolarki egzersiz yaparken takiliyo gibi oldugunda kegel egzersizi yap
Sadece egzersiz ve Eşli denemelerde ihtiyaç halinde yapılacak aslında tuvalette ilkini yapıyoruz pelvik kasları keşfetmek AmacıylaO tuvalette çişini yap bırak tekrar yap olayı ilerde sıkıntılı oluyomuş oyüzden oturduğununda koltukta sık bırak vajiyi aynı olay
Bunun eğtimi alan kişiler sayesinde öğrendim vajinüsmüs tedavisini yapıyolar zararlı artık yaptırmıyoruz dedi ilerde çiş sorunu oluyomuşSadece egzersiz ve Eşli denemelerde ihtiyaç halinde yapılacak aslında tuvalette ilkini yapıyoruz pelvik kasları keşfetmek Amacıyla
Hımm olabilir o halde nefes egzersizini daha çok yapıyoruz onun yerineBunun eğtimi alan kişiler sayesinde öğrendim vajinüsmüs tedavisini yapıyolar zararlı artık yaptırmıyoruz dedi ilerde çiş sorunu oluyomuş
yuh diyorum böyle duyunca ne beceriksizmişiz diyorum yaben zaten nefes almayi hep unutuyorum o heycan/korkuyla. ama simdi gidip kulak cöpünün tamamini alicam. birde 3lu yapip denicem aksama . Yarin doktora gidicem kizlar.. bakalim yurtdisinda bana napabilecekler.. burda 11-12 yasinda iliskiye giriyo kizlar o yüzden vajinusmus cok yaygin degil
yuh diyorum böyle duyunca ne beceriksizmişiz diyorum ya
yuh diyorum artık pes yani nekadar iğrenç bişey ya herşeyin bi zamanı bi yaşı var insanların yaşayış şartları çok tuhaf allahım islah etsin üzülme sende en kısa süre başarcaksın bizde burda bu yorumlar bu tavsiyeler sayesinde yendik farklı bişey yapmadıkAynen canimOkullarda seks dersi veriyolar 4. sinifta, yani 11-12 yaslarinda oluyolar o yasda.. bende aldim o dersi tabi ama seks yasak gunah diyerekten buyudugumuz icin basimiza geliyo bunlar
kesinilikle öyle canım sadece başını alana kadar küçük bi acı var sonra ACI gidiyo yerine zevk alıyoBen şunu merak ediyorum . Afedersiniz ama başı girdikten sonra acı var mı ? Yoksa tek sorun baş kısmı girene kadar mı ?
Haydar Dümenin bir videosunu izlemiştim. Sadece 2 cm'lik alanda his var. Gerisi boşluk diye. Aklıma takıldı
yuh diyorum artık pes yani nekadar iğrenç bişey ya herşeyin bi zamanı bi yaşı var insanların yaşayış şartları çok tuhaf allahım islah etsin üzülme sende en kısa süre başarcaksın bizde burda bu yorumlar bu tavsiyeler sayesinde yendik farklı bişey yapmadık
Yok canım doktora sormadım. Bu sitede okudum hamile kalan çok kişi okuyunca bende bi deneyim dedim.Evet ya benim eşim de kabul etmese de onda da erken boşalma sorunu var ön sevişmeyi kısa kesiyor daha erken değil mi hazır Değilim dediğimde birazdan boş... Ama diyor of zevke gelmeyi de geçtim kademe atlamak için haz almak istiyorum beno jeli dün araştırdım içeri sıkılıyormuş doktora danışsam diye geçirdim aklımdan dün normal bi şekilde jel olmadan da yapabildim ama gündüz bepantolle egzersiz Yaptım iç kısımda yanma vardı tahribat varsa belki işe yarar diye ..bepantol MÜ yumuşattı bilmiyorum da oldu yani ama bi sonrakinde sıkıntı yaşarsam o jel Aklımda doktor mu önermişti ?
Canım presed i kaç aydır kullanıyorsun? Ben geçen ay kullandım ama adet oldum. Doktora gitmeyi düşünüyorum belki de sorun var.Türkiyedede preseed var hamile kalmayı kolaylaştırıcı bende onu kullanıyorum
kurtulucaksın sadece kendine inan bunu yapabilirim başarabilirim de kendine telkinde bulun hep çok basit kız dicen bunun için mi bukadar beklemişimInshallah canim. Evet o yasta adet gördükleri icin, ve o yasta sekse meraklari arttigi icin dogru düzgün bilmeleri gerektigini düsünüp o yasta ders veriyolar.. acayip bir ülke haha.. bakalim inshallah tez zamanda kurtulurum
bunu dicegimi cok iyi biliyorum, bunun icin mi bekledim bunun icinmi okadar uzdum kendimi diye, ama gelde anlatkurtulucaksın sadece kendine inan bunu yapabilirim başarabilirim de kendine telkinde bulun hep çok basit kız dicen bunun için mi bukadar beklemişim
sabret lütfen dayan acıya çok az bi acı ya anlık bak iğne oluyo gibi düşün sonrası çok kolay zaten inş başarırsın sende yazarsın yendiğinde bu hastalığıbunu dicegimi cok iyi biliyorum, bunun icin mi bekledim bunun icinmi okadar uzdum kendimi diye, ama gelde anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?