- 31 Mayıs 2017
- 131
- 81
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.321
cok haklisin canim aynen oyle yapicamGördünmü bak isteyince oluyo ağlamak sızlamak nereye kadar ergeç bu iş olcak de sürekli kulak çöpünü yap baktınki artık çok kolay oluyo aparata geç. Ara verme sakın
zaten kızlar farkındamısız herşey beyinde bitiyo biraz cesaret sonra gerisi çok kolaylıkla geliyo başarabiliriz herşeyi çünkü biz güçlü kadınlarız
Güzel haberlerini bekliyoruz.yaa cok tesekkur ederim!! inan sizlerin sayesinde :) bunu okumak cok mutlu etti beni Allah razi olsun cok sagol canim!!
Banada burda bir arkadas önemli kisimlarini foto olarak yollamisti, gercekten cok etkileyici ve güzel anlatiyo herseyi detayliMerhaba bende bugün sipariş verdim faydalı mı kitap acaba bilgi verirseniz sevinirim
Evet canım, artık korku, kasılma diye bişey kalmadı. Her gün aparatlarla giriş yapıyorum, çünkü işim gereği başka şehirlerde otellerde kalıyorum, evde olduğum zaman da eşimle.simdi nasilsin peki, ilk iliskinizden beri iyimi hersye, yani korkmadan yapabiliyomusun artik
Canım serçe parmağa geçmeni öneriyorum Şiddetle !!Kizlar. Simdi doktordan geliyorum. Morelim asiri bozuk. Ben sanmistimki bugün bana ödev verir, söyle yap böyle yap ve ya hap falan verir sandim. Yurt disinda piskolojiye cok önem veriyolar, bu kendini tanima sakin olmayi ögreten bir tedavi, aylarca sürebilir dedi.. benim okadar bekliyecek sabrim kalmadi! Balayimiz zaten afedersiniz bK gibi gecti, iki hafta sonra tatile gidicez, bari orda yasiyalim balayini istiyorumiki haftaya bu illeti yenmem lazim Cok üzüldüm... kadin dediklerimi kagita yazdi, bizden haber alicaksin dedi.. devlet hastanesinde.. iki haftada yenmeyi hic düsünme dedi bidahaki seyans bir ay sonra olabilir dedi. Iki hafta cok kisa bir süre dedi yardim edin ben bu pisligi yenmek istiyorum. Kulak cöpünü basi ve biraz daha alabildim sonra biseye degdi gibi oldu cikardim. Dün dedimki bu sefer yapicam, ama bunda hic sokamadim bile.. anlamadim. Ama kafama koydum bu egzersizlerle yenicem
Csnım Eşli deneme öncesi egzersiz yap ve penisi de aparat gibi düşün öyle yap faydası olacakbiraz faydası oldu ama yine çözüm bende benim aşmam lazım bunu dilatör setiyle egzersiz yaptırıyorlar parmak egzersizi falan bunlarınkiyle hepsini yapıyorum ama penise gelince olmuyor
denedim canım denemediğim birşey kalmadı kiCsnım Eşli deneme öncesi egzersiz yap ve penisi de aparat gibi düşün öyle yap faydası olacak
denedim canım denemediğim birşey kalmadı kiCsnım Eşli deneme öncesi egzersiz yap ve penisi de aparat gibi düşün öyle yap faydası olacak
Bak şu an eşimle şu şekilde yapıyorum : Derince nefes alıyorum karnını şişirerek ,üfleyerek Yavaşça veriyorum ve ıkınıyorım .o Kısım açılmış oluyo elimle yerleştiriyorum ve nefes verlrken ben eşim itiyor hafifçe ben nefes vermeyi bitirince dıruyo nefes alıyorum tekrar verirken itiyo sıkıştığım yerde kegel yapıyorum vajen kaslarımı sıktığımda duruyo gevşettipimde gözümü kırparak işaret veriyorum o Sırada itiyo hop girdi ..bak ben şimdi düşünüyorum da egzersiz yapmadan da bunları yapabilir miydim acep :) aynıları yap inşsllah bu sefer olacdkdenedim canım denemediğim birşey kalmadı ki
İtme Yönünü doğru ayarlamalısın Aşağıya doğru eğimli olacak şekilde ilerleteceksin.pozisyon olarak ne uyguluyorsun değiştir istersendenedim canım denemediğim birşey kalmadı ki
şu bir iki hafta geçsin tekrar başlıcam inşallah bir şekilde başarmam lazım teşekkür ederim yazdıkların içinİtme Yönünü doğru ayarlamalısın Aşağıya doğru eğimli olacak şekilde ilerleteceksin.pozisyon olarak ne uyguluyorsun değiştir istersen
şu bir iki hafta geçsin tekrar başlıcam inşallah bir şekilde başarmam lazım teşekkür ederim yazdıkların için
BEBEK YAĞI SÜR PARMAĞINA YADA HAKKİ ZEYTİN YAĞ BİŞE SARMA HİSSET PARMAĞINIKizlar serce parmagi deniycem, eldiven yok, acaba strec yapsam olurmu?
Iki hafta niye ?şu bir iki hafta geçsin tekrar başlıcam inşallah bir şekilde başarmam lazım teşekkür ederim yazdıkların için
Streç tırtıklı olursa tahriş eder bende öyle olmuştu hemfn al bi eldivenKizlar serce parmagi deniycem, eldiven yok, acaba strec yapsam olurmu?
düşük yaptığım için enfeksiyon kapmiyim diye canımIki hafta niye ?
tamam canım yazarımbize yazarsin canim baslayinca, birbirimize destek olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?