Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aparatim yok ama önce kulak cöpüyle denemeyi düsündum, yapayim simdi sonra yazayim sana

Aparatim yok ama önce kulak cöpüyle denemeyi düsündum, yapayim simdi sonra yazayim sana
İLK ÖYCE VAJİNİN ÜST BÖYLESİNİ BEBEK YAĞLA OYNA Kİ RAHATLA ZEVKE GEL YANİ MASTIRBASYON YAPIYO GİBİ DÜŞÜN RAHMİNE UYARI GÖNDER İLK ÖNCE ONDAN SONRA KULAK ÇÖPÜNÜ SOK BU İŞLEMİ EŞİN YAPSA DAHA İYİ OLUR İLK ÖNCE VAJNAYA Bİ UYARI GÖNDERİN ELİNLE OYNASIN BAYA .ZATEN ANLICAN ZEVKE GELDİĞİNİ

Canim zevke geldim zaten sonra aynayla baktigimda deligi bulamadim cünkü beyaz akinti gelmis. ondan sonra tiksindim sokamadim. odada oturdum agliyorum

BİRAZ cesaret lütfen ya sen kendi kendine piskolojini maf ediyosun ki ya yapamam yapamıcam böyle bişe yok yapıcam olucak de ya bizim senden farkımız yoktu bak nasıl yaptık çünkü kararlı ve cesaretliydik toparlan lütfen tatilinin mutlu geçmesini istiyosan yap bnm tatilim zehir oldu ağlamaktan ölmüştüm bu şeyleri yaşamak istemiyosan cesaret lütfen

Canim zevke geldim zaten sonra aynayla baktigimda deligi bulamadim cünkü beyaz akinti gelmis. ondan sonra tiksindim sokamadim. odada oturdum agliyorum
o akıntıdan iğrenme asıl o akıntın olmasa çocuğun olmuyo o akıntını salgılanmazsa ilişkilerin ağrısız acısız ve daha zevkli olmanı sağlıyo eşinin kinin iğrenmiyon kendinden mi iğreniyosun bacım ya toparla kendini

haklisin ama beynime laf geciremiyorum iste Acaba egzersiz yapmadan esli denememi yapsam, ikinarak nefes alip vererek? bilemedim..
yap kafanı egzersizle şartlandırmana gerek yok ki bakarsın sen penisi daha kolay alırsın herşey beyinde bitiyo ama ilk önce zevkke gel öyle eşinle dene ve penisi elinle kendin sok ve ikin bol bol
ve sevişmelerini uzun tutt vücüdün uyarı noktalarını bil örneğin gögüs ucun yada sırt bölgen bunları farkett bunlara dokunması söyle eşine sen gevşe ilk başta

Son düzenleme:

yaptim!! yaptim canlarim! galiba böyle cesarete ihtiyacim vardi.. tuvalette oturarak yaptim ama yine, ama yaptim, hepsini aldim, yani parmaklarimin tutusuna kadar, birazcik yanar gibi, yani nasil anlaticagimi bilmiyorum, ama nefes verirken ikinarak oldu. biraz daire yaptim. ama bunu bir kac kez yapmam lazim hemen daha buyuk bir aparata gecebilicegimi sanmiyorum, bunu en az 3-4 kez yapmam lazim

Canim Ben kusadasinda Dr Murat ulusoya gittim gecen hafta, ayni gün iliskiye girdik. Hipnoz falan yapiyor. Ben 19 senedir cekiyordum bu illeti. Ama bitti cok sükür

bu işte ya gördün mü korkacak bişe yokmuş emin ol penis daha yumuşak ve daha kolay girişi brova sana devam et böyle 1 saat arayla yap egzersizlerini akşma hazırla kendini eşine sexs şeyler giy kendini motive etmene yardımcı olur

Hemen pns gecemicem galiba, ama egzersizleri devam ettiricem, aparatlari buyutucem, parmakla yapicam, sonrasi gelicekdir diye dusunuyorum

Hemen pns gecemicem galiba, ama egzersizleri devam ettiricem, aparatlari buyutucem, parmakla yapicam, sonrasi gelicekdir diye dusunuyorum
Biliyormusun o kulak çöpünün tamamını almakla kendine ne kadar büyük bir iyilik yaptın. Bu bile senin bu illetten kurtulabileceğine en büyük kanıt.hergün egzersizine vakit ayırırsan tatile kadar çoktan yenmiş olacaksın. Tebrik ederim.

yaa cok tesekkur ederim!! inan sizlerin sayesinde :) bunu okumak cok mutlu etti beni Allah razi olsun cok sagol canim!!

yaa cok tesekkur ederim!! inan sizlerin sayesinde :) bunu okumak cok mutlu etti beni Allah razi olsun cok sagol canim!!
Gördünmü bak isteyince oluyo ağlamak sızlamak nereye kadar ergeç bu iş olcak de sürekli kulak çöpünü yap baktınki artık çok kolay oluyo aparata geç. Ara verme sakın

Gördünmü bak isteyince oluyo ağlamak sızlamak nereye kadar ergeç bu iş olcak de sürekli kulak çöpünü yap baktınki artık çok kolay oluyo aparata geç. Ara verme sakın
zaten kızlar farkındamısız herşey beyinde bitiyo biraz cesaret sonra gerisi çok kolaylıkla geliyo başarabiliriz herşeyi çünkü biz güçlü kadınlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…