- 31 Mayıs 2017
- 131
- 81
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.281
inshallah canim :)sabret lütfen dayan acıya çok az bi acı ya anlık bak iğne oluyo gibi düşün sonrası çok kolay zaten inş başarırsın sende yazarsın yendiğinde bu hastalığı
Üç aydır kullanıyom canım ama eşimde sperm yavaşlığı vardı şimdi düzeldi. Birde bu çeji vajina içine enjekte etmen kazım amacımo ama ben onu yapmadım sadece kayganlaştırsın diye vajina dışına sürüyorumCanım presed i kaç aydır kullanıyorsun? Ben geçen ay kullandım ama adet oldum. Doktora gitmeyi düşünüyorum belki de sorun var.
Yanmanın nedeni bebe yağı olabilir benim de başıma gelmişti .ayrıca uyuşturucu bişey kullanmanda fayda var .zaten çok pozisyon denemeniz için erken derimBu sorunu bi turlu yenemiyorum. Mum egzersizi yapiyorum bi penis boyu kadar aliyorum. Ama is esime gelince kadilmalarim ve yanmalarim basliyor. Sadece 2 pozisyonda deneyebiliyoruz. Ben farkli pozisyonlardan cok korkuyorum hic denemiyorum bile. Islanmam iyi ama is girise gelince kuruyorum hemen kasiliyor ve yanmaya basliyorum. Bebe yagi kullaniyoruz.
Tedavi için para vermek boş sen aynısını evdede yapabilirsin ben verdim ama keşke verseymişim hani yendim mi vajinusmusu yok
Kizlar. Simdi doktordan geliyorum. Morelim asiri bozuk. Ben sanmistimki bugün bana ödev verir, söyle yap böyle yap ve ya hap falan verir sandim. Yurt disinda piskolojiye cok önem veriyolar, bu kendini tanima sakin olmayi ögreten bir tedavi, aylarca sürebilir dedi.. benim okadar bekliyecek sabrim kalmadi! Balayimiz zaten afedersiniz bK gibi gecti, iki hafta sonra tatile gidicez, bari orda yasiyalim balayini istiyorumiki haftaya bu illeti yenmem lazim Cok üzüldüm... kadin dediklerimi kagita yazdi, bizden haber alicaksin dedi.. devlet hastanesinde.. iki haftada yenmeyi hic düsünme dedi bidahaki seyans bir ay sonra olabilir dedi. Iki hafta cok kisa bir süre dedi yardim edin ben bu pisligi yenmek istiyorum. Kulak cöpünü basi ve biraz daha alabildim sonra biseye degdi gibi oldu cikardim. Dün dedimki bu sefer yapicam, ama bunda hic sokamadim bile.. anlamadim. Ama kafama koydum bu egzersizlerle yenicem
Ben kulak çöpünü alamadıgımda oturup ağlamış , eşime benden boşanabilirsin demiştim.. Hala daha yenemedim ama tek parmakları , tek parmaktan birz kalın aparatı alabiliyorum. Tavsiyem bacaklarını açıp , belinin altına yastık koy ve aparatını popoya doğru nefes vererek ittir.
İnsallah tez zzamanfa hepimiz yeneriz ...
biraz faydası oldu ama yine çözüm bende benim aşmam lazım bunu dilatör setiyle egzersiz yaptırıyorlar parmak egzersizi falan bunlarınkiyle hepsini yapıyorum ama penise gelince olmuyorPara vermedim canim, devlet hastanesi.. sana ne önerdiler tedavide, neden yardim etmedi acaba?
biraz faydası oldu ama yine çözüm bende benim aşmam lazım bunu dilatör setiyle egzersiz yaptırıyorlar parmak egzersizi falan bunlarınkiyle hepsini yapıyorum ama penise gelince olmuyor
penis büyüklüğündeki giriyor acılıda olsa durup nefesle oluyorpns büyüklügündeki alet giriyormu canim, eger giriyorsa cok yakinsin demekdir. bak ben daha kulak cöpü sokamiyorum..
penis büyüklüğündeki giriyor acılıda olsa durup nefesle oluyor
şimdi ara verdim düşük yaptım bir iki hafta geçsin egzersize başlıcam bir ay ilişki olmicak dedi doktorBence pns buyuklugundeki aparala daha fazla calisman gerektigi icin pnsle olmuyo. tv izlerken icinde tut gevsemeye calis. o buyuklukdeki seyin orda durmasina iyice alis, ondan sonra esinle iliskiye girmeden yine egzersizi yap, cikardikdan hemen sonra esin girsin bence olucakdir
şimdi ara verdim düşük yaptım bir iki hafta geçsin egzersize başlıcam bir ay ilişki olmicak dedi doktor
Canım yere çarşaf ser veriyor uzan aç ayaklarını bepantol krem al kremle vajinanı dairesel harektler yap zevk almaya odaklan. 10 dk majaj yap. Ayna şaft değil. Al kulak çöpünü gürüşe yerleştir. Derin karnından nefes al ver al ver rahatla . Al verirken yavaşça ıkın çiş yapar gibi ıkınırken ittir çok kolay girer. Acı yok ama yanma olursa çekme bekle orda nefes al ver rahatla geçince devam et bakmışsın girmişKizlar yaa.. 4 günde yendim, bir haftada yendi diyenler nerdesinizBenim tamda 4 günde, bir haftada yenmeye ihtiyacim var. Iki hafta sonra tatile gidicez, kafam rahat olsun istiyorum. Gecen gün kulak cöpünün yarisini alan ben, 3 gündür hic sokamiyorum bile.. simdi de denedim, yine alamadim.. yani deneyemedim bile korktum. Lütfen yardim edin 4 günde yeneyiim bende parmagi hic sokamam galiba, önce kulak cöpünü yapmam lazim. Ben tuvalette bacaklarimi cok acarak ve sirtimi yaslayarak ayna ile yapiyorum. Nedense yatakda yapmak hosuma gitmiyor canim istemiyor. tuvalette yapiyorum. Bir yardim edin, biliyorum 10 kez anlattiniz, ama motive veya cesaret lazim bana napabilirim
Ben parmak yapmadım aparatla yap hergün bi aparatı yap üç günde yenersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?