- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.421
Siz kendi kendinize eziyet etmissiniz yahu ameliyat mi bu ilsc narkoz filan bu surecler sizi daha da çıkmaza sokmuş el insaf ya insanlari nasil sömürüyorlar uzakmissiniz haftada 1 terapi olmak uzere 5 hafta sürmüştü ve verdigi ev odevlerini yapmadan diğer seansa gecmiyor ve telefonda bile destek oluyor ben başardığım gece oncesi ve sonrasinda hep destek oldu ben yine vazgeçecektim ama bana 1 saat sure verdi ve sonunda mutluluktan agladikadanada yasıyorum burda bi klinige gittim botoks yöntemi dedi yüzde yüz dedi 2.500tl ödedim narkoz verdi ilaç enjekte etti sonrada başarısz sonuç alamadım aradım gittim tekrar olmadı dedim tekrar para talep ettiler umutlarım yıkıldı o sedyede yattıgım anlar korkunç pskolojim bozuldu bunu fırsata çevirdiler yazıklar olsun
ewt çok incindim kırıldm stresten saçlrm dökülmye basldı kilo verdim bitirdi beni çnkü çok umutlanmıştım sz nerd tadvi oldnz ve ne yaptılarSiz kendi kendinize eziyet etmissiniz yahu ameliyat mi bu ilsc narkoz filan bu surecler sizi daha da çıkmaza sokmuş el insaf ya insanlari nasil sömürüyorlar uzakmissiniz haftada 1 terapi olmak uzere 5 hafta sürmüştü ve verdigi ev odevlerini yapmadan diğer seansa gecmiyor ve telefonda bile destek oluyor ben başardığım gece oncesi ve sonrasinda hep destek oldu ben yine vazgeçecektim ama bana 1 saat sure verdi ve sonunda mutluluktan agladik
kesnlkle haklsnKızlar bence anestezi çare değil yapsanız bile normal yolla kasılırsınız yine. Orayı hissetmeniz lazım beyne o sinyali vermelisiniz. Benm hala ilk girerken yanma oluyo ama korkmuyorum çünkü alıştım ve öğrendim nasıl bişe olduğunu.
Yeri ve merkezi dm den atayim nefes ayna parmak kegel yani ben hic aparat kullanmadim 5.seansin bittiği hafta başardım hala da görüşürüm danismanimla maddi olarak yipratti ama degdi cektigim 5 6 ay eziyete cok üzüldüm degmezmisewt çok incindim kırıldm stresten saçlrm dökülmye basldı kilo verdim bitirdi beni çnkü çok umutlanmıştım sz nerd tadvi oldnz ve ne yaptılar
nerede tedavi oldunuz bana da bilgi verebilir misin rica etsem?Yeri ve merkezi dm den atayim nefes ayna parmak kegel yani ben hic aparat kullanmadim 5.seansin bittiği hafta başardım hala da görüşürüm danismanimla maddi olarak yipratti ama degdi cektigim 5 6 ay eziyete cok üzüldüm degmezmis
adana canım bilmiyorum ama çok yoruldum çaresizlik bitiriyor benicanım canım nerelsn sen bu yöntem aklına yattımı peki
gulsah arkadasim anestezi uyguladilar yaptin diyelim o esnada zaten orayi,hissetmeyeceksin ee her seferinde,boyle olmayacak peki normal olacağında basa sarmis olmayacak misin karar senin ama benim aklima yatmadi anestezi uyusturucu kremlerle falan bu asılması zor bi hastalik algisi,olusturuyorlar isin ticari boyutu bu yani.Ama şöyle düşün ader olacağında hic mi karnin agrimiyor yanda hic mi hasta olup aci cekmedin birliktelikteki aci bunun noktasi kadardır aci falan yok maalesef biri vaji oldugunu soyleyince cok bilmis bazilari yok cok aciyo yok kaniyo hep filan diyor ama,o kisiler de,isi götürenler emin olBugün bende kontrol için doktora gittim annemde vardı o söyledi ilişkiye tam giremiyorlar diye bende tedavi için başka doktora gitmiştim ama sonuç alamadım bu doktor niye bana gelmedin dedi bizim geri dönen hastamız hiç olmadı dedi muayene etti hala kızlık zarın duruyor esnek dedi onların yöntemi epidural anestesi yapıp bir odada eşinle bırakıyorlarmış ücret 850 tl ben çok kararsız kaldım ama kurtulmak istiyorum
aa bnde adanlym canmadana canım bilmiyorum ama çok yoruldum çaresizlik bitiriyor beni
