- 6 Temmuz 2017
- 84
- 63
- 3
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.401
Eşin mi geriyor seni bi şekilde geriliyorsun sen en iyisi sıfırdan egzersize başla bak bu topiğin ilk sayfasında yazanları uygulamaya başla olur mantıken biliyorsun kü orası kapanmadı topla kendini umutsuzluğa kapılma illa yeneceksin tekrar böyle yıpratma kendiniaynen canım ama işte mısyoner pozısyonda hiç yapamıyorum son zamanlarda da yaptıgım pozısyonda da yapamıyorum bı korku geri geldi o olan delik yıne kapandı
Gittiğin doktorlardan biri de çıkıp egzersiz yapalım demedi mi ? Sen de başla egzersizlere hazırla kendini burda herkes yeniyoadanada bi doktora gittim gitmez olsaydım botoks dedi bana yaptırdım pişmanım yine vajinusmus olarak dewam ediyorum
Eşin mi geriyor seni bi şekilde geriliyorsun sen en iyisi sıfırdan egzersize başla bak bu topiğin ilk sayfasında yazanları uygulamaya başla olur mantıken biliyorsun kü orası kapanmadı topla kendini umutsuzluğa kapılma illa yeneceksin tekrar böyle yıpratma kendini
evet desteğin için çok tesekkür ederim . ben hiç egzersız yapmadım dün denedim olmadı ilk yendiğimden beride bi oluyo bı olmuyodu
şimdi hiç olmuyodeliği bile bulup elimi itemiyorum
canım egzerszde yaptım pskologada gittm aynı adanda ebru diye bi doktor bütün umutlarımı yıktı benimGittiğin doktorlardan biri de çıkıp egzersiz yapalım demedi mi ? Sen de başla egzersizlere hazırla kendini burda herkes yeniyo
Ya nasil yiksr bu %100tedavisi olan bisey tamamen psikolojik ne zamanki bugun yapacagim güçlüyüm korkmuyorum deyip vücudunuzu rahatlatirsaniz iste tam o zaman oluyor once beyninde bitir sonra egzersizlerini duzenli yap gorceksin ki kullandigin parmak aparat bile daha sert nasil alamadim diye kendine hayret edeceksin .ceken bilir seni cok iyi anlıyorum ama pes etme iliskine yazik esini sogutma kendinden erkeklerin sabri da bir yere kadar desrek veriyorlar gelisme gormezlerse canları sıkilıyor kendilerini yetersiz görüyorlarcanım egzerszde yaptım pskologada gittm aynı adanda ebru diye bi doktor bütün umutlarımı yıktı benim
hera klinigi duydum biraz maliyet yüksek ama çözüme kesin diyorlar ben hiç ilişkiye giremedim şuana kadar 3yıdr ewliymYa nasil yiksr bu %100tedavisi olan bisey tamamen psikolojik ne zamanki bugun yapacagim güçlüyüm korkmuyorum deyip vücudunuzu rahatlatirsaniz iste tam o zaman oluyor once beyninde bitir sonra egzersizlerini duzenli yap gorceksin ki kullandigin parmak aparat bile daha sert nasil alamadim diye kendine hayret edeceksin .ceken bilir seni cok iyi anlıyorum ama pes etme iliskine yazik esini sogutma kendinden erkeklerin sabri da bir yere kadar desrek veriyorlar gelisme gormezlerse canları sıkilıyor kendilerini yetersiz görüyorlar
3 yılınıza yazik olmus gercekten başardığınızda anlayacaksiniz ne dedigimi daha fazla zaman kaybetmeyin herayi bilmiyorum nerde yaşıyorsunuz isterseniz ben terapi aldigim merkezi özelden yazayimhera klinigi duydum biraz maliyet yüksek ama çözüme kesin diyorlar ben hiç ilişkiye giremedim şuana kadar 3yıdr ewliym
Ne dedi ?ne yaptı ya da ne yapmadi ?canım egzerszde yaptım pskologada gittm aynı adanda ebru diye bi doktor bütün umutlarımı yıktı benim
