- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.361
sırtım eşime dönük ama ben üsttemi olucam tam anlamadımSenin rahat pozisyon bulmam gerekiyor bence yönde sıkıntı olabilir. Bak ben hiç denemedim ama sen Üstte ve sırtın eşine dönük pozisyon rahat oluyormuş ben artık niyetlenince yapabiliyorum sofun yok ama onu da denicem bi dahakine..onu da dene altta yatar pozisyonu da altta olunca velinin Boşluk kısmına yastık koy bacaklarını elinin beline dola ben egzersiz yaparken de test ermiştim yol Açılıyor bacakları bele dolayınca
evet bizde senin gibiydik sanki duvar hissi vardı hepimizde sana tavsiyem hergün yap alışana kadar bi haftada bir kere iki kereyle olmaz çünkü ara verdikçe geri gidiyosun yatak ucu dene yatak ucuna otur sırtına iki tane yastık koy bacaklarını iyice aç ve eşinin penisini popoya eğimli bir şeklde sen yerleştirciddimisiniz buda işte bana tam olmuyo hissi veriyor. bide mesela ilk başta sanki duvar var gibi hissederdim şuan o duvar yok ama şimdi de en sonunda biyere değiyor gibi böyle hisseden varmı
Evet eşin yatacak sen Üstte olacaksın ama Sırtını döneceksin eşinesırtım eşime dönük ama ben üsttemi olucam tam anlamadım
tavsiyelerinizi denicem bide vemcaıne sprey ıle yapmak ıstıyorum ama bebek istediğimiz için cekınıyorumevet bizde senin gibiydik sanki duvar hissi vardı hepimizde sana tavsiyem hergün yap alışana kadar bi haftada bir kere iki kereyle olmaz çünkü ara verdikçe geri gidiyosun yatak ucu dene yatak ucuna otur sırtına iki tane yastık koy bacaklarını iyice aç ve eşinin penisini popoya eğimli bir şeklde sen yerleştir
spreyler spemleri vajinaya ulaştırmıyo diye biliyorum bebek yağı kullan eşin içine boşaldığnda ayakları havaya kaldır 15 dakki bekle canımtavsiyelerinizi denicem bide vemcaıne sprey ıle yapmak ıstıyorum ama bebek istediğimiz için cekınıyorum
ya aslındaozamanda ben yerlestırıyorum. bizim yön sıkıntımız var sanırım bazen tabiri caizse cup diye giriyo bazen kayıp gidio hiç girmiyor altta olsam yön dahamı kolay olur acaba bide yatak ucu pozisyonu varmış bazı arkadslar öle yenmişti ama nasıl bılmıyorum
Nasıl yaa. Hiç duymamıştım, çok garip!Şırınga Yöntemi'yle hamile kalmıştı ama malesef sıkıntı oldu sonra ....
Wemcaine gerek yokki yapacağın şey çok basit pozisyon değiştireceksin şu yazdıklarımı da bi uygula wemcain en son çaretavsiyelerinizi denicem bide vemcaıne sprey ıle yapmak ıstıyorum ama bebek istediğimiz için cekınıyorum
ilişki için tedavi oldum ama yine sadece p. yarısını alabiliyordum öyle olmuyordu bizde çocuk çok istiyorduk şırınga yöntemi vardı spermleri şırıngaya çekiyorduk ve rahme yolluyorduk öyle hamile kaldım çok yaşayamadan hamileliği düşük yaptımNasıl yaa. Hiç duymamıştım, çok garip!
Canım benim :) sessiz sessiz okuyorum yenenlerle içimden seviniyorum , deneme aşamasındakiler için dua ediyorum.nuriye54 nerdesiiiinnnnn :)
PARMAK DENEDİN Mİ ?kızlar günaydınnn dün eve gitti dedim bı egzersızleri deneyim.önce kagıt havluyu steçledım o bölgeye zeydın yagı sürdüm masaj yaparak denedim oraya bısey gırmıyo ıknırken ittim falan ama yokk
sonra mumla denedim oda olmadı offff
kızlar günaydınnn dün eve gitti dedim bı egzersızleri deneyim.önce kagıt havluyu steçledım o bölgeye zeydın yagı sürdüm masaj yaparak denedim oraya bısey gırmıyo ıknırken ittim falan ama yokk
sonra mumla denedim oda olmadı offff
BU ARADA SEN BU DEDİKLERİNİ YAPIYOMUSUN CANIM HASTALIĞI YENEBİLDİNMİ BİZ YENDİĞİMİZ HALDE SENİN KADAR DETAYLI YORUM YAPAMIORUZCanim hic pes etme, bak önce serce parmaginla dene, parmagina eldiven gecir gercekten aparattan daha rahat giriyo, okadadr rahat giriyoki, hic bir sekilde aci olmuyo, ilk olarak parmagini hazirla ve aynayla deligi bul, oraya yerlestir sokmadan bekle.. sadece ikinma, ikinmadan önce derin nefesini burnundan al karnin sisene kadar sonra tut 3-5 saniye, ve agzindan üfür hepsini, bunu 3-4 kez yap iyice gevsemen icin, sonrasinda bogum bogum ilerliceksin, hepsini birden kimse alamaz, yavas yavas :) nefes alip vererek, sen bence kendini kasmissin hem kasip hem ikinmaya calismissin bence bak snein yazdiginin uzerinde cok uzun bir mesaj attim onu bi oku canim
Evet canim serce parmakdayim hepsini alabiliyorum, serceye alisinca isaret parmaga gecicemBU ARADA SEN BU DEDİKLERİNİ YAPIYOMUSUN CANIM HASTALIĞI YENEBİLDİNMİ BİZ YENDİĞİMİZ HALDE SENİN KADAR DETAYLI YORUM YAPAMIORUZ
Baya ilerlemişsin canım çok sevindimEvet canim serce parmakdayim hepsini alabiliyorum, serceye alisinca isaret parmaga gecicem
evet bende cok mutluyum!! pes etmemek önemliymis iste :) sizlerin sayesinde, kulak cöpünün hepsini alamadim diye aglamistim sizlerde toparla kendini yapabilirsin yazinca girip yapmistim ve hepsini almistim. Sonra dedim parmak dedikleri gibi dahami kolay, ilk yarisi girdi sadece. ikinci deneyisimde (ayni gun) hepsini aldim ve 15 dakika beklettim icindeBaya ilerlemişsin canım çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?