Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklsn ama neblim heycn yapıp ewet şmdi olck diyorum deniyorz olmuyor

aynen canım haklısın Yok bunu sadece ben başarabilirim benim elimde doktorda dedi sadece bir hamlem kaldı ben yarısına kadar alabildim p. Tamda alabilirim sadece biraz hırs biraz kendimi toparlayim hemen başlıcam
O kısma gelince üç kere kegel yapsan ve sonra ıkınsan tamamı girer aslında

aynen canım haklısın Yok bunu sadece ben başarabilirim benim elimde doktorda dedi sadece bir hamlem kaldı ben yarısına kadar alabildim p. Tamda alabilirim sadece biraz hırs biraz kendimi toparlayim hemen başlıcam
sen pskolgmı gdiyorsun

Ooo yarısına kadar yapiosan gerisi kolay ... Dediğin gibi hazır hissettiğinde kendini dene

Bak neler atlatmissin ALLAH güç vermis bunu da atlatirsin inan kendine

İnşallah başarıcam kızlar Yok psikoloğa gitmiyorum canım bugün egzersiz yapmaya çalıştım canım çok yandı doktor erken dedi bir iki hafta bekle daha rahmin iyileşmedi dedi rabbim kimseye yaşatmasın kızlar bu hastalıkta çok zor bebeğini düşürmekte çok zor rabbim şükürler olsun yine

kaç yıllk ewlsn

Bence de bekle az kafa dağıt daha yeni düşük yaptin hem beden hem psikolojik yorgunsun dinlen biraz gez eğlen

kizlar serce parmakdan yüzük parmaga gectim. aslinda dus alip isarete gecicektim ama acelem oldugu icin dus alamadim en azindan yüzüge geceyim dedim. Bir sorum var ya hem serce parmakda oldu hemde yüzükde, eldiven takiyorum ve bebe yagi sürüyorum girerken falan hic sorun yok cikarirken sanki icime yapismis gibi yavas cikiyo direk pat diye cikmiyo.. acaba eldivendenmi bilemedim? yani acimiyo ama hizli cikmiyo sanki icine yapismis gibi cikarirken ayiriyorum gibi oluyo neden acaba.. icimde en az 15 dakika bekletiyorum ondanmi acaba

Evet hareketsiz uzun sure beklettigin için oluyor cnm

Dinen bağlanma diye birşey varmış. Vajinusmusa sebep olabilirmiş. Buna şahit olan yada yakınlarından duyan biri var mı ?

o ne kız öyle hurafedir o
Dinen bağlanma diye birşey varmış. Vajinusmusa sebep olabilirmiş. Buna şahit olan yada yakınlarından duyan biri var mı ?
DOĞRU CANIM BNM BAŞIMA GELDİ İNANMAYAN İNSANLAR BAŞINA GELİRSE ANLAR BEN BÖYLE ŞEYLERE ASLA İNANMAZDIM BAŞIMA GELDİ O DEDİKLERİ YAPTIM KIZLIK ZARIM BOZLDU .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…