- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.381
Çok iyi yol katetttin hergün yap sonra ikinci parmağa geç. Ban şu an parmak itici geliyo düşün yani harikasın
ben tam bir komediyim sanırım ya delik yok bulamıyorum daha neresi olduğunu bu kadar olurmu yaa offf sinirlerim ciddi anlamda bozuldu
:) olmayınca acaba yanlış yerimi zorluyorum diyorumCanim bacaklarini iyice acman gerekiyo, ve ikinarak yavas yavas iyice bak aynayla deligi bulucaksin, eger dudaklarin kapatiyosa hafifce ellerimle yanlara dogru kakdir, ozaman görüceksin
hem adetin geliyosa kesin delik var yani :))
o delik yukarida degil, en asagida yani popo deligin hemen yaninda aslinda :) bide öyle bak bakalim belki yanlis yere baktin bilmiyorum :) ama inan bana ikinarak bak ve kasma kendini, cünkü ben aynaya bakarak kendimi bilerek kasdim ve baktim delik kayboldu, tamamen kapandi hic yokdu. sonra derin nefes al ver yaptim ikindim tekrar acildi :) belki kasiyosundur :):) olmayınca acaba yanlış yerimi zorluyorum diyorum
bide öyle deneyım bakalımo delik yukarida degil, en asagida yani popo deligin hemen yaninda aslinda :) bide öyle bak bakalim belki yanlis yere baktin bilmiyorum :) ama inan bana ikinarak bak ve kasma kendini, cünkü ben aynaya bakarak kendimi bilerek kasdim ve baktim delik kayboldu, tamamen kapandi hic yokdu. sonra derin nefes al ver yaptim ikindim tekrar acildi :) belki kasiyosundur :)
Ben aparatla yendim ama bi kere işaret parmağımı sokmuştum içini hissetmek için:) şu an ilişkide çok rahatım sadece jeli bırakamadımBanada cok itici geliyodu ama biliyomusun incecik kulak cöpünden daaha az acitiyo emin olabilirsin. bak ben nasil yaptim anlatayim belki seni cesaretlendirir, inan yapamiycagin sey yok canim! Düsündüm, hic degilse parmagimla oralari geziyim.. bebe yagi surdum eldiven vardi tabi, önümde de dizi actim. Parmagimi vajen girisine koydum sokmadan. dedimki nasilsa istemedigim an durabilirim.. aynen bu sekilde dusun ve parmagini orada tut. Sonra dedim ufacik bir bogumu deneyeyim, ve girdi hemen, ilk bogum cok kolay giriyo, bence hic degilse dene, hic sokamazsan tamam, baska türlü devam ederiz, ama denemeden bilmiyoki insan :) sonra kegel yapinca resmen vagina parmagi icine aliyo inanki aci yok sadece komik bi duygu sanki kidiklaniyo gibi :)) sen napiyosun simdi peki :)Bak ben bukadar kisa sürede bunlari yaptiysam inan bana sende yaparsin, cünkü ben kulak cöpünde bile aglamis insanim, düsün orama bakamiyordum bile, simdi vaginami seviyorum :)
Bu yorumu okuyunca bir sene önceki kendimi gördüm ayna egzersizi yapın bu gercekten iyi geliyor bakin nasil açılıyor nefes egzersizi yaparak ayna karşısında deneyibben tam bir komediyim sanırım ya delik yok bulamıyorum daha neresi olduğunu bu kadar olurmu yaa offf sinirlerim ciddi anlamda bozuldu
Canım bak jeli hiç tedirgin olmadan bırakabilirsin ben en sonuncu ilişkimde bıraktım ve öncekilerden daha rahat ettim biliyor musun..artık kullanmıcam üstelik ön sevişme kısmından bi haz almadığım halde..neleri bıraktık biz bunu jeli bi bırak bana hak vereceksin :)Ben aparatla yendim ama bi kere işaret parmağımı sokmuştum içini hissetmek için:) şu an ilişkide çok rahatım sadece jeli bırakamadım
Ben aparatla yendim ama bi kere işaret parmağımı sokmuştum içini hissetmek için:) şu an ilişkide çok rahatım sadece jeli bırakamadım
Bak sen benden daha rahatmışsın aslında.Ben her şekilde giriş yapabiliyorum ama bi dk filan sürüyo pns alışım.şöyke şak diye alamıyorum ve kenfim yerleştiriyorum hala ..ben bu Konuları düzeltmeye çalışıyorum şimdi de..sen girişi bi anda yapabiliyor musun ve eşine tamamen bırakabildin mi Kontrolü ?Kızlar hani o duvarvar ya artık yok:) alışınca görceksiniz
