Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bence anestezi çare değil yapsanız bile normal yolla kasılırsınız yine. Orayı hissetmeniz lazım beyne o sinyali vermelisiniz. Benm hala ilk girerken yanma oluyo ama korkmuyorum çünkü alıştım ve öğrendim nasıl bişe olduğunu.

Siz kendi kendinize eziyet etmissiniz yahu ameliyat mi bu ilsc narkoz filan bu surecler sizi daha da çıkmaza sokmuş el insaf ya insanlari nasil sömürüyorlar uzakmissiniz haftada 1 terapi olmak uzere 5 hafta sürmüştü ve verdigi ev odevlerini yapmadan diğer seansa gecmiyor ve telefonda bile destek oluyor ben başardığım gece oncesi ve sonrasinda hep destek oldu ben yine vazgeçecektim ama bana 1 saat sure verdi ve sonunda mutluluktan agladik

ewt çok incindim kırıldm stresten saçlrm dökülmye basldı kilo verdim bitirdi beni çnkü çok umutlanmıştım sz nerd tadvi oldnz ve ne yaptılar

ewt çok incindim kırıldm stresten saçlrm dökülmye basldı kilo verdim bitirdi beni çnkü çok umutlanmıştım sz nerd tadvi oldnz ve ne yaptılar
Yeri ve merkezi dm den atayim nefes ayna parmak kegel yani ben hic aparat kullanmadim 5.seansin bittiği hafta başardım hala da görüşürüm danismanimla maddi olarak yipratti ama degdi cektigim 5 6 ay eziyete cok üzüldüm degmezmis

Kızlar bugün herkes negatif toplayın kendinizi.Siz izin vernedikçe kimse üzemez sizi umutlarınızı yıkamaz ! Anestezi Botoks filan bırakın bunları kandırmalarına izin vermeyin sizi..sex yapmayı öğreniyoruz burda biraz açık oldu ama kusura bakmayın artık.sistematik duyarsızlaştırma Yöntemi'yle kaslarınızı eğiteceksiniz en etkili çözüm bu.bunun da tek yolu egzersiz.Şimdi ağlamayı bırakın ve vajeni incelemeye koyulun egzersiz malzemelerinizi alın ve bir Sn önce başlayın burda size destek olacak rehber olacak bi Sürü Kışı var elinizi çabuk tutun sonra eşinizden de sorunlar başlıyo.Sihirli değnek yok ki elimde çare olabilsem derdinize sizin elinizde.Çekinmeden yardım isteyebilirsiniz bizlerden yendiğimiz halde buradayız sizin için ..doktorsuz yendik çoğumuz ben şimdi doktora vereceğim parayla tatile gidicem daha da bi Sürü şey yapıcam

gulsah arkadasim anestezi uyguladilar yaptin diyelim o esnada zaten orayi,hissetmeyeceksin ee her seferinde,boyle olmayacak peki normal olacağında basa sarmis olmayacak misin karar senin ama benim aklima yatmadi anestezi uyusturucu kremlerle falan bu asılması zor bi hastalik algisi,olusturuyorlar isin ticari boyutu bu yani.Ama şöyle düşün ader olacağında hic mi karnin agrimiyor yanda hic mi hasta olup aci cekmedin birliktelikteki aci bunun noktasi kadardır aci falan yok maalesef biri vaji oldugunu soyleyince cok bilmis bazilari yok cok aciyo yok kaniyo hep filan diyor ama,o kisiler de,isi götürenler emin ol

tedavi olduğum doktorla konuştum moral verdi bana yanına gidecem inşallahh yenicem bu hastalığı çözüme kavuşturucam seni dedi aklımı karıştırmıcam oda anestezinin hiç faydası olmadığını anlattı ben çok zor durumdan geçtim hamile kaldım düşük yaptım kürtaj oldum psikoloji kalmadı gerçekten ama onunla konuşunca rahatladım

ayy canım geçmiş olsun o zmn sen ilşkye grebliyorsun bnden iyi durumdasn

3parmga kadar yapabliyorum fakat ileri itemiyorum p....si ise hiç alamıyorum bi sızı oluyor ateş basıyor elim ayagım buz gbi snra kakıyorum aglamaya başlıyorum
Canim bence sen esine de ki biraz daha sure tanisin sana. 3 parmak aliyorum diyosun bence once bu 3 parmaga iyice alis. 3 parmagi komple soktukdan sonra veya ilerletemiyosan belki 3 parmak buyuklugunde bi aparat yapabilirsin. Herneyse bu 3 parmak buyuklugune iyice alis ondan sonra pns denemesi yap. Bak neden olmuyo sende soyledin birden buz kesiyosun yani kasiliyosun kasinca zaten delik kapaniyo o yuzden alamiyosun. Rahatlamayi ogrenmeden deneme cunku her basarisiz deneme seni yipratir

Bu anesteziyi yıllar önce denedim ben hiç faydası olmuyor CNm sadece o anlık oluyor ilişki sonra denemek istediğinde sonuç hüsran ......çünkü psikolojik olarak kitleniyorsun bana kaldıysa hiç parana yazık etme

Doktor seçimi çok önemli kızlar özellikle devlet hastanesinde kı doktorları tavsiye ederim Ankara'da olan varsa tavsiye edebileceğim çok iyi doktor var

aynen canım haklısın Yok bunu sadece ben başarabilirim benim elimde doktorda dedi sadece bir hamlem kaldı ben yarısına kadar alabildim p. Tamda alabilirim sadece biraz hırs biraz kendimi toparlayim hemen başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…