Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

simdi nasilsin peki, ilk iliskinizden beri iyimi hersye, yani korkmadan yapabiliyomusun artik
Evet canım, artık korku, kasılma diye bişey kalmadı. Her gün aparatlarla giriş yapıyorum, çünkü işim gereği başka şehirlerde otellerde kalıyorum, evde olduğum zaman da eşimle.

Canım serçe parmağa geçmeni öneriyorum Şiddetle !!

biraz faydası oldu ama yine çözüm bende benim aşmam lazım bunu dilatör setiyle egzersiz yaptırıyorlar parmak egzersizi falan bunlarınkiyle hepsini yapıyorum ama penise gelince olmuyor
Csnım Eşli deneme öncesi egzersiz yap ve penisi de aparat gibi düşün öyle yap faydası olacak

denedim canım denemediğim birşey kalmadı ki
Bak şu an eşimle şu şekilde yapıyorum : Derince nefes alıyorum karnını şişirerek ,üfleyerek Yavaşça veriyorum ve ıkınıyorım .o Kısım açılmış oluyo elimle yerleştiriyorum ve nefes verlrken ben eşim itiyor hafifçe ben nefes vermeyi bitirince dıruyo nefes alıyorum tekrar verirken itiyo sıkıştığım yerde kegel yapıyorum vajen kaslarımı sıktığımda duruyo gevşettipimde gözümü kırparak işaret veriyorum o Sırada itiyo hop girdi ..bak ben şimdi düşünüyorum da egzersiz yapmadan da bunları yapabilir miydim acep :) aynıları yap inşsllah bu sefer olacdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…