adanda ebru ünala sakın gitme duymuşsundr belkiaa bnde adanlym canm
tedavi olduğum doktorla konuştum moral verdi bana yanına gidecem inşallahh yenicem bu hastalığı çözüme kavuşturucam seni dedi aklımı karıştırmıcam oda anestezinin hiç faydası olmadığını anlattı ben çok zor durumdan geçtim hamile kaldım düşük yaptım kürtaj oldum psikoloji kalmadı gerçekten ama onunla konuşunca rahatladımgulsah arkadasim anestezi uyguladilar yaptin diyelim o esnada zaten orayi,hissetmeyeceksin ee her seferinde,boyle olmayacak peki normal olacağında basa sarmis olmayacak misin karar senin ama benim aklima yatmadi anestezi uyusturucu kremlerle falan bu asılması zor bi hastalik algisi,olusturuyorlar isin ticari boyutu bu yani.Ama şöyle düşün ader olacağında hic mi karnin agrimiyor yanda hic mi hasta olup aci cekmedin birliktelikteki aci bunun noktasi kadardır aci falan yok maalesef biri vaji oldugunu soyleyince cok bilmis bazilari yok cok aciyo yok kaniyo hep filan diyor ama,o kisiler de,isi götürenler emin ol
aa bnde adanlym canm
duydum canım sana ne tedavi uyguladıadanda ebru ünala sakın gitme duymuşsundr belki
botoks afedersnde bi boka yaramadı para ve umutlar gittiduydum canım sana ne tedavi uyguladı
ayy canım geçmiş olsun o zmn sen ilşkye grebliyorsun bnden iyi durumdasntedavi olduğum doktorla konuştum moral verdi bana yanına gidecem inşallahh yenicem bu hastalığı çözüme kavuşturucam seni dedi aklımı karıştırmıcam oda anestezinin hiç faydası olmadığını anlattı ben çok zor durumdan geçtim hamile kaldım düşük yaptım kürtaj oldum psikoloji kalmadı gerçekten ama onunla konuşunca rahatladım
Canim bence sen esine de ki biraz daha sure tanisin sana. 3 parmak aliyorum diyosun bence once bu 3 parmaga iyice alis. 3 parmagi komple soktukdan sonra veya ilerletemiyosan belki 3 parmak buyuklugunde bi aparat yapabilirsin. Herneyse bu 3 parmak buyuklugune iyice alis ondan sonra pns denemesi yap. Bak neden olmuyo sende soyledin birden buz kesiyosun yani kasiliyosun kasinca zaten delik kapaniyo o yuzden alamiyosun. Rahatlamayi ogrenmeden deneme cunku her basarisiz deneme seni yipratir3parmga kadar yapabliyorum fakat ileri itemiyorum p....si ise hiç alamıyorum bi sızı oluyor ateş basıyor elim ayagım buz gbi snra kakıyorum aglamaya başlıyorum
Bu anesteziyi yıllar önce denedim ben hiç faydası olmuyor CNm sadece o anlık oluyor ilişki sonra denemek istediğinde sonuç hüsran ......çünkü psikolojik olarak kitleniyorsun bana kaldıysa hiç parana yazık etmeBugün bende kontrol için doktora gittim annemde vardı o söyledi ilişkiye tam giremiyorlar diye bende tedavi için başka doktora gitmiştim ama sonuç alamadım bu doktor niye bana gelmedin dedi bizim geri dönen hastamız hiç olmadı dedi muayene etti hala kızlık zarın duruyor esnek dedi onların yöntemi epidural anestesi yapıp bir odada eşinle bırakıyorlarmış ücret 850 tl ben çok kararsız kaldım ama kurtulmak istiyorum
katılıyorum aynı hatayı bende yaptımBu anesteziyi yıllar önce denedim ben hiç faydası olmuyor CNm sadece o anlık oluyor ilişki sonra denemek istediğinde sonuç hüsran ......çünkü psikolojik olarak kitleniyorsun bana kaldıysa hiç parana yazık etme
aynen canım haklısın Yok bunu sadece ben başarabilirim benim elimde doktorda dedi sadece bir hamlem kaldı ben yarısına kadar alabildim p. Tamda alabilirim sadece biraz hırs biraz kendimi toparlayim hemen başlıcamBu anesteziyi yıllar önce denedim ben hiç faydası olmuyor CNm sadece o anlık oluyor ilişki sonra denemek istediğinde sonuç hüsran ......çünkü psikolojik olarak kitleniyorsun bana kaldıysa hiç parana yazık etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?