Bende 2 senedir evliyim daha yeni aklima geldi egzersize baslamak. Baktimki herkes egzersizle yeniyo yapicak baska sey kalmadi diyerekden basladim. Bende doktora gittim yurtdisinda kaliyorum ve butun umidimi kesdi uzdu beni cok uzun suren bi tedavi dedi aylar surebilir dedi. Ama burdaki arkadaslar bir haftada hatta 3-4 gunde yenenler var. Serce parmagi sokmayi dene bana özelden yazabilirsin yardim etmek isterim gercekten tedaviden falan daha iyi cunku kendinde anliyosun parmagi sokunca aslinda nekadar kolay oldugunu tamam yapabilirim die dusunuyo insanadanada bi doktora gittim gitmez olsaydım botoks dedi bana yaptırdım pişmanım yine vajinusmus olarak dewam ediyorum
canım bende yapıyorum parmakla ama eşimle olmuyorBende 2 senedir evliyim daha yeni aklima geldi egzersize baslamak. Baktimki herkes egzersizle yeniyo yapicak baska sey kalmadi diyerekden basladim. Bende doktora gittim yurtdisinda kaliyorum ve butun umidimi kesdi uzdu beni cok uzun suren bi tedavi dedi aylar surebilir dedi. Ama burdaki arkadaslar bir haftada hatta 3-4 gunde yenenler var. Serce parmagi sokmayi dene bana özelden yazabilirsin yardim etmek isterim gercekten tedaviden falan daha iyi cunku kendinde anliyosun parmagi sokunca aslinda nekadar kolay oldugunu tamam yapabilirim die dusunuyo insan
kızlık zarını aldı ilk orda zaten oldu bu işlem ilaç enjekte etti o bölgeye ama allah korumuş beni burdan söylüyorum o adandaki botoks yaoan klinige adka gitmeyinNe dedi ?ne yaptı ya da ne yapmadi ?
sonra 2.500tl ödedim hadi yallah yaptılar olan bukızlık zarını aldı ilk orda zaten oldu bu işlem ilaç enjekte etti o bölgeye ama allah korumuş beni burdan söylüyorum o adandaki botoks yaoan klinige adka gitmeyin
adanada yasıyorum burda bi klinige gittim botoks yöntemi dedi yüzde yüz dedi 2.500tl ödedim narkoz verdi ilaç enjekte etti sonrada başarısz sonuç alamadım aradım gittim tekrar olmadı dedim tekrar para talep ettiler umutlarım yıkıldı o sedyede yattıgım anlar korkunç pskolojim bozuldu bunu fırsata çevirdiler yazıklar olsun3 yılınıza yazik olmus gercekten başardığınızda anlayacaksiniz ne dedigimi daha fazla zaman kaybetmeyin herayi bilmiyorum nerde yaşıyorsunuz isterseniz ben terapi aldigim merkezi özelden yazayim
Pos firsatcilar yatacak yerleri yok!!adanada yasıyorum burda bi klinige gittim botoks yöntemi dedi yüzde yüz dedi 2.500tl ödedim narkoz verdi ilaç enjekte etti sonrada başarısz sonuç alamadım aradım gittim tekrar olmadı dedim tekrar para talep ettiler umutlarım yıkıldı o sedyede yattıgım anlar korkunç pskolojim bozuldu bunu fırsata çevirdiler yazıklar olsun
3parmga kadar yapabliyorum fakat ileri itemiyorum p....si ise hiç alamıyorum bi sızı oluyor ateş basıyor elim ayagım buz gbi snra kakıyorum aglamaya başlıyorumPos firsatcilar yatacak yerleri yok!!
Cok gecmis olsun canim bak parmakta yapabiliyomussun.. iki parmak üc parmak aparat denedinmi??
bunlara dawa açmak istedim bi avk görüştüm fakat bna maliyetli olcagını ve yıpratıcı bi süreç olcagını söyledi ve allaha havale ettim.Pos firsatcilar yatacak yerleri yok!!
Cok gecmis olsun canim bak parmakta yapabiliyomussun.. iki parmak üc parmak aparat denedinmi??
canım canım nerelsn sen bu yöntem aklına yattımı pekiBugün bende kontrol için doktora gittim annemde vardı o söyledi ilişkiye tam giremiyorlar diye bende tedavi için başka doktora gitmiştim ama sonuç alamadım bu doktor niye bana gelmedin dedi bizim geri dönen hastamız hiç olmadı dedi muayene etti hala kızlık zarın duruyor esnek dedi onların yöntemi epidural anestesi yapıp bir odada eşinle bırakıyorlarmış ücret 850 tl ben çok kararsız kaldım ama kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?