Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar içinizde hera klinigi duyan varmı orayı keşfettim 3günde kesin çözüm ve parmk egzerszleri olmadan diye söyleniyor aranızda oraya gidip bunu başaran varsa mesajlarınızı bekliyorum

aynen canım ama işte mısyoner pozısyonda hiç yapamıyorum son zamanlarda da yaptıgım pozısyonda da yapamıyorum bı korku geri geldi o olan delik yıne kapandı
Eşin mi geriyor seni bi şekilde geriliyorsun sen en iyisi sıfırdan egzersize başla bak bu topiğin ilk sayfasında yazanları uygulamaya başla olur mantıken biliyorsun kü orası kapanmadı topla kendini umutsuzluğa kapılma illa yeneceksin tekrar böyle yıpratma kendini

Sen ilk adım olarak o deliği bulmalısın internetten vajen resimlerini incele kendininkiyle karşılaştır kegel yap,nefes egzersizi yap ıkın o zaman zaten Açılıyor mutlaka görünecektir.Ama önce internetten vajen fotolarına bakmalısın

canım egzerszde yaptım pskologada gittm aynı adanda ebru diye bi doktor bütün umutlarımı yıktı benim
Ya nasil yiksr bu %100tedavisi olan bisey tamamen psikolojik ne zamanki bugun yapacagim güçlüyüm korkmuyorum deyip vücudunuzu rahatlatirsaniz iste tam o zaman oluyor once beyninde bitir sonra egzersizlerini duzenli yap gorceksin ki kullandigin parmak aparat bile daha sert nasil alamadim diye kendine hayret edeceksin .ceken bilir seni cok iyi anlıyorum ama pes etme iliskine yazik esini sogutma kendinden erkeklerin sabri da bir yere kadar desrek veriyorlar gelisme gormezlerse canları sıkilıyor kendilerini yetersiz görüyorlar

hera klinigi duydum biraz maliyet yüksek ama çözüme kesin diyorlar ben hiç ilişkiye giremedim şuana kadar 3yıdr ewliym

hera klinigi duydum biraz maliyet yüksek ama çözüme kesin diyorlar ben hiç ilişkiye giremedim şuana kadar 3yıdr ewliym
3 yılınıza yazik olmus gercekten başardığınızda anlayacaksiniz ne dedigimi daha fazla zaman kaybetmeyin herayi bilmiyorum nerde yaşıyorsunuz isterseniz ben terapi aldigim merkezi özelden yazayim

adanada bi doktora gittim gitmez olsaydım botoks dedi bana yaptırdım pişmanım yine vajinusmus olarak dewam ediyorum
Bende 2 senedir evliyim daha yeni aklima geldi egzersize baslamak. Baktimki herkes egzersizle yeniyo yapicak baska sey kalmadi diyerekden basladim. Bende doktora gittim yurtdisinda kaliyorum ve butun umidimi kesdi uzdu beni cok uzun suren bi tedavi dedi aylar surebilir dedi. Ama burdaki arkadaslar bir haftada hatta 3-4 gunde yenenler var. Serce parmagi sokmayi dene bana özelden yazabilirsin yardim etmek isterim gercekten tedaviden falan daha iyi cunku kendinde anliyosun parmagi sokunca aslinda nekadar kolay oldugunu tamam yapabilirim die dusunuyo insan

canım bende yapıyorum parmakla ama eşimle olmuyor

3 yılınıza yazik olmus gercekten başardığınızda anlayacaksiniz ne dedigimi daha fazla zaman kaybetmeyin herayi bilmiyorum nerde yaşıyorsunuz isterseniz ben terapi aldigim merkezi özelden yazayim
adanada yasıyorum burda bi klinige gittim botoks yöntemi dedi yüzde yüz dedi 2.500tl ödedim narkoz verdi ilaç enjekte etti sonrada başarısz sonuç alamadım aradım gittim tekrar olmadı dedim tekrar para talep ettiler umutlarım yıkıldı o sedyede yattıgım anlar korkunç pskolojim bozuldu bunu fırsata çevirdiler yazıklar olsun

Pos firsatcilar yatacak yerleri yok!!
Cok gecmis olsun canim bak parmakta yapabiliyomussun.. iki parmak üc parmak aparat denedinmi??

Bugün bende kontrol için doktora gittim annemde vardı o söyledi ilişkiye tam giremiyorlar diye bende tedavi için başka doktora gitmiştim ama sonuç alamadım bu doktor niye bana gelmedin dedi bizim geri dönen hastamız hiç olmadı dedi muayene etti hala kızlık zarın duruyor esnek dedi onların yöntemi epidural anestesi yapıp bir odada eşinle bırakıyorlarmış ücret 850 tl ben çok kararsız kaldım ama kurtulmak istiyorum

canım canım nerelsn sen bu yöntem aklına yattımı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…