- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.341
Açıkçası bana da garip geldi ta kasım gibi başka bir vajinusmus grubunda ilişkileri Çoktan yaptığına dair mesajlarını okumuştum bir de burdaki tarihlere baktım tutmuyor ama bişey demek istemedim ....Bir uğrayayım dedim, neler oluyor buralarda dedim :)
@gulsahgelin001 Sen de mi vajinismussun? Sen başka grupta, hamile olduğunu yazmamış mıydın?
Canım harikasın devamı o kadar güzel gelicek ki her aşamandan haberdar etburaya egzersizlerin nasil gittigini yazayim kizlar, iki günde kulak cöpünden serce parmaga gecebildim. inanin dediginiz gibi parmak cok daha kolaymis! Yarisindan fazlasi girebildi, icerde beklettim biraz ama daire seklinde hareket yapamadim ve gir cik yapamadim, strec yapmistim, cikarirken acidi biraz bence strec yuzunden. Azimli8080
arkadasimin da dedigi gibi gidip eldiven alicam. Eger burada sessiz okuyanlar varsa, inanin bana hic dokunamiyodum. lütfen eline bir ayna al ve bak iyice ne nerde ögren. sonra parmaga bol bebeyagi /kayganlastirici sür ve korkma, cünkü senin parmagin senin vucudun, istedigin zaman durabilirsin, yeterki o adimi atin! :) ben yaptigim icin cok mutluyum, devami getiricem, inshallah hepimiz en kisa zamanda basaririz
Şırınga Yöntemi'yle hamile kalmıştı ama malesef sıkıntı oldu sonra ....Bir uğrayayım dedim, neler oluyor buralarda dedim :)
@gulsahgelin001 Sen de mi vajinismussun? Sen başka grupta, hamile olduğunu yazmamış mıydın?
Allah Allah yorgunluk filan mi oluyo acaba ya da çok mi ara veriyorsunuz ki .Kaç ilişki oldu şimdiye kadar ?kızlar selam uzun zamandır yazamıyorum ama yıne takip ediyorum forumu ...ya ben yıne yapamıyorum yani şöyle deyim bazen oluyo bazen olmuyor bir stabilize olamadı...offff şimdide bebek istıyoruz umutsuzum yine
Sen 2 nisanda yenmiştin benden çokkk önce korktum bak şimdikızlar selam uzun zamandır yazamıyorum ama yıne takip ediyorum forumu ...ya ben yıne yapamıyorum yani şöyle deyim bazen oluyo bazen olmuyor bir stabilize olamadı...offff şimdide bebek istıyoruz umutsuzum yine
İLk olarak haftada bir yapma ilşikiye alışana kadar devamlı yap günde iki kere bile yap bak hala yapmama rağmen bende penisi hep kendi elimle yerleştiriyorum korkumu atamadımara veriyoruz evet bıraz haftada bır oluyo bazen iki şimdiye kadar yendim sandığımdan beri 3 ay geçti ve bazısında oldu bazısında olmuyor ki çok açık olacak ama şöyle bir durum var misyoner pozisyonu denen çiftlerin yüzünün bırbırıne dnük olduğu pozisyon da hiç yapamıyorum
ancak ben yüzüstü yatıcam eşim arkadan vajinaya giriş yapacak buda çok zor oluyo tabi yani bazen oluyor bazen olmuyornapcamı bılemedim
Ay o pozisyon benim için hiç rahat değil denemedim bile.şimdiye kadar Olanları öyle yaptıysan Kontrolü eşine verebiliyorsun demek oluyo,ben veremiyorum şimdilik,toplam 11 ilişkimiz olmasına rağmen.ara veriyoruz evet bıraz haftada bır oluyo bazen iki şimdiye kadar yendim sandığımdan beri 3 ay geçti ve bazısında oldu bazısında olmuyor ki çok açık olacak ama şöyle bir durum var misyoner pozisyonu denen çiftlerin yüzünün bırbırıne dnük olduğu pozisyon da hiç yapamıyorum
ancak ben yüzüstü yatıcam eşim arkadan vajinaya giriş yapacak buda çok zor oluyo tabi yani bazen oluyor bazen olmuyornapcamı bılemedim
ya aslındaAy o pozisyon benim için hiç rahat değil denemedim bile.şimdiye kadar Olanları öyle yaptıysan Kontrolü eşine verebiliyorsun demek oluyo,ben veremiyorum şimdilik,toplam 11 ilişkimiz olmasına rağmen.
Aslında sen altta olsan kendin yerleştirsen nefes al ver ıkın derken girdirsen eşin ilerlese bunları denedin mi
bu arada en zor pozisyonu yapıyosun brova sana onu yaptığında diğer pozisyonların olmama riski daha düşük çünkü kasıllıyosun baya sırt üstü dene yada yatak ucu dene canım bnmara veriyoruz evet bıraz haftada bır oluyo bazen iki şimdiye kadar yendim sandığımdan beri 3 ay geçti ve bazısında oldu bazısında olmuyor ki çok açık olacak ama şöyle bir durum var misyoner pozisyonu denen çiftlerin yüzünün bırbırıne dnük olduğu pozisyon da hiç yapamıyorum
ciddimisiniz buda işte bana tam olmuyo hissi veriyor. bide mesela ilk başta sanki duvar var gibi hissederdim şuan o duvar yok ama şimdi de en sonunda biyere değiyor gibi böyle hisseden varmıbu arada en zor pozisyonu yapıyosun brova sana onu yaptığında diğer pozisyonların olmama riski daha çünkü kasıllıyosun baya sırt üstü dene yada yatak ucu dene canım bnm
Senin rahat pozisyon bulmam gerekiyor bence yönde sıkıntı olabilir. Bak ben hiç denemedim ama sen Üstte ve sırtın eşine dönük pozisyon rahat oluyormuş ben artık niyetlenince yapabiliyorum sofun yok ama onu da denicem bi dahakine..onu da dene altta yatar pozisyonu da altta olunca velinin Boşluk kısmına yastık koy bacaklarını elinin beline dola ben egzersiz yaparken de test ermiştim yol Açılıyor bacakları bele dolayıncaya aslındaozamanda ben yerlestırıyorum. bizim yön sıkıntımız var sanırım bazen tabiri caizse cup diye giriyo bazen kayıp gidio hiç girmiyor altta olsam yön dahamı kolay olur acaba bide yatak ucu pozisyonu varmış bazı arkadslar öle yenmişti ama nasıl bılmıyorum
ben hiç egzersiz yapmadım burda okuduklarımla sizlerin sayesınde cesaretlenerek yapmıştım 8 ayın sonundaIstersen egzersizleri tazele biraz
Tam da o yerde kegel yap arkadasım gidiyo öyle yapıncaciddimisiniz buda işte bana tam olmuyo hissi veriyor. bide mesela ilk başta sanki duvar var gibi hissederdim şuan o duvar yok ama şimdi de en sonunda biyere değiyor gibi böyle hisseden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?