Canım ben mi yanlış Hatırlıyorum sen ilişkiler yaşadın normalde Orasının açık olduğunu delik olduğunu ilişkilerde gördün.hem de ilk ilişkide Bayağı bi açık oluyo artık orası çok üzüldüm ve şaşırdım sanakızlar günaydınnn dün eve gitti dedim bı egzersızleri deneyim.önce kagıt havluyu steçledım o bölgeye zeydın yagı sürdüm masaj yaparak denedim oraya bısey gırmıyo ıknırken ittim falan ama yokk
sonra mumla denedim oda olmadı offff
Yok canım malesef hala eşime bırakamadım ilk kendim yerleştiriyom ama oozisyon olarak sıkıntım yok yavaş yavaş olur ya hepsi acele etmeyelim bu bile büyük başarı bizler için. Birde ilk giriş öyle lak diye olmuyo duvara gelmiyo ama az bi yanma var hep ilkimde. İlkten sonra çıkarıp bidaha sokunca o zaman şak diye giriyo:)ama o ilk bi geçmedi neden acabaBak sen benden daha rahatmışsın aslında.Ben her şekilde giriş yapabiliyorum ama bi dk filan sürüyo pns alışım.şöyke şak diye alamıyorum ve kenfim yerleştiriyorum hala ..ben bu Konuları düzeltmeye çalışıyorum şimdi de..sen girişi bi anda yapabiliyor musun ve eşine tamamen bırakabildin mi Kontrolü ?
Yok canım malesef hala eşime bırakamadım ilk kendim yerleştiriyom ama oozisyon olarak sıkıntım yok yavaş yavaş olur ya hepsi acele etmeyelim bu bile büyük başarı bizler için. Birde ilk giriş öyle lak diye olmuyo duvara gelmiyo ama az bi yanma var hep ilkimde. İlkten sonra çıkarıp bidaha sokunca o zaman şak diye giriyo:)ama o ilk bi geçmedi neden acaba[/QUOTE
Sanırım giriş aşamasında azıcık da olsa kasıyoruz farkında olmadan..ilerledikçe rahatlıyoruz eşim bana dur bi Sn girdi dediğinde o kadar gevşiyorum ki ilerleme korkum yok ne varsa girişte herşey zaman Dediğin gibi bu bile çok büyük başarı bizler için kayganlaştırıcı bırakabilmek hele uyuşturucu jeli ..bunlar çok uzaktı bana bundan sonrakiler ufak tefek Sıkıntılar..vaji atlatınca eşle ilişki başka boyuta geçiyo herkes yener inş biz de bu ufak sıkıntıları çözeriz
Sanırım giriş aşamasında azıcık da olsa kasıyoruz farkında olmadan..ilerledikçe rahatlıyoruz eşim bana dur bi Sn girdi dediğinde o kadar gevşiyorum ki ilerleme korkum yok ne varsa girişte herşey zaman Dediğin gibi bu bile çok büyük başarı bizler için kayganlaştırıcı bırakabilmek hele uyuşturucu jeli ..bunlar çok uzaktı bana bundan sonrakiler ufak tefek Sıkıntılar..vaji atlatınca eşle ilişki başka boyuta geçiyo herkes yener inş biz de bu ufak sıkıntıları çözerizYok canım malesef hala eşime bırakamadım ilk kendim yerleştiriyom ama oozisyon olarak sıkıntım yok yavaş yavaş olur ya hepsi acele etmeyelim bu bile büyük başarı bizler için. Birde ilk giriş öyle lak diye olmuyo duvara gelmiyo ama az bi yanma var hep ilkimde. İlkten sonra çıkarıp bidaha sokunca o zaman şak diye giriyo:)ama o ilk bi geçmedi neden acaba
bende çok tedavi denedim ama yine aynıBu yorumu okuyunca bir sene önceki kendimi gördüm ayna egzersizi yapın bu gercekten iyi geliyor bakin nasil açılıyor nefes egzersizi yaparak ayna karşısında deneyib
aynen canım ama işte mısyoner pozısyonda hiç yapamıyorum son zamanlarda da yaptıgım pozısyonda da yapamıyorum bı korku geri geldi o olan delik yıne kapandıCanım ben mi yanlış Hatırlıyorum sen ilişkiler yaşadın normalde Orasının açık olduğunu delik olduğunu ilişkilerde gördün.hem de ilk ilişkide Bayağı bi açık oluyo artık orası çok üzüldüm ve şaşırdım sana
siz bunu daha önce yaşamışsınız yinede vajinusmusunuzaynen canım ama işte mısyoner pozısyonda hiç yapamıyorum son zamanlarda da yaptıgım pozısyonda da yapamıyorum bı korku geri geldi o olan delik yıne kapandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?