- 6 Temmuz 2017
- 84
- 63
- 3
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.441
haklsn ama neblim heycn yapıp ewet şmdi olck diyorum deniyorz olmuyorCanim bence sen esine de ki biraz daha sure tanisin sana. 3 parmak aliyorum diyosun bence once bu 3 parmaga iyice alis. 3 parmagi komple soktukdan sonra veya ilerletemiyosan belki 3 parmak buyuklugunde bi aparat yapabilirsin. Herneyse bu 3 parmak buyuklugune iyice alis ondan sonra pns denemesi yap. Bak neden olmuyo sende soyledin birden buz kesiyosun yani kasiliyosun kasinca zaten delik kapaniyo o yuzden alamiyosun. Rahatlamayi ogrenmeden deneme cunku her basarisiz deneme seni yipratir
O kısma gelince üç kere kegel yapsan ve sonra ıkınsan tamamı girer aslındaaynen canım haklısın Yok bunu sadece ben başarabilirim benim elimde doktorda dedi sadece bir hamlem kaldı ben yarısına kadar alabildim p. Tamda alabilirim sadece biraz hırs biraz kendimi toparlayim hemen başlıcam
aynen canım haklısın Yok bunu sadece ben başarabilirim benim elimde doktorda dedi sadece bir hamlem kaldı ben yarısına kadar alabildim p. Tamda alabilirim sadece biraz hırs biraz kendimi toparlayim hemen başlıcam
sen pskolgmı gdiyorsunaynen canım haklısın Yok bunu sadece ben başarabilirim benim elimde doktorda dedi sadece bir hamlem kaldı ben yarısına kadar alabildim p. Tamda alabilirim sadece biraz hırs biraz kendimi toparlayim hemen başlıcam
Ooo yarısına kadar yapiosan gerisi kolay ... Dediğin gibi hazır hissettiğinde kendini deneaynen canım haklısın Yok bunu sadece ben başarabilirim benim elimde doktorda dedi sadece bir hamlem kaldı ben yarısına kadar alabildim p. Tamda alabilirim sadece biraz hırs biraz kendimi toparlayim hemen başlıcam
Bak neler atlatmissin ALLAH güç vermis bunu da atlatirsin inan kendinetedavi olduğum doktorla konuştum moral verdi bana yanına gidecem inşallahh yenicem bu hastalığı çözüme kavuşturucam seni dedi aklımı karıştırmıcam oda anestezinin hiç faydası olmadığını anlattı ben çok zor durumdan geçtim hamile kaldım düşük yaptım kürtaj oldum psikoloji kalmadı gerçekten ama onunla konuşunca rahatladım
kaç yıllk ewlsnİnşallah başarıcam kızlar Yok psikoloğa gitmiyorum canım bugün egzersiz yapmaya çalıştım canım çok yandı doktor erken dedi bir iki hafta bekle daha rahmin iyileşmedi dedi rabbim kimseye yaşatmasın kızlar bu hastalıkta çok zor bebeğini düşürmekte çok zor rabbim şükürler olsun yine
Bence de bekle az kafa dağıt daha yeni düşük yaptin hem beden hem psikolojik yorgunsun dinlen biraz gez eğlenİnşallah başarıcam kızlar Yok psikoloğa gitmiyorum canım bugün egzersiz yapmaya çalıştım canım çok yandı doktor erken dedi bir iki hafta bekle daha rahmin iyileşmedi dedi rabbim kimseye yaşatmasın kızlar bu hastalıkta çok zor bebeğini düşürmekte çok zor rabbim şükürler olsun yine
aynen canım öyle yapıcam sen naptınn nasıl gidiyorBence de bekle az kafa dağıt daha yeni düşük yaptin hem beden hem psikolojik yorgunsun dinlen biraz gez eğlen
Bende aynı CNm çalışmalar devamaynen canım öyle yapıcam sen naptınn nasıl gidiyor
Evet hareketsiz uzun sure beklettigin için oluyor cnmkizlar serce parmakdan yüzük parmaga gectim. aslinda dus alip isarete gecicektim ama acelem oldugu icin dus alamadim en azindan yüzüge geceyim dedim. Bir sorum var ya hem serce parmakda oldu hemde yüzükde, eldiven takiyorum ve bebe yagi sürüyorum girerken falan hic sorun yok cikarirken sanki icime yapismis gibi yavas cikiyo direk pat diye cikmiyo.. acaba eldivendenmi bilemedim? yani acimiyo ama hizli cikmiyo sanki icine yapismis gibi cikarirken ayiriyorum gibi oluyo neden acaba.. icimde en az 15 dakika bekletiyorum ondanmi acaba
Evet hareketsiz uzun sure beklettigin için oluyor cnm[/QUOTE
@Zeytininpeyniri canım sen yenmişmiydin canım nasıl gıdıyor
o ne kız öyle hurafedir oDinen bağlanma diye birşey varmış. Vajinusmusa sebep olabilirmiş. Buna şahit olan yada yakınlarından duyan biri var mı ?
o ne kız öyle hurafedir o
o ne kız öyle hurafedir o
DOĞRU CANIM BNM BAŞIMA GELDİ İNANMAYAN İNSANLAR BAŞINA GELİRSE ANLAR BEN BÖYLE ŞEYLERE ASLA İNANMAZDIM BAŞIMA GELDİ O DEDİKLERİ YAPTIM KIZLIK ZARIM BOZLDU .Dinen bağlanma diye birşey varmış. Vajinusmusa sebep olabilirmiş. Buna şahit olan yada yakınlarından duyan biri var mı ?
ilginç hera klinge gidip tedavi olan varmıDOĞRU CANIM BNM BAŞIMA GELDİ İNANMAYAN İNSANLAR BAŞINA GELİRSE ANLAR BEN BÖYLE ŞEYLERE ASLA İNANMAZDIM BAŞIMA GELDİ O DEDİKLERİ YAPTIM KIZLIK ZARIM BOZLDU .
canım tıpta çaresi var sonuçta öyle düşünmk lazımDinimizde bağlanma deniyormuş. 3 harflilerden kaynaklanan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?